bizde seni öperiz şeker...iyi geceler...
kız yat da uykuda yakarsın
yarın dikkatli olalım cidden yaaa:105:
hadi öperim hepinizi
kız gecelere akmaktan kastım kanal d yi açtım film izliiim elimde de sinemaki
ayyyy ortim seni heç yalnız bırakırmıyım gaçırırlar felan mazallah..sonra gocişin gelince ne derizzz...
gecelerede gidemezsin hıh... izin yok...
açtım bile pisim..kanal d de kiralık sevgili die bir film var tavsiye edilirrrrrrrrrrrrrr
inşallah canım..iyi geceler...hepinize ii geceler arkadaşlar :) yarından sonrası bol azimli ve sabırlı bir hafta olsun inşallah hepimize:)
kadının eski sevgilisi onu terketmiş. sonra kardeşinin düğününe gidecek ama sevgilisi yok ailesine ve eski sevgilisine karşı güçlü durmak için para ile bir adam tutuyo. e tabii filmin sonunda aşık oliler. klasik romantik komedi yani
açtım bile pisim..konusunu anlat az hele nasıl bir filmmiş...
inşallah canım..iyi geceler...
he he he sakin ol ortişş bende maytap geçtiydim zatiii.kız gecelere akmaktan kastım kanal d yi açtım film izliiim elimde de sinemaki(wc sorunu varda gene )
pek ateşli ve eğlenceli değil yani
he he he...kadının eski sevgilisi onu terketmiş. sonra kardeşinin düğününe gidecek ama sevgilisi yok ailesine ve eski sevgilisine karşı güçlü durmak için para ile bir adam tutuyo. e tabii filmin sonunda aşık oliler. klasik romantik komedi yani
he he yok canım nadiren içerim bayadır içmidim ama 2 gündür wc olmayınca içem dedim
he he he sakin ol ortişş bende maytap geçtiydim zatiii.
.şu sinemakiyide artık bıraksan diyorum..bağımlılık yapiii...kendini ona alıştırma sonra bırakamazsın
anaaaaaaaa kimler gelmiiiiiiiiiiiiş :118::118:kizlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
:118::118::118::118::118::118::118::118::118:
he he yok canım nadiren içerim bayadır içmidim ama 2 gündür wc olmayınca içem dedim
anaaaaaaaa kimler gelmiiiiiiiiiiiiş :118::118:
hoş geldin balgaymag..aklımdanda geçtiydin haaa nerde bu diye..kizlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
ne oldi kıııııııııııız anlat helepisiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm
ay cook mutluyuuum
ahahşey zatennnnnnnnnn
ne olduki kizzzzz.....:44:pisiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm
ay cook mutluyuuum
hoş geldin balgaymag..aklımdanda geçtiydin haaa nerde bu diye..
sonra hasta olduun aklıma geldi..nasıl oldun bakim.. geçmiş olsun.:26::26:
yetinmi mantıları,pizzaları,tatlıları he he
ne oldi kıııııııııııız anlat hele
ay ay ne güzel....... insan işte böle mutlu oluyoo.. devam et canım..senin adına sevindim...ayy bugün tchibo da bir tunik gördüm bi deneyim dedim 42 aldim kabine gittiimm sonracima ciktim kocacima gösterem seyimi immm tunigimi diye büyük oldu didiiiiii
40 i giydim :18: sonuc ay cok sevindim ya 42 hatta 44 aliyodum bazen totoya daha olmaz 40 beden ama üstten göbekden oluyooo
canım beniiiiiiiiim ay çok sevindim kız rabbim bana da 40 ları sonracıma da 38 leri nasip etsinayy bugün tchibo da bir tunik gördüm bi deneyim dedim 42 aldim kabine gittiimm sonracima ciktim kocacima gösterem seyimi immm tunigimi diye büyük oldu didiiiiii
40 i giydim :18: sonuc ay cok sevindim ya 42 hatta 44 aliyodum bazen totoya daha olmaz 40 beden ama üstten göbekden oluyooo
ay ay ne güzel....... insan işte böle mutlu oluyoo.. devam et canım..senin adına sevindim...
canım beniiiiiiiiim ay çok sevindim kız rabbim bana da 40 ları sonracıma da 38 leri nasip etsin
olur mu canım ya çok önemli o duyguyu bilririmsagolun kizlarya 1 beden belki bisey degil ama ben cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?