- 5 Kasım 2010
- 5.206
- 30
- 358
rica ederim canım beğenmene sevindimumaycim dünkü paylasimlarin güzeldin tesekkür ederim canim
Kaçamaksız güzel olmuş.
çizelgen gitmiş , değişmiş daha doğrusuKilomda eksilme olmadıkca daha da sinirleniyorum.
akşamdan hazırlsan birsonraki günün yemeğini eve gidince sadece acıkırsın yorucu olur ama zararlı şeyler yemekten iyidir herhaldeGünaydın hanımlar ben geldim.Nasılsınız?
Size bir şey danışacağım kızlar.Ben tüm gün gayet düzenli gidiyorum ne oluyorsa evde oluyor.
Birde işden geç çıkıyorum iki gündür eşimde aparatif hazırlıyor saolsun dünde mantı yapmış.
Ben yarım tabak yedim birde kola içtimBurdan uzak kalmak bana yaramıyor.
İşlerde acildi gelip bakamadım bile ancak toparladım.Şubat sonu geldi biz ocak ayının girişlerini yerni bitirdik.
Akşam yemeklerine çözüm bulmak zorundayım
boyun uzun galiba çizelgende öyle görünüyor yinede çok fazla değil hem buraya gelmek için neden kilo vermeyi bekliyorsun gel hep birlikte verelimslm kızlar,hatırladınız mı beni?? iradesizliğim yüzünden çok kızdım kendime,terkettim forumu. bir ileri bir geri sinirim bozuldu. şubat tatilinde annem sağolsun yedirdi de yedirdi 67 kiloyu gördüm. bir de menisküs oldum ,fazla kilolarımdan olduğunu düşünüyorum . takip ediyorum forumu ,yazdıklarınızı okuyorum hep ama bir süre menü paylaşmayı düşünmüyorum,yüzüm yok zaten. herkes azar azar da olsa verdi ,yerimde saydım ben de.60 kiloya düşeyim ondan sonra düzenli bir şekilde menülerimi paylaşıcam. özgüvenimi kaybettim kilo verebilme konusunda. biraz vereyim soluüğu yanınızda alıcam
evet yapmadımohh aferin kaçamk yapmamışsın.. canım bende dün akşam annemi aradım sana geleceğiz dedim gel gel börek yaptım dedi off ne böreği ben yemem dedim zaten akşam yememide yeyip gitmiştim neyse dönerkende börek vrdi sabah eşim yedi onları ben böreği gördüm ama yemedim tebrik ettim kendimi.. benm annemde senn anne gibi ama başaramadı bu sefer
günayddın canlarım bugün bana olmayan giyemediğim bi kotum vardı onu giydim hemde hiç belimi falan sıkmadı çok mutlu oldum
bu hafta tartı yüzüme gülecek gibi şuan için 1 kg gitmiş cumaya kadar belki 1.5 olur.. hedefim 3 martta 6 ları görmek
bende 0 grubuyum süt ürünlerinide çok tüketiyorumKızlaaar Cine5 te kan gruplarına göre beslenmeyi anlatıyoo. İlgilnirseniz kaçırmayın. Ben 0 grubuyum ekmek ve süt ürünlerinden uzak duracakmışım.
et konusunda içim rahatladı akşamları genelde et yiyoruz çünkü inşallah doğrudurEki Görüntüle 352396
0 Grubu Diyeti Nasıl Olmalı?
Diyet 0: 0 grubu diyetin başarılı olabilmesi için yağsız ve kimyasal Madde içermeyen (dondurulmamış) kırmızı et, beyaz et ve balık yemelisiniz. 0 grubundakiler süt ve sütlü besinlere, diğer gruplardakiler kadar kolay alışamazlar.
Tahıl ürünleri, Ekmek ve taneli sebzeleri mümkün olduğu kadar az tüketirseniz kilo verebilirsiniz. Buğdayda bulunan gluten maddesi, 0 grubuna dahil kişilerin kilo vermelerini engeller. Bu nedenle Buğday Unundan yapılmış yiyeceklerden uzak durulması gerekiyor.
0 kan grubundaki kişilerin metabolizmaları düşük hızda çalışıyor olabilir. Tiroid Hormonu üretmekten başka bir görevi olmayan iyodun yeterli miktarda olmaması, 0 grubundaki kişilerin yediklerini yakmalarını zorlaştırıyor. İşte bu nedenle 0 kan grubuna dahil olanların bol bol deniz ürünleri, iyotlu Tuz, karaciğer, kırmızı et, ıspanak ve brokoli ile beslenmeleri öneriliyor.
Süt ve Yumurta Yok
0 grubuna dahil kişilerin midelerindeki Asit miktarı yüksek olduğu için eti kolayca sindirirler . Fakat midenizde fazla asitlenme olmasını önlemek için et Proteini tüketimini, sebze ve meyve yiyerek dengelemelisiniz.
0 grubuna dahil olanlar, süt ürünlerinden ve yumurtadan uzak durmalılar. Onların metabolizmaları ağır çalışır ve sütlü besinlerin de metabolizmayı yavaşlattığı biliniyor. Süt ve sütlü besinler, vücudun kalsiyum ihtiyacını giderirler. Vücudunuzda kalsiyum eksikliği olmaması için çeşitli haplarla kalsiyum ihtiyacınızı gidermelisiniz.
0 kan grubuna dahil olanlar için Sıvı yağlar tavsiye ediliyor. Sıvı yağlar, özellikle zeytinyağı önemli bir besin kaynağıdır. Mono doymamış yağları, özellikle zeytinyağını tercih ederseniz, kalp ve damar sağlığını da korumuş olursunuz. Bu yağın kandaki kolesterol miktarını da azalttığı biliniyor.
sen nerelerdeydin, hoşgeldin tekrarselam kızlar ben geldiim
istanbulda gezdim gezdim veee hiç dikkat etmedim tek olumlu tarafı neredeyse bütün gün oturmadım adam akıllı ama bu kilo almama engel olmadı tabii verir vermez almaya başladım +500 gram olmuşum :26::26:
bu arada staj sınavımı geçtim :)) eve geldm p.tesi akşam ama net bozuktu anca bugün düzeldi.. çok özledim hepinizi burda olmadan zayıflanmıyor cidden
neyse bakalım ben yarını kurtarmaya çalışayım gerçi annem beni güne götürcek sanırım nasıl kurtarcam bilmiyorum ama bu hafta maruz görün beni
Selam kızlarrrr
nasılsınız bakalım??
ben iyiyim sen?[/B]