gözden kaçmıştır canım oluyor bazen
herkesete bi moral bozukluğu hadi bakalım hayırlısı..
iyi geceleerrrr
şartmı bilmiyorum kilo vermem durunca spora başladım 10 gündür , son 2 gündür yapmıyorum 2-2,5 litre içiyorumbuda yapılması şart demi? peki su ne kadar içiyorsunuz günde
gözden kaçmıştır canım oluyor bazen
herkesete bi moral bozukluğu hadi bakalım hayırlısı..
iyi geceleerrrr
benim menümde gözden kaçtı sanırım dün 1 bugün 2 kimse yorum yapmayınca canım sıkıldı benimde:2::2::2:
of aman nalanamanınn nikrettt gelmişş şey pardon rüweydaa da olabülü
nerelerdesin bacımmm özledikkkkk
benim menümde gözden kaçtı sanırım dün 1 bugün 2 kimse yorum yapmayınca canım sıkıldı benimde:2::2::2:
selammmmmslm pampişler...
nasılsınız bakimm..
sormayın bu net beni hayattan soğuttu yaww..artık gelsim gelmiiii
menüye herkes cevap vermiyor zaten ben şahsen kendi adıma zaten çok dikkat edemediğim için o hakkı görmüyorum kendimde önce kendime bakmam lazım sanırım, ama ben menüden farklı bir mesajla hal hatır sorup kendi sıkıntımı paylaştım
menüye herkes cevap vermiyor zaten ben şahsen kendi adıma zaten çok dikkat edemediğim için o hakkı görmüyorum kendimde önce kendime bakmam lazım sanırım, ama ben menüden farklı bir mesajla hal hatır sorup kendi sıkıntımı paylaştım
abababa ahada kacak gelmishosgeldin canim
sinavi kazanmana ayrica sevindim canim
ben de aç değilim ama doyduğumu anlamıyorum yaa
hıh işte aynı benim odam ve annemin yorumu
canim menulere herkes yorum yapmiyoki yapanlarda gozden kacirmistir sen moralini bozma yarin yorum yaparlar
geç girdim geçmişe bakmadım daldım direk
ben trip atmıyorumki , arkadaş banada yazılmamış denince ben menüye yorum fazla beklemedim herkes yapmıyor diye dedim açıklama yaptım benimde çoğu yazdığım alıntılanmıyor böyle bişeyde söylemedim hç busefer biraz canım sıkkın olunca, konuşma ihtiyacı hissedince kimsede bişey yazmayınca üzüldüm sadece okadar yani trip atmıyorumcanım neden bukadar alınıyorsun ki??
herkes farklı modda burada sonuçta..
ben de yazıyorum çoğu zaman cevap yazan olmuyor
ama ben vay neden cevap yazmıyorsunuz tarzında trip yapmıyorum
gerek yok yani böyle bişeye..
sıkkınım biraz sadece çok teşekkür ederimcanim fark etmemisiz nasilsin
ben trip atmıyorumki , arkadaş banada yazılmamış denince ben menüye yorum fazla beklemedim herkes yapmıyor diye dedim açıklama yaptım benimde çoğu yazdığım alıntılanmıyor böyle bişeyde söylemedim hç busefer biraz canım sıkkın olunca, konuşma ihtiyacı hissedince kimsede bişey yazmayınca üzüldüm sadece okadar yani trip atmıyorum
sıkkınım biraz sadece çok teşekkür ederimsen nasılsın?
ben trip atmıyorumki , arkadaş banada yazılmamış denince ben menüye yorum fazla beklemedim herkes yapmıyor diye dedim açıklama yaptım benimde çoğu yazdığım alıntılanmıyor böyle bişeyde söylemedim hç busefer biraz canım sıkkın olunca, konuşma ihtiyacı hissedince kimsede bişey yazmayınca üzüldüm sadece okadar yani trip atmıyorum
sıkkınım biraz sadece çok teşekkür ederimsen nasılsın?
daha önce de şahit oldum bu tarz yazılarına da oyüzden dedim..
hepimiz karşılaşıyoruz yani benzer durumlarla, üzülmeye gerek yok..
ayrıca umarım önemli bi sıkıntın yoktur
anlatmak istersen dinleriz...
canim onemli bisey degilse uzulmene deymez bosuna kendimizi uzup duruyoruz takma canim bende allaha sukur iyiyim kizim icin corbalara bakiyorum artik baslamasi lazim
canım bebeğin için lezzetler.com diye siteden çok çeşitli bebek yemekleri var bakmak istersin diye düşündüm
ilk geldiğimde her ilk gelenin yazdığı gibi tepkilerdi benimki monacım seninkide fırsat kollama olmuş neyse sorun yok bende özel durumumdan dolayı bekledim dedim vazgeçtimde sonra, pişmanda oldum ayrıca sağol buarada dinleyeceğini biliyorum zaten iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?