70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

goturuyo canim baya arastirdim internetten kulak yada dis olabilir diyo doktora goturcem

yok canim normalde öyle degil ama pazarlarimiz böyle cok gec kalkiyor esim kiyamam sadece pazar günleri evde ve uzun uyuyor ..Ben o kalkana kadar kahvemi iciyorum sadece
slm kizlar
benim sohben bozuldu evimde duramiyorum annemgilde kaliyoruz sinirimden yemege vurdum yine
gecmise bakamadim iyisinizdir isallah kendimi biraz toparlayayim yine gelirim öpüldünüz
cenim niye skiyosun ki okadar canini

bide şu çizelgeyi hala beceremiyorum kaydetmiyo nedense gören biri yardımcı olursa sevinirim
canim önce buradan cizelgeni yapmaya calis kopyalama yapistirma yerinde dikkat et orda hep hata yapiliyor

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

birde buna bak ikisinide acik birak sayfalarin ikisindende faydalanirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

cizelgeni yap canim sonrada buraya takil burada yediklerini paylas kizlar yorum yapsin inan bana cok faydasini görüsceksin insallah

ßuqünkü menüm

sabah: 9:30
1 bardak su
1 fincan yeşil & form çayı

10:00
2 dilim çavdar ekmeğiyle hazırlanmış
kaşarlı sucuklu ketçaplı tost

ara: 13:00
5 fındık
2 qün kurusu

öğle: 16:00
1 fincan acılı domatesli çabuk çorba içtim

ara: 18:00
1 fincan yeşil çay

akşam: 19:00
1 kase spichal K

bugün hiç kaçamak yapmadım..
bol bol su içtim tahminen 8 bardak
benden buqünlük bu kadar
birazdan spichal K yiyerek qünün kapanışını yapıcam

Yorumları bekliorum... bu arada kh diyeti yapıyorum ona qöre yorumlayın he

Son düzenleme:

Bana göre az ne kadar kh diyeti de yapsan öglenin çok boş salata ve yoğurt olsa neyse dicem.
Kh diyetinde yok sanırım et veya tavuk falan tüketebilirdin.
Sen hep az yiyorsun zaten akşam k-flekse lafım yok ama öğlen az.
Ara da bide içtiğimiz çay ara yerine geçmiyor.

slm kızlaaaaaaaaaar yürüdüm dolaştım geldim :)
sonunda kot aldım kendime 32 beden ama ne edek inşallah 30 da giyeriz birgün :)

kaç bakim kaç...nereye kadar kaçıcan...
bak geldim burdayım hani sen yksin biz balkaymakla arkadaşız sadece ciddi birşey yok yani :)
çok geçmiş olsun canım ya
canım orti kız gelsene hergün ya. bende dukanı bırakıyom ya diyetisyenin listesini yapacam
ay o dergilerden foto kesip buzdolabına mı yapıştırsam. yada her yere ama eve misafir gelirse adım sapığa çıkar

kız sen bu boyla bu kiloyla mankenliğe aday olmuşsun zaten bb,de normalim diyosun..biz napalım yaaa 156 boyla

zayıflamak zor iş valla hemen pes ediyorum..uzun süre diyet yapamıyorum tutamıyorum kendimi ne yapıcam bilmiyorum
canım evet zor iş arada hepimiz pes ediyoz ama bu iş böyle önemli olan devam etmek yapamadın mı çizelgeni nerede hata yapıyon yapıştırmada mı gel de anlatak kız
slm kizlar
benim sohben bozuldu evimde duramiyorum annemgilde kaliyoruz sinirimden yemege vurdum yine
gecmise bakamadim iyisinizdir isallah kendimi biraz toparlayayim yine gelirim öpüldünüz
canıııım bende dün dibe vurdum valla artı 1000 çıktım sabah feci yani ama bu sondu bir daha 69 görene kadar yok kaçamak falan
yediklerin iyi bence canım ama senin dieti bilmiyom karbongidrat değerlerini mi sayıyon kalori mi nasıl oluyor

dilekim sana benim dietisyenin menüsünü yazam da bak bir bana çok fazla geldi sen ne diyecen

melojjjj

neööörüyoon

balgaymaaakk bana yamzışsın ama görmedim yahuuu bi çık bir anca bitirdim geçmişi şekerimmm

iidir noollsun takılıyorum ölee eşim maç izlioo bende pc deyim ölee sen napiosnnn 40 beden tunik almışsın

çoık sevndm canım bedeninin küçülmesine ne mutlu sanaaaa

menü: bunun değişim tablolarıda var oradan farklı ürün yiyebilirmişim
sabah 8:00
çay, 2 kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, 1 kuru incir veya 2-3 kayısı, 3 dilim ekmek, çiğ sebze
öğle 12 :00
2 ızgara köfte veya tavuk
6 yemek kaşığı bulgur pirinç pilavı veya makarna
2 dilim ekmek
salata
ara: 1500
1 bardak süt veya yoğurt, 2 porsiyon meyve
akşam 18:00
8 yemek kaşığı sebze yemeği
1 kepçe çorba
1 su bardağı yoğurt2 dilim ekmek
salata

tek ara var onu bölüp akşamdan sonrada yiyebilirsin dedi. ekmekler avuç içi kadar ve ince olacakmış, gün aşırı peynir yrine yumurta dedi,
birde değişim tabloları var bayağı uzun ona bakarak o öğün farklı şeyler yiyebilirsin dedi. öğlen pilav bulgur olursa daha iyi olur dedi
günde 30 dk alt bedene yönelik yürüyüş vb spor 15 dk da üst bedene yönelik kol karın hareketi dedi
ayda en az 2 tam uyarsan 3 veririsin buda yeterli olur dedi. 1 ay sonra gel dediiii

çok değil mi kızlar yaaaa günde 7 dilim ekmek var makarna var ne bilem

kıslaaaaaarrrr nabersiniiizzzzz

kızzz pisicikkk kot mu aldın kızz bende kaç senedir kot almıorm

ki aldığım zamanlara da bedeni bilmiodum zatiii halende bilmiom kaç beden kot giydiimi

geçende lcw nin sitesinden baktım 29 beden giyyomuşum ölçülere göre ama denemek lasımmm :26:

dileekkkk kıssss yiyom yiyiom dionda 2 gün yemekten bişi olmasss

normal düzenine dönünce 3 günde toparlarsın şekerimmm ruhunu doyurmuş oldun işte

bende bu 1 aylık sürece girmeden önceki hafta öyle yapmıştım bütün haftaa ne gördüysem yemiştim

iyi akşamlarr kızlarrr
ben de menümü yazayımm
sabah: 2 gün kurusu
1 bardak yeşil çay
1,5 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim kaşar peyniri
3 dilim beyaz peynir
1 dilim pastırma
4 zeytin
2 çatal reçel

ara: 1 armut

öğle: biraz çokçana yani 7 kaşık kadar patates salatası
3 dilim salatalık turşusu:26:

ara: 2 hurma
1 gün kurusu

akşam: 1 kase special k

2 lt su
bi bardak form çay içerim belki...

evet canim ya 40 beden oldu

pisiim sen dukan yapmiyomuydun :26:

anaamm kara kediiii dööffcem seni artık heeaa kaç gündür çok deil mi çok deil mi diip duruonn

kıs şimdi yediklerin çok mu azz dene bakalım diyetisyen verdiyse vardır bi bildiği sen tam uy listeye veremezsen

o zmn sölersin diyetisyene tam uydum ama veremedimm diee varsayım yapmaaa aaaaaaaa sıkıp sıkıp sherşeye saldırmaktansa

istikrarlı bi diyet düzenin olurr

fena değil iyi canım gün kurusu neeeeeeee

ah ah bende yıllaaaaaar önce 29 giyerdim
evet canim ya 40 beden oldu

pisiim sen dukan yapmiyomuydun :26:
evet canım da valla sıkıldım dukan amcadan cuma diyetisyene gittim bu listeyi verdim halen düşünüyom ne yapam diye . zaten 2 gündür katletti dieti ne dukan kaldı ne diet
döv kııııııız ya çok kararsızım didim ya kararsız teraziyim ben .bana iki seçenek vermiycen 2 seçenekim var ise mutlaka krarsız kalırım

Güzel canım akşam dengelemişsin ki pattes salatasından bişey olmaz benceç

Selam şekerim.
Bilmiyorum valla bi saçma ruh halindeyim.
Umarım en az hasarla atlatırım.

Canım günlük alman gereken kalori miktarına göre vermiştir lsteyi.
Doktor ne derse uy bence hem bu liste seni kasmaz hem kilo verirsin.
Sonuçta kendin uğraşarak kaç ayda 2-3 kilo verdin.
Yiyerek kilo vereceksin bu sefer.

dilekim sana benim dietisyenin menüsünü yazam da bak bir bana çok fazla geldi sen ne diyecen

Senin diyetisyende bonkör davranmış benim dr bana senden hızlı gitmesini istiyorum demişti.
O yzden sebze yemezsem günde 1 dilim ekmeğim var.
Kilo verdiğimi sen biliyorsun sana uygunsa benim listeye bi bak fazla değil zaten.
Bu listede güzel ve sana özel yazılmış sen iblirsin canım.

he he veremezsem gider diyetisyene çatarım en azından dimi

ya canim zor dukan

eger diyetisyen sindi ise icine devam et bidahaki randevun ne zaman dene ozamana kadar

yok sinmedi diyosan yap pucanin listesini cok güzel yani söyle listesi derken matigi kullan sabah 2 dl.ekem...
öglen et .......aksam corba yog...yani ayni olmasada benzeri

ama yap artik biseylerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…