70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işlerimi bitirdim geldimmm
mutfağımı temizledim
buzdolabımı boşalttım sildim yerleştirdim
şimdi kahvemi içiorum:126:
yarım saate dışarı çıkcam eve geç gelirim diye
akşam yemeğimi de yedim:89:

menüm
sabah
yarım yağlı sütle 1 kase nesfit
ara
2 kuru kayısı
2 kupa yeşil çay
öğlen
1 tabak karnıbahar
ara
1 dilim tb ekmeği
2 parça peynir
akşam
1 kase mantar çorbası
yarım kase yoğurt
ara
1 fincan sütlü şekersiz türk kahvesi

Son düzenleme:
Süpermişşşşş
sağol canım
çiko krizimi var oralardaa
güzel canım

Çok cin gördüm seni :):)

Bu arada ben yapamyorum çizelge hata veriyor sürekli.Benim için yapabilirmisiniz?
Kilom 72, hedefim 58

O kadar da spor yapıyordun.:26:
Kendine özel yemek dediğin ne yapıcaksın ki ekstra?
Eşin et falan seviyorsa onlardan da yiyebilirsin salata+ yoğurt.
Sadece cıss yemesen kilo almazsın bence.

ya bir ara babaannem varken az düzenim bolzudlu onla çok dolma falan yaptık dahada yapmıyom zaten
sonrasında sporumuda yapıyodum şimdide 3günde bir enazından stepppe çıkıyorum ama insan harekete zor alışıyor ama hareketsizliğe çok kolya mahkum oluyor bunu bikez daha anladım spora giderken olsun evd eyaaprken olsun yaptıkça enerji geliyor ve duramıysou yerindeama bıraktımmı tam bırakıyorum bu nasıl huy yaa
yeşil çaydanda uzaklaştım arada 7 otlu içiyorum ya çok almadım ama huzursuzum ya kendimi kötü hissediyorum dünyayı yemesemde belkide baya azalttım zayıflarken daha güzel yiyodum tok oluyodum yaaa(almayım dilekcim zaten kilo veremiyokenbide üstüne gelmesin,ya nebileyim dediğin doğru aslında ama ekstra olmasada zamanımı alır bazıları neyse canını sıkmayım aferin sana ama

Slm Monarosa özel bir sorum var :)

Ne kadar zamanda versin 8 kiloyu? Benim bu yıl mezuniyetime kadar vermem gereken 14 kilom var bana ümit olman için souyorum :/

Son düzenleme:
Slm Monarosa özel bir sorum var :)

Ne kadar zamanda versin 8 kiloyu? Benim bu yıl mezuniyetime kadar vermem gereken 14 kilom var bana ümit olman için souyorum :/

selammmm
hoşgeldinnnn...
2 ayı geçiyor canım
12 aralıkta başlamıştım diyete
ama çok kaçamaklarım oldu hafta sonları özellikle ve sporsuz gitti kilolarım..
haziranda oluyor dimi mezuniyetin
ozamana kadar ooo 14 kilo hayli hayli gider

merhaba ben yeni kız :)) kolay gelsin.ah şu sınavlar yedi bizi ya(bitse artık.Allah kolaylıklar versin.bende sınava hazırlanıyorum

menüm
sabah
1 simit (uno dengem dolapta bozuldugu icin sandvic yapamadım) 1 kupa çay
ara
1 kupa form çayı 5-6 badem
öğlen
tonbalıklı salata
ara
2 yaprak galeta
akşam
1 kase yayla çorbası
yemege karar vermedim

sağol canım

çiko krizimi var oralardaa
güzel canım

Ya bizim evdeki bıdığa almışlar bi sürü kinder.
Sabah dolapta görünce dayanamadım.

Güzelmişşş monaamm

Ayy inşallah dediğin gibi olur ama benim en büyük problemlemim kendime hakim olamamak. Yani senin diyetin içinde yaptığın kaçamakların varsa benim kaçamaklarımın içinde yaptığım diyetim olacak :)

Son düzenleme:
Ya bizim evdeki bıdığa almışlar bi sürü kinder.
Sabah dolapta görünce dayanamadım.

Güzelmişşş monaamm
sen de bi bıdıksın ama
afiyet olsun canım sabah yemişsin zaten
akşam erken oldu ilerleyen saatlerde açıkırsam süt içierm artık..
Ayy inşallah dediğin gibi olur ama benim en büyük problemlemim kendime hakim olamamak. Yani senin diyetin içinde yaptığın kaçamakların varsa benim kaçamaklarımın içinde yaptığım diyetim olacak :)

kaçamak içinde diyet o da güzelmişşş
ama mezuniyetinde güzel olmak istiyorsan diyetin içinde kaçamak olmalı

Evet akşama da kapuska + yogurt + salata yemegi düşünüyorum.
Gaz yapıcak ama ertesi güne nabalım etkisi iyi oluyor.
Sen nereye gezmeeye gidiyon?

KOLAY GELSIN canım bende gırcem sınava gercı kac kere yazdım göremedin fazla kalmıyosun sanırım ne gzuel calısıyosun sen ben ıste ımkan bulamıyorum evde de cocuk olunca hayrılısı sansımızı denıycez ama zaten güvenmıyorum dib e torpılle alınıyo cunku

hahhha bu tesbite bayıldımbenımde yaptıgım aynen bu çünkü

Baktım herkes günlük diyet listesini paylaşıyor bende yazmak isterdim ama şöyle bir durum var ben öğrenciyim :)

Öğrencinin düzgün bir öğünü olmuyor yada olabilmesi için ailesi ile birlikte yaşaması gerekiyor. Bu yüzden kendime genel olarak bazı kısıtlamalar getirmekten başka çarem yok:

1) Fast Food kesinlikle yok.
2) Kahvaltı yapmadan okula gidip okulda kantin besinlerine abanmak hiç yok.
3) Hergün yeşilçay, zayıflama çayı içilecek, en az 2 fincan.
4) Yemekleri yavaş yavaş yiyeceğim, lokmaları çok çiğneyeceğim (Bence bu taktiktutar.com:))
5) Hayatımın aşkı çikolatadan uzak duracağım :s
6) Akşam saat 7 den sonra sadece meyve,sebze yada çay içeceğim.

Ant içerim

Allah'ım bana kendime hakim olma gücü ver :)
amiiinnnnn bana daaaa

cok güzel canım zaten bunları yapabılsen(k)olay bitmiştir

bende cıkıyorum kızlar bu ara bunalım takılıyom o yuzden yansıtmayım dıey fazla yazmadım da bugun ama takıp ettım hep hepınıze ıyı aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…