hmm anladım ama evet hata veriyor.düzelince denerim inş.sorun çözülseydi dünden beri hata veriyor malesef
hmm anladım ama evet hata veriyor.düzelince denerim inş.
iş çıkışı eşim eve gelmedi dışarda buluştuk canımEvet akşama da kapuska + yogurt + salata yemegi düşünüyorum.
Gaz yapıcak ama ertesi güne nabalım etkisi iyi oluyor.
Sen nereye gezmeeye gidiyon?
monarosa oh ne güzel herseyini halletmissin tatlimbende bi eve gitsem
doydun mu kız bu kadarcık yemekle
geçmişe bakamadım valla,,bütün gün ev işi yaptımçok yoruldum ne dağınık bi ev olmuş hatta 5dk öncede pcnin yerini değiştirdim koltuğu çekip pcyi koydum koltuğuda pcnin eski yerine koydum yer değiştiler valla hatta kasayı çocuk odasına koydum kabloları erişti kasayı pcden ayırdım sebeb ise kasadan çok ses geliyodu kafa bırakmıyodu,odaya koyup kapıyı kapattım ooooh sepsessiz size yazıyorum nede rahatmış laptop gibi oldu sessizliği
öyle işte yer değişim işi bittide yalnız ev darma duman gene azcık yerleştireyim kalanları burlardayım açık kalcak
hosbuldum canima s hosgeldin canim
imm sey canim bence hic oaralari desmiyelimhoşbulduk canım... küçük kaçamak mı yaptın
geçmişe bakamadım valla,,bütün gün ev işi yaptımçok yoruldum ne dağınık bi ev olmuş hatta 5dk öncede pcnin yerini değiştirdim koltuğu çekip pcyi koydum koltuğuda pcnin eski yerine koydum yer değiştiler valla hatta kasayı çocuk odasına koydum kabloları erişti kasayı pcden ayırdım sebeb ise kasadan çok ses geliyodu kafa bırakmıyodu,odaya koyup kapıyı kapattım ooooh sepsessiz size yazıyorum nede rahatmış laptop gibi oldu sessizliği
öyle işte yer değişim işi bittide yalnız ev darma duman gene azcık yerleştireyim kalanları burlardayım açık kalcak
ay canım 31 yaşım ama çökerttiler beni ah ahneguzelmis yasin kacki canim yaslandik diyosun daha gencsin sen bak ben 30 oldum nezaman oldum yok benhala 20yim icimden oyleymisim gibi geliyo
slmmmmmm tutam mı saçından ya mart başı 69 demedik mi niye çiko yedib bakims.a . kizlar
yeni gelenler hosgeldiniz
bugün yine cozuttum hemde cook ...bayadir ciko yemiyodum bugün olan oldu
pratik ev hanımıgeçmişe bakamadım valla,,bütün gün ev işi yaptımçok yoruldum ne dağınık bi ev olmuş hatta 5dk öncede pcnin yerini değiştirdim koltuğu çekip pcyi koydum koltuğuda pcnin eski yerine koydum yer değiştiler valla hatta kasayı çocuk odasına koydum kabloları erişti kasayı pcden ayırdım sebeb ise kasadan çok ses geliyodu kafa bırakmıyodu,odaya koyup kapıyı kapattım ooooh sepsessiz size yazıyorum nede rahatmış laptop gibi oldu sessizliği
Selam kızlarrrr
bu akşam dışarda olmanın sonucunda çozuttum yine
hem de cumaya ne kaldı şurdaaaa
eşimle dışardaydık bu akşam
evden yemek yiyip çıktım özellikle ama eşim yemek yedi
ben de tırtıkladım biraz tabağından
sonra kahve içmeye gittik 1 cappucinno, 3 tane biscolata pia ve bir küçük top çikolata yedim
işte böleee
iş çıkışı eşim eve gelmedi dışarda buluştuk canım
market alışverişimiz vardı onu yaptık. sonra da yemek kahve işteee:89:
bu arada biscolata pia'yla tanışmış oldum tanışmaz olaydımmmm
doymadım canım..
sonuç yukarda
cak ozaman canim
iyi akşamlar kızlar geçmişi okuyamadım biraz moralsizim okuyamaya gücüm yok, hiç bişey yapasım yokta topiktende uzaklaşmak istemedim nasıl geçti gününüz? benimki hareketliydi okul yoğundu toplantı falan, sonra market, evde yemek temizlik derken ancak dinleniyorum 2 gündür sporda yapamıyorum canım sıkılıyor buna ama hiç içimdende gelmiyor haftada 3 gün yeterliymiş gerçi yarın yaparım inşallah
slmmmmmm tutam mı saçından ya mart başı 69 demedik mi niye çiko yedib bakim
çaksak mı yoksa sen bana çaksan ben de sana çaksam mı
bilemedimmmm
çaksak mı yoksa sen bana çaksan ben de sana çaksam mı
bilemedimmmm
ay canım 31 yaşım ama çökerttiler beni ah ahvalla 40 gibi hissedim. bu kilolarda sağ olsun öle gösteri
pratik ev hanımı
yeni kızlar ay sizde hoşgeldiniz ya bir spor bir yaz derken sizi arada es geçmiş gibi oldum
hoşbulduk:))ay canım 31 yaşım ama çökerttiler beni ah ahvalla 40 gibi hissedim. bu kilolarda sağ olsun öle gösteri
pratik ev hanımı
yeni kızlar ay sizde hoşgeldiniz ya bir spor bir yaz derken sizi arada es geçmiş gibi oldum
kaclisin canim ben 81liyim ama banane ya ta kasimda 31 olcam oyuzden 30um simdilik
ben şimdik ikinizide saçından tutaaaaam
ben buda aç aç otururkene sizin yemeniz revamı ha
gelin bura kaçmayın:94::94::94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?