Günaydın
Konuşurken artık daha dikkat edersin.
Fena bişeymiş.
İlk zamnlarda bende de vardı o halbuki sağlıklı beslenerekte gidiyor kilo.
Bide karnın tok olduguiçin başka bişeylere saldırmıyorsun. En mantıklısı 3+3 beslenmek
Afiyet olsun özlendin geneee
Günaydın canımmm Afiyet olsun ins görürsün yarına.
aklına gelsede öyle bişey inşallah olmaz falan de belki uzaklaşır olumlu düşün olumlu olsunbende anlamadimkki neyin nesi bu kadarda olmaz diyorum artik
Bide karnın tok olduguiçin başka bişeylere saldırmıyorsun. En mantıklısı 3+3 beslenmek
günaydin canim
günaydiiincanim belki sislik felan vardir :26:
sagolun kizlardün ben aldimda bana baya bi ucuz geldi fiyati gecen yaz baktigmda sanki 200 milyon (eski para ile ay ben yeni paraya hala alismadim yaa ) lü biseylerdi :26: ben burdan 57 € aldim esimde dedim burada daha ucuz diye hatta sasirdim nasil olur Tr. den geliyo diye neyse yani ben fiyati yanlis hatirliyomusum demekki
günaydın kızlar, cumaya 1 kala nasılsınız bakalım?
ben sanki ekside olacakmışım gibi hissediyorum tartılmadım dünle bugün ama bakalım yarın neolacak buakşam komşuya akşam çayına gitmeyi düşünüyorduk sabah eşime yarın gidelim dedim neden dedi eee yarın tartı günü akşam orda yemesem ayıp olur yersem + çıkarım dedimbugün gidelim dedi ama napcaz bilmem
dün markettende nekadar çiko, bisküvi cips varsa toplamış ben alınca kızan adam şimdide alıyor ve bana yemeeee diyor
nasıl durayım yemeden
bide yiyor ve masada bırakıp gidiyor her mutfağa girişimde bakışıyoruz çikoyla, cipsle
Umarım bundan sonra aynı hataya düşmem canım.
Acele işe + kilolar karışıyor malesef.
Bilmiyorum ki cnm ama moral bozuyor gerçekden
Güle güle kullan canım.Bana fiyatı uygun geldi.Çaydanlığım var gerçi ihtiyacım olursa aklımda bulunsun.
evde gözünün önünde olunca zor dayanıyor insan ah diyorumca göz görmeyince gönül katlanıyorYa bizim evdeki bıdığa almışlar bi sürü kinder.
Sabah dolapta görünce dayanamadım.
inşallah canım martta 6 yı göreceğiz.. eline sağlık herkese tek tek cvp yazmışsın bravo vallahichosen1234 tebrikler canim
biz kadinlarin aslinda isteyince yapamiycamiz sey yoktur
isallah en kiza zamanda hedeflerimize ulasiriz hepimiz
afiyet olsun pisicim senle ben haftaya 6 yı görebilcez galiba ne dersinmenüm:
sabah 1.5 dilim ekmek, 1 yumurta, 1 kk oeynir, 1 zeytin
ara: light meyveli yoğurt
öğle 6 köfte(küçük parmak büyüklüğünde), 1 kaşık bulgur pilavı, ayran, 1 kase çorba, bir iki çatalda salata
akşam (canım birşey istemedi uydurmasyon yaptım) bir meyveli yoğurt içine bir muz üstüne de 4-5 badem ve fındık
güzel canmherkese iyi akşamlar
biraz geç oldu ama menümü yazayımm
sabah: 2 kuru kayısı
1 yeşilçay
1 dilim t.b ekmeği
3 dilim beyaz peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 çatal bal
1 bardak şekersiz çay
ara: 1 elma
öğle: 1 kase çorba
1 dilim t.b ekmeği
ara: 1 galeta
ara 2: 2 tane hurma
akşam: 5-6 kaşık ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt
2 lt su
1 bardak form çayy....
kola dışında gayet güzel22.02.2012
Kahvaltı 8:50
2 dilim çavdar ekmeğine krempeynir ve salam
Yarım kkdan az beyaz peynir
3 siyah zeytin
Ara 11:00
1 avuçtan az kuru üzüm
Öğlen 12:30
6 yemek kaşığı ıspanak kavurma
Yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
Ara 14:30
3 eti burçak
1 pet bardakla kola çok direndim ama olmadı :26::26:
Akşam 19:00
3 yemek kaşığı et sote
2 yemek kaşığı haydari
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
bnde akşam temizlik yaptım üstüne spor yaprım 45 dk bayağı yoruldum ama ev temizlendi içim rahat etti? sen niye moralsizsin?iyi akşamlar kızlar geçmişi okuyamadım biraz moralsizim okuyamaya gücüm yok, hiç bişey yapasım yokta topiktende uzaklaşmak istemedim nasıl geçti gününüz? benimki hareketliydi okul yoğundu toplantı falan, sonra market, evde yemek temizlik derken ancak dinleniyorum 2 gündür sporda yapamıyorum canım sıkılıyor buna ama hiç içimdende gelmiyor haftada 3 gün yeterliymiş gerçi yarın yaparım inşallah
ben şimdik ikinizide saçından tutaaaaam
ben buda aç aç otururkene sizin yemeniz revamı ha
gelin bura kaçmayın:94::94::94:
demek çioyu bıraktınGünaydın kızlar.:96:
Bugün çikolatayı bırakma kararı aldım.
Sigarayı bırakmak gibi birşey sanırım bu da.:101:
Neyse kararlıyım bundan sonra evde çikolata olsa da yemiycem.
Dikkat ettim yeme tarzım gayet normal.
Akşamları dışardan yemeyiz. Sebze yiyorum genelde.
3 haftada 4 kiloya yakın verdiğimde 3 hafta boyunca hiç çiko yememiştim.
Çiko yemesem gidecek yani.
Zor olsa da kendisine elveda diyorum.
Reglde bile canım tatlı isterse hurma yiycem 3-4 tanesi acaip iyi geliyor zaten.
Hepimize güzel bir gün olsun.
ne kadarda azaltmışsın zamanuanaa sevdiceğin gelmesine 2 ay 2 hafta 2 gün kalmış.
Ben hala 67 kiloyum yaaa
canım bende bu topiğe takılmadan önce saçma sapan besleniyordum ama öyle olmuyor aç kalıp sonra ssaldırıyordum şimdi sağlıklı beslenince acıkmıyorum gözüm dönmüyor..Günaydın kızlar ben geldim..
Bu sabah tartılayım,pazartesi sabah tartıldığımdan 100 gr fazla çıkdım.
Kaçamak yapmak bu hafta düzenimi tamamen şaşırttı
Öyle pazartesini filan beklemicem.Buğünden itibaren karar verdim 3 ara 3 ana öğün şeklinde beslenicem.
Metabolizmamı çalıştırıcam böylece kilom kalıcı gidicek.Durma noktasına gelirsem şok uygulucam acele etmicem.
Sizdede var mı bilmiyorum ama ben çabuk sonuç alayım diyorum kendimi zorluyorum aç kalıyorum.
Sonra önüme bir yemek konulduğunda cızz olan hemen saldırıyorum.Eğer düzenli beslensem önümdeki cızz'ı yeme gereği duymam.
Sadece haftanın bir günü saatim şaşabilir,kociş izinli olduğu için erkenden kalkmayız ama onun dışında hep düzenli gidicem.
Martın sonunda 65 olucam kendime söz veriyorum.
niye alıyorkigünaydın kızlar, cumaya 1 kala nasılsınız bakalım?
ben sanki ekside olacakmışım gibi hissediyorum tartılmadım dünle bugün ama bakalım yarın neolacak buakşam komşuya akşam çayına gitmeyi düşünüyorduk sabah eşime yarın gidelim dedim neden dedi eee yarın tartı günü akşam orda yemesem ayıp olur yersem + çıkarım dedimbugün gidelim dedi ama napcaz bilmem
dün markettende nekadar çiko, bisküvi cips varsa toplamış ben alınca kızan adam şimdide alıyor ve bana yemeeee diyor
nasıl durayım yemeden
bide yiyor ve masada bırakıp gidiyor her mutfağa girişimde bakışıyoruz çikoyla, cipsle
alıyor işte benimki, belli etmesede istemiyormu kilo vermemi diycem ama pekte öyle önemsiyormuşş gibi durmuyorEvde varken dayanmak zor ya.
Ben mümkün oldugunca aldırmamaya çalışıyorum. Olursa oturup yiyorum onlarla.
umay canim ya böyle şişlil görmedimki ben akşamda çok su içtim ondan mı oldu anlamadım. yeşil çay ve kayısılı form getirdim yanımda içcem birazdan yüzümü görmeniz lazım balon gibi. üst dudağım botokslu resmeeen:)
balkaymak gene yenmiş çiko akşam ben sana kızmadım mı ya hani saçından tutmuştum acısı geçince götürdün gene demi.
dilekim ya senin çikoyu bıraktığın gibi bende tüm tıkınma alışkanlıklarımı bıraksam ne güzel olur.
zerra sana sa slm ay akıldan bu kadar durun bir bakam bir daha yazam :)
ftemiz de vardı slmmmmmmmm aynil arife clopatra ay alıntısız vıdı vıdı ne zormuş
günaydın kızlar, cumaya 1 kala nasılsınız bakalım?
nasıl durayım yemeden
günaydın...
günaydın canım... 1 kereden bişey olmaz diye düşünüyorum genel olarak dikkat ettiysen eğer bu hafta
görürsün sıkma canını olmazsa haftaya olur yeterki motivasyonunu kaybetme
Afiyet olsun.
Canım göremesen bile gayet iyi gidiyorsun bence hiç bozma moralini.
günaydin canim
günaydiiincanim belki sislik felan vardir :26:
günaydinaman canim arada kacirsanda yinede dikkat et bak ne güzel vermissin kilolari alma yine
sagolun kizlardün ben aldimda bana baya bi ucuz geldi fiyati gecen yaz baktigmda sanki 200 milyon (eski para ile ay ben yeni paraya hala alismadim yaa ) lü biseylerdi :26: ben burdan 57 aldim esimde dedim burada daha ucuz diye hatta sasirdim nasil olur Tr. den geliyo diye neyse yani ben fiyati yanlis hatirliyomusum demekki
günaydiiingörürsün insallah canim
Günaydın
Konuşurken artık daha dikkat edersin.
Fena bişeymiş.
Afiyet olsun özlendin geneee
Günaydın canımmm Afiyet olsun ins görürsün yarına.
sağol canım kolayla uzun süre bakıştık normalde sevmem ama yasak yaa işte cazip geldi, neden alıyor bende bilmiyorum dün birlikte gittik markete ama eve gelince gördüm aldıklarını ben eve gelince aç oluyorum atıştırmak için alıyorum diyor önceden neden aç olmuyorsa öncekine göre daha iyiyim canım buaralar motivasyon güzelkola dışında gayet güzel
niye alıyorkioff görmeyince dayanıyoz görünce zor canım okulda nasıl iradene sahip oluyorsan evdede olmaya çalış
misafirlikte mecburen yemek gerekiyor ev sahibi gelen için uğraşmış ben şahsen üzülürüm gelen misafir yaptıklarımı yemezseAy bende sırf o yüzden bir yere akşam oturmaya gitmek istemiyorum :)
Gerçi evde oluncada kociş yiyor ama olsun evde dayanmak daha kolay.
Dün güya yemek yemiyelim fıstığım atıştırırz dedi.Neyse ben çorba içtim.
Kocişde peynirli dürüm yaptı kendine.Sabah da diyorki yemek yemedik hemi hayatım.
Dedim yemedik değil değil kociş yemedin dicektin heralde nasıl gülüyor.
Dayan canım dayanalım.Yazın çıtır hatun olunca görücek kocişim nasıl oluyormuş.
canım bende bu topiğe takılmadan önce saçma sapan besleniyordum ama öyle olmuyor aç kalıp sonra ssaldırıyordum şimdi sağlıklı beslenince acıkmıyorum gözüm dönmüyor..
o haftanın 1 günü hepimizde şaşıyor zatenşuan kaç kilosun ? bence aylık hedefin 4kg olsun
canım bende pilava bayılırım ve benm kociş pilavsız yemez yemeği hemen hemen hergün tereyağlı pilav yapıyorum ama yemiyorum eskiden beraber otururduk sofraya şimdi o yiyor yemeği bitince ben oturuyorum ama onu sofradan kaldırmıyorum benmle oturacaksın diyorum hahahaAy bende sırf o yüzden bir yere akşam oturmaya gitmek istemiyorum :)
Gerçi evde oluncada kociş yiyor ama olsun evde dayanmak daha kolay.
Dün güya yemek yemiyelim fıstığım atıştırırz dedi.Neyse ben çorba içtim.
Kocişde peynirli dürüm yaptı kendine.Sabah da diyorki yemek yemedik hemi hayatım.
Dedim yemedik değil değil kociş yemedin dicektin heralde nasıl gülüyor.
Dayan canım dayanalım.Yazın çıtır hatun olunca görücek kocişim nasıl oluyormuş.
misafirlikte mecburen yemek gerekiyor ev sahibi gelen için uğraşmış ben şahsen üzülürüm gelen misafir yaptıklarımı yemezse
canım bende pilava bayılırım ve benm kociş pilavsız yemez yemeği hemen hemen hergün tereyağlı pilav yapıyorum ama yemiyorum eskiden beraber otururduk sofraya şimdi o yiyor yemeği bitince ben oturuyorum ama onu sofradan kaldırmıyorum benmle oturacaksın diyorum hahaha
umay canim ya böyle şişlil görmedimki ben akşamda çok su içtim ondan mı oldu anlamadım. yeşil çay ve kayısılı form getirdim yanımda içcem birazdan yüzümü görmeniz lazım balon gibi. üst dudağım botokslu resmeeen:)
balkaymak gene yenmiş çiko akşam ben sana kızmadım mı ya hani saçından tutmuştum acısı geçince götürdün gene demi.
dilekim ya senin çikoyu bıraktığın gibi bende tüm tıkınma alışkanlıklarımı bıraksam ne güzel olur.
zerra sana sa slm ay akıldan bu kadar durun bir bakam bir daha yazam :)
ftemiz de vardı slmmmmmmmm aynil arife clopatra ay alıntısız vıdı vıdı ne zormuş
evde gözünün önünde olunca zor dayanıyor insan ah diyorumca göz görmeyince gönül katlanıyor
demek çioyu bıraktınsana darısı benm sigarayı bırakmam olsun
ne kadarda azaltmışsın zamanu2 buçuk ayda neler olur neler en az 6 kg verirsin ama en az...
alıyor işte benimki, belli etmesede istemiyormu kilo vermemi diycem ama pekte öyle önemsiyormuşş gibi durmuyor
valla bilmiyorumki canım neden öyle oldu suyu çokmu fazla içtin fazlasıda zarar ama birden etki edermi acaba? şişliğin devam ederse doktora git canım böbrekle ilgili bişey olurda mazallah
dilekciğim ben menülere yorum yapıyorum ya bi sakıncası varmı bende seni takip ederekten menülere yorum yapıyorum yapmamam gerekiyorsa yapmam bilemedim ki
arkadaşlar dilek olmayınca yapıyoruz demişler sen olunca benmde yapmamam mı gerekiyor?:44::44:
Eki Görüntüle 352905 Eki Görüntüle 352906
güneşli bigünden hepinize günaydııınn,,
dün eşim maaşlar geç yatıyo diye şikayet ettiydi ssk'ya bugün için gel diye çağırmışlar kütahyaya,,sabahın köründe kalktıı ve anneeeeeeeeeeeee diyerek gittii,,amacı tazminatım ölmesin diyo ben kendim çıkarsam alamam tazminatımı,oyüzden onlar çıkartsınlarki hakkımı alayım
nezamandır dayandı belki düzelir zamanında yatırılır maaşlar dedi ama yok bee nerde,neyse hakkımızda hayırlısı neyse o olsun,hakkımızdaki hayrada gönlümüzü razı eylesin güzel rabbim...
geçmişteyim geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?