70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmişe bakamadım valla,,bütün gün ev işi yaptımçok yoruldum ne dağınık bi ev olmuş hatta 5dk öncede pcnin yerini değiştirdim koltuğu çekip pcyi koydum koltuğuda pcnin eski yerine koydum yer değiştiler valla hatta kasayı çocuk odasına koydum kabloları erişti kasayı pcden ayırdım sebeb ise kasadan çok ses geliyodu kafa bırakmıyodu,odaya koyup kapıyı kapattım ooooh sepsessiz size yazıyorum nede rahatmış laptop gibi oldu sessizliği
öyle işte yer değişim işi bittide yalnız ev darma duman gene azcık yerleştireyim kalanları burlardayım açık kalcak

Selam kızlarrrr
bu akşam dışarda olmanın sonucunda çozuttum yine
hem de cumaya ne kaldı şurdaaaa
eşimle dışardaydık bu akşam
evden yemek yiyip çıktım özellikle ama eşim yemek yedi
ben de tırtıkladım biraz tabağından
sonra kahve içmeye gittik 1 cappucinno, 3 tane biscolata pia ve bir küçük top çikolata yedim
işte böleee
Evet akşama da kapuska + yogurt + salata yemegi düşünüyorum.
Gaz yapıcak ama ertesi güne nabalım etkisi iyi oluyor.
Sen nereye gezmeeye gidiyon?
iş çıkışı eşim eve gelmedi dışarda buluştuk canım
market alışverişimiz vardı onu yaptık. sonra da yemek kahve işteee:89:
bu arada biscolata pia'yla tanışmış oldum tanışmaz olaydımmmm
monarosa oh ne güzel herseyini halletmissin tatlim bende bi eve gitsem

doydun mu kız bu kadarcık yemekle

doymadım canım..
sonuç yukarda

Son düzenleme:

iyi yorulmuşşundur şimdi bu arada kilo çizelgen süper kaç ayda bu kiloya ulaştın canım harika valla

a s hosgeldin canim
hosbuldum canim
hoşbulduk canım... küçük kaçamak mı yaptın
imm sey canim bence hic oaralari desmiyelim eeee daha ne var ne yok havalarda pek bi soguk yaavv :26:

sekerim saclar ne oldu saclar ??

iyi akşamlar kızlar geçmişi okuyamadım biraz moralsizim okuyamaya gücüm yok, hiç bişey yapasım yokta topiktende uzaklaşmak istemedim nasıl geçti gününüz? benimki hareketliydi okul yoğundu toplantı falan, sonra market, evde yemek temizlik derken ancak dinleniyorum 2 gündür sporda yapamıyorum canım sıkılıyor buna ama hiç içimdende gelmiyor haftada 3 gün yeterliymiş gerçi yarın yaparım inşallah

neguzelmis yasin kacki canim yaslandik diyosun daha gencsin sen bak ben 30 oldum nezaman oldum yok benhala 20yim icimden oyleymisim gibi geliyo
ay canım 31 yaşım ama çökerttiler beni ah ah valla 40 gibi hissedim. bu kilolarda sağ olsun öle gösteri
s.a . kizlar

yeni gelenler hosgeldiniz

bugün yine cozuttum hemde cook ...bayadir ciko yemiyodum bugün olan oldu
slmmmmmm tutam mı saçından ya mart başı 69 demedik mi niye çiko yedib bakim

pratik ev hanımı

yeni kızlar ay sizde hoşgeldiniz ya bir spor bir yaz derken sizi arada es geçmiş gibi oldum

cak ozaman canim

imm sey canim bence hic oaralari desmiyelim eeee daha ne var ne yok havalarda pek bi soguk yaavv :26:

spor derken kızlar evde küçük basit bildiğimiz mekik gibi şeyler mi?

yeni kızlar ay sizde hoşgeldiniz ya bir spor bir yaz derken sizi arada es geçmiş gibi oldum[/QUOTE]

hoş bulduk canım ....

kaclisin canim ben 81liyim ama banane ya ta kasimda 31 olcam oyuzden 30um simdilik

iyi geceler kısçeler akşam misafirlerimiz geldi yeni gittileer çoook yoruldum yarın sabah okula gitcem bakalım hayırlısı inşaallah kalkabilirim
neyse benim menüm şöle:

Sabah(10:00)
yarım haşlanmış yumurta
bir bardak limonlu çay

Ara
4 kare şeklinde sade çiko(14:30)

Öğlen (mi desem acaba saat 16:00)
3 parça tavuklu köfte
biraz sucuk (tost makinasında)
2 dilim kepek ekmeği
2 kaşık yoğurt
(çiko etkisini gösterdi )

akşam yemeği yok aç değildim. meyve yicektim ona da zamanım olmadı misafirlerden :26:

neyse spor da yapmadım zaten 2 gündür. reglim nedeniyle yarın yapcam inşaallah. bide şu iştahım bi düzene girse rahatlicam valla. iştahın olması bi deeert olmaması ayrı bi deeert. bakalım yarın düzenli yerim inşaallah okula gitcem ya
iyi geceler kısçeler ben yatıyorum Allah rahatlık versin hepinize

hoşbulduk:))
herkese iyi geceler tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…