70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar bakin ne dicem hani ben dilegin listesine yakin yiyorum ya ama onun kilosu az ona göre verilmis :44:

pisim seninle benim kilo hemen hemen ayni acaba senin listeyemi baksam ben bi :26: sanki o daha doyurucu ne dersiniz ??

kizlar bakin ne dicem hani ben dilegin listesine yakin yiyorum ya ama onun kilosu az ona göre verilmis :44:

pisim seninle benim kilo hemen hemen ayni acaba senin listeyemi baksam ben bi :26: sanki o daha doyurucu ne dersiniz ??

mantıklı bence
bir de dileğin diyetisyeni çabuk gitmesini istiyorum senden demiş
yani ona göre vermiş listeyi.
sen hep açım karnım ağrıyor falan diyorsun herkesin bünyesi aynı değil tabi
aç kalıp saldırmaktansa biraz daha arttırıp düzene sokup
mis gibi kilo verirsin

olabilir canım. benim liste fazlası ile bonkör. inan ben yiyemiyorum tamamını bir hafta dene ne kaybedersin

olabilir canım. benim liste fazlası ile bonkör. inan ben yiyemiyorum tamamını bir hafta dene ne kaybedersin

evet monacim ya acikiyorum aksama kadar is güc geciyoda ama aksam oldumu gercekden kendimi zor tutuyorum yememk icin :26:

haklisin pisim 1 hafta denesem bisey kabetmem sen yollarmisin canim onu bana

bakalim dilek ne dicek buna onunda ablasi 70 üzerindeydi :44:

kızlar bugünkü menümü yazıyorum:

SABAH(8:30)

1 bardak süt
1 tane yerli muz

ARA

1 bardak çay
1 fincan kayısılı form çayı

ÖĞLE

1 kocaman kase yoğurt
1 tatlı kaşığı bal
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
6 tane badem
8 tane fındık
1 dilim ekmek

ARA

1 fincan 7 otlu çay

AKŞAM

2 dilim ekmek
3 kk peynir
7 tane zeytin(ama 5 tanesi siyah ve küçüktü diğer 2si yeşil ve büyüktü)
1 tane küçük kırmızı biber
Yarım salatalık

GECE

1 fincan elma çayı
1 fincan rezene çayı(gaz sancısına çözüm olması için:18:)

Bi tane de meyve yiyip yatarım mandalina muz ya da kivi....Yorumlarınızı bekliyorum...

sabah 8:00
çay, 2 kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, 1 kuru incir veya 2-3 kayısı, 3 dilim ekmek, çiğ sebze
öğle 12 :00
2 ızgara köfte veya tavuk
6 yemek kaşığı bulgur pirinç pilavı veya makarna
2 dilim ekmek
salata
ara: 1500
1 bardak süt veya yoğurt, 2 porsiyon meyve
akşam 18:00
8 yemek kaşığı sebze yemeği
1 kepçe çorba
1 su bardağı yoğurt2 dilim ekmek
salata

tek ara var onu bölüp akşamdan sonrada yiyebilirsin dedi. ekmekler avuç içi kadar ve ince olacakmış, gün aşırı peynir yrine yumurta dedi,
birde değişim tabloları var bayağı uzun ona bakarak o öğün farklı şeyler yiyebilirsin dedi. öğlen pilav bulgur olursa daha iyi olur dedi
günde 30 dk alt bedene yönelik yürüyüş vb spor 15 dk da üst bedene yönelik kol karın hareketi dedi
ayda en az 2 tam uyarsan 3 veririsin buda yeterli olur dedi. 1 ay sonra gel dediiii
canım listenin ana hali bu ama değişim tablolarıda var. 4 sf kadar çok uzun yoksa yazardım. ama sordukça yanıtlarım. ben ekmeklerin tamamını yemiyorum makarna pilavda yemedim daha hiç ama yarın yiyecem. bu liste 1600 kalorilik oldukça fazla yani. ama sanırım sağlıklı olduğundan vücudu etkiliyo. 2 gündür yapıyorum ama haftasonu aldığım 1 kilo nun yarsı gitti bilr:)
kızlar ben yatıyorum yarın iş var malum öptüm hepinizi

bunlarla doydunmu sen canim:44:

kızlar saçımı yıkadım aynaya bi bakıyım dedim duruladıktan sonra oda ne ayna buharlaşmış bişey göremedim sonrada havluya dolandım çıktım ve hala bakmadım saçıma,eşimin gelmesine yarım saat kaldı kaçıyım ufaktan,evi toplayamadım valla daha gözde uyudu erkenden ama batuhanda hazırlanıp uyuması lazım çok işim var,yarın anlatırım son durumu iyi geceler

günaydin kizlar dün gelemedim simdide hemen hazirlanip cikacam bugün 18e kadar calisiyorum belki firar ederim

sabah kacamak yaptim dilekcim tatli yedim 1 tane karneval nedeni ile isarkadasi herkese almis yemezsem ayip olur diye (bahaneye bak ) yedim bundan :18:
sonracima 1 dilim karaekmek peynir domates
öglen: peynirli salata
ara: 1 kiwi
aksam: 2 su da haslanmis put salata
ara: esim meyve tabagi hazirlamis kiwi portakal armut :26:
fistik benim oglis giydirmedi asci önlügü ile sapkasini kresdeki ögretmeni ben giydiririm dedi agladi evde giymiycem gülerler bana diye

günaydıııııııın kızlar bol eksili ve güneşli bir güne daha merhaba

suziiiii fotolarını bekliyoz hani saçını da yapcaktın ya hippi suzi iztiyoooooooz
son halim buydun canim pembenin yerine yesil giydim pembe fazlaliklarimi cok fazla gösteriyordun
resimlerini bekliyoruz tugbacim nasil oldu merak ettim dün cepden bakmisdim

fazla alinti yapamadim kizlar gec kaldigimdan ama isyerinde sizin gizli takipcinizim suzan sizi gözetliyo öptüm sizi
umaycim dünkü paylasimlarin güzeldin tesekkür ederim canim

Son düzenleme:
melojjcum napiyon canim halen tartilmadin dimi bende cumaya kadar korkumdan tartilmak istemiyorum:18: kactim canim cocugu kaldirayim

ne dobiçi kız.. dalgamı gecıyosun bızlen...
yaparık evellallah bır işe koyulalım da ısın zor kısmı o..
güle gülee canım...

Kendimi hala çok ama çok dobiç hissediyorum Charm ya.:95:

Süper canım.

Süpersinn canım.

Pirinç lapası diyetini bilmiyorum yorum yapamıycam.

Güzel canım bugün tartılmasan iyi edersin kapuska acaip gaz yapıyor.

Hoşgeldin.
Çizelge yapamıyoruz siteden kaynaklı bir sorun var.

Az olmuş canım.:26:
Bünyeyi şaşırtmak için iyi sen bayadır aynı düzende yiyordun çünkü.

nasıl katılıyoruz kızlar unutmuşum ne yapmam gerekiyor benim bir Allah kulu ağzını açmıyor ya...

Burda olsak cevap verirdik.

Süpersin.

Kaçamaksız güzel olmuş.

Karnabahar yemeği.
Güzelmiş.

Fena olmuş ya. Evde tadilat olunca heryer batıyor.
Tekrar bekleriz seni.

Güzel canım.

günaydın kızlaaaar

suzi böyle daha güzel olmuşsun canım. yeşil iyi durmuş. akşamları gelde konuşak ya özledim seni. bazen içimden benim taaa avusturya(yoksa avustralyamıydı) arkadaşım var diye gçiriyorum.
günaydın dileeeeeek 2 gün ve sıfır kaçama rekor yani :) bugün yada yarın öğlen yemek var katılmam lazım ama bozmayacam. et salata yeim artk sorun tatlıda. buranın duymuşsunuzdur kadayıf dolması vaar feci birşey. hem kızartılıp hep şerbetleniyo düşünün o önme gelince ne etcem bilmiyorum neyse ben işe kaçabilirim hızlıdan. arabayı kazımak 20 dk sürüyo zati iyi zayıflamalar sizeeeee

5 kaşık nohutlu pilav ve sabahki arada sadece çay içmen dışında güzel.

36 beden var 36 beden var bi kere

İlk başlarda spor ağır gelebilir.
1 hfta spor yapmadan dene istersen. Aynı şikayetlerin devam etmiyorsa spor seni yoruyo olabilir.

70 kiloyken vermişti o listeyi bana.
Ablam emziriyo ona da 74 kiloyken falan vermişti.
İstersen onun listesini de atarım.

Yediklerinin hemen hemen hepsi enerji yapacak şeyler.
Bu enerjiyi üzerinden atabildin mi merak ettim
Sabah güzel bi kahvaltıdan yanayım kendime göre cevap vericem pek olmamış.

ha unutmadan dilekcim nafa slm söyle canim özliyoruz bu aralar yogun sanirsam

:80:

Bugün belki gelir canım işleri yoğundu.
Söylerim selamını.
Ayrıca dün yediklerine de pes diyorum.

Günaydın Black.
Donmadan var işe.
Süpersin ayrıca tartıda ins eksilme göreceksn.

günaydin kizlar

pisim liste icin tesekkür ederim canim ay hakketten amma ekmek varmis :26:

Dilekcim menümü begenmissin ama sonra cok basim döndü ve elim ayagim titredi kalkip biseyler yedim ben:26:Bilmiyorum cözemedim ama ya midemi üsüttüm o sebep yada bu yedik lerim bana az geliyor
anliyamadim gitti bana ablanin listesinide yollarmisin rica etsem .Peki pisimin listesi icin ne diyosun:44: ay bi oturtamadim rayina ya ..insanin kendine bukadarmi nazari deger bilmem kendi yaptigim

birseye sevinmeyeyim hemen bozulur hic dile getirmemem lazim inanilir gibi degil ama ne olursa olsun

hemen bozuluyo sevindim dile getirdim güzel kilo veriyorum dikkat ediyorum yediklerime diye al

iste yani mideme kadar bozuldu ...

canım o kadar açlık hissin varsa sen benim listeyi yap. ekmeğin tamamını yemeyebilirsin. öğlenleride makarna pilav yediğin gün ekmek yeme mesela ben o şekilde uyguluyorum ve inan çok doyurucu.1 hafta dene kız ne kaybetcen. ben 2 gündür yapıyom gaza gel diye söylüyorum -400 oldu. ama haftasonu artı 1500 falandım onuda düşün yoksa mucizevi değil hani diet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…