ohh masallh hem calısıcan hem spora gıdecen ben dayanam valla kutluyorum calısıpta spora gıdenlerı işte siz gercek basaracaksınız hemde cabucak oda kıskansın bosver kaydirigubbakcemile3
saoll canımmm bir ara bir hafta kadar sabah 6 da evden çıkıyodum 1 saat boyunca bizim orada aletler var onlarda çalışıyordum hopluyorum zıplıyorum filan sonra eve gel duş al hemen giyin doğru işeee ama şimdi sabah 7 de evden çıkmam gerektiği için gidemiyorum saat 5 te de hava karanlık oluyor tırsıyorum biraz sırnaşık şey
Kilo vermem yavaş oluyor çünkü kabızlık problemim var çok su içiyorum hemde sıkılmadan kendimi zorlamıyorum zaten çok su içen biriyimdir. ( günde 6 litre içerim yani düşün ) delikafadulden delikafadulden ama yinede böyle bir problemim var ve beni yavaşlatıyor senağlama senağlama
saol canım benim inş,ben ne yalan söyleyim korkmuyorum bu hafta çünkü kendimden eminim,verdiğimide hissediyorum:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
valla senin için çok seviniyorum canım ,darısı başımızakaydirigubbakcemile2
bu arada ara öğün 2 tane elma yedim sıcak suyumuda içiyorum,çok feci şiştim ama
bursefam tatlım sen nasıl oldun,görüşemedik bugün,pek masamda olamıyorum ,bi burdayım bi karşı ofiste
saoll canımmm bir ara bir hafta kadar sabah 6 da evden çıkıyodum 1 saat boyunca bizim orada aletler var onlarda çalışıyordum hopluyorum zıplıyorum filan sonra eve gel duş al hemen giyin doğru işeee ama şimdi sabah 7 de evden çıkmam gerektiği için gidemiyorum saat 5 te de hava karanlık oluyor tırsıyorum biraz sırnaşık şey
Kilo vermem yavaş oluyor çünkü kabızlık problemim var çok su içiyorum hemde sıkılmadan kendimi zorlamıyorum zaten çok su içen biriyimdir. ( günde 6 litre içerim yani düşün ) delikafadulden delikafadulden ama yinede böyle bir problemim var ve beni yavaşlatıyor senağlama senağlama
arkadaşlar 79 kilodayım ve depresyondayım kilo veremiyorum sabahları kalktıgımda 50 mekik çekiyorum birazda farklı hareketler sonra kahvaltı yapıyorum tekrar ebru şallı ile plates yapıyorum ayrıca elma limon,karabiber,karanfil ve tarcın karışımı yaptım her ögünden sonra içiyorum ama tık yok napacagım 1 ay sonra dügün var.imdaaaaat.
arkadaşlar 79 kilodayım ve depresyondayım kilo veremiyorum sabahları kalktıgımda 50 mekik çekiyorum birazda farklı hareketler sonra kahvaltı yapıyorum tekrar ebru şallı ile plates yapıyorum ayrıca elma limon,karabiber,karanfil ve tarcın karışımı yaptım her ögünden sonra içiyorum ama tık yok napacagım 1 ay sonra dügün var.imdaaaaat.
kırazım senı sımdıden tebrık ederım bak arkadasımızı örnek al ne emın bır sekılde konusuyor sende sımdıden yemeye yer arıyorsun demı aksam yer acıyorsun yok buhafta guzel kılo vermenı beklıyorum yok bunlarda sana gelır:mymeka:klava:
hımmm yakınmışız canım ben bornovada çalışıyorum 2006da spor salonuna gittim 6 ay karşıyakada ordan eve of of fo çok yorucuydu eğer dışarda spor yapabilirsen yani salona gidiceksen ben bi süre gitmiştim b fit diye bir yer var hem kısa zaman hemde uygun fiyatı aletler var zamanla işe yarıyor galiba ben 3 gün gidebilmiştim devamda edemedim bostanlıda şubesi var :) sen nerde çalışıosun canım?Ben atakentte oturuyorum senağlama tühh vallahi biran sevinmiştim arkadaş buldum spora diye mirmirmirmir
Ben söyledim de spor salonuna gidicem diye kocam olmas dedi sırnaşık şey kıskandı sanırsam ne yapıcaksın orda her gün gidemezsin ki çalışıyorsun , ter kokusu , adamlar bakarlar vs vs vb delikafadulden delikafadulden
ben 6 ay gittim yaz zamanı tabi inanırmısın daha dinç ve daha iyi hissediyordum kendimiohh masallh hem calısıcan hem spora gıdecen ben dayanam valla kutluyorum calısıpta spora gıdenlerı işte siz gercek basaracaksınız hemde cabucak oda kıskansın bosver kaydirigubbakcemile3
maşallahın varmış canım :)))saoll canımmm bir ara bir hafta kadar sabah 6 da evden çıkıyodum 1 saat boyunca bizim orada aletler var onlarda çalışıyordum hopluyorum zıplıyorum filan sonra eve gel duş al hemen giyin doğru işeee ama şimdi sabah 7 de evden çıkmam gerektiği için gidemiyorum saat 5 te de hava karanlık oluyor tırsıyorum biraz sırnaşık şey
hımmm yakınmışız canım ben bornovada çalışıyorum 2006da spor salonuna gittim 6 ay karşıyakada ordan eve of of fo çok yorucuydu eğer dışarda spor yapabilirsen yani salona gidiceksen ben bi süre gitmiştim b fit diye bir yer var hem kısa zaman hemde uygun fiyatı aletler var zamanla işe yarıyor galiba ben 3 gün gidebilmiştim devamda edemedim bostanlıda şubesi var :) sen nerde çalışıosun canım?
ben 6 ay gittim yaz zamanı tabi inanırmısın daha dinç ve daha iyi hissediyordum kendimi
maşallahın varmış canım :)))
valla benimde aynen senin gibi kabızlık probelmi var düzenli değil yane((( bu yüzden veremiyoz biz
su içmek bağırsaklarını iyi çalıştırmıyorsa sende ek birşeyler kullan... bendede dönem dönem oluyor... normalde günde 3-4 bardak anca içerken şimdi 15-20 bardak oluyor ama bendede aynı sorun oluyor.. bende aralarda kuru kayısı, kuru erik yiyorum... yeşil çaya başladım bu hafta oda iyi geldi sanırım... hemde kilo vermeye yardımcı... dene istersen canım...
hımmm yakınmışız canım ben bornovada çalışıyorum 2006da spor salonuna gittim 6 ay karşıyakada ordan eve of of fo çok yorucuydu eğer dışarda spor yapabilirsen yani salona gidiceksen ben bi süre gitmiştim b fit diye bir yer var hem kısa zaman hemde uygun fiyatı aletler var zamanla işe yarıyor galiba ben 3 gün gidebilmiştim devamda edemedim bostanlıda şubesi var :) sen nerde çalışıosun canım?
ben 6 ay gittim yaz zamanı tabi inanırmısın daha dinç ve daha iyi hissediyordum kendimi
maşallahın varmış canım :)))
valla benimde aynen senin gibi kabızlık probelmi var düzenli değil yane((( bu yüzden veremiyoz biz
yeşil çay içiyorum birde kuru kayısı, kuru incir yiyorum saol tavsiyen için canımmm
canım benim ben çiğli organizede çalışıyorum :) spor salonu işi yattı artık evde kendimce birşeyler yapmaya çalışıcam ip atlamak istiyorum ama ip bulmam lazım her yere baktım hep çocuk ipleri var :))))
zor durumumuz yaa nasıl halletcez bilmiom düzenli sporda faydalıymış die duydum :))))kabızlık problemi bende de var ya :1shok:
kızlar selam
şimdilik bugün iyi elmamıda yedim az önce
yeşilçayım ve
kuşburnu çayım yanyana bana bakıyolar beraber içcem onlarıki papatyaya çayıda var daha
sonra 6 30 da kabağımı yiyip yoğurtla avrupa yakasını yatağın içinde izlicemki uyuyabileyim erken diye
yoksa acıkırım
bu arada 2 kilometre yürüdüm peşinden hemen benim o kemerlerden var onu takıyorum göbeğime
iç bacak sona dış bacak falan onar dakka sürüyo geçen sene zayıflarken ben feydasını gördüm
ama vücüt sıcakken yapıyorum yani yürüyüşün peşinden
sizde deneyen varmı kemeri veya duydunuzmu faydası veya zararını yazın çıtırlar
bende bıraz spor yaptım geldım ama yorulmusum bıraz sılov muzuk acıp şöle derınlere dalacam :a015:görüsürüz kızlar öpüyorum hepınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?