ayyy buseferdacım korktum valla ama ne bıleyım ben kucukkende yutardım bazen neyse yutmam olur bıter sagol canım benım
bursefa saol canım bilmeyen arkadaşlar da öğrenir ve kendilerine zarar verme pahasına bu uygulamadan vazgeçerler umarım
selam dombık haqtunlar ben geldım vee jet hızıyla cıkıyorum carsıdan geldım sımdı ıse gıdecem telaslıyım bugün sımdıyekadar yedıklerım ıspanaklı börek sabah ögle bırlestırdım kızlayın ama bıde bırbucuk kuru baklava.kıcısım ısmarladı hade aksam görüsürüzzzz
Ay ölüyommmmmmmmmmmmmmmmmm
iki ssat önce strec i doladim heryerime temizligimi yaptim simdi az depindim biraz dahan depinip dusa gircem
Ya kizlar benim diz kapagimin ic kismi olan yanlar agiriyor ziplarken acaba neden öle oldu
kızlar nasılsınız izmirde hava bozdu yaa offff yağmurlu((( hiç sevmiyorum bu havaları
öğlen yemekte enginar yemeği vardı tavsiye ediyorum çok lezzetli yanında biraz patates kızartması ve köfte yedim akşama gene salataya talim :)))
şimdide türk kahvemi içtim yanındada küçük parça tablorone yedim
oklavayı hakettimmi sizce?
kızlar tekrar merhaba
ben öğlen kabak yedim ekmek yok bugün hiç akşamda olmayacak
kabak yemeyinin suyunu hiçmi içemem ki ben onu şöyle yaptım
kabakları doğradım soğanları doğradım domatesleri doğradım 1 diş sarmısak 1 tatlı kaşığı ayçiçek yağı 1 bardak su
o kadar dünde yedim öğlen bugünde öğlen akşamda yiyeceğim yanına 2 kaşık yoğurtla yiyorum ama suyuda oluyo onuda yiyorum çünkü nerdeyse 1kilo kabağa 1 tatlı kaşığı yağ atıyorum onun zararı varmıki çok
suyunu süzeyimmi
kızlar ya hafta sonu bir arkadaşımın doğum günü vardı,az önce çekilen resimleri gördüm,çok tombul çıkmışım birde o gece beni görenler şok olmuştu çok zayıflamışım diye,anlayamadımbişey,bu aralar yine bende kilo takıntısı başladı böyle olunca inadına yeme isteği oluşuyor hadi hayırlısı bakalım.
ehh aksamlarıda hep burda ol ozaman yemezsın aferın :hooray: olucak bu işanacuuuuuuuuuuuuuuuummmmmbenneyaptımki korktum kız,o nasıl geliş oyle:))
bu arada çorbamı içtim ,kepek ekmek yokmuş ,beyaz ekmek yedim ama yedim senmez buna bir kaç kırıntı okadarkeşke akşamlar da oyle kendimi tutabilsem!
nette ip buldum arkadaşlar,hemde sayaçlı 3,5 TL ...hemen sparışımı veriyorum yarına elimde olur kkikikiik
takma kafana canım,bak herkes zayıfladığını soyledi,neyı takıyorsun kafana. ben zayıfken bile şişman çıkıyordum resimlerde..üzülme sen,olurmu?:teselli:
ehh aksamlarıda hep burda ol ozaman yemezsın aferın :hooray: olucak bu iş
sayaclı nedırkı anlamadım 3,5 bıde kargo parasımı verecen zaten 10 yı buluyor kargo hadı bakalım işallah işe yarar alıpta kenara atmayasın onla bogarım seni
canım benim sağol :1hug:
ya kızlar kirazımız nerede? sabah hastayım demişti merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?