86ken yarımı görmedğimden içim rahattı sanırım.
öncelikle herkese merhaba ben foruma ilkkez giriyorum.oyüzden pek bilgi sahibi değilim..ama tek bildiğim 77.5 kilo oldugum ve haziran sonuna dek 60 kiloya inmek istediğim :)
neler yapıyosunuz burda neler paylaşıyosunuz?yardımcı olursanız çok sevinirim.herkese kolaylıklar
öncelikle herkese merhaba ben foruma ilkkez giriyorum.oyüzden pek bilgi sahibi değilim..ama tek bildiğim 77.5 kilo oldugum ve haziran sonuna dek 60 kiloya inmek istediğim :)
neler yapıyosunuz burda neler paylaşıyosunuz?yardımcı olursanız çok sevinirim.herkese kolaylıklar
ay çok hoşsun canım.. ama bu durum tamamen psikolojik biliyorsun, sendeki muhteşem değişimi herkes biliyor
günayddın canlarım bugün bana olmayan giyemediğim bi kotum vardı onu giydim hemde hiç belimi falan sıkmadı çok mutlu oldum
Bu hafta tartı yüzüme gülecek gibi şuan için 1 kg gitmiş cumaya kadar belki 1.5 olur.. Hedefim 3 martta 6 ları görmek
Evet psikolojik ama hala ayna da tostosun birini görüyorum.
Teşekkür ederimm ayrıcaaa
kız zayıflama hastalığına mı yakalandın yoksa aman dikkat
aynanın kenarına eski resmini de koy istersen de yeni halinin ne kadar süper olduğunu farket
ay darısı başıma ben bu hafta pek bi çöküşlerdeyim:18::18:
Ben du bugun uye oldum... ilk gozume carpan basliklardan biri bu oldu :) ehhhh ben de 2 cocuktan sonra bu grubun icindeyim epeydir :) Benim hedefim 65.... Hadi bakalim... :) Umarim hep beraber basaririz :)
kız zayıflama hastalığına mı yakalandın yoksa aman dikkat
aynanın kenarına eski resmini de koy istersen de yeni halinin ne kadar süper olduğunu farket
ay darısı başıma ben bu hafta pek bi çöküşlerdeyim:18::18:
eskisi gıbı sureklı onlıne olamıyorumm ama bu aralar daha sık girmeye calısıyorum canımm
valla ben ne zmn uğrayıp geçmişe göz gezdirsem, senın kızlar bu defa kesin döndüm msjlarını gördüm, sonra soruyorum charm nerde die yıne kayboldu dıyolarsen aslında istikrarlı ve azimliydiin :26: merak ettim ben de bı durum mu var dıe :26: hersey yolundaysaa ne ala, bı derdımız kılomuz olsun onu verırızzz
kurs nasıl gidioo, çizip dikiyomusun guzel guzel cicişlerrrrbi defile yap bizeee yakınlardaaaa
Başkasına göre rahat batması durumu ama bana göre rutinlikten sıkılmak.
Herşey iyi güzel ama iş çok önemli.
Bütün gün ofiste tek başımayım.
Aynı kişiden habire aynı sorunları alıyorum aynı kişiye 99.999.9999 kere aynı şeyi anlatıyorum.
Bazen dalga geçtiklerini falan düşünüyorum o derece.
Bide kilo var.
Eskiden 66-67 olayım normal insan gibi duracam eyttt flaan derdim.
Şimdi ayna da aygır görüyorum.
86ken yarımı görmedğimden içim rahattı sanırım.
Hoşgeldinn sendee
67 kiloyla mı
64 olayım valla sesim çıkmayacak
67 kiloyla mı
64 olayım valla sesim çıkmayacak
Haklısın kuzum... Allah kolaylık versın ne dıyeyım...
Kilo konusunda ıse senı anlıyorum.. evlendıkten sonra ılk defa hayatımda 66 ya cıkmıstım ve kendımı dana gıbı goruyordum dıyet yapıp kısa surede 55 e ınmıstım ama halen daha kollarımı kalın yanaklarımı tombıs goruyordum heralde psıkolojık bırseydı.. oysa cocuk gıbı kalmısım sımdı resımlere bakınca anlıyorum... tamamen psıkolojınle alakalı cunku nasıl bakarsan aynaya oyle goruyorsun..
zayıfladım cok ınce oldum dıye kendıne empoze etmeye calıs kıloluyum dıye degılde... belkı bıraz aynada gorunen degısır...
olursun olursun ama önce bi moralini topla sen böyle değildin gördüğüm kadarıyla:) insanın morali bozuk oldu mu daha çok kilo alıyor:18::18:
her hafta 1 kilo verseeenn 3 haftada bitmiştir senin iş
itinayla hatırlatılırrrrrr
sorma canım 2-3 kere donus yapıp tekrar donus yaptım gırtlaklanmaya..
ama artık o kadar stres yapıyorum kı kendı kendıme .. hem stres yapıp hem yıyordum ıste bılındık durumlar..
dıyetısyen e gıdeyım dedım hem motıvasyon olur hemde belkı faydası olur.. randevum haftaya carsamba o zamana kadar da kendımce 1-2 kılo versem ıyıdır dıye basladım ıste...
kurs ıyı gıdıyor... kesıp dıkme ıslerı bıze aıt degılde sadece cızme tasarlama ıslerı var... ama yıl sonunda mezunıyet defılemıze beklerım tabı..
Evet bu aralar havaların dengesizliğinden midir nedir bi bunalımım.
Bu kadar takmazdım eskiden konsantre olurdum listedekileri yerdim başka bişey aramazdım.
Bu aralar inemicem diye düşünüyorum sanırım onun da eetkisi var.
Cuma tartıldıktan sonra bütn bir hafta tartılmıcam bi daha öyle daha etkili sanırım:26:
ay dileeeeeek gülderden beni kız
hoşbulduuuk.umarım burası bana iyi gelir.ve ben buna inanıyorum :)))
şuan bir diyet programı uygulamıyorum..ama az yemeye gayret gösteriyorum,akşam 6dan sonra hiçbişey yemiyorum..haftada 5-6 gün spora gidiyorum.gunde enaz 2.5 lt su içmeye çalışıyorum..vs..
55 kilo he
Sen zaten kilonu göstermiyorsun bence resimlerden gördüğüm kadarıyla 55 ken tahmin bile edemiyorum.
Evet bu aralar havaların dengesizliğinden midir nedir bi bunalımım.
Bu kadar takmazdım eskiden konsantre olurdum listedekileri yerdim başka bişey aramazdım.
Bu aralar inemicem diye düşünüyorum sanırım onun da eetkisi var.
Cuma tartıldıktan sonra bütn bir hafta tartılmıcam bi daha öyle daha etkili sanırım:26:
Bilirim
o stres yapıp yemek, yedıkce saha cok stres yapmaktan oluşan kısır döngü zaten mahvedio hepimiziiii
diyetısyenın faydası olur bence de, haftaya carsambaya kdr sen eskı menulerınle verırsın zaten kılo
hani diktiğin elbiselerden gıyıp koymuştun ya kk albümüne o tarz bir mini defıleden bahsetmıstım ben, gozumuz gonlumuz acılsın dıyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?