slm kizlar
benim sohben bozuldu evimde duramiyorum annemgilde kaliyoruz sinirimden yemege vurdum yine
gecmise bakamadim iyisinizdir isallah kendimi biraz toparlayayim yine gelirim öpüldünüz
neyse aklına bulunsun hatırlamak istersen
ye canım ye sen yolu bitirmek üzeresin zatiii
ooooo okadarla diyeti bırakıyormuşsun gibi gelirse biz hiç uğramayalım topiğe
ayy rakip çıktı bak yaaa
ben duraklamaya girince spora başladım1 haftadır 1 gün yapmadım sadece inşallah faydasını görürürm
daha yolun başındasın alışacaksın kaçamaklara sen bizim yediklerimi oku sonra kendinle gurur duy dün gece yazdım okursan
ben kulağı yada dişi canım kulak ağrısı uykudan ağlayarak uyandırırmış dikkat et gün içinde elini kulağına götürüyorsa ihmal etme
canım sen dün gece yazdıkalrımızı okudunmu özellikle benim ve pisiinin monayla kapıştık ama pisi benle aynı durumda monayı solladık bioku motive ol kendinle gurur duy canım
geçenlerde biri bana boy atmışsın dedi daha 5 kilo vermiş olmama rağmen
yok canim normalde öyle degil ama pazarlarimiz böyle cok gec kalkiyor esim kiyamam sadece pazar günleri evde ve uzun uyuyor ..Ben o kalkana kadar kahvemi iciyorum sadecebu saate kadar kahvaltı yapmadın mıı
ben ara öğünümü yedim yarım saat sonra öğle öğünümü yicemm.
ama bu kadar aç kalarak zayıflayamazsın
metebolizmanın çalışması için kalkar kalkmaz bişeyler atıştırarak bile olsa kahvaltı yapman qerekiodu :26:
cenim niye skiyosun ki okadar caninislm kizlar
benim sohben bozuldu evimde duramiyorum annemgilde kaliyoruz sinirimden yemege vurdum yine
gecmise bakamadim iyisinizdir isallah kendimi biraz toparlayayim yine gelirim öpüldünüz
canim önce buradan cizelgeni yapmaya calis kopyalama yapistirma yerinde dikkat et orda hep hata yapiliyorbide şu çizelgeyi hala beceremiyorum kaydetmiyo nedense gören biri yardımcı olursa sevinirim
canım sen dün gece yazdıkalrımızı okudunmu özellikle benim ve pisiinin monayla kapıştık ama pisi benle aynı durumda monayı solladık bioku motive ol kendinle gurur duy canım
ßuqünkü menüm
sabah: 9:30
1 bardak su
1 fincan yeşil & form çayı
10:00
2 dilim çavdar ekmeğiyle hazırlanmış
kaşarlı sucuklu ketçaplı tost
ara: 13:00
5 fındık
2 qün kurusu
öğle: 16:00
1 fincan acılı domatesli çabuk çorba içtim
ara: 18:00
1 fincan yeşil çay
akşam: 19:00
1 kase spichal K
bugün hiç kaçamak yapmadım..
bol bol su içtim tahminen 8 bardak
benden buqünlük bu kadar
birazdan spichal K yiyerek qünün kapanışını yapıcam
Yorumları bekliorum... bu arada kh diyeti yapıyorum ona qöre yorumlayın he
bak geldim burdayım hani sen yksin biz balkaymakla arkadaşız sadece ciddi birşey yok yani :)
kaç bakim kaç...nereye kadar kaçıcan...
çok geçmiş olsun canım yanasilsiniz kizlar biz dundende kotu bi gece gecirdik ne oldu kuzuma anlamiyorum uykusunda sabaha kadar agladi nerdeyse her 15dakikada bir ayaktaydik yanima aldim sakinlesir uyur diye ama nafile doktora goturmeyi dusunuyorum ama doktorlarda hep izinli pazaretesi almanlarin bi gunu var ne onu bile anlamadim festival gibi biseymis cok uzuluyorum neden boyle olduki kabizligi var acaba karni agriyoda ondanmi uyuyamiyo kuzum ne zormus rabbim sifa versin
canım orti kız gelsene hergün ya. bende dukanı bırakıyom ya diyetisyenin listesini yapacamGünaydın kızlaarr, bakıyorum Dilek'ciiim ve Black'ciiim de buradalar! öpücüklerr
Bugün tartıldım ama yok anacım dukan falan yalan bana koca atak dönemi 400 gr falan verdirmiş bana
Hemen eski düzenime geri dönüyorum, şoklarla işim yok artık, bu 10 kiloyu nasıl kendi sistemimle verdiysem sonraki 10 kiloyu da o şekilde verebileceğim inşallah!
ay o dergilerden foto kesip buzdolabına mı yapıştırsam. yada her yere ama eve misafir gelirse adım sapığa çıkarevet cnm öle qerçektenn üzerindekine qöre gramı değşio o zaman kilo verip vermediğimizi anlayamayız:26:
işe yarar tabiki avon katalogunada bak oriflame kataloguna bak orda duş jellerini tanıtan kızlar fıstık qibi
incecikler yaa bende öle olmak istiyorummmmmmmmm
kız sen bu boyla bu kiloyla mankenliğe aday olmuşsun zaten bb,de normalim diyosun..biz napalım yaaa 156 boyla
canım evet zor iş arada hepimiz pes ediyoz ama bu iş böyle önemli olan devam etmek yapamadın mı çizelgeni nerede hata yapıyon yapıştırmada mı gel de anlatak kızzayıflamak zor iş valla hemen pes ediyorum..uzun süre diyet yapamıyorum tutamıyorum kendimi ne yapıcam bilmiyorum
canıııım bende dün dibe vurdum valla artı 1000 çıktım sabah feci yani ama bu sondu bir daha 69 görene kadar yok kaçamak falanslm kizlar
yediklerin iyi bence canım ama senin dieti bilmiyom karbongidrat değerlerini mi sayıyon kalori mi nasıl oluyorßuqünkü menüm
sabah: 9:30
1 bardak su
1 fincan yeşil & form çayı
10:00
2 dilim çavdar ekmeğiyle hazırlanmış
kaşarlı sucuklu ketçaplı tost
ara: 13:00
5 fındık
2 qün kurusu
öğle: 16:00
1 fincan acılı domatesli çabuk çorba içtim
ara: 18:00
1 fincan yeşil çay
akşam: 19:00
1 kase spichal K
bugün hiç kaçamak yapmadım..
bol bol su içtim tahminen 8 bardak
benden buqünlük bu kadar
birazdan spichal K yiyerek qünün kapanışını yapıcam
Yorumları bekliorum... bu arada kh diyeti yapıyorum ona qöre yorumlayın he
dilekim sana benim dietisyenin menüsünü yazam da bak bir bana çok fazla geldi sen ne diyecenBana göre az ne kadar kh diyeti de yapsan öglenin çok boş salata ve yoğurt olsa neyse dicem.
Kh diyetinde yok sanırım et veya tavuk falan tüketebilirdin.
Sen hep az yiyorsun zaten akşam k-flekse lafım yok ama öğlen az.
Ara da bide içtiğimiz çay ara yerine geçmiyor.
melojjjj
neööörüyoon
evet canim ya 40 beden oldubalgaymaaakk bana yamzışsın ama görmedim yahuuu bi çık bir anca bitirdim geçmişi şekerimmm
iidir noollsun takılıyorum ölee eşim maç izlioo bende pc deyim ölee sen napiosnnn 40 beden tunik almışsın
çoık sevndm canım bedeninin küçülmesine ne mutlu sanaaaa
pisiim sen dukan yapmiyomuydun :26:menü: bunun değişim tablolarıda var oradan farklı ürün yiyebilirmişim
sabah 8:00
çay, 2 kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, 1 kuru incir veya 2-3 kayısı, 3 dilim ekmek, çiğ sebze
öğle 12 :00
2 ızgara köfte veya tavuk
6 yemek kaşığı bulgur pirinç pilavı veya makarna
2 dilim ekmek
salata
ara: 1500
1 bardak süt veya yoğurt, 2 porsiyon meyve
akşam 18:00
8 yemek kaşığı sebze yemeği
1 kepçe çorba
1 su bardağı yoğurt2 dilim ekmek
salata
tek ara var onu bölüp akşamdan sonrada yiyebilirsin dedi. ekmekler avuç içi kadar ve ince olacakmış, gün aşırı peynir yrine yumurta dedi,
birde değişim tabloları var bayağı uzun ona bakarak o öğün farklı şeyler yiyebilirsin dedi. öğlen pilav bulgur olursa daha iyi olur dedi
günde 30 dk alt bedene yönelik yürüyüş vb spor 15 dk da üst bedene yönelik kol karın hareketi dedi
ayda en az 2 tam uyarsan 3 veririsin buda yeterli olur dedi. 1 ay sonra gel dediiii
çok değil mi kızlar yaaaa günde 7 dilim ekmek varmakarna var ne bilem
menü: bunun değişim tablolarıda var oradan farklı ürün yiyebilirmişim
çay, 2 kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, 1 kuru incir veya 2-3 kayısı, 3 dilim ekmek, çiğ sebze
2 dilim ekmek
salata
1 kepçe çorba
salata
tek ara var onu bölüp akşamdan sonrada yiyebilirsin dedi. ekmekler avuç içi kadar ve ince olacakmış, gün aşırı peynir yrine yumurta dedi,
birde değişim tabloları var bayağı uzun ona bakarak o öğün farklı şeyler yiyebilirsin dedi. öğlen pilav bulgur olursa daha iyi olur dedi
günde 30 dk alt bedene yönelik yürüyüş vb spor 15 dk da üst bedene yönelik kol karın hareketi dedi
ayda en az 2 tam uyarsan 3 veririsin buda yeterli olur dedi. 1 ay sonra gel dediiii
fena değil iyi canım gün kurusu neeeeeeeeiyi akşamlarr kızlarrr
ben de menümü yazayımm
sabah: 2 gün kurusu
1 bardak yeşil çay
1,5 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim kaşar peyniri
3 dilim beyaz peynir
1 dilim pastırma
4 zeytin
2 çatal reçel
ara: 1 armut
öğle: biraz çokçana yani 7 kaşık kadar patates salatası
3 dilim salatalık turşusu:26:
ara: 2 hurma
1 gün kurusu
akşam: 1 kase special k
2 lt su
bi bardak form çay içerim belki...
ah ah bende yıllaaaaaar önce 29 giyerdimkıslaaaaaarrrr nabersiniiizzzzz
kızzz pisicikkk kot mu aldın kızz bende kaç senedir kot almıorm
ki aldığım zamanlara da bedeni bilmiodum zatiii halende bilmiom kaç beden kot giydiimi
geçende lcw nin sitesinden baktım 29 beden giyyomuşum ölçülere göre ama denemek lasımmm :26:
dileekkkk kıssss yiyom yiyiom dionda 2 gün yemekten bişi olmasss
normal düzenine dönünce 3 günde toparlarsın şekerimmm ruhunu doyurmuş oldun işte
bende bu 1 aylık sürece girmeden önceki hafta öyle yapmıştım bütün haftaa ne gördüysem yemiştim
evet canım da valla sıkıldım dukan amcadan cuma diyetisyene gittim bu listeyi verdim halen düşünüyom ne yapam diye . zaten 2 gündür katletti dieti ne dukan kaldı ne dietevet canim ya 40 beden oldu
pisiim sen dukan yapmiyomuydun :26:
döv kııııııız ya çok kararsızım didim ya kararsız teraziyim ben .bana iki seçenek vermiycen 2 seçenekim var ise mutlaka krarsız kalırımanaamm kara kediiii dööffcem seni artık heeaa kaç gündür çok deil mi çok deil mi diip duruonn
kıs şimdi yediklerin çok mu azz dene bakalım diyetisyen verdiyse vardır bi bildiği sen tam uy listeye veremezsen
o zmn sölersin diyetisyene tam uydum ama veremedimm diee varsayım yapmaaa aaaaaaaa sıkıp sıkıp sherşeye saldırmaktansa
istikrarlı bi diyet düzenin olurr
iyi akşamlarr kızlarrr
ben de menümü yazayımm
sabah: 2 gün kurusu
1 bardak yeşil çay
1,5 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim kaşar peyniri
3 dilim beyaz peynir
1 dilim pastırma
4 zeytin
2 çatal reçel
ara: 1 armut
öğle: biraz çokçana yani 7 kaşık kadar patates salatası
3 dilim salatalık turşusu:26:
ara: 2 hurma
1 gün kurusu
akşam: 1 kase special k
2 lt su
bi bardak form çay içerim belki...
kıslaaaaaarrrr nabersiniiizzzzz
kızzz pisicikkk kot mu aldın kızz bende kaç senedir kot almıorm
ki aldığım zamanlara da bedeni bilmiodum zatiii halende bilmiom kaç beden kot giydiimi
geçende lcw nin sitesinden baktım 29 beden giyyomuşum ölçülere göre ama denemek lasımmm :26:
dileekkkk kıssss yiyom yiyiom dionda 2 gün yemekten bişi olmasss
normal düzenine dönünce 3 günde toparlarsın şekerimmm ruhunu doyurmuş oldun işte
bende bu 1 aylık sürece girmeden önceki hafta öyle yapmıştım bütün haftaa ne gördüysem yemiştim
menü: bunun değişim tablolarıda var oradan farklı ürün yiyebilirmişim
2 dilim ekmek
salata
1 kepçe çorba
salata
dilekim sana benim dietisyenin menüsünü yazam da bak bir bana çok fazla geldi sen ne diyecen
he he veremezsem gider diyetisyene çatarım en azından dimianaamm kara kediiii dööffcem seni artık heeaa kaç gündür çok deil mi çok deil mi diip duruonn
kıs şimdi yediklerin çok mu azz dene bakalım diyetisyen verdiyse vardır bi bildiği sen tam uy listeye veremezsen
o zmn sölersin diyetisyene tam uydum ama veremedimm diee varsayım yapmaaa aaaaaaaa sıkıp sıkıp sherşeye saldırmaktansa
istikrarlı bi diyet düzenin olurr
fena değil iyi canım gün kurusu neeeeeeee
ah ah bende yıllaaaaaar önce 29 giyerdim
evet canım da valla sıkıldım dukan amcadan cuma diyetisyene gittim bu listeyi verdim halen düşünüyom ne yapam diye . zaten 2 gündür katletti dieti ne dukan kaldı ne diet
döv kııııııız ya çok kararsızım didim ya kararsız teraziyim ben .bana iki seçenek vermiycen 2 seçenekim var ise mutlaka krarsız kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?