70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

umaycim dünkü paylasimlarin güzeldin tesekkür ederim canim
rica ederim canım beğenmene sevindim
Kaçamaksız güzel olmuş.

Kilomda eksilme olmadıkca daha da sinirleniyorum.
çizelgen gitmiş , değişmiş daha doğrusu
akşamdan hazırlsan birsonraki günün yemeğini eve gidince sadece acıkırsın yorucu olur ama zararlı şeyler yemekten iyidir herhalde
boyun uzun galiba çizelgende öyle görünüyor yinede çok fazla değil hem buraya gelmek için neden kilo vermeyi bekliyorsun gel hep birlikte verelim
evet yapmadım kendimi ve seni alkışlıyorum anneler bizi düşünüyor ama ben senin gibi iradeli olamıyorum

Kızlaaar Cine5 te kan gruplarına göre beslenmeyi anlatıyoo. İlgilnirseniz kaçırmayın. Ben 0 grubuyum ekmek ve süt ürünlerinden uzak duracakmışım.
bende 0 grubuyum süt ürünlerinide çok tüketiyorum
et konusunda içim rahatladı akşamları genelde et yiyoruz çünkü inşallah doğrudur
sen nerelerdeydin, hoşgeldin tekrar
Selam kızlarrrr
nasılsınız bakalım??

ben iyiyim sen?
[/B]

bi sürü ev işi var önce hangisinden başlasam diye düşünüyorum ben de
sana noldu bebeim, atraksiyonlu bi işyeri ama seninki

Ben evde olanları okudukça çalışma azmim pöff uçuyor.
Gerçi işlerimi toparladım şükür.Vede hafa sonu iznimi hafta içi iki günle birleştirip 4 gün yaptım.
Haftaya çarşama iş başı yapacağım yupbiiiii

akşamdan hazırlsan birsonraki günün yemeğini eve gidince sadece acıkırsın yorucu olur ama zararlı şeyler yemekten iyidir herhalde

Bundan sonra mecbur öyle yapacağım canım.
Bu hafta üzerimde yorgunluk var işin sitresinden yetişmicek diye.
Yetiştirdim şükür ama bittim resmen.

gecmıs olsun canım hep üst üste gelir zaten hersey
ayrıca tebrıkler tabıkı bırakma rejımı canım bende ne kadar rejım yapamasamda beynımde sureklı var o dusunce bıseyelr yerken hep aklımd akılo alma korkusu:18:
[QUOTE=BlackCat;
canım allah yardımcın olsun zor bı durum
sana bısey sorcam bende sneın dıyetı denesem olur mu kı bana ben 70 altıyım ya hanı ne dersın :26:

ben de keşke çalışsam
ahh ahh bi atansaydımm
hiç özenilecek bişey değil evde olmak
eminim ben de çalışmaya başlayınca evde olsam diye dert yancam
böle bi kısır döngü işte

kaçamaksız bir günden merhaba ben yaptım gerçi kaçamak ama akşam olmadığı için içim rahat toplantım vardı bugün kola falan almıştım 1 küçük pet bardak kola içtim 2 tanede bisküvi yedim ancak gelebildim yoğun bir gün bugün sabahtan beri okumaya çalışıyorum ama ancak fırsat buldum yazmaya...

nasılsınız fıstıklar bugün? ben sabah tartıldım busefer iyi gidiyor 700 gr eksideyim bakalım 2 günde ne değişecek haftaiçi hep artıda olup cuma eksi çıkardım busefer tam tersi olmaz umarım

akşama ne yiyeceksiniz ben dün karnıbahar yemeği yaptım ama hiç sevmedim yaaa Allah günah yazmasın ama zaten sadece bu diyet olayından zorluyordum kendimi öğlen içinde anneme sordum neyemeğin var canım karnıbahar yemek istemiyor diye oda ıspanak katmış sağolsun akşam ne yesem bilemedim

tuğbanın saçları nasıl oldu acaba biçılgınlık yapıp bendemi boyasam ama esmer olunca her renk gitmiyor yaaa sadece siyah olur oda saçımın rengi

ben de keşke çalışsam
ahh ahh bi atansaydımm
hiç özenilecek bişey değil evde olmak
eminim ben de çalışmaya başlayınca evde olsam diye dert yancam
böle bi kısır döngü işte

kesinlikle çalışmaya başlayınca evde olsam diye dert yanacaksın insanoğlu işte, yazın evden sıkılırız kışın okuldan ilginciz, çalışıncada herşeye yetişemiyor insan koştur koştur kendine zaman ayıramayınca daha kötü oluyor bazen dinlenmeye vakit olmuyor

Napayım canım iş güç kurs çocuk vs ugrasıyoruz işte.. sen nasılsın ?
Fırsatın olmuyor sanırım hıc gormuyorum senı...

Bu aralar senı cok bezgın bekır gordum canım...

eskisi gıbı sureklı onlıne olamıyorumm ama bu aralar daha sık girmeye calısıyorum canımm
valla ben ne zmn uğrayıp geçmişe göz gezdirsem, senın kızlar bu defa kesin döndüm msjlarını gördüm, sonra soruyorum charm nerde die yıne kayboldu dıyolar sen aslında istikrarlı ve azimliydiin :26: merak ettim ben de bı durum mu var dıe :26: hersey yolundaysaa ne ala, bı derdımız kılomuz olsun onu verırızzz

kurs nasıl gidioo, çizip dikiyomusun guzel guzel cicişlerrrr bi defile yap bizeee yakınlardaaaa

aynen canım...
her şekilde bir memnuniyetsizlik olur

Bu aralar senı cok bezgın bekır gordum canım...

Başkasına göre rahat batması durumu ama bana göre rutinlikten sıkılmak.
Herşey iyi güzel ama iş çok önemli.
Bütün gün ofiste tek başımayım.
Aynı kişiden habire aynı sorunları alıyorum aynı kişiye 99.999.9999 kere aynı şeyi anlatıyorum.
Bazen dalga geçtiklerini falan düşünüyorum o derece.

Bide kilo var.
Eskiden 66-67 olayım normal insan gibi duracam eyttt flaan derdim.
Şimdi ayna da aygır görüyorum.
86ken yarımı görmedğimden içim rahattı sanırım.

öncelikle herkese merhaba ben foruma ilkkez giriyorum.oyüzden pek bilgi sahibi değilim..ama tek bildiğim 77.5 kilo oldugum ve haziran sonuna dek 60 kiloya inmek istediğim :)
neler yapıyosunuz burda neler paylaşıyosunuz?yardımcı olursanız çok sevinirim.herkese kolaylıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…