70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hepinize ii geceler arkadaşlar :) yarından sonrası bol azimli ve sabırlı bir hafta olsun inşallah hepimize:)

ayyyy ortim seni heç yalnız bırakırmıyım gaçırırlar felan mazallah..sonra gocişin gelince ne derizzz...
gecelerede gidemezsin hıh... izin yok...
kız gecelere akmaktan kastım kanal d yi açtım film izliiim elimde de sinemaki (wc sorunu varda gene )
pek ateşli ve eğlenceli değil yani

açtım bile pisim..konusunu anlat az hele nasıl bir filmmiş...

inşallah canım..iyi geceler...
kadının eski sevgilisi onu terketmiş. sonra kardeşinin düğününe gidecek ama sevgilisi yok ailesine ve eski sevgilisine karşı güçlü durmak için para ile bir adam tutuyo. e tabii filmin sonunda aşık oliler. klasik romantik komedi yani

kız gecelere akmaktan kastım kanal d yi açtım film izliiim elimde de sinemaki (wc sorunu varda gene )
pek ateşli ve eğlenceli değil yani
he he he sakin ol ortişş bende maytap geçtiydim zatiii.
.şu sinemakiyide artık bıraksan diyorum..bağımlılık yapiii...kendini ona alıştırma sonra bırakamazsın

he he he...
ay adam ben fseyim dedi...

he he he sakin ol ortişş bende maytap geçtiydim zatiii.
.şu sinemakiyide artık bıraksan diyorum..bağımlılık yapiii...kendini ona alıştırma sonra bırakamazsın
he he yok canım nadiren içerim bayadır içmidim ama 2 gündür wc olmayınca içem dedim

kizlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr

:118::118::118::118::118::118::118::118::118:
anaaaaaaaa kimler gelmiiiiiiiiiiiiş :118::118:

hoş geldin balgaymag..aklımdanda geçtiydin haaa nerde bu diye..
sonra hasta olduun aklıma geldi..nasıl oldun bakim.. geçmiş olsun.:26::26:
yetinmi mantıları,pizzaları,tatlıları he he

ne oldi kıııııııııııız anlat hele

ayy bugün tchibo da bir tunik gördüm bi deneyim dedim 42 aldim kabine gittiimm sonracima ciktim kocacima gösterem seyimi immm tunigimi diye büyük oldu didiiiiii

40 i giydim :18: sonuc ay cok sevindim ya 42 hatta 44 aliyodum bazen totoya daha olmaz 40 beden ama üstten göbekden oluyooo

ay ay ne güzel....... insan işte böle mutlu oluyoo.. devam et canım..senin adına sevindim...

canım beniiiiiiiiim ay çok sevindim kız rabbim bana da 40 ları sonracıma da 38 leri nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…