70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yazarken benimde aklıma geldi ama benden çok yiyen yoktur herhalde, diyorum yaa kalorinin dibine vurdum kıtlıktan çıkmışım gibi yedim ama herşey bugüne has, yarın normale dönecem annem kurban etti beni kulak çorbası yapmış bol limonlu günün vardı yemek yapamazsın sen damat yesin dedi ama ondan önce ben yedim valla süperdi

sen iyice uçmuşsun buqün seni kimse qeçemezzzz

kızlar ben bu günkü menümü yazmayayım en iyisi. günümüz vardı ve de günde diyet olmaz deyip yedirdiler bana börekleri pastaları. gerçi miktarlarını az tuttum ama tehlikeli şeylerdi yediklerim. artıya geçmeyeyimde bu günlük kilo vermemiş olayım razıyım. saat 4 gibi yedim birde akşam 7-8 arası yarım armut yedim şuan açım ama su içip yatcam...

he yap çok yaratıcısın pisim

ben sonuncu olmuşum bi de en dipteyim yani batışı bi kenara bak

bu modda bi de halay çekeyim iyce kendimle çelişeyimmmm

:118: :118: :118:
hoppaaaaaa :118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

şimdi yediklerimi yazacam göreceniz o kadar yedim kine aldım ki okurken bile kalori alabilirsiniiiiiiiz

ay patates oturdu vallaa...bu yediklerimin üstüne iyi bi uyku çekeyim:))iyi geceler kızlar..kendinize iyi bakın dicem ama zaten hepimiz bakımdaymışız:))hoşçakal kedicim..

ay patates oturdu vallaa...bu yediklerimin üstüne iyi bi uyku çekeyim:))iyi geceler kızlar..kendinize iyi bakın dicem ama zaten hepimiz bakımdaymışız:))hoşçakal kedicim..
iyigeceler canım ya valla biz böle pis boğaz topik değiliz bugün bize virüs girmiş içimizdeki canavaa çıkmış

afiyet olsun canim bende nadiren pisman oluyorum mesela suan meyveli yogurt yedim pismanmiyim hayir ama 7gibi esim yoldaydik ciko aldi yedim ve ondan pisman oldum cunku guzel degildi bosuna yedim guzel olsaydi ondanda mutsuz olmazdin

canım sen öyle abarttığın gibi yememişsin ne varki burda merak etme kilo bile vermişsindir

önemli olan normalde dönmek zatenn..
yarın toparlarsın
hoppaaaaaa :118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
şimdi yediklerimi yazacam göreceniz o kadar yedim kine aldım ki okurken bile kalori alabilirsiniiiiiiiz

tey tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
64:

yaza valla ama kıvırtarak yazzzzzzz 64:
:118::118::118::118: sefamız olsunnn ohh yedik içtikkkkkkkk yarına allah kerim

bende yediklerimi yazmak istiyorum acaba diyet yapabiliyor muyum gerçekten :)) daha önce 1 ay kadar diyetisyene gitmiştim onun mantığında, okuyup öğrendiklerimin ışığında elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum,
sabah 1 haşlanmış yumurta, 1.5 dilim tam tahıllı ekmek, 80 gr kadar az yağlı beyaz peynir, 10 tane kadar zeytin, domates...
öğlen yarım su bardağı süt, 1 tane kivi
arada iki kupa şekersiz light mocca
akşam haşlanmış brokoli, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek,
1 küçük salkım üzüm

genelde her gün 45 dk hızlı ve eğimli modda yürüyüş bandında yürüyüş, 15 dk da koşu yapıyorum.

diyetim spesifik değil listem yok ama haftada iki gün protein olmasına (tavuk, yağsız kıyma gibi) ve sebzeyle bu öğünleri dengelemeye çalışıyorum, eve yaptığım yemeklerden kendime en uygun olanını en az miktarda az buçuk kalorisini hesaplayarak yapmaya çalışıyorum,sizce halim nasıl???????

burada çok fazla kilo vermiş azimli hatunlar var:) maşallah hepinize, arada bizi de gaza getirin lütfenn :))şeytan dürtüp de kalorili şeyleri görünce sizi düşünüp vazgeçiyorum bu sefer başarmalıyım :)))hepimiz başaralım:)) azimli ve sabırlı bir hafta olsun herkese inşallah

selam çıtırdak çerezler.......
Nasılsıznız bakim????..umarım keyifler yerindedir....
ortim bak duyurunu görür görmez bende başvurumu yaptım..umarım kabul edilirim...

menün güzel ama 10 zeytin çok değil mi? 5 daha ii bence sonuçta zeytin yağ grubuna giriyor bende daha önce diyetisyene gitmiştim. eski listelerim elimde var ama şimdi liste takibi yapmıyorum evde olanları azar azar yemeye çalışıyorum

kahvaltın güzel
ama 10 zeytin fazla olmuş en fazla 5 tane tüketmeye çalış..
öğlen de et ya da tavuk yanında salata 1 dilim ekmek de yersen
akşam ekmek yememiş olursun ve öğleni sıkı yediğin için akşam rahat olursun

önemli olan normalde dönmek zatenn..
yarın toparlarsın

tey tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
64:

yaza valla ama kıvırtarak yazzzzzzz 64:
:118::118: sefamız olsunnn ohh yedik içtikkkkkkkk yarına allah kerim
ay yazamam şu:118: an bi:118:r eilm cips paketinde

ortim bak duyurunu görür görmez bende başvurumu yaptım..umarım kabul edilirim...
ana sevindim kız

kizlar bugun herkes abartmis ben bugun az abarttim yarin abartmayi dusunuyorum esim bugunde calisti oyuzden yarin sahane bi kahvalti ve aksam yemegi dusunuyorum gunlerdir yaprak sarma yapicam artik yarina nasip diyorum ozledim ya yiyeyim dimi kac ay oldu yemeyeli

hoşgeldin nostaljik insan
he yerinde yedik içtik şimdi yakıyoruz halay üçyüz beşyüz takılıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…