70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay canım öyle deme. nereden bileceksin sen iyi niyetli davranmışsın:)

esim dedi daha once kimse bizim merdivenleri sildimi sen milletinkini siliyosun esim sormasa ben hep ayni sekilde yapardim bitaneside soylemedi bisey yada bi tesekkur edin yok zaten alt komsum cok sinir yurusen sikayet ediyo ses yapiyolar diye evde habire sessiz olun diye dolasiyorum

herkese iyi akşamlar
biraz geç oldu ama menümü yazayımm

sabah: 2 kuru kayısı
1 yeşilçay
1 dilim t.b ekmeği
3 dilim beyaz peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 çatal bal
1 bardak şekersiz çay

ara: 1 elma

öğle: 1 kase çorba
1 dilim t.b ekmeği

ara: 1 galeta

ara 2: 2 tane hurma

akşam: 5-6 kaşık ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt

2 lt su
1 bardak form çayy....

boşver canım ya sen yaptığın hayırla kal
bende tatli yemek istiyorum

ay benim aklımada poçayı soktu firar etti kız hadi hadi hop hop spor yapak ben açtım klipleri oynuyom

boşver canım ya sen yaptığın hayırla kal

ay benim aklımada poçayı soktu firar etti kız hadi hadi hop hop spor yapak ben açtım klipleri oynuyom

oyle canim
bende spor yapicam daha yurumeye calisiyorum hergun nerde okudum hatirlamiyorum ama duzbi karin icin mekik kadar yurumede cok onemli diyodu bakalim nekadar ise yariycak

afiyet olsun canıııım

oyle canim
bende spor yapicam daha yurumeye calisiyorum hergun nerde okudum hatirlamiyorum ama duzbi karin icin mekik kadar yurumede cok onemli diyodu bakalim nekadar ise yariycak

canım ben bir zamanlar dietsiz sadece günde 2 saat yürüyerek ayda 4 kilo vermiştim ama gençtik o zamanlar. şimdi metabolişzma yavaşladı yürümek zor geliyo. gerçi burada karda kışta yürüyecek yer yokta

22.02.2012
Kahvaltı 8:50
2 dilim çavdar ekmeğine krempeynir ve salam
Yarım kkdan az beyaz peynir
3 siyah zeytin
Ara 11:00
1 avuçtan az kuru üzüm
Öğlen 12:30
6 yemek kaşığı ıspanak kavurma
Yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
Ara 14:30
3 eti burçak
1 pet bardakla kola çok direndim ama olmadı :26::26:
Akşam 19:00
3 yemek kaşığı et sote
2 yemek kaşığı haydari
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

iyi akşamlar herkese..ya sayfalar cok hızlı ilerliyo ben takip edemiyorum
sporumu yaptım geldim.şimdi akşam 6dan sonra hiçbişey yememiş olmanın verdiği gönül rahatlıgıyla şekersiz limonlu çayımı yudumluyorum ohh

slm kızlar bugün diyetime başladım yalnız hala bir çizelgem oluşmadı sabah ilk işimde tartıldım 77.5 kilo geldim

sabah

6 tane zeytin
1/4 kepek ekmeği

ara

1 tane muz

öğle

1 küçük kase special k ile karışmış süt

ara
3 fincan çay

akşam
3 kaşık pilav
1 kepçe kuru fasülye
küçücük bir dilim börek
1 kase cacık

ara

3 fincan çay
1 havuç
1 elma
5 tane fıstık
ammada yemişim yaa

neguzelmis yasin kacki canim yaslandik diyosun daha gencsin sen bak ben 30 oldum nezaman oldum yok benhala 20yim icimden oyleymisim gibi geliyo

hoş geldin canım seninde çizelgen yok denedin mi bugün yine olmuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…