kız ben senden korktum wallaşutarafagitti ya işte kaç kez atladığını sayıyor oylece insan aklında saymak sorunda kalmaz..ya kargo pek tutmaz 350 gr fazla ağır değil..
hhııı güzelmıs güle güle kullan ama bırakma lütfen kendını sartlandır ip atlamak cok güzel kas yapıyor bacak kası yapıyor suana bende bacaklarım böle sıkınca kaslar bı bellı oluyorkı yanı ben onları görünce daha bı cok kalorı yaktıgımı dusunuyorum ve spora devam
ohhhh iyi yapmışoın canım biraz daha zıpla ne kadar yapsan kardır :)))Ay ölüyommmmmmmmmmmmmmmmmm
iki ssat önce strec i doladim heryerime temizligimi yaptim simdi az depindim biraz dahan depinip dusa gircem
Ya kizlar benim diz kapagimin ic kismi olan yanlar agiriyor ziplarken acaba neden öle oldu
bende kendimi polyanna sanıyordum canım yaa maşallah :)))istanbul dada hava kapalı güzelim,ama ben seviyorum bu havaları daha bir çalışasım geliyor,işe daha konsantre oluyorum,hava güzel oldummu aklım dışarda oluyor.baksana ne güzel motive ediyorum kendimi polyannayım :))))
minnacık toblerondan bişey olmaz takip ediyorum seni akşamları yürümeye başlamışsın hemde 45 dak.bence enerjiye ihtiyacın var canım koca bir paket yemedikten sonra minicik tobleron masum bence ah ah olsada bende yesem kaydirigubbakcemile3 çekmecemde vişneli k-bar var ama ne yalan söyleyeyim canım hiç çekmediğinden elim gitmiyor oraya kaydirigubbakcemile3
ay çok sevinçliyiiiiiim.yuppiiiiihihoyyyt bu sabah tartıda tam 72 çıktım .72,5 tum cuma günü daha 4 gün oldu ama 500 gr vermişim bakalım cumaya kadar daha gidicekmi.ama yürüyüşe ve mekiğe devam.bide ben uno nun lıght ekmeğini aldım hani şu dilimi 48 kalori olan onunda faydası var heralde çünkü ben bi oturuşta yarım ekmek yerdim şimdi 1-2 dilim ondan yiyorum tokta tutuyo kaloride az almış oluyorum.hepinize tavsiye ederim şekerler.
aynı ağrı bendede 2 ay önce oldu,fazla zorlamaktan canım,hala da fazla zorlayınca acıyor..dikkat et canım zayıflayacağız derken biryerlerimizi sakat bırakmayalım
ohhhh iyi yapmışoın canım biraz daha zıpla ne kadar yapsan kardır :)))
benimde yürüken dizkapağım acıyo bir yerden sonra o zaman çok yormamak lazım canım bişi olmasın birde :
EEe ne yapcam simdi sporu birakirsam yaglarim geri gelir bana tavsiye ediceginiz bisey varmi cok aciyooo
Ip atliyamiyorum o yüzden gecermi acaba??
Veya ilac felanmi alsam
Sizde gectimi???
valla canım azalt süresini ağrı geçene kadar yapma bence benim ağrımaya başlayınca kısa kesiom zorlamamak lazım devam ederse doktora bir görün bence :)
selam kızlar aranıza fazla katılamadığım için beni pek fark eden yok herhalde 20 aylık kızım var birde 10 yaşında oğlum var düşünün yani birde vardiyalı çalışan eşim var yeni katıldığım için hep sizinle olmak istiyorum fakat eşim bu hafta gece vardiyasında inşallah haftaya daha sık görüşürüz kendimi size daha iyi tanıtırım:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar ya hafta sonu bir arkadaşımın doğum günü vardı,az önce çekilen resimleri gördüm,çok tombul çıkmışım birde o gece beni görenler şok olmuştu çok zayıflamışım diye,anlayamadımbişey,bu aralar yine bende kilo takıntısı başladı böyle olunca inadına yeme isteği oluşuyor hadi hayırlısı bakalım.
katıl bana canım :))))) dikkat etmek lazım deme ama :)kesinlikle Magrenta ya katılıyorum canım!
canım ben çiğlide oturuom valla olur bi ayar yapabbilirsek bana uyar evde olmuo ama annemn o koşu banında yatırır beni spora yazılırsam :)))magrenta bişi sorabilirmiyim ? İzmirin neresindensin fisfisfis kendime spor yapmak için arkadaş arıyorum da delikafadulden delikafadulden
ah canım bilmiom ki sanırım yazdığımız mesajlardan dolayı artıo :))magrente bana acıkla bu kalpler ne anlama gelıyor senınkıde 2 tane
ayaylınay olsun canım bız hep burdayız nezan boslugun olursa gel
sankı eve mısafır carıyormusum gıbı oldu ama olsun beklerız tasırız
canım benim sağol :1hug:
ya kızlar kirazımız nerede? sabah hastayım demişti merak ettim
rica ederim canımkaydirigubbakcemile5
kirazımız ise,umarım şuan dinleniyor ,ondan sonra da enerji dolu aramıza dönecek en kısa zamandasengözlerimebaksanab
canım ben çiğlide oturuom valla olur bi ayar yapabbilirsek bana uyar evde olmuo ama annemn o koşu banında yatırır beni spora yazılırsam :)))
tşk ederim kızlar,beni düşünmenize,pek bi mutlu oldum:1hug::1hug:
ama maalesef dinlenemiyorum,bugün ofis çok yoğun,gidemiyorumda,ama ilaçlarımı aldım biraz daha iyiyim,inş akşam daha iyi olup sporumu yapıcam.........malum az kaldı cumaya
Ben atakentte oturuyorum senağlama tühh vallahi biran sevinmiştim arkadaş buldum spora diye mirmirmirmir
Ben söyledim de spor salonuna gidicem diye kocam olmas dedi sırnaşık şey kıskandı sanırsam ne yapıcaksın orda her gün gidemezsin ki çalışıyorsun , ter kokusu , adamlar bakarlar vs vs vb delikafadulden delikafadulden
daha iyi olursun canım umarım:) ay cumaya az kaldı değilmiiii ,ben korkuyorum bu hafta veremiyecem gibi kilo falan,oyle bir şilkinlik var bende sanırım regl dönemi yaklaşıyor diye :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?