boya bakalım kız renge
evet canım koyu diye açık kumral aldım zaten fazla sarı olmasın dedim renk versin yeter diye aldım ,yoksa aman uzak dursun yeni çıktım sarı tonundan zati açmadı benii
biliyorum 2 ton kapalı görünüyo kutu üstünde oluyoya kendi saç renginiz buysa sonuç böyle olur diye orda en koyu hali benim şimdiki renk oyüzden biraz açsın istediğim ooo
Eki Görüntüle 352167
Eki Görüntüle 352168 ilk 2si ilk renk değişimdi bakır renk olmuştu üstelik sapsarı renge boyamıştım açıcısız
Eki Görüntüle 352162
Eki Görüntüle 352166
Eki Görüntüle 352169 buda 1ay sonra aynı en açık sarı renk boya yapmıştım hemde öncesinde açıcı kullanarak ama yine sapsarı girmemiştii
Eki Görüntüle 352163
Eki Görüntüle 352164 bu ikisi ilk boyadığım günkü rengi sıcak çikolata
Eki Görüntüle 352161
Eki Görüntüle 352165 bu son ikiside bikaç yıkamadan sonraki akmış hali,
ve 1kaç ay geçti diplerden kendi rengim uzadı şuan,e bide beyazlarımda göründü çocukluğumdan beridir var çoğaldı iyice 8tane oldularneyse ben boyaya geçiyorum ,inşallah istediğim gibi olur:13:
eveeeeeeeettrendy kolay gelsin canim
pisiim sen daha yanlizmisin :26:
boya bakalım kız renge
eveeeeeeeet
ay sinirlendim pisim bisey dicektim ama neyseee
nezaman geliyor ???
cuma canım ya sorma çok bunaldım takmayam diyom ama mersinde gezi bizim ki aklıma fesat fessat şeyler geliyo. ben burada karla kışla uğraşıyom de de ben sayıyom zaten bolcana insan eşini böle bırakır mı ya ne umursamaz kocam var
cuma canım ya sorma çok bunaldım takmayam diyom ama mersinde gezi bizim ki aklıma fesat fessat şeyler geliyo. ben burada karla kışla uğraşıyom de de ben sayıyom zaten bolcana insan eşini böle bırakır mı ya ne umursamaz kocam var
canim kiyamam sana yaa
aklina kötü seyler getirme ama hic arayip sormada gitmesine neden izin verdinki keske tepki gösterseydin
ben olsam napardım diye düşünüyorumda :44::44: hiç söylemeyeyim neyse
ya kızlar nasıl anlatsam benim koca tam sopalık. izin vermesem kavga dövüş olmuyo. çok karışıyon çok bunaltıyorum oluyor. arkadaşlarının yanına gitti yiyip içip geziyo. otelinde kaldığı kişiyi tanıyorum ona güvenim var. ama erkek işte bazen fesatlıkta geliyo aklıma. bizim ki pek bir relax bu konularda. eşleri ayrı hayatı olacak mış karışılmayacakmış. hele ankarada öldürürdü ben. hafta da 2 gece arkadaşları ile çıkardı ben evde tek otururdum. ama orada sıkılmıyordum bende alıyordum arabayı ya bekar arkadşlara gidiyordum ya sinemaya. ama burası öyle bir bayanın tek gezeceği memleket değil. hemde hiç arkadaşım yok. zaten çok yalnızlık çekiyorum of of deşmeyeyim içimi kızlar çok doluyum bazen nerden buldum bu adamı inanamıyorum kendime.çok ilginç cidden nereye kimin yanına gitti ki mersine?
polis değilmiydi kocan?
izin falan nasıl ayarladı ki şimdi kullanıyorsa iznini
yazın ne yapacaksınız?
ve ayrıca evet karda kışta soğukta seni nasıl yalnız bırakır
işe gidiyosun araba kullanıosun vs..
zaruri sebepler olur ayrı kalırsnız ama sırf keyfi tatile gidiyor
bu kış günü..
gitme falan demedin mi?
ben olsaydım izin vermezdim gidemezdi yani
çok ilginç cidden nereye kimin yanına gitti ki mersine?
polis değilmiydi kocan?
izin falan nasıl ayarladı ki şimdi kullanıyorsa iznini
yazın ne yapacaksınız?
ve ayrıca evet karda kışta soğukta seni nasıl yalnız bırakır
işe gidiyosun araba kullanıosun vs..
zaruri sebepler olur ayrı kalırsnız ama sırf keyfi tatile gidiyor
bu kış günü..
gitme falan demedin mi?
ben olsaydım izin vermezdim gidemezdi yani
herkese ii geceler bayanlar:) bayağı yoğun bir gün olmuş, oku oku yetişemedim, bende bugün yine yürüyüşümü ve koşumu yaptım, menümde;
sabah: 50 gr kadar beyaz peynir,1 haşlanmış yumurta, 2 dilim tb ekmeği, 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı bal, domates, salatalık.
ara: 1 tane muz
öğlen: 4 kaşık kıymalı sebze yemeği, yağsız salata, 1 dilim ekmek.
ara: 90 kalorilik bir mocha
akşam: 7 yk sebze yemeği, 2 yk yoğurt,1 dilim tb ekmek,
ara: 2 tane küçük erik
gün içerisinde bolca yeşil çay ve su
ya arkadaşlar ben size birşey sormak istiyorum ben aşağı yukarı 10 gündür hiç kaçamak yapmadan bu şekilde besleniyorum hergün bir saat spor da yapıyorum spor yaparken 500 kalori yakıyorum bir de oğlumu okula getirip götürürken toplamda 45 dk daha yürüyorum ve kendimi çokkkk halsiz hissediyorum bugün ayaklarım şişti, elimi kaldırmaya halim yok, sizce bu normal mi? 1 aydan sonra vucudum alışırmı düzelir mi bu durum ????? yoksa bırakcam sporu falan :44:
ya kızlar nasıl anlatsam benim koca tam sopalık. izin vermesem kavga dövüş olmuyo. çok karışıyon çok bunaltıyorum oluyor. arkadaşlarının yanına gitti yiyip içip geziyo. otelinde kaldığı kişiyi tanıyorum ona güvenim var. ama erkek işte bazen fesatlıkta geliyo aklıma. bizim ki pek bir relax bu konularda. eşleri ayrı hayatı olacak mış karışılmayacakmış. hele ankarada öldürürdü ben. hafta da 2 gece arkadaşları ile çıkardı ben evde tek otururdum. ama orada sıkılmıyordum bende alıyordum arabayı ya bekar arkadşlara gidiyordum ya sinemaya. ama burası öyle bir bayanın tek gezeceği memleket değil. hemde hiç arkadaşım yok. zaten çok yalnızlık çekiyorum of of deşmeyeyim içimi kızlar çok doluyum bazen nerden buldum bu adamı inanamıyorum kendime.
ya kızlar nasıl anlatsam benim koca tam sopalık. izin vermesem kavga dövüş olmuyo. çok karışıyon çok bunaltıyorum oluyor. arkadaşlarının yanına gitti yiyip içip geziyo. otelinde kaldığı kişiyi tanıyorum ona güvenim var. ama erkek işte bazen fesatlıkta geliyo aklıma. bizim ki pek bir relax bu konularda. eşleri ayrı hayatı olacak mış karışılmayacakmış. hele ankarada öldürürdü ben. hafta da 2 gece arkadaşları ile çıkardı ben evde tek otururdum. ama orada sıkılmıyordum bende alıyordum arabayı ya bekar arkadşlara gidiyordum ya sinemaya. ama burası öyle bir bayanın tek gezeceği memleket değil. hemde hiç arkadaşım yok. zaten çok yalnızlık çekiyorum of of deşmeyeyim içimi kızlar çok doluyum bazen nerden buldum bu adamı inanamıyorum kendime.
kızlar şans dileyin bakiyim banaa :18:saçlarımı boyamaya girişiyorum,bugün aldım köpük boya deniyek bakalım dendiği gibi kolaymıı
ahanda buuuuu
Eki Görüntüle 352116
ah canımya bak bende kızarım öyle tek başına gidilirmi yaa,söylemedimi neden gittiğini,,:26:ben hayatta izin vermem öyle,zaten huyumu bilirde izin alana kadar canı çıkar adamın ,ama burda arkadaşlarıyla çıkıp dolaşmak için izin ister bende gak guk izin veririm ama uzak biyere gitcem dicek arkadaşlarla falan hayatta iin vermem,sende değil fesatlık valla benim içimdede var öyle şeyler napiyim erkektir merkektir ama biyerdede kocana güvenmen gerekiyo,aklımız onlarda kalır kalmasına ama napalım onlarıda öyle kabul etcez sıkma canını gelince bi güzel trip atarsın olur biterrya kızlar nasıl anlatsam benim koca tam sopalık. izin vermesem kavga dövüş olmuyo. çok karışıyon çok bunaltıyorum oluyor. arkadaşlarının yanına gitti yiyip içip geziyo. otelinde kaldığı kişiyi tanıyorum ona güvenim var. ama erkek işte bazen fesatlıkta geliyo aklıma. bizim ki pek bir relax bu konularda. eşleri ayrı hayatı olacak mış karışılmayacakmış. hele ankarada öldürürdü ben. hafta da 2 gece arkadaşları ile çıkardı ben evde tek otururdum. ama orada sıkılmıyordum bende alıyordum arabayı ya bekar arkadşlara gidiyordum ya sinemaya. ama burası öyle bir bayanın tek gezeceği memleket değil. hemde hiç arkadaşım yok. zaten çok yalnızlık çekiyorum of of deşmeyeyim içimi kızlar çok doluyum bazen nerden buldum bu adamı inanamıyorum kendime.
çok güzel menün canım,,,herkese ii geceler bayanlar:) bayağı yoğun bir gün olmuş, oku oku yetişemedim, bende bugün yine yürüyüşümü ve koşumu yaptım, menümde;
sabah: 50 gr kadar beyaz peynir,1 haşlanmış yumurta, 2 dilim tb ekmeği, 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı bal, domates, salatalık.
ara: 1 tane muz
öğlen: 4 kaşık kıymalı sebze yemeği, yağsız salata, 1 dilim ekmek.
ara: 90 kalorilik bir mocha
akşam: 7 yk sebze yemeği, 2 yk yoğurt,1 dilim tb ekmek,
ara: 2 tane küçük erik
gün içerisinde bolca yeşil çay ve su
ya arkadaşlar ben size birşey sormak istiyorum ben aşağı yukarı 10 gündür hiç kaçamak yapmadan bu şekilde besleniyorum hergün bir saat spor da yapıyorum spor yaparken 500 kalori yakıyorum bir de oğlumu okula getirip götürürken toplamda 45 dk daha yürüyorum ve kendimi çokkkk halsiz hissediyorum bugün ayaklarım şişti, elimi kaldırmaya halim yok, sizce bu normal mi? 1 aydan sonra vucudum alışırmı düzelir mi bu durum ????? yoksa bırakcam sporu falan :44:
çok doğru söylüyon canımya. 20 gün izni var yiyo onu tek başına. geçen senede tatile gidemedik zaten. bu sanade ailesi ile geçirtecek işte kalanı sanki benim hiç canım yok.
kış günü heryer buz sorma canım çok canım sıkkın. geçen gün arabayı kaydırdım park ederken arkada ki arabaya dokandırdım allahtan bişi olmadı. yollar felaket. sabah 20 dk buz kazıyom camdan zaten. bir de dün aksilik ya bagaj kilidi bozuldu kapatamadım. aradım sanayiye git diyo. ya bu memlekette kadın başıma ne işim var saniye falan. aşağıda polis var sağolsun o yardım etti tornavida ile kurcalaya rak zorla kapattım. beni,mk, pol,s ama anlamadığım. olmadık şeylerde dır dır eder asıl düşünmesi gereken konuları hiç düşünmez
verir canım hatta sende git diye söylüyo. ilk kez bende geçen sene gittim zaten. sırf gideceğimi göstermek için ama umursamıyorkiama bana ters bunlar ya benim babam annemsiz hiç bir yere gitmezdi. yada bir akşam olsun tek dışarı çıkmazdı. ben hoşlanmıyorum bunlardan.tabi ki evli olsak da ayrı birer bireyiz
ayrı zevklerimiz, isteklerimiz var
ama bu demek değil ki tek başına tatile gidebilir
ya da haftada 2 gece arkadaşlarıyla çıkabilir..
peki sen desen ben tatile gideceğim 1 hafta yokum diye
ona da ok verir mi?
eğer ok diyorsa fazla rahatı geç, çok çok fazla rahat bence..
ya işte elin memleketinde nasıl bırakabiliyor seni..
dediğin gibi bir kadının tek başına bişeyler yapabileceği yer değil..
hadi ailen eşin dostun yanında olur gider
ama gerçekten çok kınadım eşini..hiç hoş değil...
tamam zordur biliyorum kavga etme bagirip cagarma ama bir sekilde belli et ona
hicbisey yokmus gibi davranma ne bileyim nereye kadar böyle yani hadi arkadaslarinla cikarsinda karinida yapayalniz tek basina günlerce birakmazsin yani ..
alistirma canim bi careler bul ama alistirma böyle baska seyler icin bagirip cagirma ama bunda sessiz kalma ..
evet canım koyu diye açık kumral aldım zaten fazla sarı olmasın dedim renk versin yeter diye aldım ,yoksa aman uzak dursun yeni çıktım sarı tonundan zati açmadı benii
biliyorum 2 ton kapalı görünüyo kutu üstünde oluyoya kendi saç renginiz buysa sonuç böyle olur diye orda en koyu hali benim şimdiki renk oyüzden biraz açsın istediğim ooo
Eki Görüntüle 352167
Eki Görüntüle 352168 ilk 2si ilk renk değişimdi bakır renk olmuştu üstelik sapsarı renge boyamıştım açıcısız
Eki Görüntüle 352162
Eki Görüntüle 352166
Eki Görüntüle 352169 buda 1ay sonra aynı en açık sarı renk boya yapmıştım hemde öncesinde açıcı kullanarak ama yine sapsarı girmemiştii
Eki Görüntüle 352163
Eki Görüntüle 352164 bu ikisi ilk boyadığım günkü rengi sıcak çikolata
Eki Görüntüle 352161
Eki Görüntüle 352165 bu son ikiside bikaç yıkamadan sonraki akmış hali,
ve 1kaç ay geçti diplerden kendi rengim uzadı şuan,e bide beyazlarımda göründü çocukluğumdan beridir var çoğaldı iyice 8tane oldularneyse ben boyaya geçiyorum ,inşallah istediğim gibi olur:13:
kullanan biri olarak söylüyorum çok memnun kaldım renk kızıl kullandım ben çok ta etkili bir renk oldu ana saçım siyah kızıl çok belli oldu çokta pratik bir boya tafsiye edrim. canım hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?