merhaba kızlaaaaaaaaar
keyifler yerındedır umarımmm, ben iç güveysinden hallice halime son gaz devam edıyorummm :26:
herkese guzel günler
ablan emziriyodu demi simdi ben bu listeyi yaparsam birini emzirmeme gerk varmi
saka bir yana cok tesekkür ederim canimbakalim biseyler yapicam yazicam zaten menülerimi görürsün canim yorumunu yaparsin
hadi insallahhhhh canim biseyler yapicam pisim biseyler bakalim
anaaaaammmm dikkat et pisim donmasin biyerlerin
ay hava sıcaklığını vermeyi unuttum :)-22,5 kızlar. havada buz taneleri yüzüyo sankim. sabah camdan dışarı baktım. hava güneşli ama çok soğuk ve havada kristal t,aneler parlıyodu. sanırım soğuktan hava kristalleşiyo. fotosunu çekmek istedim ama olmuyo.
suziiiiiiiim demek kinkongla yaşıyon allah kolaylık versin bacım :)))))))))))))))
rezzancim cok gecmis olsun canim benim
karakedimavusturyadayim canim arkadasim avustralyada kängurular var burda avusturyada kingkong (bizim sekretär )
dilekcim cok mu kötü menümama ama ben 1 tane yedim sadece tatlidan fistik :26:
size güzel sohbetler sekerler :80: kacabildikce gelirim
Günaydın Dilekcim, nasıl oldun en son canın sıkkındı, düzeldin mi cnm?
Sana da Günaydııın.
Günaydın kızçeler, kaçamaksız bir gün olsun hepimize inşallah.
neyse sorun bende değilmiş onada şükür.sana çoookk teşekkurederimm tatlım mersi
rica ederim ne demek keske olsaydi biraz gecsin yine denersin canimbak bunlari cok kullanilanlara ekle istersen kolay olur senin i
cin http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
Ben kilo çizelgesini yapıyorum ama yeni eklentiye bir türlü çeviremiyorum.
Nedendir anlamadım.
slm kızlar,hatırladınız mı beni?? iradesizliğim yüzünden çok kızdım kendime,terkettim forumu. bir ileri bir geri sinirim bozuldu. şubat tatilinde annem sağolsun yedirdi de yedirdi 67 kiloyu gördüm. bir de menisküs oldum ,fazla kilolarımdan olduğunu düşünüyorum . takip ediyorum forumu ,yazdıklarınızı okuyorum hep ama bir süre menü paylaşmayı düşünmüyorum,yüzüm yok zaten. herkes azar azar da olsa verdi ,yerimde saydım ben de.60 kiloya düşeyim ondan sonra düzenli bir şekilde menülerimi paylaşıcam. özgüvenimi kaybettim kilo verebilme konusunda. biraz vereyim soluüğu yanınızda alıcam
Bayağı iyi onun listesi bi denersin artık.
Sabahları ellerim ve ayaklarım şiş ve uyuşmuş şekilde uyanıyorum.
3-4 dk geçmesi gerekiyor kendine gelmesi için.
Ekstra bi şişliğim var ama sebebini anlamadım.:26:
Regl e 15 gün falan daha var.
Kilomda eksilme olmadıkca daha da sinirleniyorum.
canim sitede problem var galiba bende denedim ama olmuyor
kızlar dün akşam kardeşim acele bişi ütülerken ütüyü halının üzerine düşürmüş; tam da beyaz yerine denk gelmiş ve sarı bi ütü izi bırakmış :26: bu nası geçer bi fikri olan var mı acabaaaa
üstüne bı de dün aksam camasır yıkayıp evin içindeki camasırlıga asmıstım, sabah çamasırları bı ters düz edeyımde cabuk kurusunlar dedım, bı an camasırlık kaydı bişiler oldu, hop demiri kırıldı camasırlık yıgıldıııııısinir oldummmmm
böyle tuaf bi şekilde bi sinirliyimmmm herşeyeee
a.s.slm kızlar,hatırladınız mı beni?? iradesizliğim yüzünden çok kızdım kendime,terkettim forumu. bir ileri bir geri sinirim bozuldu. şubat tatilinde annem sağolsun yedirdi de yedirdi 67 kiloyu gördüm. bir de menisküs oldum ,fazla kilolarımdan olduğunu düşünüyorum . takip ediyorum forumu ,yazdıklarınızı okuyorum hep ama bir süre menü paylaşmayı düşünmüyorum,yüzüm yok zaten. herkes azar azar da olsa verdi ,yerimde saydım ben de.60 kiloya düşeyim ondan sonra düzenli bir şekilde menülerimi paylaşıcam. özgüvenimi kaybettim kilo verebilme konusunda. biraz vereyim soluüğu yanınızda alıcam
ay söyle kagit tabaklar felan varya kullanip atiyosun elbiselerde öyle olaydi eyiydikızlar dün akşam kardeşim acele bişi ütülerken ütüyü halının üzerine düşürmüş; tam da beyaz yerine denk gelmiş ve sarı bi ütü izi bırakmış :26: bu nası geçer bi fikri olan var mı acabaaaa
üstüne bı de dün aksam camasır yıkayıp evin içindeki camasırlıga asmıstım, sabah çamasırları bı ters düz edeyımde cabuk kurusunlar dedım, bı an camasırlık kaydı bişiler oldu, hop demiri kırıldı camasırlık yıgıldıııııısinir oldummmmm
böyle tuaf bi şekilde bi sinirliyimmmm herşeyeee
şu çizelgeye çok sinir oldum hee.başka bi yol daha vermişler onuda yaptım ama kaydetmiyor gene
slm kızlar,hatırladınız mı beni?? iradesizliğim yüzünden çok kızdım kendime,terkettim forumu. bir ileri bir geri sinirim bozuldu. şubat tatilinde annem sağolsun yedirdi de yedirdi 67 kiloyu gördüm. bir de menisküs oldum ,fazla kilolarımdan olduğunu düşünüyorum . takip ediyorum forumu ,yazdıklarınızı okuyorum hep ama bir süre menü paylaşmayı düşünmüyorum,yüzüm yok zaten. herkes azar azar da olsa verdi ,yerimde saydım ben de.60 kiloya düşeyim ondan sonra düzenli bir şekilde menülerimi paylaşıcam. özgüvenimi kaybettim kilo verebilme konusunda. biraz vereyim soluüğu yanınızda alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?