70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız ben senden korktum wallaşutarafagitti ya işte kaç kez atladığını sayıyor oylece insan aklında saymak sorunda kalmaz..ya kargo pek tutmaz 350 gr fazla ağır değil..

hhııı güzelmıs güle güle kullan ama bırakma lütfen kendını sartlandır ip atlamak cok güzel kas yapıyor bacak kası yapıyor suana bende bacaklarım böle sıkınca kaslar bı bellı oluyorkı yanı ben onları görünce daha bı cok kalorı yaktıgımı dusunuyorum ve spora devam

bırakmam ki,hatta spora gidince yanıma alıcam,tum haraketlerimi yaparım sonunda da bununla kapatırım günümu:bbo:

Ay ölüyommmmmmmmmmmmmmmmmm
iki ssat önce strec i doladim heryerime temizligimi yaptim simdi az depindim biraz dahan depinip dusa gircem
Ya kizlar benim diz kapagimin ic kismi olan yanlar agiriyor ziplarken acaba neden öle oldu
ohhhh iyi yapmışoın canım biraz daha zıpla ne kadar yapsan kardır :)))
benimde yürüken dizkapağım acıyo bir yerden sonra o zaman çok yormamak lazım canım bişi olmasın birde :)
bende kendimi polyanna sanıyordum canım yaa maşallah :)))
valla benim ne güzel havada ne de kötü havada çalışasım olmuyor canım yaa aferin sana :)))) valla şu tablorone minik parça ya kocaman bir paket çikolatanın minik parçası bilmiom kaç kaloriydi herzaman hayır diemiom işte napalım
koşu bandını aldım artık hergün yürümeye çalışcam yarım saat 45 dk allah ne verdiyse :)))

hehe reklam iyi tutmuş herkes uno light yiyor yaa benim normal kepekli ekmek bilmiom kaç kaloridier :)))
vermeye devam edersin inşallah darısı başımıza dünm akşam tartıldım bende 67-68 arasında gidiyordu tartı aşağı iner inşallah bir an önce :))):sm_cool:

aynı ağrı bendede 2 ay önce oldu,fazla zorlamaktan canım,hala da fazla zorlayınca acıyor..dikkat et canım zayıflayacağız derken biryerlerimizi sakat bırakmayalım

ohhhh iyi yapmışoın canım biraz daha zıpla ne kadar yapsan kardır :)))
benimde yürüken dizkapağım acıyo bir yerden sonra o zaman çok yormamak lazım canım bişi olmasın birde :

EEe ne yapcam simdi sporu birakirsam yaglarim geri gelir bana tavsiye ediceginiz bisey varmi cok aciyooo
Ip atliyamiyorum o yüzden gecermi acaba??
Veya ilac felanmi alsam
Sizde gectimi???

EEe ne yapcam simdi sporu birakirsam yaglarim geri gelir bana tavsiye ediceginiz bisey varmi cok aciyooo
Ip atliyamiyorum o yüzden gecermi acaba??
Veya ilac felanmi alsam
Sizde gectimi???

valla canım azalt süresini ağrı geçene kadar yapma bence benim ağrımaya başlayınca kısa kesiom zorlamamak lazım devam ederse doktora bir görün bence :)

selam kızlar aranıza fazla katılamadığım için beni pek fark eden yok herhalde 20 aylık kızım var birde 10 yaşında oğlum var düşünün yani birde vardiyalı çalışan eşim var yeni katıldığım için hep sizinle olmak istiyorum fakat eşim bu hafta gece vardiyasında inşallah haftaya daha sık görüşürüz kendimi size daha iyi tanıtırım:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

magrenta bişi sorabilirmiyim ? İzmirin neresindensin fisfisfis kendime spor yapmak için arkadaş arıyorum da delikafadulden delikafadulden

biz hep burdayız canım seni de bekleriz:)gamyoncuiremsu

magrente bana acıkla bu kalpler ne anlama gelıyor senınkıde 2 tane
ayaylınay olsun canım bız hep burdayız nezan boslugun olursa gel
sankı eve mısafır carıyormusum gıbı oldu ama olsun beklerız tasırız

bence resimlerde şişko çıkmak daha çok kamçılamalı... benimde resimlerde göbek 2 kat halinde çıkıyordu... bundan sonra her ay yeni resimlerimi ekleyeceğim... sizlerle paylaşacağım aradaki farkı görün diye... hatta buraya son şişko resimlerim diye ekledim boy olmayınca göbek basen hemen göze çarpıyor... gidecek göbek,basen kalmayacak inşallah... sende daha çok hırslanmalısın... zayıfda bulmuşlar ne güzel.. bana daha zayıflamışsın diyen olmadı bileÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

kirazda öğlen ne yediğini yazmış en son iyidir inşallah... ara ara giriyor nete...

kesinlikle Magrenta ya katılıyorum canım!
katıl bana canım :))))) dikkat etmek lazım deme ama :)
magrenta bişi sorabilirmiyim ? İzmirin neresindensin fisfisfis kendime spor yapmak için arkadaş arıyorum da delikafadulden delikafadulden
canım ben çiğlide oturuom valla olur bi ayar yapabbilirsek bana uyar evde olmuo ama annemn o koşu banında yatırır beni spora yazılırsam :)))
ah canım bilmiom ki sanırım yazdığımız mesajlardan dolayı artıo :))
bende gelimmi sevilcan :))))) ne yapcan bize :icecream::dance:

canım benim sağol :1hug:

ya kızlar kirazımız nerede? sabah hastayım demişti merak ettim

rica ederim canımkaydirigubbakcemile5
kirazımız ise,umarım şuan dinleniyor ,ondan sonra da enerji dolu aramıza dönecek en kısa zamandasengözlerimebaksanab

tşk ederim kızlar,beni düşünmenize,pek bi mutlu oldum:1hug::1hug:

ama maalesef dinlenemiyorum,bugün ofis çok yoğun,gidemiyorumda,ama ilaçlarımı aldım biraz daha iyiyim,inş akşam daha iyi olup sporumu yapıcam.........malum az kaldı cumaya

buyurun gelın valla su evı bı kk nın kızlarıyla doldursak tv cıkarırlar bızı ne yaparıma gelın ce dıyet bıseyler hazırlarım bılmem ne seversınız?

canım ben çiğlide oturuom valla olur bi ayar yapabbilirsek bana uyar evde olmuo ama annemn o koşu banında yatırır beni spora yazılırsam :)))

Ben atakentte oturuyorum senağlama tühh vallahi biran sevinmiştim arkadaş buldum spora diye mirmirmirmir

Ben söyledim de spor salonuna gidicem diye kocam olmas dedi sırnaşık şey kıskandı sanırsam ne yapıcaksın orda her gün gidemezsin ki çalışıyorsun , ter kokusu , adamlar bakarlar vs vs vb delikafadulden delikafadulden

Bu arada bugün yediklerim kaydirigubbakcemile3

29.04.2009

SABAH
1 TABAK CORNFLAKS

2 BADEM
2 FISTIK
1 KURU KAYISI
BİTKİ ÇAYI

1,5 LİTRE SU

ÖĞLE
1 TAVUK BUT ( FIRINDA )
YARIM KASE ÇORBA
BİTKİ ÇAYI

2 PARÇA BİTTER ÇİKOLATA
1 SADE TÜRK KAHVESİ

1,5 LİTRE SU

daha iyi olursun canım umarım:) ay cumaya az kaldı değilmiiii ,ben korkuyorum bu hafta veremiyecem gibi kilo falan,oyle bir şilkinlik var bende sanırım regl dönemi yaklaşıyor diye :bbo:

ohh masallh hem calısıcan hem spora gıdecen ben dayanam valla kutluyorum calısıpta spora gıdenlerı işte siz gercek basaracaksınız hemde cabucak oda kıskansın bosver kaydirigubbakcemile3

bu arada ara öğün 2 tane elma yedim sıcak suyumuda içiyorum,çok feci şiştim ama

bursefam tatlım sen nasıl oldun,görüşemedik bugün,pek masamda olamıyorum ,bi burdayım bi karşı ofiste

daha iyi olursun canım umarım:) ay cumaya az kaldı değilmiiii ,ben korkuyorum bu hafta veremiyecem gibi kilo falan,oyle bir şilkinlik var bende sanırım regl dönemi yaklaşıyor diye :bbo:

saol canım benim inş,ben ne yalan söyleyim korkmuyorum bu hafta çünkü kendimden eminim,verdiğimide hissediyorum:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…