ahahaha koptummm
kız mine şimdi biri gelip de senden alıntı yapıp senin yediklerin de benmkinin yanında hiç derse koparım hepten
ne etmişsin sennnnn ciddennnn yaaaaa
he bilirim kulak çorbası yüsük çorbası da derler
hem de bayılırımmmm
senin yediklerinde benimkinin yanında hiç, 2 tane içli köfte, 2 tane profiterol, 2 tane börek, 1 tabak dövme pilavı üzerine kulak çorbası (bilirmisin bilmem mantı çorbasıda denebilir) patlamış mısır, 2 tane ikram, 2 tane canpare bisküvi bukadar hadi kim daha çok yedi yarışına girelim nedense pişman değilim 4 km yürüdüm ondan herhalde eşimde diyor hem yürüyorsun hem yiyorsun ne iş anlamadım diyor
hoppaaaaaa :118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
he yap çok yaratıcısın pisim
ben sonuncu olmuşum bi de en dipteyim yani batışı bi kenara bak
bu modda bi de halay çekeyim iyce kendimle çelişeyimmmm
:118: :118: :118:
şimdi yediklerimi yazacam göreceniz o kadar yedim kine aldım ki okurken bile kalori alabilirsiniiiiiiizahahaha koptummm
kız mine şimdi biri gelip de senden alıntı yapıp senin yediklerin de benmkinin yanında hiç derse koparım hepten
ne etmişsin sennnnn ciddennnn yaaaaa
he bilirim kulak çorbası yüsük çorbası da derler
hem de bayılırımmmm
iyigeceler canım ya valla biz böle pis boğaz topik değiliz bugün bize virüs girmiş içimizdeki canavaa çıkmışay patates oturdu vallaa...bu yediklerimin üstüne iyi bi uyku çekeyim:))iyi geceler kızlar..kendinize iyi bakın dicem ama zaten hepimiz bakımdaymışız:))hoşçakal kedicim..
canım üzülme valla senden farklı değilim yazmaya bile yüzüm yok dibe vurdum bugün tatlı hamurişi çikolata cips ne kadar cıs varsa yidim. aklımda da dondurma var kalkıp yesem diye.
biri beni durdursuuuuuuuuun verdiği kiloların hepsini alacam.
peki pişmanmıyım ne yazık ki hayır yedim hem karnım hem gözüm doydu mutluyaaaaaaam
clopatra sana alıntı bile yapmim kız bir kaşık makarna ne ki afiyet bal şeker olsun hemen gider o kız amma benim yedikleri anam nasıl gidecekler valla bilmiyooooooom
sen iyice uçmuşsun buqün seni kimse qeçemezzzz
Şuan vicdan azabı çekerek bu iğrenç menümü yayınlamak zorundayım
sabah: 9:30
1 bardak su
1 fincan yeşil ve form çayı
10:00
2 dilim çavdar ekmeğiyle hazırlanmş tost
ara: 13:00
2 adet qün kurusu
5 adet fındık
öğle: 15:00
yarım lahmacun
bol salata
1 fincan yeşil ve form çayı
ara: 18:00
bol su ve yeşil + form çayı
akşam: 20:30 :26:(misafirim vardı anca qittiler )
yarım kase spichal K
akşam oğlumu yedirirken saat 22 civarı
onun yoğurtlu makarnasından 1 kaşık yedim
yememeliydim ama çok açlık hissettim dayanamadım 1 kaşıkcık sadece
inş yarın sabah tartıda qöreceğim rakamı etkilemez
bütün qün kaçamaksız geçirdim diye sevinirken son dakika golü kötü oldu
ama neyse
önemli olan normalde dönmek zatenn..
yazarken benimde aklıma geldi ama benden çok yiyen yoktur herhalde, diyorum yaa kalorinin dibine vurdum kıtlıktan çıkmışım gibi yedim ama herşey bugüne has, yarın normale dönecem annem kurban etti beni kulak çorbası yapmış bol limonlu günün vardı yemek yapamazsın sen damat yesin dedi ama ondan önce ben yedim valla süperdi
hoppaaaaaa :118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
şimdi yediklerimi yazacam göreceniz o kadar yedim kine aldım ki okurken bile kalori alabilirsiniiiiiiiz
facede belki görmüşsünüzdür hoşuma gitti hepimizin başından geçmiştir Eki Görüntüle 350090
bende yediklerimi yazmak istiyorum acaba diyet yapabiliyor muyum gerçekten :)) daha önce 1 ay kadar diyetisyene gitmiştim onun mantığında, okuyup öğrendiklerimin ışığında elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum,
sabah 1 haşlanmış yumurta, 1.5 dilim tam tahıllı ekmek, 80 gr kadar az yağlı beyaz peynir, 10 tane kadar zeytin, domates...
öğlen yarım su bardağı süt, 1 tane kivi
arada iki kupa şekersiz light mocca
akşam haşlanmış brokoli, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek,
1 küçük salkım üzüm
genelde her gün 45 dk hızlı ve eğimli modda yürüyüş bandında yürüyüş, 15 dk da koşu yapıyorum.
diyetim spesifik değil listem yok ama haftada iki gün protein olmasına (tavuk, yağsız kıyma gibi) ve sebzeyle bu öğünleri dengelemeye çalışıyorum, eve yaptığım yemeklerden kendime en uygun olanını en az miktarda az buçuk kalorisini hesaplayarak yapmaya çalışıyorum,sizce halim nasıl???????
burada çok fazla kilo vermiş azimli hatunlar var:) maşallah hepinize, arada bizi de gaza getirin lütfenn :))şeytan dürtüp de kalorili şeyleri görünce sizi düşünüp vazgeçiyorum bu sefer başarmalıyım :)))hepimiz başaralım:)) azimli ve sabırlı bir hafta olsun herkese inşallah
bende yediklerimi yazmak istiyorum acaba diyet yapabiliyor muyum gerçekten :)) daha önce 1 ay kadar diyetisyene gitmiştim onun mantığında, okuyup öğrendiklerimin ışığında elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum,
sabah 1 haşlanmış yumurta, 1.5 dilim tam tahıllı ekmek, 80 gr kadar az yağlı beyaz peynir, 10 tane kadar zeytin, domates...
öğlen yarım su bardağı süt, 1 tane kivi
arada iki kupa şekersiz light mocca
akşam haşlanmış brokoli, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek,
1 küçük salkım üzüm
genelde her gün 45 dk hızlı ve eğimli modda yürüyüş bandında yürüyüş, 15 dk da koşu yapıyorum.
diyetim spesifik değil listem yok ama haftada iki gün protein olmasına (tavuk, yağsız kıyma gibi) ve sebzeyle bu öğünleri dengelemeye çalışıyorum, eve yaptığım yemeklerden kendime en uygun olanını en az miktarda az buçuk kalorisini hesaplayarak yapmaya çalışıyorum,sizce halim nasıl???????
burada çok fazla kilo vermiş azimli hatunlar var:) maşallah hepinize, arada bizi de gaza getirin lütfenn :))şeytan dürtüp de kalorili şeyleri görünce sizi düşünüp vazgeçiyorum bu sefer başarmalıyım :)))hepimiz başaralım:)) azimli ve sabırlı bir hafta olsun herkese inşallah
ay patates oturdu vallaa...bu yediklerimin üstüne iyi bi uyku çekeyim:))iyi geceler kızlar..kendinize iyi bakın dicem ama zaten hepimiz bakımdaymışız:))hoşçakal kedicim..
ay yazamam şu:118: an bi:118:r eilm cipsönemli olan normalde dönmek zatenn..
yarın toparlarsın
tey tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
64:
yaza valla ama kıvırtarak yazzzzzzz64:
:118::118: sefamız olsunnn ohh yedik içtikkkkkkkk yarına allah kerim
ana sevindim kızselam çıtırdak çerezler.......
Nasılsıznız bakim????..umarım keyifler yerindedir....
ortim bak duyurunu görür görmez bende başvurumu yaptım..umarım kabul edilirim...
kilo vermede liste başı olamadım ama bukonuda en iyi benimsizede öğretebilirim zararlı şeyler nasıl iştahla yenilir içilir
selam çıtırdak çerezler.......
Nasılsıznız bakim????..umarım keyifler yerindedir....
ortim bak duyurunu görür görmez bende başvurumu yaptım..umarım kabul edilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?