70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar kızlarr.
Akşam Kuzeyyyy varrrrrr.
Bi yandan size laf yetiştirip bi yandan izleyebilirim.
Obez yanım avm ye git kfc e uğrayıver bi diyor.
Ama yapmamalıyımmmmmmm cumaya son 1 gün kaldı nerdeyse.

slm kizlar
bugün not tutmaya basladim yoksa günde 2-3 kere okuyorum gecmisi :111:
is arkadaslari ne yaziyorsun habire deftere diye sordular günlük tutuyorum dedim

blackcat kingkong la is im zor biraz yine taraf deyistirdi 1 haftadir yüzüme bakmayan bugün yine konusmak istedi ben onun oyuncagi degilim benlen kukla gibi oynasin

rezzancim bende 0 grupuyum canim
ama yumurta sütü severim vazgecememki

ger-düs canim bende 3-4 tane camasirlik kirdim en son esim yeter dedi kalin demirlisinden aldik sIkma canini

ay-nil sahte manti yeseydin canim ben öyle yapiyorum tabii dayanabilirsem
karnibahari manti gibi yogurtlayip salcali naneyi gezdiriyorum esim manti yiyo bende sahtesini

chemes tekrar aramiza geldigine sevindim canim

balikaymak 3ü1 aradami yapiyon gii 3 listeleri toplu halde karistircam yazmissin da

nesquick o senin güzel bakis acin canimcim cok sagol benim yolum daha coookkk uzunn
birde allah annenin mekanini cennet eylesin canim icim cis etti okurken

cleopatra bilgiler icin sagol canim

chosen1234 tebrikler canim
biz kadinlarin aslinda isteyince yapamiycamiz sey yoktur
isallah en kiza zamanda hedeflerimize ulasiriz hepimiz

theolog su icmeyi unutmuyorsun dimi canim :44: acaba birden gidecekdir belki :26:

abababa ahada kacak gelmis hosgeldin canim
sinavi kazanmana ayrica sevindim canim

bng07 tesekkürler tekrar hatirladigin icin canim kizlarla gecende konusmusduk zumbayi

umay0110 canim ben karnibahari sade limon sIkIpda severim aslinda:26:
gerci bende bu bogaz varken neyi sevmiyorum ki
eskiden az da olsa seciciydim artik yemekde secmem kalkti
söyle ünlülerin oldugu gibi benimde kendime ayit bir ascim olsa onun verdigini yerimde kendime ayri birsey yapmaya üseniyorum

nilipus,kuzeydengelen,meline,mawis hosgeldiniz aramiza kizlar

kdr napiyon canim benim hosgeldin artik geceleride ugramaz oldun gerci ders calisiyorum demissin canim isallah diyetizyenin faydasini görürsün canim benim

jazira canim biyerde okumusdum ciko regl agrilarina iyi geliyormus
ama korkumdan hapi tercih ediyorum regl bitince düzene girersin canim

urke canim tadimlik yemissin zaten herhalde :26: sIkma canini yemege oturtugunuzdada salata corba yersin canim

arzucum nasilsin canim

charm slm tatlim

monarosa oh ne güzel herseyini halletmissin tatlim bende bi eve gitsem

gurbetgüzeli slm canim

dilekcimmm :18: birazdan mönümü paylasiyorum :101:
birde varya zamanlaman harika fistik bugün gec cikacagim icin öglen molami gec verdi sekretär asagiya gidip dondurma alacakdim
senin yazini gördüm otura kaldim totomun üstüne

tugba,qivi,ezgiilknur,naf,zeynepberat,halay,yarimm,:44:
suan bu kizlar aklima geldi
nerdesiniz

Allah'ım bana kendime hakim olma gücü ver :)
aminn banada banada
iyi aksamlar arzucumm :80:
İyi akşamlar kızlarr.
Akşam Kuzeyyyy varrrrrr.
Bi yandan size laf yetiştirip bi yandan izleyebilirim.
Obez yanım avm ye git kfc e uğrayıver bi diyor.
Ama yapmamalıyımmmmmmm cumaya son 1 gün kaldı nerdeyse.
aksam gelebilirsem bende gelirim fistik kocis yine evde isden ayrildim diyo kendimi bir döngünün icinde hissetiyorum

menüm:
sabah: 2 dilim kara ekmek peynir bal
ara: 1 kiwi
öglen:tonbalik salatasi 1 kara ekmek :26:
ara: kücücük pudding :18: ama dilekcim 100 kalori yaziyo yag yok yaziyo birde protein sayilmiyormu
aslinda buraya birde dondurma gelecekdin de dilek seslenince yakalandim
aksam: allah ne verdiyse yok corba icerim belki yada salata yaparim yada birsey yemem saat 7 oluyor eve varinca :26:
1 bardak süt de icebilirim :26: ne yyapimm :44:

hoşgeldin canım,
iyi ve kolay incelmeler diliyorum...

Vatana millete hayırlı ugurlu olsun....

charm slm tatlim

sağol canım ben de şimdi senden duydum çikonun ağrılara iyi geldiğini ama deneyerek öğrenmiş oldum

Süper içime doğmuş
Aferinn sanaaa

Aha dondurma gelmemiş puding gelmiş yerine

karakedi bi soru sorduydum sana görmedın sanırım:26:fıkrını yazarsan sevınırım canım
anım görmedim şimdi baktım. yapabilirsin tabiikide canım birazdan listemin fotosunu çekip yükleyeceğim bakarsınız
o kadarcık bozmadan birşey olmaz. pes etme yola devam

doydun mu kız bu kadarcık yemekle
kactim anca toparlanirim zaten topikde yalniz kaldim
suziiiiiiiiii nasılsıııııııın gel de oynayalım
Lütfen birisi benim için çizelge yapsın sürekli hata veriyor son aşamada çözemedim gitti
canım sitede genel sorunvar yapılmıyo tickerler seninle alakası yok bekleyecen çaresiz

menüm:
sabah 1.5 dilim ekmek, 1 yumurta, 1 kk oeynir, 1 zeytin
ara: light meyveli yoğurt
öğle 6 köfte(küçük parmak büyüklüğünde), 1 kaşık bulgur pilavı, ayran, 1 kase çorba, bir iki çatalda salata
akşam (canım birşey istemedi uydurmasyon yaptım) bir meyveli yoğurt içine bir muz üstüne de 4-5 badem ve fındık

listem kızlar ama çok okunaklı olmadı

Eklentiler

• $Fotoğraf0166.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 32
  • $Fotoğraf0162.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 39
  • $Fotoğraf0165.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 27

Ben de öyleyim regle yaklaşık iki hafta var ama vücudumda özellikle de karnımda bi şişlik hissediyorum.
Yediklerime de dikkat ediyorum,asla cıss yok. Sebebi ne çözemedim çok da rahatsız edici bu ya:26:

Ayrıca diyetimin en büyük sorunu olan kahvaltılarımı çözüme kavuşturmuş bulunmaktayım kızlar
İki dilim denge ekmeği arasına 2 dilim domates 2 dilim salatalık bir ince dilim peynir koyup (niye uzun yazdıysam yani kısaca sandviç yapıp) okula götürüp yiyeceğim. Bugün öyle yaptım çok da hoş oldu.
Hatta termosla yeşil çay ya da form çayı götürmeyi de planlıyorum

Bi de menümü yazıp gideyim, cuma proje teslimi var bana şans dileyin nolur nolur

Sabah
Harika sandviçim
Şekersiz çay

Öğle
1 tabak etli sebze yemeği
1 kase yoğurt
yarım dilim kep.ekm

Ara
yarım kase yağsız haşlanmış mısır
3 4 parça ceviz

Akşam
1 kase çorba
kabak yemeği
salata
2 dilim denge ekmeği

başarılar dilerim canım

ya kızlar nerdesiniz niye bugün terk edilmiş topik yaaaaaaaaaa

Anaam topiktede kimsecikler kalmamis;herkes Kuzey in baklavalariyla doymaya gitti galiba
Bende bu saatte pogaca yaptim,onlarin firindan cikmasini bekliyorum
Kocisin cani gecen aksam kek cekti,aksamin bi saati mutfaga girdim kek yaptim bi guzelde yedimm:26:
Bu aksamda cani pogaca cekmis,kollari sivayip girdim yine mutfaga; bu aralar caninin istegi hic bitmio hamile mi nee
Aslinda boyle her istedigini yapip simartmamak lazim ama istekleri yemekle ilgili olunca biraz csnima minnet oluuoo, ne de olsa sonunda beim de hem ksrnim hem gozum doyuooo

geciktimi bir sor hamişdir belki
ya ben izlemim sıkıldım. sporda yapmak istemim ben poça istiiiiiiiim dilek yok birtane yoolasana yiyem kız

bende B grubuyum ve tam beni anlatmis yemek yedikten sonra hep sorun oluyo

kizlar ne cok konusmussunuz hala okunucak cok sayfa var nasilsiniz ben iyiyim allaha sukur bugun ne yaptim anlatsam inanmazsiniz burda [kerhwoche]yani iste bi hafta size dusuyo apartmanin supurup silmesini yapiyosun bizde buraya yeni tasindikya bu hafta bize geldi sira ve bina 4katli ben enust katta oturuyorum butun binanin merdivenlerini sildim tabi esim geldi yarisinda napiyosun sen diye dedim sira bizdeya temizleyeyim dedim oda gitti binayla ilgilenen kadina ve sordu nekadar yeri silmemiz lazim diye ve onlarda sadece binanin disini temizlememiz gerktigini diger bina icinin sadece kendi katimizi temizlememiz gerektigini soyledi yani bosu bosuna butun binayi temizlemis oldum sakak gibi dimi

ay canım öyle deme. nereden bileceksin sen iyi niyetli davranmışsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…