70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim menümde gözden kaçtı sanırım dün 1 bugün 2 kimse yorum yapmayınca canım sıkıldı benimde:2::2::2:

menüye herkes cevap vermiyor zaten ben şahsen kendi adıma zaten çok dikkat edemediğim için o hakkı görmüyorum kendimde önce kendime bakmam lazım sanırım, ama ben menüden farklı bir mesajla hal hatır sorup kendi sıkıntımı paylaştım

slm pampişler...
nasılsınız bakimm..
sormayın bu net beni hayattan soğuttu yaww..artık gelsim gelmiiii
selammmmm
hoşgelmişsen. sorun mu vardı netindeee
benim menümde gözden kaçtı sanırım dün 1 bugün 2 kimse yorum yapmayınca canım sıkıldı benimde:2::2::2:

geç girdim geçmişe bakmadım daldım direk
yorum yapan kızçeler de görünmüyor bugün..
yapılır canım yorum sen yaz yine

canım neden bukadar alınıyorsun ki??
herkes farklı modda burada sonuçta..
ben de yazıyorum çoğu zaman cevap yazan olmuyor
ama ben vay neden cevap yazmıyorsunuz tarzında trip yapmıyorum
gerek yok yani böyle bişeye..

canim fark etmemisiz nasilsin

abababa ahada kacak gelmis hosgeldin canim
sinavi kazanmana ayrica sevindim canim

teşekkür ederim canım ben de çok sevindim:)))

ben de aç değilim ama doyduğumu anlamıyorum yaa

hepimizin başından geçmiştir değilmi?

Eki Görüntüle 352816
hıh işte aynı benim odam ve annemin yorumu

umay canım ya hayırdır neyin var neden canın sıkkın?? anlat istersen ii gelir

canim menulere herkes yorum yapmiyoki yapanlarda gozden kacirmistir sen moralini bozma yarin yorum yaparlar

geç girdim geçmişe bakmadım daldım direk
yorum yapan kızçeler de görünmüyor bugün..
yapılır canım yorum sen yaz yine
[/QUOTE]

ya ben bugün ilk defa yazdım herkes yorum yapıyor sandım acemilik işte

ben trip atmıyorumki , arkadaş banada yazılmamış denince ben menüye yorum fazla beklemedim herkes yapmıyor diye dedim açıklama yaptım benimde çoğu yazdığım alıntılanmıyor böyle bişeyde söylemedim hç busefer biraz canım sıkkın olunca, konuşma ihtiyacı hissedince kimsede bişey yazmayınca üzüldüm sadece okadar yani trip atmıyorum

canim fark etmemisiz nasilsin
sıkkınım biraz sadece çok teşekkür ederim sen nasılsın?

daha önce de şahit oldum bu tarz yazılarına da oyüzden dedim..
hepimiz karşılaşıyoruz yani benzer durumlarla, üzülmeye gerek yok..
ayrıca umarım önemli bi sıkıntın yoktur
anlatmak istersen dinleriz...

canim onemli bisey degilse uzulmene deymez bosuna kendimizi uzup duruyoruz takma canim bende allaha sukur iyiyim kizim icin corbalara bakiyorum artik baslamasi lazim

ilk geldiğimde her ilk gelenin yazdığı gibi tepkilerdi benimki monacım seninkide fırsat kollama olmuş neyse sorun yok bende özel durumumdan dolayı bekledim dedim vazgeçtimde sonra, pişmanda oldum ayrıca sağol buarada dinleyeceğini biliyorum zaten iyi geceler

canim onemli bisey degilse uzulmene deymez bosuna kendimizi uzup duruyoruz takma canim bende allaha sukur iyiyim kizim icin corbalara bakiyorum artik baslamasi lazim

canım bebeğin için lezzetler.com diye siteden çok çeşitli bebek yemekleri var bakmak istersin diye düşündüm

canım bebeğin için lezzetler.com diye siteden çok çeşitli bebek yemekleri var bakmak istersin diye düşündüm

sagol canim simdi bakiyorum benim kizda tatli seyleri daha cok seviyo oyuzden pek corba icmiyo icicegi seylerden yapmaya calisiyorum bikac denememiz basarisiz oldu

Ben sen ne zaman geldin ne zaman gittin bilmiyorum takip etmiyorum yani
ama yakın zamanda yazdığını gördüm eski değil...
fırsat kollama olmuş falan demen de hoş olmadı..
ben sadece sürekli kimse bana yazmıyor falan dediğin için
kendini üzme diye yazmıştım iyi niyetle yani
ama fırsat kollama oldu..
neyse daha fazla birşey yazmayacağım..
iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…