70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sen öyle abarttığın gibi yememişsin ne varki burda merak etme kilo bile vermişsindir

yarım lahmacun ve 1 kaşık bile olsa makarnayı aynı qün tükettim
ayrıca spichal k ve o 1 kaşıkcık makarnayı qeç saatte yedim
kendimi şartlamıştım saat 19:00 dan sonra bişey yemek yok diye
şimdi kendime ihanet etmiş qibi hissedip vicdan azabı çekiyorum
sanki diyeti bırakıyormuşum qibi qelior

anam dövecem bak az kaldı kız bişi yok yediklerinde acık oyna bak hemen erir:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

haklısın zeytini düşürmem lazım, ama anne yapımı ve organikler harikalar :)) yorumların içinde çok teşekkürler, siz de spor ve diyeti aynı anda yapıp mı sonuç alıyorsunuz yoksa sadece diyetle de oluyormu ???

hadi yazam da dövin beni
sabh: 1 dilim tam tahıllı ekmek üstüne light labne 1 domates ile edepli kahvaltı
ara : milka beyaz çiko 2 kare kadar
öğle 2 dilim ekmek arasına hindi salam çok az light mayonez
akşam 2 dilim ekmek arasına hindi salam çok az light mayonez
ahan buradan sonra kopma noktası:118:
1 dilim peynirli yağlısından börek:122::122:
:122::118:1 dilim etli börek ()tepsi böreği):118:
:118:1 uzun etli börek bu daha az yağlı ama buda börek
1 koca kaşık yoğurtlu salata(ne tam bilmii):118:
:118:2 kaşık çin pilavı(tavuk pirinç falan vardı içinde)
3 tane çikolu bisküvili değişik bir kurabiye:118:
1 tane kocaman bol şerbetli bir tatlı:118:
eve gelince de açtım mısır cipsini onu hüplettim :118:
ahanda vurun şimdik hazırım :83::83::83::83::83:

çok teşekkür ederim yorumun için evet zeytini düşürmem lazım her ne kadar çok sevsemde, aslında normalde öğlenleri yemek yemeye çalışıyorum ama bu sefer atladım:)) kahve daveti olunca da arka arkaya iki kahve:)) azimle devam etmek lazım ben arada pes ediyorum her gün yürüyüş ve koşumu yapmayınca kendimi kötü hissediyorum,siz de her gün spor yapıyormusunuz???

bende bu hfta ptesi başladım diyete. henüz spora başlamadım ama mutlaka ya yürüyüş yada dans edicem. havalar soğuk küçük çocuğumda var bu nedenle yürüyüşe vakit bulamıyorum. spor şart daha sıkı vücut için, kas artışı için gerekli. ne kadar kas çoksa yağ yakımı o kadar fazla olur dolayısıyla daha çabuk kilo verilir. daha önce diyetisyene gittiğimde 45-50 dk yürüyüş yapıyordum. ama şimdide yapmaya başlıycam

hoş bulduk hatun kişi
Neeee Nayırrrr Nolamaz NaaLLaann ...
ujdur bejdur dünya boştur Nalan hoşturr

sen ne ettin ne yedin ne içtin annat bakem???

amannnn allahımm nayır nolamazzzzzz
umayla kapışırsınız valla
performanslar harika
dur vurcam

2 ay oldu diyete başlayalı hiç spor yapmadım desem yeridir
spor yapmadan da gidiyor kilolar ama bi yere kadar
şuan duraksama dönemine girdim sanırım
bi atak yapmam lazım
havalar da etken spor konusunda şöyle bahar gelse
mis gibi havada yürüyüş gibisi yok..

Son düzenleme:

zaten her öğünde ekmek yeme hakkın var bildiğim kadarıyla. sonuçta 1 kaşık makarna yarım dilim ekmek demek.üstelik bence yoğutlu yemişsin yağ yok. en fazla 30 cal. bişey olmaz takma kafana.

ortiiiiiiiiii neler yidim gördün mü döv beni ya birde pişman değilim iyi mi
afiyet bal şeker olsun ortime yarrrrrasınnnnn....
ama bu güne has oldu için böle dedim yarında aynını yap bakem ne ediom.
benim yerimede yeseydin kızz:52
kızlar uzun alıntı yapamayom.sistem beni dişlamaya başladı da

süpersiniz bence :)) 2 ayda sadece diyetle bu kadar kiloyu vermişsiniz:)) ben hem diyet hem spor bile yapsam bu şekilde kilo veremiyorum sonrada en fazla iki ayın sonunda motivasyonum yerlerde geziyor ve ben pes ediyorum :)) tebrikler ve darısı başıma :)

aslında geçen hafta çizelgemde 9 kilo gitmiş gözüküyordu
regl olduğum için artıdayım bu hafta
regl bende en az 1.5 kilo farkettiriyor malesef..
teşekkür ederim bu arada:)
önemli olan istikrarı sağlamak işte
ne öyküler okudum burda 1 yılda 20 kilo
2 yılda 30 kilo gibi
şöyle bi düşündüm nasıl bir irade ve sabırdır bu diye..
boşver geç olsum ama olsun..
en büyük hatamız 1_2 ay sonra dayanamayıp diyeti bırakmak..
pes etmemek lazım ben artık bunu anladım

ahanda döverim ben o sistemi nasıl dışlıymış ortimi
şaka bir yana yluna sokacam canım ya canım sıkıldı kafam karışık derken dibe vurdum ama yoluna sokacam.
sen ne dersin ortiş dukana devam mı edem yoksa diyetisyene mi uyam

evet canım kilo durunca spora yönelmek en mantıklısı..
yürüyüş dediğin gibi çok güzel olurdu,yapamayacağına göre
evde yapılan sporlara yönel bence nacizane fikrim..

evet canım kilo durunca spora yönelmek en mantıklısı..
yürüyüş dediğin gibi çok güzel olurdu,yapamayacağına göre
evde yapılan sporlara yönel bence nacizane fikrim..

evet en basitinden açıp müziği kıvırtayım ben
en iyi yaptığım şey zaten

arkadaşlar merhaba

çok kızıyorum kendime çok......ne güzel bugün ayran detoksu yapıyordum herşey yolunda gidiyor derken aksam 7 gibi arkadaşlara gittik bebeği doyuruyorum diye bir baktım ki bir tabak pilav yemişim ardından sinirden olsa gerek 2 tuzlu 1 tatlı kurabiye yedim.....çok pişmanım çookkkk.eve geldim hemen tartıya koştum 74,3 olan kg.75 kg yi gösteriyor.ağlayacağım utanmasam ayran detoksuyla 2 kg vereyim derken sanırım aldım.ben sanırım zayıflayamayacağım gözüm çok korktu :18::18::18:irade denen şeye hakim olamıyorum.oldukça mutsuzum.şu hafta sonları tüm motivasyonumu bozuyor.üstelik alışveriş merkezine gittik millet deli gibi alışveriş yapıyor.güzel olan kıyafetlerin hepsi neredeyse 38-36 beden.ben hep hayal aleminde sanki sabah uyandığımda sihirli bir değnek beni 38 beden yapacakmış gibi bekliyorum.kilo veren arkadaşlar diyetteyken hiç iradenizi kaybetiniz mi....beni biraz motive etmenize ihtiyacım var...şimdilik size iyi geceler allah hepinize rahatlık versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…