- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
sanki biraz iyi gibi geldi
kizlar bakin ne dicem hani ben dilegin listesine yakin yiyorum ya ama onun kilosu az ona göre verilmis :44:
pisim seninle benim kilo hemen hemen ayni acaba senin listeyemi baksam ben bi :26: sanki o daha doyurucu ne dersiniz ??
kizlar bakin ne dicem hani ben dilegin listesine yakin yiyorum ya ama onun kilosu az ona göre verilmis :44:
pisim seninle benim kilo hemen hemen ayni acaba senin listeyemi baksam ben bi :26: sanki o daha doyurucu ne dersiniz ??
mantıklı bence
bir de dileğin diyetisyeni çabuk gitmesini istiyorum senden demiş
yani ona göre vermiş listeyi.
sen hep açım karnım ağrıyor falan diyorsun herkesin bünyesi aynı değil tabi
aç kalıp saldırmaktansa biraz daha arttırıp düzene sokup
mis gibi kilo verirsin
olabilir canım. benim liste fazlası ile bonkör. inan ben yiyemiyorum tamamını bir hafta dene ne kaybedersin
evet monacim ya acikiyorum aksama kadar is güc geciyoda ama aksam oldumu gercekden kendimi zor tutuyorum yememk icin :26:
haklisin pisim 1 hafta denesem bisey kabetmem sen yollarmisin canim onu bana
bakalim dilek ne dicek buna onunda ablasi 70 üzerindeydi :44:
kızlar bugünkü menümü yazıyorum:
SABAH(8:30)
1 bardak süt
1 tane yerli muz
ARA
1 bardak çay
1 fincan kayısılı form çayı
ÖĞLE
1 kocaman kase yoğurt
1 tatlı kaşığı bal
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
6 tane badem
8 tane fındık
1 dilim ekmek
ARA
1 fincan 7 otlu çay
AKŞAM
2 dilim ekmek
3 kk peynir
7 tane zeytin(ama 5 tanesi siyah ve küçüktüdiğer 2si yeşil ve büyüktü )
1 tane küçük kırmızı biber
Yarım salatalık
GECE
1 fincan elma çayı
1 fincan rezene çayı(gaz sancısına çözüm olması için:18:)
Bi tane de meyve yiyip yatarım mandalina muz ya da kivi....Yorumlarınızı bekliyorum...
sabah kacamak yaptim dilekcimÜst bölgende sorun var zaten onu da mekikle halledebilirsin.
Toto ve bacak en zor eriyen yerler çünkü.
Sorma ortimin ve NaF'ın baş belası oldum telefonla.
Akşam bile yemeyin diye taciz mesajları atıyorum.
Esprisine yazdım canım dün.
Ben kimseye o tarz konuşamam.
Ama Suzi bayadır burda hemen hemen bi kilo veremeyen o kaldı.
O da rahatlıgından bence kilosundan rahatsız olsa çok çok bişeyler yapmak için çabalardı.
Bu hafta böyle şeker sende yeni başlamışsın.
Sık dişini 1 hafta daha çabuk gitsin.
Yeni bşlayanlarda 2 ve üstü gidiyor.
Öğlen az onun dışında güzel
Bu ne şeker çok az yemişsin...
Günaydın şeker.
Bekleriz resimleri.
son halim buydun canimgünaydıııııııın kızlar bol eksili ve güneşli bir güne daha merhaba
suziiiii fotolarını bekliyoz hani saçını da yapcaktın ya hippi suzi iztiyoooooooz
resimlerini bekliyoruz tugbacim nasil oldu merak ettim dün cepden bakmisdimkızlar saçımı yıkadım aynaya bi bakıyım dedim duruladıktan sonra oda ne ayna buharlaşmış bişey göremedimsonrada havluya dolandım çıktım ve hala bakmadım saçıma,eşimin gelmesine yarım saat kaldı kaçıyım ufaktan,evi toplayamadım valla daha gözde uyudu erkenden ama batuhanda hazırlanıp uyuması lazım çok işim var,yarın anlatırım son durumu iyi geceler
Eki Görüntüle 352285
ne dobiçi kız.. dalgamı gecıyosun bızlen...
yaparık evellallah bır işe koyulalım da ısın zor kısmı o..
güle gülee canım...
canım benim ya tüm konuyu okudum çok sabırlısın çok. bir kendime gelem özel msj atcam sana şuan çok yorgunum
ya işin gücün fesatlık
menümü yazam kaçam acık uyucam vallaçok yorgunum birde soğuktan sanırsam üşüdükçe yoruluyorum ya
menü
sabah: 1.5 dilim ekmek
1 kk peynir
2 çeri domat üstüne acık zeytinyağı
2 yeşil zeytin
öğle 1 kase çorba 1 dilim ekmek
2 parça tavuklan yapılmış yağsız salata
5 badem
ara(yoğurdumu yanıma almayı unutmuşum listemde yok ama ara olsun diye yedim artık)
4 hurma
akşam 1 kase çorba, 8 kaşık (yağsız buuuu) karnıbahar, 1 bardak yoğurt(bastım içine sarımsağı çok severimde eşim sevmi diye yiyemiyodum nasılsa yok ooooohh sefam olsun mantı hayal ederekten yedim)
2 meyve hakkım kaldı ekmek hakkımda var ama onu saymıyom. meyve yerim akşam bir ara artık :)
Bende bugün kü yediklerimi yazıp kaçayım biraz;
Sabah: Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: Kaşarlı tost (Yağsız ince), Light cafecrown (35 kalori)
Ara: yok
Öğle (15:30): Pors. tavuk döner yanında yeşillik.
Ara: Limonlu yeşilçay, 3,5 hurma.
Akşam (18:45): Tavuk suyu şehriye çorb, salata, 2 dil. ekmek.
Ara: Cafecrown light (35 kalori)
kızlar merhaba;
bugünkü menümü yazıp hemen çıkacağım
ben bugün pirinç lapası na başladım..
2 çay bardağı pirinç lapası bol baharat ve bol yoğurt
1 elma
yarım portakal
1 fincan yeşil çay
muhtemelen bu saatten sonrada 1 fincan yeşil çay daha içerim .ve bugünü böylece kapattım.
hiç kaçamak yapmadım.yapmayacağım. puccaaaa söz verdiğim gibi martta 6 lı rakamları göreceğim.azimliyim.öptüm hepinizi iyi akşamlar ....yarın görüşmek dileği ile....
Bugünkü menümmmmm
21.02.2012
Sabah 8 de uyandım, ılık su ve 2 kuru kayısı
09:00
2 dilim çavdar ekmeği
peynir
domates
salatalık
5 zeytin
yeşil çay
11:30
1 elma
14:00
domatesli soğanlı biftek
1 dilim çavdar ekmeği
yoğurt
salata
16:30
3 fındık
5 badem
19:00
8 kaşık kapuska
1 dilim çavdar ekmeği
ayran
salata
21:30 da meyve yerimmm 22:00' da yoğurttttt
bu guruba bende katılabilirmiyim acaba? geçen yıl burada yarışarak 13 kilo verdim topiği kuıllanmadıkça 5 6 kilo geri aldım(( tekrara zayıflamak istiyorum kilo çizelgesi için biri bana yardımcı olabilir mi????bende aranıza dahil olabilirmiyim??
iyi akşamlar kızlarr
ben de menümü yazayımm
Sabah:
2 kuru kayısı
1 bardak yeşil çay
2 dilim tam buğday ekmeği
4 dilim beyaz peynir
4 zeytin
2 çatal reçel
1 bardak şekersiz çay
Ara:
1 armut
Öğle:
1 kase special k
Ara:
3 hurma
Akşam:
1 kase çorba
1,5 lt su
bir bardak form çay içecem....
nasıl katılıyoruz kızlar unutmuşum ne yapmam gerekiyor benim bir Allah kulu ağzını açmıyor ya...
selam kızlar
çok yoyuldum bugün
hava güzeldi diye attım kendimi sokaklara 18'de eve girdim
menümü de yazayım unutmadan
8.30 1 bardak ılık limonlu ballı su
sabah 9.00 kahvaltı
2 dilim t.b. ekmeği
1 has yum
3-4çt peynir
5 zeytin
1çk nutella
1tk çilekko
12.30 öğlen
1 kase çorba
5-6kş sebze
3-4kş yoğurt
salata
18.00 1 kuru incir 2 hurma, 1 kare çiko
19.00 nesfit
bugünsu içemedim 1 litre ancadır
21.02.2012
Kahvaltı 8:45
1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeğine krempeynir
Yarım kkdan az beyaz peynir
4 siyah zeytin
Domates
Ara yok
2 kupa yeşilçay
Öğlen 12:30
3 yemek kaşığı tavuk sote
4 tane sarma
1 ayran
Ara 14:40
1 küçük armut
yarım elma
Ara 16:30
1küçük kase yoğurt
Akşam 19:00
3 yemek kaşığı kabak yemeği
2 yemek kaşığı karnabahar yemeği
1 kase yoğurt
yrm dilim ekmek
yorumlarınızı bekliyorum kızlar sıfır kaçamak spor yapamadım bugün çarşıda dolaştım çok yorgundum birazdan belki biraz egzersiz yaparım mekik falan 1,5 litre su içtim 2,5a tamamlarım umarım
sabah
1 yumurtayla sucuklu yumurta
2 parça peynir
2 yeşil zeytin
yarım domates, yeşil biber
1 çk nutella
2 dilim tb ekmeği
ara
yok
öğlen
yok(eşim evdeydi kahvaltıyı geç yaptık)
ara
2 cici bebe
2 ceviz
2 kupa yeşil çay
akşam
1 kepçe mercimek çorba
1 tabak karnıbahar yemeği
yarım kase yoğurt
2.5 lt su..
sporlar: sabah 30 dk dans.akşam 30 dk dans ve 15 dk bacak hareketi
Kızlar hepinize iyi akşamlar. Nasılsınız bakem? Giremiyorum bu ara. Ahh başıma ne işler açıldı. Bir bilseniz kızlar. Pazar günü alt komşum geldi banyodan su geliyormuş tavanından. Ayy baktık bizde akan bişey yok. Ama nasıl şıpır şıpırmış komşumun banyosu. Pazar olduğu için tesisatçı bulamadık. Dün geldi. Meğer benim eve giren ana su borusu çatlamış. Oradan gidiyormuş. Bütün gün onunla uğraştık. Akşam bitti. Tabi benim banyodan kasırga geçmiş gibi. Duvardan açtılar. Dolaplar çıktı, birde su fışkırdı her yer battı. Apartmanın elektrik panosuna kadar inmiş su, 2 dairenin elektrikleri gitti. Yanacakmış neredeyse. Allah korumuş. Ayy içim şişti anlatırken bile. Kısa keseyim bugün sıvaya geleceklerdi, tabi gelmediler. Yarın geleceklermiş. Bakalım onların keyfi ne zaman isterse. Bu sırada küçük kızımda hastalandı. Boğazları şişmiş, öksürük, ateş falan. Benden bu kadar kızlar. Umarım sizler iyisinizdir. Öpüyorum hepinizi. Bu arada kendime 42 beden etek almıştım. Biraz dar oldu gibi karın kısmından ama içine girebiliyorum. Fermuarını da çekebiliyorum. Çok mutlu oldum buna gerçekten. Rejimi biraz boşvermiştim. Yeniden sıkıyorum kendimi hemen. Desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Selam kızlar :)
Menüm;
Sabah
kepekli sandviç
şekersiz çay
Öğlen
1 kase çorba
salata
ayran
yarım dilim kep.ek.
Ara
3 form bisküvi
soda
Akşam
1 kase çorba
kabak yemeği
1 dilim denge ekmeği
salata
günaydin kizlardün gelemedim simdide hemen hazirlanip cikacam bugün 18e kadar calisiyorum belki firar ederim
sabah kacamak yaptim dilekcimtatli yedim 1 tane karneval nedeni ile isarkadasi herkese almis yemezsem ayip olur diye (bahaneye bak ) yedim Eki Görüntüle 352304 bundan :18:
sonracima 1 dilim karaekmek peynir domates
öglen: peynirli salata
ara: 1 kiwi
aksam: 2 su da haslanmis put salata
ara: esim meyve tabagi hazirlamis kiwi portakal armut :26:
fistik benim oglis giydirmedi asci önlügü ile sapkasini kresdeki ögretmeni ben giydiririm dedi agladi evde giymiycem gülerler bana diye
son halim buydun canimEki Görüntüle 352305 pembenin yerine yesil giydim pembe fazlaliklarimi cok fazla gösteriyordun
resimlerini bekliyoruz tugbacim nasil oldu merak ettim dün cepden bakmisdim
fazla alinti yapamadim kizlar gec kaldigimdan ama isyerinde sizin gizli takipcinizim suzan sizi gözetliyoöptüm sizi
umaycim dünkü paylasimlarin güzeldin tesekkür ederim canim
s.a. kizlaar
menümü yazayim midem bugünde agridi neden bilmiyorum ama ne olduysa cuma balik yedim ondan sonra oldu :26: o yüzden bugün menüm pek istedigim gibi olmadi yürüyüs yapicaktim onuda yapamadim
6:30
rezene cayi
ve kocisin tostundan iki lokma
kahvalti
2 dilim ekmek
ince dilim peynir
az salamli omlet
1 bardak leight kefir
ara
ihlamur ve elma cayi karistirdim
öglen
3 kasik pirasa
kücük kase yogurt
2 kasik nohutlu pilav
ara
3 dilim yesil elma
iste burada cok midem agridi ve bulandi bastirmak icin
5 dilim kuru ekemek gibi bisey biri 27 kalori
1 bar.kefir
aksam
5 kasik kadar nohutlu pilav:26:
3 kasik kadar et
5 kasik yogurt
2 fincan zerdecal cayi
ay canım benimyaa,bırakma tabi,,gerçekten burdan kopunca herşey mahfoluyoo
ben 36 diye ne biliyim öle diyiverdim tabi her insan 36 giycek diye bişey yok,boyu uzun olan var kısa olan var,iri kemikli olan var,neyse bende hiç hayatımda 36 olmadımhep 38dim kızkene eh şimdide 38e giriyorum hemde 38 olan kotlarım ı kapatınca tek elim gircek kadarda bollaşmış daha ne istiyim dimi ama
evet sana yazmıştımsen diyince gittim baktım gurbette nerden çıktı dedim karıştırmışım alıntıları neyse düzelttim yukarda oldu umarım böylee,
herkese ii geceler bayanlar:) bayağı yoğun bir gün olmuş, oku oku yetişemedim, bende bugün yine yürüyüşümü ve koşumu yaptım, menümde;
sabah: 50 gr kadar beyaz peynir,1 haşlanmış yumurta, 2 dilim tb ekmeği, 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı bal, domates, salatalık.
ara: 1 tane muz
öğlen: 4 kaşık kıymalı sebze yemeği, yağsız salata, 1 dilim ekmek.
ara: 90 kalorilik bir mocha
akşam: 7 yk sebze yemeği, 2 yk yoğurt,1 dilim tb ekmek,
ara: 2 tane küçük erik
gün içerisinde bolca yeşil çay ve su
ya arkadaşlar ben size birşey sormak istiyorum ben aşağı yukarı 10 gündür hiç kaçamak yapmadan bu şekilde besleniyorum hergün bir saat spor da yapıyorum spor yaparken 500 kalori yakıyorum bir de oğlumu okula getirip götürürken toplamda 45 dk daha yürüyorum ve kendimi çokkkk halsiz hissediyorum bugün ayaklarım şişti, elimi kaldırmaya halim yok, sizce bu normal mi? 1 aydan sonra vucudum alışırmı düzelir mi bu durum ????? yoksa bırakcam sporu falan :44:
kızlar bugünkü menümü yazıyorum:
SABAH(8:30)
1 bardak süt
1 tane yerli muz
ARA
1 bardak çay
1 fincan kayısılı form çayı
ÖĞLE
1 kocaman kase yoğurt
1 tatlı kaşığı bal
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
6 tane badem
8 tane fındık
1 dilim ekmek
ARA
1 fincan 7 otlu çay
AKŞAM
2 dilim ekmek
3 kk peynir
7 tane zeytin(ama 5 tanesi siyah ve küçüktüdiğer 2si yeşil ve büyüktü )
1 tane küçük kırmızı biber
Yarım salatalık
GECE
1 fincan elma çayı
1 fincan rezene çayı(gaz sancısına çözüm olması için:18:)
Bi tane de meyve yiyip yatarım mandalina muz ya da kivi....Yorumlarınızı bekliyorum...
ha unutmadan dilekcimnafa slm söyle canim özliyoruz bu aralar yogun sanirsam
:80:
günaydın kızlaaaar
suzi böyle daha güzel olmuşsun canım. yeşil iyi durmuş. akşamları gelde konuşak ya özledim seni. bazen içimden benim taaa avusturya(yoksa avustralyamıydı) arkadaşım var diye gçiriyorum.
günaydın dileeeeeek 2 gün ve sıfır kaçama rekor yani :) bugün yada yarın öğlen yemek var katılmam lazım ama bozmayacam. et salata yeim artk sorun tatlıda. buranın duymuşsunuzdur kadayıf dolması vaar feci birşey. hem kızartılıp hep şerbetleniyo düşünün o önme gelince ne etcem bilmiyorumneyse ben işe kaçabilirim hızlıdan. arabayı kazımak 20 dk sürüyo zati iyi zayıflamalar sizeeeee
canım o kadar açlık hissin varsa sen benim listeyi yap. ekmeğin tamamını yemeyebilirsin. öğlenleride makarna pilav yediğin gün ekmek yeme mesela ben o şekilde uyguluyorum ve inan çok doyurucu.1 hafta dene kız ne kaybetcen. ben 2 gündür yapıyom gaza gel diye söylüyorum -400 oldu. ama haftasonu artı 1500 falandım onuda düşün yoksa mucizevi değil hani dietgünaydin kizlar
pisim liste icin tesekkür ederim canim ay hakketten amma ekmek varmis :26:
Dilekcim menümü begenmissin ama sonra cok basim döndü ve elim ayagim titredi kalkip biseyler yedim ben:26:Bilmiyorum cözemedim ama ya midemi üsüttüm o sebep yada bu yedik lerim bana az geliyor
anliyamadim gittibana ablanin listesinide yollarmisin rica etsem .Peki pisimin listesi icin ne diyosun:44: ay bi oturtamadim rayina ya ..insanin kendine bukadarmi nazari deger bilmem kendi yaptigim
birseye sevinmeyeyim hemen bozulur hic dile getirmemem lazim inanilir gibi degil ama ne olursa olsun
hemen bozuluyo sevindim dile getirdim güzel kilo veriyorum dikkat ediyorum yediklerime diye al
iste yani mideme kadar bozuldu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?