70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlısı canım yerimseniben

Evet atakent bostanlı turu yapabilirim en az 30 dk yürümüş olurum ama insan evli olunca olmuyor yada ben yetişemiyorum :tomato: delikafadulden delikafadulden

Yanıma bir arkadaş bulsam akşamları çıkar geze geze yürürüz bahane olur kaydirigubbakcemile5

Dur ben bu akşam bizimkinin kanına girmeyi deneyeyim belki işe yarar beraber gideris karı koca sırnaşık şey sırnaşık şey

Ben kaçıyorum kıslar hazır boş vakit bulmuşken popomu duvarlara vurayım belki işe yarar :)))))))

Hoşçakalınnnn öptümm

bende çıkıyorum artık kızlar... yağmur başladı bursada.. yürüyüş yapamayacağım bugün... hadi akşama görüşürüz kızlar... öptüm hepinizi... byyy :1hug::1hug::1hug:

merhaba kızlar .2 gundur bayagı bır gaza geldım ben.once pılates ve sırt calıstırma egzersızlerı ıcın cd aldım.dun 20 dk yaptım,kasları bayagı calıstırıyor ve acıtıyor pılates,ben zorlandım bayagı.bugun de spor salonuna gıttım 50 dk yurudum,40 dk aletle calıstım,eve geldım bıraz dınlendım,annem ve oglumla 1 saatlık bır yuruyuse cıktım(onları da gezdırmem gerek,cok sıkılıyorlar evde)yenı dondum dusumu aldım ve oturdum bılg. ın basına.boyle spor yaptıgım gunler kendımı cok ıyı hıssedıyorum yaa,enerjım artıyor sankı.aksam da salata yıyecegım sadece( tulın sahının kıtabını da aldım dun,saiatayı oglen degıl aksam yemeklerınde yıyın dıyor,bana mantıklı geldı,oglen daha cok enerjıye ıhtıyacımız var cunku.) hepınızı opuyorum.ıyı aksamlar

MAGRENTA canım o kemeri benim alalı çok olduda ara ara kullanıyom işte rejime başlıyom yürüyüşe başlıyom o zamn kullanıyom ama ben vücüdu ısıtıp da kullanıyom sadece annemede almıştı kardeşim annemin sonra kaburgaları acıdı o sadece göbeğine takıyodu hani dedim başka arızalı olan varmı kemer yüzünden KIZZZLAAAR BıDE ŞU DıZ KAPAĞI MESELESıKı
DOKTORLUK OLDUM 5 OCAKTA
SPORDAN OLDU 27 ARALIK YAZILDIM SPORA HANı SıZıN ıP ATLAMA OLAYI GıBı BıR HAREKET YÜZÜNDEN BELKı BELKı DE GEÇEN SENE ÇOK YÜRÜDÜM BANTTA ONDAN SONRADA OLABıLıR YANı NEYSE EMAR ÇEKıLDı 2 HAFTA AĞRILAR ıÇıNDEĞDıM DıZLıK ALDIRDI DOKTOR HEMEN SONRA YASAK YÜRÜMEK SPOR DEDı AMALıYAT YAPMAK ZORUNDA BIRAKMA DEDı O YÜZDEN ÇOK DıKKATLı OLUN BAKIN DAHA YENı YENı YÜRÜYORUM O DA SADECE2 KıLOMETRE 30 DAKıKA OLUYO
LÜTFEN ÇOK ZORLAMAYIN NELER ÇEKTıM

kızlar bussuru foto koydum bakın kıymet ay arkadaslık teklıfını kabul et sende bak

LOXANDRA canım plates cd si ebru şallınınmı
onu izlerken tv de çok güzel bişey yapıyo ama çok duruyo hareketlerin arasında konuşuyo seri olmuyo sıkıldım 3 ay önce yapıyodum terletmedi beni senin aldığın hangisi terletiyomu ve toplamı sadece
yazarsan sevinirim

slm kızlar öğlen doktora gittim spirali taktı ondan sonra olan oldu zaten masada ölüyorum zannettim :1no2: rahimde sorun var çok zor oldu fenalaştım dr korktu taktı sonunda ama acilde yattım 3 saat tansiyon 4 e düşmüştü biraz düzelince çıktım anneme geldim yatıyorum halen çok ağrım var tansiyonum da düşük halen perişan oldum öğleden sonra kaynatmışsınız maşallah okudum hepsini neşem yerine geldi bugün aç yatarım çok mide bulantısı var gözüm hiç bir şeyi görmüyor her zaman böyle olsa iştahımız kaydirigubbakcemile3

valla canım azalt süresini ağrı geçene kadar yapma bence benim ağrımaya başlayınca kısa kesiom zorlamamak lazım devam ederse doktora bir görün bence :)
Canimcim zaten yapamiyorumki cok aciyo bende baska haraketler yapmaya calisiyorum bakalim ne olcak

Naf bendede o sorun var ve ne yapicagmi bilmiyorum kafayi yiycem

Cok tesekkür ederim zeynep Dileklerin icin cok tesekkür ederim Allahin izniyle cabucak atlaticaz umarim...

Ya kizlar bu arada ben kaysi aldim bugün onu nasil tüketsem kabizliga iyi gelir, ayrica kabizliga iyi gelen baska ne var???
Sakin su demeyin günde en az 5 litre iciyorum

Minna sanada gecmis olsun bitanem onu taktirmanin agri pek yoksa korku yokmu abowwwww
Bende gecen sene taktirdim ilk kez taktirdiktan bir ay sonra heriften bosandim :))
Bosu bosuna birsürü param gitti :)

MİNNACIM canım çok geçmiş olsun arkadaşımda aynen senin gibi oldu ama o taktıramadı aslada o masaya yatmam diyo hap kullanıyo sen taktıra bildinmi
SEVİLCAN canım nasıl ekleniyo arkadaş olayı bilmiyorum yarın bu siteyi söyleyen arkadaşım gelcek öğretcek resimlerine baktım çok güzelmişsin bende arkadaşımdan öğrenip koyarım resimleride en azından konuşunca kafamızda canlanırız nasıl birileri diye az işim var kıslar görüşürüz açığım ben içerlerdeğim

canım tsekkurler sen arkadasım olmusun yoksa resımlerı göremezdın tamam canım öptüm

AYPARCAAAM kurukayısımı aldığın birde onun koyu renk olanı olcak daha makbulmüş sabah aç karnına 3 tane yiyom ben peşinden büyük bardak sıcak su içiyom öyle dene içine 1 kaşık elma sirkesi at bir tatlıkaşığı bal iyi gelir

ay kızlar benım kafama kafama vurun sıkıldım valla bı acayıp oldum bır dolu tabak makarna yedım ben dayagı hakkettım artık neyı layık görürsenız razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…