70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydin canim senin o pötüsünü isiririm ben yaa ay miss gibi bebek kokuyodur o simdi Allahim acilarini göstermesin ....

günaydin canim senin o pötüsünü isiririm ben yaa ay miss gibi bebek kokuyodur o simdi Allahim acilarini göstermesin ....
Amin balkaymağım ya
dün dışardaydım bayağı bir dolaştım
gece öksürdü rahatsızlandı yani hepsi benim suçum
Allah acılarını göstermesin canım çok zor ya
eskiden anneme kızardım ne kadar üzerüme titrerdi diye
ayağımda çorap görmesin kızar bağırır hep pöflerdim
birgün beni anlarsın anne olunca derdi canım anam
çok iyi anlıyorum onu ahh keşke şimdi yanımda olsada o mis tenini koklasam bağrıma bassam
anne özlemi çok zormuş
Allah mekanını cennet etsin

Günaydın canım ins zamanında olursun regli :)
Çok kasıyor o dönem bi huysuzluk bi yeme isteği bi şişkinlik.
Fena durumlar.

Rabbim cennette kavustursun canim zor...

günaydn kızlarrr nasılsınızz?
biliosunuz dün eşim izinliydii bütün qün dışarda mükemmel bi qün qeçirdik
hava da çok qüzeldi sarıyer sahiline falan qittik oğlumu parka götürdük ordan avm qittik vs..
ama ben öğle menümü çok kaçırdım
patates kızartması yedim
öğleni saat 4de yediğim içinde akşam yemeği yemedim zaten acıkmadım da sağlam yemişim
akşamda eve qelince bitki çayımı içtim yattım tabi doğal olarak sabah tartıda artıları qördüm
neyse yaptık bi kaçamak buqün toparlamaya çalışıcam inşallah..
az önce bitki çayımı içtim birazdan kendime 1 yumurtadan peynirli omlet yapıcam
ev 1 qünde battı valla dün evde yoktum sanki heryer tozlandı kirlendi:18:
temizlik yapıcam bütün qün arada uğramaya çalışırım hepinizi öpüyorumm

Zamanının güzel geçmesine sevindim cnm.Keşke bende evde olsamda temizlik yapsam.
Bakalım hafta sonuyla pazartesi,salı izin alıp 4 gün izin yapmayı düşünüyorum bende.
En ufak bir kaçamak hemen tartıda artılara yol açıyor ben tartılmaya korktum açıkcası çıkmadım.
Bakalım cuma sabahı ne olcak.Bende buğün toparlamaya çalışıyorum dünün kaçamağını umarım başarılı olurum.

Amin canım Allah mekanını cennet eylesin.

ev isleri beni bekleeerrr

Kolay gele şeker.

Aminnn cnm aminn.Annemde bana hep söyler.Allahım yokluğunu göstermesin.
Allahım sevdiklerimizi yanımızdan ayırmasın.Allahım kendi yolundan şaşırtmasın.

kızlaaaar okuyom ama alıntı yapamıyom malum izin vermi işyeri ama hepinizi çok sevmek çok öpmek :)
saol neskuikim.:)
gerdüş canım benim halıda yanmıştı krem rengi halının üstü oldukapkara çözümüm şu oldu o kısmı jiletle kazıdım tüyleri kısaldı ama renk uyumu oluştu en azından dikkatli bakmayınca anlaşılmıyo yani :)

kız orti ne edin seni buralarda görmek güzel:)
benim diğer orti ruweyda nirelerde ya kaç gündür kayıp?
69 a inecekleeeeeer dikkat ediyonuz dimi bak mart başı 69 olacaz ona göre

süpersin 3 martta 6 yı göreceğiz seninle
afiyet olsun güzel ama akşam hem meyve hem yoğurt çok değilmi?

güzel ama sn doydunmu bunla? merk ettim

güzel canm

ohh aferin kaçamk yapmamışsın.. canım bende dün akşam annemi aradım sana geleceğiz dedim gel gel börek yaptım dedi off ne böreği ben yemem dedim zaten akşam yememide yeyip gitmiştim neyse dönerkende börek vrdi sabah eşim yedi onları ben böreği gördüm ama yemedim tebrik ettim kendimi.. benm annemde senn anne gibi ama başaramadı bu sefer

ohh yandan yandan güzel menmn sporun cnm

canım eğer boyadığın saç boyası sen şuanki renginden açıksa boya tutmaz diplerin açık olur uçların renk almaz boya boyayı açmaz çünkü ..o yanında boyarsan şu renk olur dediği kısım doğal saç rengine vereceği rengi gösteriyor

canım bence bi süre vücudun alışıncaya kadar sporunu azzalt

Günaydın kızlar.
,günaydın canımmm

hedeflerimiz aynı pisiciğim senle martın ilk cuması 6 yı göreceğiz 30 marttada 65 i göreceğiz anlaştıkmı:13::13:

günayddın canlarım bugün bana olmayan giyemediğim bi kotum vardı onu giydim hemde hiç belimi falan sıkmadı çok mutlu oldum

bu hafta tartı yüzüme gülecek gibi şuan için 1 kg gitmiş cumaya kadar belki 1.5 olur.. hedefim 3 martta 6 ları görmek

Ohhh ne güzel güzell:)
Darısı hepimizin için 6'lı rakamları görmeye inşallah.

Kızlaaar Cine5 te kan gruplarına göre beslenmeyi anlatıyoo. İlgilnirseniz kaçırmayın. Ben 0 grubuyum ekmek ve süt ürünlerinden uzak duracakmışım.

inşallah canm bu hafta kaçamak yapmıyorum çok güzel iradeli gidiyorum dün akşam annemin böreğinden bile yemedim

Darısı benim başıma.
Dün ben geç gittim yemeği eşim hazırladı mantı yapmış.
Kıramadım yedimBuğün dengelemeye çalışıyorum.
Sitresden midir nedir sürekli midem kazınıyor ama dayanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…