70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah canım ah benimki tripten falan anlamaz. ağlasam bile umursamaz
ay öle canım ya. kadın olarak ne işim var tamircide falan. birde diyoki aküsü biter. (iç ışığı yanık kalıyo bagaj kapanmayınca da)biterse bitsin dedim veririm 100 lira alırım yenisini. gece gece ne uğraşacam tamircide falan. sabah öfkelye çle bir çarptım ki bagajı şak diye kapandı artık oda korktu benden töbe açılmaz
canım benim eşime sinirim öööle fazlaki ne yazsam boş . konularımı oku görürsün. benimki çok bir modern işine gelinceç tek gezmeler ayrı takılmalar. ama iş ailesine gelince de geleneksel niye ise. annesi yüz bulsa çarşafa sokacak beni.

NEYSE KIZLAR BEN BU KONUYU KAPATIYORUM BU TOPİĞE EVLİLİK SORUNLARIMI YAZMADIM YAZMAYACAM. BURADA AMACIM ZAYIFLAMAK. yanlış anlamayın sakın sadece bu konulardan bıktım artık konuşmak bile istemiyorum. 5 yıl oldu aynı odun benimki. ama özel mesaj atabilirsiniz

blackcatin dikkatine
aynen katılıyorum gelince konuş anlat isteklerini,bende şimdiden yazlık iznini alıcağı zamanki günlerin hayalini kuruyoruz beraber,hatta araba alıcak arkadaşı satıyomuş ilk kez kendi arabamız olucak diye seviniyoruz alır almaz çoluk çocuk gezmediğimiz yer bırakmıcam dedi dün,bi erkek niye yaşar karısı çocukları için
sende buna taviz verme pisicim nolur derdini anlat eşine olmaz böyle

hadi kız yıka gelde bakakakakakak

Son düzenleme:
hoşgeldin canımmmm
slm kızlar ya hiç enerjim yok bugün çok soğuk yedimondan mı anlamadım yattım yattım kalktım. valla kendimi tutmasam sabaha kadar uyuyabilirim ama çok erken daha ya ...[/QUOTE]
hoşbulduk canım...

hoşgeldin bu cuma puccaya özel mjla ilk bildirimim yazıp ogünkü kilonu yazıp göndermen yeter listeye girmen için..bol ve keyifli paylaşımlarr

diyet başlıyor:))hoşbulduk canım yarından itibaren yediklerimi yazıcam bugün kaçamak yapayım bari

:

Hoşgeldin cnm. BJKliyiz inşallah. Bayıldım resmine. İnşallah en kısa zamanda gitsin kilocuklar.[/QUOTE]
teşekkür edrim canım evet kesinlikle bjkliyim amin diyerek başlayyım

hosgeldin canim kilo cizelgesini kizlar sana anlatirlar yada linkini verirler ben ana sayfa ustunden diyet grublarina giriyorum orda sayfanin ustunde kilo cizelgesi nasil yapilir var ordan yapiyorum
hoşbulduk canım çizelge yapacağım yeri buldum fakat sitede bir sorun varmış sanırım o yüzden çizelgem oluşmadı malesef bende tekrar tekrar deniyorum

]

Son düzenleme:

yok canım derdimizi paylaştıkça azalır biliyorsun takma kafana,madem konuşmak istemiyorsun sen bilirsin ama üzülmee nolur bak eşin yoksa biz varız boşver onuuya daha napiyim güldürmek için:26:

canım okunuştum bi ara konularını..
ve ozaman da sinir olmuştum düğün zamanı falan yapmadıklarını bırakmamışlar
burnundan getirmişler o heyacanı, mutluluğu..
ha işte tehlikeli erkek tipi..işine nasıl geliyorsa öyle...
benim eşimin ailesiyle de baya farklı tarzlarımız..
yani benim ailemden çok farklılar
çok tuhafıma gidiyordu başlarda ama takmıyorum artık
benim eşim de çok düşkün ailesine..
elimden geldiğince engellemeye çalışıyorum
gelişme var baya..
canım tek iyi yanı uzakta yaşamamız..
ayda yılda bi görüyorsun boşver takma ailesini
asil vahim olan eşinin davranışları bence..
böyle gitmez ama bi şekilde adam etmek lazım eşini

Son düzenleme:

ben yazana kadar sen yazmışsın bile
nasıl istersen canım..herzaman dinlerim seni ama

hadi kız yıka gelde bakakakakakak
20geçe bitti boyama işim 24dk oldu daha 15dkikam var ben gidemde ortalığı toplayem ben banyodan çıkana kadar benimki gelir işten
inşallah ii sonuç olur yüklediğin resimlerde en üstteki renge bayıldım...

canım en üstteki rengi kendi siyah saçımı üstüne boyamıştım,inanırmısın en açık sarı boya neyse onu almıştım ama bakır oldu anlamadım baya yakışmıştı,ama ikinci sefer açııyla deniyim sapsarı olsun dedim iyice berabt ettim diye sıcak çikolata yapmıştım..

canım en üstteki rengi kendi siyah saçımı üstüne boyamıştım,inanırmısın en açık sarı boya neyse onu almıştım ama bakır oldu anlamadım baya yakışmıştı,ama ikinci sefer açııyla deniyim sapsarı olsun dedim iyice berabt ettim diye sıcak çikolata yapmıştım..[/QUOTE]

farklı olmuş ozamn sarı alıp bakır kızıl olması ama güzel olmuş şimdiki nasıl olacak acaba bakalım

yok canım derdimizi paylaştıkça azalır biliyorsun takma kafana,madem konuşmak istemiyorsun sen bilirsin ama üzülmee nolur bak eşin yoksa biz varız boşver onuuya daha napiyim güldürmek için:26:

ben yazana kadar sen yazmışsın bile
nasıl istersen canım..herzaman dinlerim seni ama

sağolun kızlar iyiki varsınız ya. valla sayenizde birşeylerle uğraşıp kilo vermeye yoğunlaştım.
adam tutum dövdürsem mi ne blkin adam olur benimki
ay anam sinirim bozukken bilem çatlağım ya bunu yazarken gülme krizi tuttu boğazıma su kaçtı öksür öksür öldüm

allah seni ne etmesin şu lafınada benim gülmekten ağzım yarıldı vallaaaaa

ben saçımı yıkamaya gidiyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmm

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ccccccccccccccccccccccccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:84: :84: :84:

allah seni ne etmesin şu lafınada benim gülmekten ağzım yarıldı vallaaaaa
amaaan bir daha mı gelecez kız dünyaya gülek oynayak ya hala boğazımda su var . tek başıma gülerken ölecem evde

ben saçımı yıkamaya gidiyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmm

bekliyoooooooooooz

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ccccccccccccccccccccccccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:84: :84: :84:

haaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyıııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sana öle geli toksun sen. çok tok patlayacan hatta öle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…