canım o kadar açlık hissin varsa sen benim listeyi yap. ekmeğin tamamını yemeyebilirsin. öğlenleride makarna pilav yediğin gün ekmek yeme mesela ben o şekilde uyguluyorum ve inan çok doyurucu.1 hafta dene kız ne kaybetcen. ben 2 gündür yapıyom gaza gel diye söylüyorum -400 oldu. ama haftasonu artı 1500 falandım onuda düşün yoksa mucizevi değil hani diet
şu çizelge derdim bitmedi bi yapıyorum çizelgeyi ama profilimdeki çizelge kısmına gelince kaydetmiyor.bilgisi olan var mı acaba?
günaydin kizlar
pisim liste icin tesekkür ederim canim ay hakketten amma ekmek varmis :26:
Dilekcim menümü begenmissin ama sonra cok basim döndü ve elim ayagim titredi kalkip biseyler yedim ben:26:Bilmiyorum cözemedim ama ya midemi üsüttüm o sebep yada bu yedik lerim bana az geliyor
anliyamadim gittibana ablanin listesinide yollarmisin rica etsem .Peki pisimin listesi icin ne diyosun:44: ay bi oturtamadim rayina ya ..insanin kendine bukadarmi nazari deger bilmem kendi yaptigim
birseye sevinmeyeyim hemen bozulur hic dile getirmemem lazim inanilir gibi degil ama ne olursa olsun
hemen bozuluyo sevindim dile getirdim güzel kilo veriyorum dikkat ediyorum yediklerime diye al
iste yani mideme kadar bozuldu ...
herkese günaydınnnnnnnn
şu çizelge derdim bitmedi bi yapıyorum çizelgeyi ama profilimdeki çizelge kısmına gelince kaydetmiyor.bilgisi olan var mı acaba?
Günaydın kızlar.
Sana da Günaydııın.herkese günaydınnnnnnnn
sitede bir sorun var diyodu kizlar son durum nedir bilmiyorum
ama kopyalarkende dogru kopyaliyormusun buradan bakabilirsin canim
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
pisim dilekde yollasin listeyi ya seninkini yapicam yada onu
hafta sonu niye +1,5 oldun :26: anliyamadim orasini
liste ile ilgili birkac sorum olucak ama alinti ile yapicam onu yada mesaj atarim sana
sagol ilgin icin canim benim
rezzancim cok gecmis olsun canim benim
karakedimavusturyadayim canim arkadasim avustralyada kängurular var burda avusturyada kingkong (bizim sekretär )
dilekcim cok mu kötü menümama ama ben 1 tane yedim sadece tatlidan fistik :26:
size güzel sohbetler sekerler :80: kacabildikce gelirim
ablan emziriyodu demi simdi ben bu listeyi yaparsam birini emzirmeme gerk varmiAtarım birazdan başka bi sıkıntın da olabilir aslında yediklerin gayet normal çünkü.:26:
Günaydın.
bbcode alanında http ile başlayıp .png ile biten yeri kopyalayacaksın.
hadi insallahhhhh canim biseyler yapicam pisim biseyler bakalimcanım haftasonu normal bir insanın yiyemeyeceği kadar çok yidim de.birazını yazmıştım ama yazamadığım kısım varki sorma feci feci :)
birde dukanı birden dıraktığım için sanırım.cuma71,5 dim pazar 72,9 falan :)sor istediğin zaman canım. gündüz yazamazsam akşam yanıtlarım
jadi kızçeler benim hedefim önümüzdeki hafta cuma 69 görmek 2 kilo var önümde ama olsun ben elimden geleni yapcam. mart sonunda da artık 65 hayali kuruyom yetti aynı yerde sürünme nisan mayıs ta ta 5 kilo verdim mi ooh yaza 60 olucam :)
ay hava sıcaklığını vermeyi unuttum :)-22,5 kızlar. havada buz taneleri yüzüyo sankim. sabah camdan dışarı baktım. hava güneşli ama çok soğuk ve havada kristal t,aneler parlıyodu. sanırım soğuktan hava kristalleşiyo. fotosunu çekmek istedim ama olmuyo.
suziiiiiiiim demek kinkongla yaşıyon allah kolaylık versin bacım :)))))))))))))))
arkadaşlar gönüllü birine şifremi vereyimde bnm için denese ya şu çizelgeyi zahmet olmazsa
eger istersen denerim canimbaslangic kilonu simdiki kilonu hedefini boyunu da yolla
boyum 1.63 bşlangç klom:83 şimdiki klom:72.5 hdef klom:60 şifrem 1719 herkes ögrensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?