sen kafada bitirmişsin olayı cnm vereceğine inanıyorum ben...umarım banada bulaşır senin şu azminden..
A.Slm dilekk hoş geldin şeker...naber??? bugün nasılsın bakim???
Aynen bende öyle tartılıyorum 100 gram 100 gramdır
benide al kızzz beraber gezek...slm kızlaaaar
bende dışarı çıkıyomn merkeze yürüyec sonra da avm ya giderim btün gün gezecem yani acık kalori yakalım di mi
sorma canım ya sinemaki sağolsun saat 4 de yattım 8 30 da karın ağrısı ile uyandımama sonra 9 gibi gene yattım 1 30 saat daha uyumuşum şişmiş her yerim :)
ne güzel canım güven sen tartıya önce tartı gösteriyo sonra vücut
afiyet olsuuuun bende edebilmle kahvaltı yaptım
2 dilimtam tahıllı ekmek 3 minik çeri domates az da tulum peyniri yumurta da haladım ama canım istemedi
şimdi dışarı çıkıyom ama kesinlikle ağır yemecem ızgara bişiler yerim en fazla
akşama görüşürüz kızlaaaar
öptüm ortiiiiiiii
aynen iyi diyek iyi olak dilekkkimmm..Eh işte iyi diyelim iyi olalım.
Sen nasılsın şekerim?
ayneeenn
ama gerçekten farkediyor yaa niye kıyafetimi tartayım kii
önemli olan benim vücut kilom
kıyafet 100-200 gr farkediyo hatta polar ise eşorfmanım daha fazla bile farkedio:26:
yaptığın güzel bir yöntem.bende bi deniyim işe yarar belki..ya ben herqün trendyola qirip ordaki çıtır kızlara bakıp kendimi gaza getiriyorum
bizim onlardan ne eksiğimiz var onlarda kadın bizde kadınız
gençliğimizi bir kere yaşıyoruz bari çıtır ve mutlu yaşayalım
istediğimizi giyip yakıştıralım.. yedik yedikte ne oldu sonuç mutsuzluk!
dişimizi sıkalım sonuçta ömür boyu böle aç kalmıcaz
ömür boyu dikkat edicez ama bizim sağlığımız için bu qerekli..
bu gece olmaz basim agriyohani başbaşa kalacadııııııık
iyi geceler canım
bende senin gibi tartiliyorum bazen kiyafetlerim 600 gr kadar fark gosteriyo
yaptığın güzel bir yöntem.bende bi deniyim işe yarar belki..
bir diyet ktabı okuyorum şu anda..orda yazıyoki akıllı insanlar kilo almazlar..çünkü kilonun zararı herşeyden çok daha fazla..
hoş geldin...nasilsiniz kizlar biz dundende kotu bi gece gecirdik ne oldu kuzuma anlamiyorum uykusunda sabaha kadar agladi nerdeyse her 15dakikada bir ayaktaydik yanima aldim sakinlesir uyur diye ama nafile doktora goturmeyi dusunuyorum ama doktorlarda hep izinli pazaretesi almanlarin bi gunu var ne onu bile anlamadim festival gibi biseymis cok uzuluyorum neden boyle olduki kabizligi var acaba karni agriyoda ondanmi uyuyamiyo kuzum ne zormus rabbim sifa versin
ayneeenn
ama gerçekten farkediyor yaa niye kıyafetimi tartayım kii
önemli olan benim vücut kilom
kıyafet 100-200 gr farkediyo hatta polar ise eşorfmanım daha fazla bile farkedio:26:
Günaydın kızlaarr, bakıyorum Dilek'ciiim ve Black'ciiim de buradalar! öpücüklerr
Bugün tartıldım ama yok anacım dukan falan yalan bana koca atak dönemi 400 gr falan verdirmiş bana
Hemen eski düzenime geri dönüyorum, şoklarla işim yok artık, bu 10 kiloyu nasıl kendi sistemimle verdiysem sonraki 10 kiloyu da o şekilde verebileceğim inşallah!
canim fasnacht var ama sen cocuk dr. unu ara orada notarzt in tl. ve adresini söyler telesekreter ona götür istersen insallah biseyi yoktur..nasilsiniz kizlar biz dundende kotu bi gece gecirdik ne oldu kuzuma anlamiyorum uykusunda sabaha kadar agladi nerdeyse her 15dakikada bir ayaktaydik yanima aldim sakinlesir uyur diye ama nafile doktora goturmeyi dusunuyorum ama doktorlarda hep izinli pazaretesi almanlarin bi gunu var ne onu bile anlamadim festival gibi biseymis cok uzuluyorum neden boyle olduki kabizligi var acaba karni agriyoda ondanmi uyuyamiyo kuzum ne zormus rabbim sifa versin
insallah canim verirsin veririz verirlerGünaydın kızlaarr, bakıyorum Dilek'ciiim ve Black'ciiim de buradalar! öpücüklerr
Bugün tartıldım ama yok anacım dukan falan yalan bana koca atak dönemi 400 gr falan verdirmiş bana
Hemen eski düzenime geri dönüyorum, şoklarla işim yok artık, bu 10 kiloyu nasıl kendi sistemimle verdiysem sonraki 10 kiloyu da o şekilde verebileceğim inşallah!
bu gece olmaz basim agriyo
günaydin kizlaaaaaaaaaarrr günaydinmi :26:
neyse tünaydiiiiiiinnnn
biraz üsütmüs hapsurup duran sümükleri akan amaaaaa dün 40 bedene düsdügünü gören ben pek bi iyiyim sükürr :118: :119::119:tabi toto daha 42 44 lerde yaydi o kendini pek kücülme niyeti yok
sizlerde iyisiniz insallahhhhhhhhhhh
RUWEYDA motivasyon düsmüs felan filanonu böylee yakalaaa bidahada birakma
CLEOPATRA sekerim ic camasirlariyla tartiliyomussun bacim pacali don giyoyasan onuda cikar
PUCCAA ay 2 a miydi 3 a mi :26: nasilsin canim
PiSiiiMM sana iyi yürüyüsler
Günaydın kızlaarr, bakıyorum Dilek'ciiim ve Black'ciiim de buradalar! öpücüklerr
bu gece olmaz basim agriyo
neyse tünaydiiiiiiinnnn
biraz üsütmüs hapsurup duran sümükleri akan amaaaaa dün 40 bedene düsdügünü gören ben pek bi iyiyim sükürr :118: :119::119:tabi toto daha 42 44 lerde yaydi o kendini pek kücülme niyeti yok
CLEOPATRA sekerim ic camasirlariyla tartiliyomussun bacim pacali don giyoyasan onuda cikar
kız bende avon yapıyorum ama katoloktaki mankenlere hiç o gözle bakmadım.sonuçta onlar manken biz onlar gibi olamayızki..hadi kilodan olsa boyu napcaz.senin boy baya uzun heralde..bana çok uzak geliyoda..:26::26:evet cnm öle qerçektenn üzerindekine qöre gramı değşio o zaman kilo verip vermediğimizi anlayamayız:26:
işe yarar tabiki avon katalogunada bak oriflame kataloguna bak orda duş jellerini tanıtan kızlar fıstık qibi
incecikler yaa bende öle olmak istiyorummmmmmmmm
bak bak bide kendini naza çekiyobu gece olmaz basim agriyo
neyse tünaydiiiiiiinnnn
Günaydınn ballıgaymaaakkkk
Nickin bile iştahımı kabartıyo düşün bendeki durumu
Geçmiş olsun..
3 a ayrıcana
bende öyle canimkarbonhidrat diyetini öneririm canım ben 80den 66 kiloya kg diyeti ile düştüm
hızlı ve kalıcı kilo verdirior
paçalı don diyince hamileliğim qeldi aklımaa onların beli qeniş oluyo diye kendime diktirmiştim paçalı don
anam bide rahatlar ki sorma
ama kocisin yanında hayatta giyemem paçalı don falan
sadece hamilelik dönemimde giymiştim 8 ve 9uncu aylarımda
iç çamaşırıyla tartılıyorum dediğim bildiğimiz iç çamaşırı canem tayt don falan yuk
kız bende avon yapıyorum ama katoloktaki mankenlere hiç o gözle bakmadım.sonuçta onlar manken biz onlar gibi olamayızki..hadi kilodan olsa boyu napcaz.senin boy baya uzun heralde..bana çok uzak geliyoda..:26::26:
bak bak bide kendini naza çekiyo
maşallah herkesede laf yetiştirmişin..
sanada tünaydinn...iyi pazarlar....
anam gı dilekkk sen böle yaparsan biz neler yapmayızkii...aynen cıbıl tartılmak iyidir
Gaza getirir motive eder.
Bende eski düzenime dönücem ama bu satırları yazarken bile cıss yiyorum bi yandn da midem bulanıyor.
Dün akşam o kadar çok yemişim ki.
3-4 saat midem bulandı döndüm durdum
Bu işkenceyi niye çektiriyorum kendime bilmiyorm tek bildiğim habire yemek yemek istediğim.
kız bende avon yapıyorum ama katoloktaki mankenlere hiç o gözle bakmadım.sonuçta onlar manken biz onlar gibi olamayızki..hadi kilodan olsa boyu napcaz.senin boy baya uzun heralde..bana çok uzak geliyoda..:26::26:
bak bak bide kendini naza çekiyo
maşallah herkesede laf yetiştirmişin..
sanada tünaydinn...iyi pazarlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?