70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süper valla canım

şu kan grubuna göre beslenme işi hiç bana göre değilmiş yaa ben et yemezsem olmaz ki bi de sözlüm mardinli onlar sürekli et yiyor evlenince ben de daha beter olcam yani... böyle de zayıflayabiliriz herhalde dimi:26::26::26:

süper valla canım

bi bilgim yok benm bilmiyorum canım
tşk ederim neskuikim bu hafta güzel dimi menülerim
ohh gelsin 6 cıklar 4 gözle yolunu bekliyorum

yok cnm tabiki zayıflasın bende a grubuyum etle aram iyi ama kiloda verebiliyorum

Yok virüs değil o ortak iş alanları, okul grupları gibi ortak paydadaki insanların ağını oluşturmak amaçıyla kurulmuş bir site. Büyük ihtimal bütün mail adresine davet gönderdiği için sanada gelmiştir ama uygunsuz bir içerik değil bilgin olsun

Son düzenleme:
uzun bır aradan sonra bende geldim 82 den 76 düştüm sonra 78 oldum sonra 72 düştüm tekrar 78 oldum sonra 68 düştüm ramazandı bayramdı derken yıne olmusum 78 şimdide sizinle başlıyolım dikkat etmeye inşallah bu kez gider bu tombikliklerr:)))

gider gider cnım daha önce nasıl gittilerse yine giderler
hoşgeldin

bi bilgim yok benm bilmiyorum canım
tşk ederim neskuikim bu hafta güzel dimi menülerim
ohh gelsin 6 cıklar 4 gözle yolunu bekliyorum
bende anlamadım buda xing gibi bişey heralde
iş alanı ile ilgili
inşallah gelir canım dikkat edersen tabikide gelir
zaten bu hafta menülerini beğeniyom

biraz googledan araştırdım canım evet öyleymiş saol tatlım
çalışmadığım için 2 yıldır bazı konulardan uzak kalıyorum cahıl kaldım evde oturmaktan:2:
ama beni silmişti gıcık arkadaşım
bu demek oluyor ki silmemiş engellemiş
buda demek oluyor ki
ben bunedir diye yazınca konuşmaya başlıcaz
ama ben yermiyim yemem

Bende buğünkü menümü paylaşayım hanımlar,

Sabah

İki dilim çavdar ekmek,
Yarım domates,salatalık
Bir tutam maydanoz
4 zeytin
Bir bardak çay (Tek şeker)

Ara Yok

Öğlen

Bir kase çorba(ayran çorbası)
Salata
Bir porsiyonpazı kavurması

Şu ana kadar 1,5 litre Su

Öğle arasında 30 dk yürüyüş
Bir bardak bitki çayı (şekersiz)

Oy maşallah baya bir alıp vermişsin kilocukları.
İnşallah hep beraber başaracağız.

naber kızlarrr..
ben tabiri caizse eşek gibi ders çalışıyorum geç çalıişmaya başlarsam olucağı bu konuda çok çalışmam gereken zaten sınavıda 40 gün içinde açıkladıalr tarihini bende tarih duymadıkşa başlamadım,akşamları kurs gündüzde apartman sesszi oluyo diye ders çalışyom evişi,temilzik buara boşladım 11marta kadar:))zaten yemek yap mutfakla uğraş yeterince zamanımı alıyor ne bulursam yiyorum eşimede buara böyle diyorummm

Süpermişşşşş

dilek ben tam gaz bu pazartesi diyetisyene gidiyodum ya gazladığımda kaldım
ya eşim dediki "buara kendine özel yemk pişiremezsin iyice strese sokma kendini"valla çok haklı azçok sebzem eksik olmuycak derken kendime özelden ziyade yaptığımı eşimd eyiycek mecburda ama buara zaman veremm diye vazgeçtim..
işin aksi ıvır zıvır canım daha çok istiyor çayla kahveyle beynim çalışıınca acıkıyorum normal yemek olsa zarar değilde..neys eeve az alarak az cıs yemeliiym ama bunaldım yaaa..
çok kızyorum kendime zorla veridğim 5kilonun ikiisni aldım diye kendimi hantal hissediyom yaa

Son düzenleme:
Bugün yediklerimi yazayım akşam için net bişey diyemicem

Uyanınca:
2 ufak kinder çiko
Sabah:
2 dil ekmek,
Peynir,
Domates,
Pekmez

Ara:
1 ufak paket light süt,
2 tane çikolu etiform

Öğlen:
6 yk kapuska,
Yoğurt

Ara:
2 tane çikolu etiiform

Akşam:
Muhtemelen;
Salata,
yoğurt,
Kapuska

kısçeler nasılsınız bakalım iyisiniz? kilolarınızla aranız nasıl
bugün biraz neşeliyim çünkü çikolatanın mutluluk hormonu salgılattığını şahsen kendimde uygulayarak öğrendim
velhasıl asıl konuma dönersek dün regl olduğumu ve 2 gündür iştahsız ve mutsuz olduğumu yazmıştım. bütü n gün ağrılarla geçti ve iğrençtttiiii neyse bu sabahta aşırı iştahsızdım korktum halimden valla ben kiiim iştahsızlık kimm
neyse saat iki buçuk gibi aldım elime biçiko başladım yemeye. ama canı hiiiç çekmiyo. sonra ama bi moralim düzeldi bi ağrılarım geçti en sonunda iştahım açıldı. ve yemek yedim bi yedim ki sormayın ama keyfim yerinde valla mutliyiiimm akşam menümü yazarım görürsünüz belki saçımı da çekersiniz kim bilir :83::18:

O kadar da spor yapıyordun.:26:
Kendine özel yemek dediğin ne yapıcaksın ki ekstra?
Eşin et falan seviyorsa onlardan da yiyebilirsin salata+ yoğurt.
Sadece cıss yemesen kilo almazsın bence.

selam arkadaşlar nasılsınız;

çok sıkıntıdayım....bu sabahın erken saatlerınde kayınpederım ve eşimin erkek kardeşi geldi...1 hafta kalacaklarmış.belki de daha uzun bir süre.sabahtan beri mutfaktayım.malum benım kayınvalıdem sorar ne yemek yaptı evı temızmıydı..çocuğa bakabilmiş mi bende yiğitliğe toz kondurmayacağım ya akşam yemeğini bol çeşit yaptım.sabah hersey normaldi kahvaltı yapmadım.pirinç lapası yaptığım için.2 bardaktan haşladım.bol yoğurtla yedım yarım da muz yedım hersey normal seyrinde giderken .nihayet yaptıklarım pişti ve ben 1 yemek kaşığı sütlaç,4 yemek kaşığı güveç 1 adet te dereotlu poğça yedim küçük ama...hala geç kalmıs sayılmam dimi arkadaslar bu saatten sonra toparlayabilirmiyim sizce...bu arada 2,5 lt de su içtim..morale ihtiyacım var desteğinizi bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…