anlaşılan enerji patlaması yaşıyosun cnm.bende öyle canim
enerjim ceneme vurdu
anam gı dilekkk sen böle yaparsan biz neler yapmayızkii...
bi silkelen kendine gel at elinden o cısları bakimm hıııı
binbir güçlükle verdiğin o kiloları geri alıcaksın yoksa..
sorunun neyse üstüne git ve çözmeye çalış... yiyerek çözemezsin unutma..
yani benim nick de tam zayiflama gurubuna uygun
dilekcim kendine haksizlik ediyorsun bencearada olur böyle canim üzme kendini tamam yiyorsun madem kendini bu kadar kötü hissetme
sen burada kiloluiken yasadiklarini anlatinca ve fotograflarinida görünce ne kadar güclü oldugunu düsünmüsdüm
en yakin zamanda toparlarsi sen kendini ben eminim
çokta uzun değilim normalim yani
boyum 1,67 canım ama insan zayıf olunca daha uzun ve narin qörünüyo
yüzü qüzelleşiyo fiziği şekilleniyo kıyafeti yakışıyo
offffff offfffff efkarlandım bak şimdi
anlaşılan enerji patlaması yaşıyosun cnm.
git mutfakta bişiler atıştır,enerjin tükenmesin
kız sen bu boyla bu kiloyla mankenliğe aday olmuşsun zaten bb,de normalim diyosun..biz napalım yaaa 156 boylaçokta uzun değilim normalim yani
boyum 1,67 canım ama insan zayıf olunca daha uzun ve narin qörünüyo
yüzü qüzelleşiyo fiziği şekilleniyo kıyafeti yakışıyo
offffff offfffff efkarlandım bak şimdi
Ay komik yanı o benim sorunum yok
Ben yapıyorum siz yapmayın ayrıca çok fena bişey.
Midemin rahat olmasını özledim.
Ya canım ara ara böyle dönemlerim oluyor geçici bi durum elbette.
Niye böyle oldugunu bende bulamadım.
Neyse cıss hakkımı yedim bitirdim normal devam edicem artık.
Bi daaha 86 ı görmek istemiyorum.
Ölemm benn öleemmmm
Boy 1.58
kız sen bu boyla bu kiloyla mankenliğe aday olmuşsun zaten bb,de normalim diyosun..biz napalım yaaa 156 boyla
nie ölüon kısss boy önemli değill zayıf olunca insanıın boyu daha uzun qözüküoo
senin hedef kilon 55-56 olması lazımm :26:
Orası öyle ama daha çok var valla
kizlar ben kahvalti hazirlayim :26::26:
boya takmayın yaa diyorum yaa zayıflayıp incecik olunca
kadın uzun olsada kısa olsada narin duruyo hem olduğundan daha uzun qörünüo
ben hep spor ayakkabı falan gyiyorum siz arayı topuklu ayakkabıyla kapatırsınız
yok cnm yaa 10 kilo nedirr 2 ayda verirsinn kaçamaksız dişini sıksan
çıbık qibi olursun çıbık
57 ile bile süper olursun yaa
benim şimdilik hedefim 59 ama 59a inincede 55i hedef yapcam kendime
şimdi qözüm korkmasın die 59la kandırıyorum kendimi
gerçekten çok komik ama bende topuklu giyinemiom..
kızlar ben kaçıyom..
kendinize cici bakın ..
biraz dışarı çıkıp hava alam cücüklerimle..sonra görüşürüz..
haaa dilek bu arada cakkada cukkaaa çok sevdim bunu
neyse aklına bulunsun hatırlamak istersenay yok aman sakın öğretmee,hatırlatma ben hazır kendime unutturmuşken
ye canım ye sen yolu bitirmek üzeresin zatiiikizlar bugun herkes abartmis ben bugun az abarttim yarin abartmayi dusunuyorum esim bugunde calisti oyuzden yarin sahane bi kahvalti ve aksam yemegi dusunuyorum gunlerdir yaprak sarma yapicam artik yarina nasip diyorum ozledim ya yiyeyim dimi kac ay oldu yemeyeli
ooooo okadarla diyeti bırakıyormuşsun gibi gelirse biz hiç uğramayalım topiğeyarım lahmacun ve 1 kaşık bile olsa makarnayı aynı qün tükettim
ayrıca spichal k ve o 1 kaşıkcık makarnayı qeç saatte yedim
kendimi şartlamıştım saat 19:00 dan sonra bişey yemek yok diye
şimdi kendime ihanet etmiş qibi hissedip vicdan azabı çekiyorum
sanki diyeti bırakıyormuşum qibi qelior
ayy rakip çıktı bak yaaaamannnn allahımm nayır nolamazzzzzz
umayla kapışırsınız valla
performanslar harika
dur vurcam
ben duraklamaya girince spora başladım1 haftadır 1 gün yapmadım sadece inşallah faydasını görürürm2 ay oldu diyete başlayalı hiç spor yapmadım desem yeridir
spor yapmadan da gidiyor kilolar ama bi yere kadar
şuan duraksama dönemine girdim sanırım
bi atak yapmam lazım
havalar da etken spor konusunda şöyle bahar gelse
mis gibi havada yürüyüş gibisi yok..
daha yolun başındasın alışacaksın kaçamaklara sen bizim yediklerimi oku sonra kendinle gurur duy dün gece yazdım okursanarkadaşlar merhaba
çok kızıyorum kendime çok......ne güzel bugün ayran detoksu yapıyordum herşey yolunda gidiyor derken aksam 7 gibi arkadaşlara gittik bebeği doyuruyorum diye bir baktım ki bir tabak pilav yemişim ardından sinirden olsa gerek 2 tuzlu 1 tatlı kurabiye yedim. ....çok pişmanım çookkkk .eve geldim hemen tartıya koştum 74,3 olan kg.75 kg yi gösteriyor.ağlayacağım utanmasam ayran detoksuyla 2 kg vereyim derken sanırım aldım.ben sanırım zayıflayamayacağım gözüm çok korktu :18::18::18:irade denen şeye hakim olamıyorum.oldukça mutsuzum. şu hafta sonları tüm motivasyonumu bozuyor.üstelik alışveriş merkezine gittik millet deli gibi alışveriş yapıyor.güzel olan kıyafetlerin hepsi neredeyse 38-36 beden.ben hep hayal aleminde sanki sabah uyandığımda sihirli bir değnek beni 38 beden yapacakmış gibi bekliyorum.kilo veren arkadaşlar diyetteyken hiç iradenizi kaybetiniz mi....beni biraz motive etmenize ihtiyacım var...şimdilik size iyi geceler allah hepinize rahatlık versin....
ben kulağı yada dişi canım kulak ağrısı uykudan ağlayarak uyandırırmış dikkat et gün içinde elini kulağına götürüyorsa ihmal etmenasilsiniz kizlar biz dundende kotu bi gece gecirdik ne oldu kuzuma anlamiyorum uykusunda sabaha kadar agladi nerdeyse her 15dakikada bir ayaktaydik yanima aldim sakinlesir uyur diye ama nafile doktora goturmeyi dusunuyorum ama doktorlarda hep izinli pazaretesi almanlarin bi gunu var ne onu bile anlamadim festival gibi biseymis cok uzuluyorum neden boyle olduki kabizligi var acaba karni agriyoda ondanmi uyuyamiyo kuzum ne zormus rabbim sifa versin
canım sen dün gece yazdıkalrımızı okudunmu özellikle benim ve pisiinin monayla kapıştık ama pisi benle aynı durumda monayı solladık bioku motive ol kendinle gurur duy canımBende eski düzenime dönücem ama bu satırları yazarken bile cıss yiyorum bi yandn da midem bulanıyor.
Dün akşam o kadar çok yemişim ki.
3-4 saat midem bulandı döndüm durdum
Bu işkenceyi niye çektiriyorum kendime bilmiyorm tek bildiğim habire yemek yemek istediğim.
geçenlerde biri bana boy atmışsın dedi daha 5 kilo vermiş olmama rağmennie ölüon kısss boy önemli değill zayıf olunca insanıın boyu daha uzun qözüküoo
senin hedef kilon 55-56 olması lazımm :26:
ooooo okadarla diyeti bırakıyormuşsun gibi gelirse biz hiç uğramayalım topiğe
geçenlerde biri bana boy atmışsın dedi daha 5 kilo vermiş olmama rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?