70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlaaaaaaaaar
keyifler yerındedır umarımmm, ben iç güveysinden hallice halime son gaz devam edıyorummm :26:
herkese guzel günler

Günaydın canım.

Bayağı iyi onun listesi bi denersin artık.

Üşüdümmmm bennn

Yok canım güzelde sana cıss yok bi tane bilee olsaaa

Günaydın Dilekcim, nasıl oldun en son canın sıkkındı, düzeldin mi cnm?
Sana da Günaydııın.
Günaydın kızçeler, kaçamaksız bir gün olsun hepimize inşallah.

Günaydıınnn
Eh işte bende Ger-düş gibi içgüveysnden halliceyim.

Sabahları ellerim ve ayaklarım şiş ve uyuşmuş şekilde uyanıyorum.
3-4 dk geçmesi gerekiyor kendine gelmesi için.
Ekstra bi şişliğim var ama sebebini anlamadım.:26:
Regl e 15 gün falan daha var.
Kilomda eksilme olmadıkca daha da sinirleniyorum.

Günaydın hanımlar ben geldim.Nasılsınız?

Size bir şey danışacağım kızlar.Ben tüm gün gayet düzenli gidiyorum ne oluyorsa evde oluyor.
Birde işden geç çıkıyorum iki gündür eşimde aparatif hazırlıyor saolsun dünde mantı yapmış.
Ben yarım tabak yedim birde kola içtim Burdan uzak kalmak bana yaramıyor.
İşlerde acildi gelip bakamadım bile ancak toparladım.Şubat sonu geldi biz ocak ayının girişlerini yerni bitirdik.
Akşam yemeklerine çözüm bulmak zorundayım

Çizelgede bir türlü yapamadım,ona baktıkça azim gelirdi.
Tabi burdan öğrendiğim üzere hiç bir şey olmamış gibi diyetime devam ediyorum.
Birde regl olmadım henüz onun sitreside var üzerimde.Evlendim 3 ay oldu çok düzensizleşti.
Gününü bile kestiremiyorum artık,buda beni sitrese sokuyor ya hamişsem diye.

slm kızlar,hatırladınız mı beni?? iradesizliğim yüzünden çok kızdım kendime,terkettim forumu. bir ileri bir geri sinirim bozuldu. şubat tatilinde annem sağolsun yedirdi de yedirdi 67 kiloyu gördüm. bir de menisküs oldum ,fazla kilolarımdan olduğunu düşünüyorum . takip ediyorum forumu ,yazdıklarınızı okuyorum hep ama bir süre menü paylaşmayı düşünmüyorum,yüzüm yok zaten. herkes azar azar da olsa verdi ,yerimde saydım ben de.60 kiloya düşeyim ondan sonra düzenli bir şekilde menülerimi paylaşıcam. özgüvenimi kaybettim kilo verebilme konusunda. biraz vereyim soluüğu yanınızda alıcam

kızlar dün akşam kardeşim acele bişi ütülerken ütüyü halının üzerine düşürmüş; tam da beyaz yerine denk gelmiş ve sarı bi ütü izi bırakmış :26: bu nası geçer bi fikri olan var mı acabaaaa

üstüne bı de dün aksam camasır yıkayıp evin içindeki camasırlıga asmıstım, sabah çamasırları bı ters düz edeyımde cabuk kurusunlar dedım, bı an camasırlık kaydı bişiler oldu, hop demiri kırıldı camasırlık yıgıldıııııı sinir oldummmmm

böyle tuaf bi şekilde bi sinirliyimmmm herşeyeee

Merhaba arkadaşım.Bende yeniyim burda.Ama bence bir arada olursak kilo vermemiz daha kolay olur diye düşünüyorum.
İradesizlik konusunda yanlız değilsin zaman zaman hepimiz kaçamaklar yapabiliyoruz,zorlanıyor.Ama burdaki destek sayesinde toparlanıyoruz,en azından bana öyle oluyor.Önceden kaçamak yapsam hemen yedim devamı gelsin derdim,ama şimdi hiç bir şey olmamış gibi devam edebiliyorum.Buda olumlu bir ilerleme benim için.Bence aramızda kalmalısın

sagol canim biraz pisinin listesinden biraz senin biraz ablanin ortaya bir karisik yapicam en cokda ben zayiflarmisim

nedir bu ya gecen bendede vardi o sislik canim :26:

Canım o sarı leke dediğin yanıksa ki muhtemelen öyle geçmez.
Benim en sinir olduğum şey çamaşırlık.Bekarken evim müstakilde önünde kocaman bahçesi vardı.
Boydan boya asardık çamaşırları ipe.Şimdi apartmandayım balkonda ip yasak,çamaşırlar çamaşırlığa asılıyor bir türlü kurumak bilmiyor.
Benimde başıma geliyor arada.Kırılmadı ama çamaşırların düştüğü oldu.

a.s.

ben senin yerinde olsam menümü paylasmaya calisirdim hergün cünkü kizlarin yorumlari cok etkili oluyo hele birde söööyyylee yaparlarsa iyi geliyo bi kendine geliyosunn

ay söyle kagit tabaklar felan varya kullanip atiyosun elbiselerde öyle olaydi eyiydi

sinir oluyorum camasir asmaya toplamaya ütülemeye güya tam otamatik makina aliyoz iki döndürüyo tamam kim asicak kim toplicak kim ütülücek

canim ütü izine ne yapilir bilmem ki :26:

Aaaa kimleri görüyorumm burdaaa...
Bende başka yerlere gittiğini düşünmüştüm.:26:
Tekrar hoşgeldin canım sen burda ol bi şekilde gidiyor kilolar.
Gelmene sevindimm.

herkese günaydın kızlar nasılsınz
dün geceden bu yana yazılarını okudum ama alıntı yapamadım tembelliğimden
bugün bir uyuşukluk var üzerimde benim pötüş uyutmadı gece sabahda gene 7 de ayaktaydık
tuğbacım rengini merak ediyorum
bide açıcı dedinya hangisini kullanmıştın sen
suzicim o resimdeki kısçe senmisin offffffffffffsüpersin
blakc pisim ya yazılarını okudum yazmadım bişiy ama seni seviyorum sen harika bir insansın
dilekcim günaydın
nerlerdesin sen ya bizi unutuyosun ama:2:
monacım tşk ederim canım senin menünü de beğendim azimli gidiyorsun
bu hafta heryerim şiş gibi benim bi regl olsaydım
böyle bir hafta öncesinde kök söktürüyor valla bünye
cumayada olurum heralde diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…