70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pisim dilekde yollasin listeyi ya seninkini yapicam yada onu

hafta sonu niye +1,5 oldun :26: anliyamadim orasini

liste ile ilgili birkac sorum olucak ama alinti ile yapicam onu yada mesaj atarim sana

sagol ilgin icin canim benim

şu çizelge derdim bitmedi bi yapıyorum çizelgeyi ama profilimdeki çizelge kısmına gelince kaydetmiyor.bilgisi olan var mı acaba?

Atarım birazdan başka bi sıkıntın da olabilir aslında yediklerin gayet normal çünkü.:26:

herkese günaydınnnnnnnn

Günaydın.

şu çizelge derdim bitmedi bi yapıyorum çizelgeyi ama profilimdeki çizelge kısmına gelince kaydetmiyor.bilgisi olan var mı acaba?

bbcode alanında http ile başlayıp .png ile biten yeri kopyalayacaksın.

rezzancim cok gecmis olsun canim benim

karakedim avusturyadayim canim arkadasim avustralyada kängurular var burda avusturyada kingkong (bizim sekretär )

dilekcim cok mu kötü menüm ama ama ben 1 tane yedim sadece tatlidan fistik :26:

size güzel sohbetler sekerler :80: kacabildikce gelirim

pisim dilekde yollasin listeyi ya seninkini yapicam yada onu

hafta sonu niye +1,5 oldun :26: anliyamadim orasini

liste ile ilgili birkac sorum olucak ama alinti ile yapicam onu yada mesaj atarim sana

sagol ilgin icin canim benim

canım haftasonu normal bir insanın yiyemeyeceği kadar çok yidim de.birazını yazmıştım ama yazamadığım kısım varki sorma feci feci :)
birde dukanı birden dıraktığım için sanırım.cuma71,5 dim pazar 72,9 falan :)sor istediğin zaman canım. gündüz yazamazsam akşam yanıtlarım
jadi kızçeler benim hedefim önümüzdeki hafta cuma 69 görmek 2 kilo var önümde ama olsun ben elimden geleni yapcam. mart sonunda da artık 65 hayali kuruyom yetti aynı yerde sürünme nisan mayıs ta ta 5 kilo verdim mi ooh yaza 60 olucam :)

ay hava sıcaklığını vermeyi unuttum :)-22,5 kızlar. havada buz taneleri yüzüyo sankim. sabah camdan dışarı baktım. hava güneşli ama çok soğuk ve havada kristal t,aneler parlıyodu. sanırım soğuktan hava kristalleşiyo. fotosunu çekmek istedim ama olmuyo.
suziiiiiiiim demek kinkongla yaşıyon allah kolaylık versin bacım :)))))))))))))))

Teşekkür ederim suzicimm.

Atarım birazdan başka bi sıkıntın da olabilir aslında yediklerin gayet normal çünkü.:26:

Günaydın.

bbcode alanında http ile başlayıp .png ile biten yeri kopyalayacaksın.
ablan emziriyodu demi simdi ben bu listeyi yaparsam birini emzirmeme gerk varmi

saka bir yana cok tesekkür ederim canim bakalim biseyler yapicam yazicam zaten menülerimi görürsün canim yorumunu yaparsin
hadi insallahhhhh canim biseyler yapicam pisim biseyler bakalim

anaaaaammmm dikkat et pisim donmasin biyerlerin

merhaba kızlaaaaaaaaar

keyifler yerındedır umarımmm, ben iç güveysinden hallice halime son gaz devam edıyorummm :26:

herkese guzel günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…