kizlar bisey sorucam biriniz bana rica etsem
korkmaz flora caydanlik in fiyatina bakabilirmi netten midi olanina dgeil ama büyügüne
ben Tr.deki fiyyatini merak ediyorum da :26:
kizlar bisey sorucam biriniz bana rica etsem
korkmaz flora caydanlik in fiyatina bakabilirmi netten midi olanina dgeil ama büyügüne
ben Tr.deki fiyyatini merak ediyorum da :26:
günaydın canlar...
hepiniz iyisinizdir inş.
bende kilolar harici iyiyim..
iki hf dır çok dikkat etmiyorum..artılardayım yani..
güya bu hf dikkat etcektim ama dün akşam gittim whoper menü yedim..
ne zamandır canım istiyordu..
hatta 1-2 ısırıkta oğluşunkinden aldım...
bugün dikkat edeyim bari az artıyla kurtarayım diyorum..
günaydın canlar...
hepiniz iyisinizdir inş.
yani dün okadar dikkat ettim ama aksam basladigim günden beri yemedigim kadar ciko yedim
inanilir gibi degil bisey söylicem ama inanmiyacak kimse :26: ben kendimde birseyi begenip dile getirmeyeyim hemen ama hemen nazar deger
gecen cumartesi dedimki ilk defa bukadar dikkat ediyorum ve bu kadar kilo verdimbuhafta
yine gecen hafta hic hasta olmuyorum dedimbu hafta hep midem agridi :26:
daha 2 gün kadar önceydi canim hic ciko istemiyo yani basladigimdan beride gercekden yesemde cok az yedim dedim ..demez olaydim dün koca paket yedim
ama bu hep böyle kocisle tartismayalim aa tartismadik bayadan beri diyeyim aksama bir tarisma hemen ama
yok böyle birsey :26::26:
Benim en sevdiğim menüdür afiyet bal şeker olsun demekden başka çare yok olan olmuş.
Bazen yenik düşüyoruz işde ne yapalım.Kilo çizelgene bakıyorumda ciddi kilo vernişsin o kadar kaçamakda olsun.
Ama yinede ipin ucunu kaçırmamak lazım
evet bende düşünüyorum şok yapmayı bakalım buhafta verebilecekmiyim 2 haftadır 700 gitti sadece, evet moralim bozuk olduğu için takıldım sonrada pişman oldum zaten benimde oluyor geçmişi okuyamadığım olabilir insanlık hali neyse sorun yok umarım monadada yokturKola dışında menün güzel.
1 hafta sonra falan haftada 2 kez şok diyet falan yap istersen sürekli aynı tarz yiyinca kilo verme duruyor çünkü.
Vücudu şaşırtmak gerek.:111:
Akşam kimler online dı sen bunu yazdığında bilmiyorum aama genelde herkes yazıyor yani.
Moralin bozuk olduğu için takıldığını düşünüyorum.
Monayla yazıştıklarınızı da okudum.
Burda herkes bişeyler yazıyor arada kaynayanlar oluyor.
Sonuçta ortak bi alan ben sürekli bişeyler yazıyorum bazı arkadaşlar geçmişe bakıp okuma zahmetine girmiyor.
Sonrasında birşey yazıp bana cevap verilmedi diyebiliyor bende bundan hoşnut değilim
menülere bende yorum yazamaıyorum canım aynen senin gibi benimde yüzüm yok ama moralim bozuktu yaa ilgi bekledim accık kursağımda kaldıcanım ya ben hep buralardayım bir taraftan sor yaparken gözümden kaçmıştır ama karikatürlerine gülüyodum o sırada.
canım canım benim bak tüm günkü mesajlarıma en az yarısına cevap yazıkmıyo sorun değil maksat lak lak burada canın sıkkın olduğunda falan özel msj da atabilirsin.
ben de menülere dilek falan olunca yoru yazmıyorum dilek yoksa yazana ayıp olmasın diye bişeler yazıyorum daha 4 kilocuk vermiş biri olarak menülere cevap yazacak yüzüm yok
bence hemen idrar söktürücü bişeyler için suyu az içtiysen vücut alarma geçip suyu tutmuşta olabilir su içemeni arttır canımkızlar ya sabah kalktım yüzüm şişmiş ve vucudumda anlamadım niye oldu. dudaklarım bile estetik gibi ya bu suratla nasıl işe gitcem ben :84::84::84:
artı 1 kilo olmuşum düne göre su tuttum kesin ama niye anlamadım ki
bende aynı bütün olumsuzlukları dilimle üzerime çekerimyani dün okadar dikkat ettim ama aksam basladigim günden beri yemedigim kadar ciko yedim
inanilir gibi degil bisey söylicem ama inanmiyacak kimse :26: ben kendimde birseyi begenip dile getirmeyeyim hemen ama hemen nazar deger
gecen cumartesi dedimki ilk defa bukadar dikkat ediyorum ve bu kadar kilo verdimbuhafta
daha 2 gün kadar önceydi canim hic ciko istemiyo yani basladigimdan beride gercekden yesemde cok az yedim dedim ..demez olaydim dün koca paket yedim
ama bu hep böyle kocisle tartismayalim aa tartismadik bayadan beri diyeyim aksama bir tarisma hemen ama
günaydın...herkese günaydınlar.......
günaydın canım... 1 kereden bişey olmaz diye düşünüyorum genel olarak dikkat ettiysen eğer bu haftagünaydın canlar...
hepiniz iyisinizdir inş.
görürsün sıkma canını olmazsa haftaya olur yeterki motivasyonunu kaybetmeGünaydınn kızlar yaa ben yarın 65'i qöremicem qaliba :44:
çok sinir bozucu bir durum yaaa eğer buqün 300 gr verirsem qörürüm ama sanmıyorum
şimdi kahvaltımı yaptım
1 büyük fincan yeşil ve form çayı...
2 dilim tam buğray ekmeğiyle hazırlanmş kaşarlı sucuklu tost
Günaydınn kızlar yaa ben yarın 65'i qöremicem qaliba :44:
çok sinir bozucu bir durum yaaa eğer buqün 300 gr verirsem qörürüm ama sanmıyorum
şimdi kahvaltımı yaptım
günaydin canimherkese günaydınlar.......
günaydiiinGünaydın kızlar ben geldim..
Bu sabah tartılayım,pazartesi sabah tartıldığımdan 100 gr fazla çıkdım.
Kaçamak yapmak bu hafta düzenimi tamamen şaşırttı
Öyle pazartesini filan beklemicem.Buğünden itibaren karar verdim 3 ara 3 ana öğün şeklinde beslenicem.
Metabolizmamı çalıştırıcam böylece kilom kalıcı gidicek.Durma noktasına gelirsem şok uygulucam acele etmicem.
Sizdede var mı bilmiyorum ama ben çabuk sonuç alayım diyorum kendimi zorluyorum aç kalıyorum.
Sonra önüme bir yemek konulduğunda cızz olan hemen saldırıyorum.Eğer düzenli beslensem önümdeki cızz'ı yeme gereği duymam.
Sadece haftanın bir günü saatim şaşabilir,kociş izinli olduğu için erkenden kalkmayız ama onun dışında hep düzenli gidicem.
Martın sonunda 65 olucam kendime söz veriyorum.
günaydingünaydın canlar...
hepiniz iyisinizdir inş.
84 tl yazıyo cnm doğru baktıysam eger
Korkmaz A119 Flora Maxi Çaydanlık Takımı Detay Bilgisi
1,1 lt. - 2,0 lt.
18/10 Cr-Ni paslanmaz çelik.
Üç kat kapsül taban.
140mm geniş taban yüzeyi.
Estetik özel küre form.
Parlaklığını koruyan özenle polisajlanmış dış yüzeyler.
Ergonomik ve el yakmayan siyah bakalit sap.
Yüksek derecede temperlenmiş, kırılmaya karşı dayanıklı transparan cam kapaklar.
78 TL canım,eğer doğru ürünse.
sagolun kizlarcanım 78-98 tl arası fiyatlar var....
şimdi kahvaltımı yaptım
herkese günaydınlar.......
yani dün okadar dikkat ettim ama aksam basladigim günden beri yemedigim kadar ciko yedim inanilir gibi degil bisey söylicem ama inanmiyacak kimse :26: ben kendimde birseyi begenip dile getirmeyeyim hemen ama hemen nazar deger
Günaydın kızlar ben geldim..
Bu sabah tartılayım,pazartesi sabah tartıldığımdan 100 gr fazla çıkdım.
Kaçamak yapmak bu hafta düzenimi tamamen şaşırttı
Öyle pazartesini filan beklemicem.Buğünden itibaren karar verdim 3 ara 3 ana öğün şeklinde beslenicem.
Metabolizmamı çalıştırıcam böylece kilom kalıcı gidicek.Durma noktasına gelirsem şok uygulucam acele etmicem.
Sizdede var mı bilmiyorum ama ben çabuk sonuç alayım diyorum kendimi zorluyorum aç kalıyorum.
Sonra önüme bir yemek konulduğunda cızz olan hemen saldırıyorum.Eğer düzenli beslensem önümdeki cızz'ı yeme gereği duymam.
Sadece haftanın bir günü saatim şaşabilir,kociş izinli olduğu için erkenden kalkmayız ama onun dışında hep düzenli gidicem.
Martın sonunda 65 olucam kendime söz veriyorum.
günaydın canlar...
hepiniz iyisinizdir inş.
şimdi kahvaltımı yaptım
hedefe yaklaştıkça biraz rahatlık oldu sanki....
sevdiğim bişeydi yedim artı çıkıcamı bile bile..
inanilir gibi degil canim yaSende kendi kendine nazar değdirenlerdensin desene canım:)
Olsun telafi edersin hiç merak etme
evet bende düşünüyorum şok yapmayı bakalım buhafta verebilecekmiyim 2 haftadır 700 gitti sadece, evet moralim bozuk olduğu için takıldım sonrada pişman oldum zaten benimde oluyor geçmişi okuyamadığım olabilir insanlık hali neyse sorun yok umarım monadada yoktur
menülere bende yorum yazamaıyorum canım aynen senin gibi benimde yüzüm yok ama moralim bozuktu yaa ilgi bekledim accık kursağımda kaldı
bence hemen idrar söktürücü bişeyler için suyu az içtiysen vücut alarma geçip suyu tutmuşta olabilir su içemeni arttır canım
bende aynı bütün olumsuzlukları dilimle üzerime çekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?