süper valla canım9.30: 2 kuru kayısı, 2 dilim tam buğday ekmeği, az yağda 1 yumurta, 2 çtl peynir, domates, yeşilbiber
12.00: 1 elma
14.00: 1 tabk nohut yemeği, yarım kase yoğurt, 3 yaprak marul(yine salata yapmaya üşendi bu kısceniz)
15.30 :az şekerli türk kahvesi
17.00: 1 portakal
19.00:1 tabak ıspanak üzerine sarımsaklı yoğurt, salta, 1 dilim tam buğday ekmeği
21.00 1 bardak süt
Arkadaşlar bişey sorcam bu linkendln nedir ne işe yarıyor
bir arkadaş davet göndermişte acaba virüs falanmı diye girmedim
bide çoktandır görüşmediğim bir kişi
zarf mı atıyor konuşmak için beni bilgilendirirmisiniz:44:
süper valla canım
şu kan grubuna göre beslenme işi hiç bana göre değilmiş yaa ben et yemezsem olmaz ki bi de sözlüm mardinli onlar sürekli et yiyor evlenince ben de daha beter olcam yani... böyle de zayıflayabiliriz herhalde dimi:26::26::26:
Yok virüs değil o ortak iş alanları, okul grupları gibi ortak paydadaki insanların ağını oluşturmak amaçıyla kurulmuş bir site. Büyük ihtimal bütün mail adresine davet gönderdiği için sanada gelmiştir ama uygunsuz bir içerik değil bilgin olsunArkadaşlar bişey sorcam bu linkendln nedir ne işe yarıyor
bir arkadaş davet göndermişte acaba virüs falanmı diye girmedim
bide çoktandır görüşmediğim bir kişi
zarf mı atıyor konuşmak için beni bilgilendirirmisiniz:44:
uzun bır aradan sonra bende geldim 82 den 76 düştüm sonra 78 oldum sonra 72 düştüm tekrar 78 oldum sonra 68 düştüm ramazandı bayramdı derken yıne olmusum 78 şimdide sizinle başlıyolım dikkat etmeye inşallah bu kez gider bu tombikliklerr:)))
bende anlamadım buda xing gibi bişey heraldebi bilgim yok benm bilmiyorum canım
tşk ederim neskuikim bu hafta güzel dimi menülerim
ohh gelsin 6 cıklar 4 gözle yolunu bekliyorum
yok cnm tabiki zayıflasın bende a grubuyum etle aram iyi ama kiloda verebiliyorum
biraz googledan araştırdım canım evet öyleymiş saol tatlımYok virüs değil o ortak iş alanları, okul grupları gibi ortak paydadaki insanların ağını oluşturmak amaçıyla kurulmuş bir site. Büyük ihtimal bütün mail adresine davet gönderdiği için sanada gelmiştir ama uygunsuz bir içerik değil bilgin olsun
dimi yani a kan grubuyuz diye etsiz mi yaşayalım kilo alırım daha ii
uzun bır aradan sonra bende geldim 82 den 76 düştüm sonra 78 oldum sonra 72 düştüm tekrar 78 oldum sonra 68 düştüm ramazandı bayramdı derken yıne olmusum 78 şimdide sizinle başlıyolım dikkat etmeye inşallah bu kez gider bu tombikliklerr:)))
9.30: 2 kuru kayısı, 2 dilim tam buğday ekmeği, az yağda 1 yumurta, 2 çtl peynir, domates, yeşilbiber
12.00: 1 elma
14.00: 1 tabk nohut yemeği, yarım kase yoğurt, 3 yaprak marul(yine salata yapmaya üşendi bu kısceniz)
15.30 :az şekerli türk kahvesi
17.00: 1 portakal
19.00:1 tabak ıspanak üzerine sarımsaklı yoğurt, salta, 1 dilim tam buğday ekmeği
21.00 1 bardak süt
dilek ben tam gaz bu pazartesi diyetisyene gidiyodum ya gazladığımda kaldım
ya eşim dediki "buara kendine özel yemk pişiremezsin iyice strese sokma kendini"valla çok haklı azçok sebzem eksik olmuycak derken kendime özelden ziyade yaptığımı eşimd eyiycek mecburda ama buara zaman veremm diye vazgeçtim..
işin aksi ıvır zıvır canım daha çok istiyor çayla kahveyle beynim çalışıınca acıkıyorum normal yemek olsa zarar değilde..neys eeve az alarak az cıs yemeliiym ama bunaldım yaaa..
çok kızyorum kendime zorla veridğim 5kilonun ikiisni aldım diye kendimi hantal hissediyom yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?