70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim onemli bisey degilse uzulmene deymez bosuna kendimizi uzup duruyoruz takma canim bende allaha sukur iyiyim kizim icin corbalara bakiyorum artik baslamasi lazim

hayat karmaşası koşturması işte, keyifsizim biraz facede bebeğim bugün ne yese ve anne ve bebeğe dair ne varsa diye sayfalar var güzel bebek çorbaları tarifleri var face sayfan varsa bakabilirsin güzel bilgiler yayınlıyorlar ben devamlı takip ediyorum

hayır canım ben yeni yakın yazdığımı hatırlamıyorum yazdıysamda şakayla yazmışımdır ciddi olarak ilk geldiğimde yazdım ozamanda olay büyümüştü ben seni kırmak içinde söylemedim ama ilk zamanlarki olayları dedin sandığım için öyle düşündüm seni kırdıysam özür dilerim canım sıkkın dediğim gibi, iyi niyetle bitirdin ama ilk yazdığın tepki gibi olunca üzüldüm dedim ki ben trip atmamıştım sende eskiyi hatırlatınca öyle dedim kusura bakma tekrar

Üzülme der Mevlana! istediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur ...

Akşam enerjinin dibine vurmuşsun Blackkk Blackkkkk:82:

Ben de öyleyim regle yaklaşık iki hafta var ama vücudumda özellikle de karnımda bi şişlik hissediyorum.
Yediklerime de dikkat ediyorum,asla cıss yok. Sebebi ne çözemedim çok da rahatsız edici bu ya:26:

Hep aynı teraneler gögüslerimin acısı kollarıma vuruyo o derece.:85:

Güzel canımm beğendiğim tarzda yemişsin.:125:

Ay evet valla Kuzey'i izliyordum yayılarak o yüzden noteboogu almadım yanıma.
1-2 saat keyif yapem dedim.:86:

geciktimi bir sor hamişdir belki
ya ben izlemim sıkıldım. sporda yapmak istemim ben poça istiiiiiiiim dilek yok birtane yoolasana yiyem kız

Eyttttt aklı fikri pogaca da hatunun

Güzelmiş afiyet olsun...:112:

Kola dışında menün güzel.
1 hafta sonra falan haftada 2 kez şok diyet falan yap istersen sürekli aynı tarz yiyinca kilo verme duruyor çünkü.
Vücudu şaşırtmak gerek.:111:

Sabah az olmuş. 6 tane zeytin fazla bi kere.
qqbra dan kahvaltıyı PearlJam dan öglen ve akşam menülerini örnek aalabilirsin.
Havuçta şeker oranı fazla oldugu için diyette pek önerilmiyor.:112:

Hayırlı olsın tanışmanız
Ben zor vazgeçmiştim kendisinden hala görüyorum da bi paketi tek başıma 2 dk da bitirdiğim için almıyorum.:125:

çaksak mı yoksa sen bana çaksan ben de sana çaksam mı
bilemedimmmm

Ha hayyyy

Kahvaltın az ara da çiko olmamış. Kepek ekmeği kansızlık yapıyor.
Akşam yenilmemiş vs vs vs.

iyi geceler kizlar ben kacar ay insallah yarin kacamaksiz olur

aaa unutuyordum ya benim ortim vardi red nerelerde :26: insallah hersey yolundadir..

İyiydi canım bi iki gün önce mesaj atmıştım.
Babası doktordaymış gelirim bi ara demişti.

hiçmi kimse menümü, selamımı görmedi???? zaten moralim bozuktu...
neyse kızlar iyi geceler

Akşam kimler online dı sen bunu yazdığında bilmiyorum aama genelde herkes yazıyor yani.
Moralin bozuk olduğu için takıldığını düşünüyorum.
Monayla yazıştıklarınızı da okudum.
Burda herkes bişeyler yazıyor arada kaynayanlar oluyor.
Sonuçta ortak bi alan ben sürekli bişeyler yazıyorum bazı arkadaşlar geçmişe bakıp okuma zahmetine girmiyor.
Sonrasında birşey yazıp bana cevap verilmedi diyebiliyor bende bundan hoşnut değilim.

Börek dışında güzelmiş..:96:

Günaydın kızlar.:96:
Bugün çikolatayı bırakma kararı aldım.
Sigarayı bırakmak gibi birşey sanırım bu da.:101:
Neyse kararlıyım bundan sonra evde çikolata olsa da yemiycem.

Dikkat ettim yeme tarzım gayet normal.
Akşamları dışardan yemeyiz. Sebze yiyorum genelde.
3 haftada 4 kiloya yakın verdiğimde 3 hafta boyunca hiç çiko yememiştim.
Çiko yemesem gidecek yani.

Zor olsa da kendisine elveda diyorum.

Reglde bile canım tatlı isterse hurma yiycem 3-4 tanesi acaip iyi geliyor zaten.

Hepimize güzel bir gün olsun.

canım ya ben hep buralardayım bir taraftan sor yaparken gözümden kaçmıştır ama karikatürlerine gülüyodum o sırada.
canım canım benim bak tüm günkü mesajlarıma en az yarısına cevap yazıkmıyo sorun değil maksat lak lak burada canın sıkkın olduğunda falan özel msj da atabilirsin.
ben de menülere dilek falan olunca yoru yazmıyorum dilek yoksa yazana ayıp olmasın diye bişeler yazıyorum daha 4 kilocuk vermiş biri olarak menülere cevap yazacak yüzüm yok
günaydın canııııım çikoya hadi kolay gelsin

hu hu kimse yok mu kızlar
günaydın canım saat 10 civarı gelir millet

kızlar ya sabah kalktım yüzüm şişmiş ve vucudumda anlamadım niye oldu. dudaklarım bile estetik gibi ya bu suratla nasıl işe gitcem ben :84::84::84:
artı 1 kilo olmuşum düne göre su tuttum kesin ama niye anlamadım ki

Günaydınnn, kararın için başarılar dilerim, ama çok kısınca oluyor sanırsam bişeyler. Az bir parçayla kendini kandırabilirsin bence, hiç yemeyince insan daha çok yiyesi geliyor. Dün ben de yaptım bişeyler, 2 gün tuttum kendimi, akşam o kadar halsiz hissettim ki dayanamadım yaptım bişey:18::18: Artıda çıkmayım bu hafta razıyım.
hu hu kimse yok mu kızlar
Günaydınnnn

Günaydın canım,
Herkese kaçamaksız 1 gün, cumaya 1 kala.
Geçmişi okuyamadım, alıntı da yapamadım, kusura bakmayın. İşler yoğun, herkesler iyidir inşallah.
Yarına - lerle görüşmek üzre .

Geçmiş olsun canım, sabahları herkeste bir şişkinlik olur, açılırsın ilerleyen saatlerde.

Günaydın şeker.
Ben bi başlayınca kendisini durduramayan ama yemeyince de yemiyen tiplerdenim.
Hadi bakalım yarın görcezzz tartıda rakamı.:18:

Ayy neden oliyy acabaa yaa:26:
Dün için tuzlu bişiler de yememişsin.
Ya da yedin de bana mı söylemiyon.
Ben çekirdek yiyince dudaklarım botokslu gibi oluyor.

puccaaa günaydın
sabah bir kupa tarçınlı süt 2 dilim kadar ekmek ,2 parça peynir

Günaydın şekerim
Afiyet olsun güzelmiş.

günaydin kizlar

pisim niye sistin bacim senn :26:

dilekcim sevindim red in iyi olmasina cevabin icinde sagol

ha birde cikoyla ayriliyormussunuz ay nasil dayanabilcen onsuzluga :26: oooooooooffff ooooffffffff ben kopamadim

günaydin kizlar

pisim niye sistin bacim senn :26:

dilekcim sevindim red in iyi olmasina cevabin icinde sagol

ha birde cikoyla ayriliyormussunuz ay nasil dayanabilcen onsuzluga :26: oooooooooffff ooooffffffff ben kopamadim

Günaydın canım.
Birlikteliğimiz canımı sıkmaya başladı.
Ne kadar iyi yesem de araya çiko girince sabit kalıyorum maalesef.
Tartılmadım ama bu haftadan ümitli değilim maalesef.
Aralarda kaçırdğım çikolar oldu.

yani dün okadar dikkat ettim ama aksam basladigim günden beri yemedigim kadar ciko yedim

inanilir gibi degil bisey söylicem ama inanmiyacak kimse :26: ben kendimde birseyi begenip dile getirmeyeyim hemen ama hemen nazar deger

gecen cumartesi dedimki ilk defa bukadar dikkat ediyorum ve bu kadar kilo verdim buhafta

yine gecen hafta hic hasta olmuyorum dedim bu hafta hep midem agridi :26:

daha 2 gün kadar önceydi canim hic ciko istemiyo yani basladigimdan beride gercekden yesemde cok az yedim dedim ..demez olaydim dün koca paket yedim

ama bu hep böyle kocisle tartismayalim aa tartismadik bayadan beri diyeyim aksama bir tarisma hemen ama

yok böyle birsey :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…