birde ben bulabilsem çiğlide iş orda oturuom daha bulamadım((((((
atakentte oturuon ama dışarda rahat rahat yürüyebilirsin çiğlide o imkan yok malesef ayrıca söylediğim spor salonu bayanlar için sadece aklında bulunsun birde spora gidiceksen bırakmaman lazım bırakınca kilolar geri gelio :) ben denedim geldi hemde veremediğim kilolar geldi(((
benimki ne bünyeyse kilo veremiorum sıkılaşıom sadece :)
ayy tatlım ucuz atlasmıssın cok gecmıs olsun
Canimcim zaten yapamiyorumki cok aciyo bende baska haraketler yapmaya calisiyorum bakalim ne olcakvalla canım azalt süresini ağrı geçene kadar yapma bence benim ağrımaya başlayınca kısa kesiom zorlamamak lazım devam ederse doktora bir görün bence :)
Naf bendede o sorun var ve ne yapicagmi bilmiyorum kafayi yiycemKilo vermem yavaş oluyor çünkü kabızlık problemim var çok su içiyorum hemde sıkılmadan kendimi zorlamıyorum zaten çok su içen biriyimdir. ( günde 6 litre içerim yani düşün ) delikafadulden delikafadulden ama yinede böyle bir problemim var ve beni yavaşlatıyor senağlama senağlama
Cok tesekkür ederim zeynep Dileklerin icin cok tesekkür ederim Allahin izniyle cabucak atlaticaz umarim...merhaba herkeslere yeni girebildim sabah pansumana falan gittim...
ayparcam oglusun için üzüldüm canım ya daha küçükcük bunun için ama tabi bi de işe iyi yönünden bakmak var belki şimdi daha kolay olacak çünkü gelişimini tamamlamamış çabucacık iyileşebilen bünyeleri var çocukların Allah'ın izniyle herşey iyi olacktır
MİNNACIM canım çok geçmiş olsun arkadaşımda aynen senin gibi oldu ama o taktıramadı aslada o masaya yatmam diyo hap kullanıyo sen taktıra bildinmi
SEVİLCAN canım nasıl ekleniyo arkadaş olayı bilmiyorum yarın bu siteyi söyleyen arkadaşım gelcek öğretcek resimlerine baktım çok güzelmişsin bende arkadaşımdan öğrenip koyarım resimleride en azından konuşunca kafamızda canlanırız nasıl birileri diye az işim var kıslar görüşürüz açığım ben içerlerdeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?