70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok fena ..Allahdan kimseye zararim yok kendime :26:

İlk zamnlarda bende de vardı o halbuki sağlıklı beslenerekte gidiyor kilo.
Bide karnın tok olduguiçin başka bişeylere saldırmıyorsun. En mantıklısı 3+3 beslenmek

Umarım bundan sonra aynı hataya düşmem canım.
Acele işe + kilolar karışıyor malesef.

Bilmiyorum ki cnm ama moral bozuyor gerçekden

Güle güle kullan canım.Bana fiyatı uygun geldi.Çaydanlığım var gerçi ihtiyacım olursa aklımda bulunsun.

Evde varken dayanmak zor ya.
Ben mümkün oldugunca aldırmamaya çalışıyorum. Olursa oturup yiyorum onlarla.

Az az gitsin öz gitsinnn

umay canim ya böyle şişlil görmedimki ben akşamda çok su içtim ondan mı oldu anlamadım. yeşil çay ve kayısılı form getirdim yanımda içcem birazdan yüzümü görmeniz lazım balon gibi. üst dudağım botokslu resmeeen:)
balkaymak gene yenmiş çiko akşam ben sana kızmadım mı ya hani saçından tutmuştum acısı geçince götürdün gene demi.
dilekim ya senin çikoyu bıraktığın gibi bende tüm tıkınma alışkanlıklarımı bıraksam ne güzel olur.
zerra sana sa slm ay akıldan bu kadar durun bir bakam bir daha yazam :)
ftemiz de vardı slmmmmmmmm aynil arife clopatra ay alıntısız vıdı vıdı ne zormuş

Ya bizim evdeki bıdığa almışlar bi sürü kinder.
Sabah dolapta görünce dayanamadım.
evde gözünün önünde olunca zor dayanıyor insan ah diyorumca göz görmeyince gönül katlanıyor

chosen1234 tebrikler canim
biz kadinlarin aslinda isteyince yapamiycamiz sey yoktur
isallah en kiza zamanda hedeflerimize ulasiriz hepimiz
inşallah canım martta 6 yı göreceğiz.. eline sağlık herkese tek tek cvp yazmışsın bravo vallahi

afiyet olsun pisicim senle ben haftaya 6 yı görebilcez galiba ne dersin
güzel canm

kola dışında gayet güzel

bnde akşam temizlik yaptım üstüne spor yaprım 45 dk bayağı yoruldum ama ev temizlendi içim rahat etti? sen niye moralsizsin?

ben şimdik ikinizide saçından tutaaaaam

ben buda aç aç otururkene sizin yemeniz revamı ha
gelin bura kaçmayın:94::94::94:

demek çioyu bıraktın sana darısı benm sigarayı bırakmam olsun

anaa sevdiceğin gelmesine 2 ay 2 hafta 2 gün kalmış.
Ben hala 67 kiloyum yaaa
ne kadarda azaltmışsın zamanu 2 buçuk ayda neler olur neler en az 6 kg verirsin ama en az...

canım bende bu topiğe takılmadan önce saçma sapan besleniyordum ama öyle olmuyor aç kalıp sonra ssaldırıyordum şimdi sağlıklı beslenince acıkmıyorum gözüm dönmüyor..
o haftanın 1 günü hepimizde şaşıyor zaten şuan kaç kilosun ? bence aylık hedefin 4kg olsun

niye alıyorki off görmeyince dayanıyoz görünce zor canım okulda nasıl iradene sahip oluyorsan evdede olmaya çalış

Evde varken dayanmak zor ya.
Ben mümkün oldugunca aldırmamaya çalışıyorum. Olursa oturup yiyorum onlarla.
alıyor işte benimki, belli etmesede istemiyormu kilo vermemi diycem ama pekte öyle önemsiyormuşş gibi durmuyor

valla bilmiyorumki canım neden öyle oldu suyu çokmu fazla içtin fazlasıda zarar ama birden etki edermi acaba? şişliğin devam ederse doktora git canım böbrekle ilgili bişey olurda mazallah

Ay bende sırf o yüzden bir yere akşam oturmaya gitmek istemiyorum :)

Gerçi evde oluncada kociş yiyor ama olsun evde dayanmak daha kolay.
Dün güya yemek yemiyelim fıstığım atıştırırz dedi.Neyse ben çorba içtim.
Kocişde peynirli dürüm yaptı kendine.Sabah da diyorki yemek yemedik hemi hayatım.
Dedim yemedik değil değil kociş yemedin dicektin heralde nasıl gülüyor.
Dayan canım dayanalım.Yazın çıtır hatun olunca görücek kocişim nasıl oluyormuş.

günaydın...

günaydın canım... 1 kereden bişey olmaz diye düşünüyorum genel olarak dikkat ettiysen eğer bu hafta

görürsün sıkma canını olmazsa haftaya olur yeterki motivasyonunu kaybetme

Afiyet olsun.
Canım göremesen bile gayet iyi gidiyorsun bence hiç bozma moralini.

inşallah kızlarr desteğiniz için çok teşekkür ederim iyiki varsınızz

dilekciğim ben menülere yorum yapıyorum ya bi sakıncası varmı bende seni takip ederekten menülere yorum yapıyorum yapmamam gerekiyorsa yapmam bilemedim ki
arkadaşlar dilek olmayınca yapıyoruz demişler sen olunca benmde yapmamam mı gerekiyor?:44::44:

kola dışında gayet güzel

niye alıyorki off görmeyince dayanıyoz görünce zor canım okulda nasıl iradene sahip oluyorsan evdede olmaya çalış
sağol canım kolayla uzun süre bakıştık normalde sevmem ama yasak yaa işte cazip geldi, neden alıyor bende bilmiyorum dün birlikte gittik markete ama eve gelince gördüm aldıklarını ben eve gelince aç oluyorum atıştırmak için alıyorum diyor önceden neden aç olmuyorsa öncekine göre daha iyiyim canım buaralar motivasyon güzel
misafirlikte mecburen yemek gerekiyor ev sahibi gelen için uğraşmış ben şahsen üzülürüm gelen misafir yaptıklarımı yemezse

güneşli bigünden hepinize günaydııınn,,
dün eşim maaşlar geç yatıyo diye şikayet ettiydi ssk'ya bugün için gel diye çağırmışlar kütahyaya,,sabahın köründe kalktıı ve anneeeeeeeeeeeee diyerek gittii,,amacı tazminatım ölmesin diyo ben kendim çıkarsam alamam tazminatımı,oyüzden onlar çıkartsınlarki hakkımı alayım
nezamandır dayandı belki düzelir zamanında yatırılır maaşlar dedi ama yok bee nerde,neyse hakkımızda hayırlısı neyse o olsun,hakkımızdaki hayrada gönlümüzü razı eylesin güzel rabbim...

geçmişteyim geliyorum

Son düzenleme:

Bende o saçma sapan beslenmelere buğünden itibaren son veriyorum canım.
İnsan aç olunca akşama kadar işin yoğunluğundan dayansada akşam dayanamıyor,buda en büyük hata zaten.
O yüzden bende düzenli besleneyim,yavaş gitsin ama kalıcı olsun mantığıyla hareket etmeye karar verdim.
Bu arada kilom 72,900 canım.

Son düzenleme:
canım bende pilava bayılırım ve benm kociş pilavsız yemez yemeği hemen hemen hergün tereyağlı pilav yapıyorum ama yemiyorum eskiden beraber otururduk sofraya şimdi o yiyor yemeği bitince ben oturuyorum ama onu sofradan kaldırmıyorum benmle oturacaksın diyorum hahaha

Bende normalde eşimi bekliyordum yemek için.Ama artık beklemicem.
Ben öncesinde yiyeceğim.Böylece daha erken yemiş olurum eşim yerkende gözüm kalmaz

Bırakalım Black'imm yaza kadar vaktimiz var daha
2 ay sonra böyle gezmek istemiyorsak feragat etmemiz şart.

Evet ya zaman çabuk geçiyooo
Bu2 buçuk ayımı iyi değerlendirmem gerekiyor.
Şu çikoyu bırakırsam gidecek kilolar biliyorum.
Bugün bıraktım ama kendisiyle görüşmeyelim uzun bi süre.

Bazı erkekler kıskanıyor sanırım eğer öyle bi huyu varsa.:26:

chosen1234
ay canım sorma o kadar dikkat ettim bu hafta ama bu sabah sumu tuttum ne dün 71,9 ken gene 72,5 çıktım. yani geçen haftaki kilomu bile yakalayamıycam bu gidişle. regl falanda daha var anlamadım ki bu şişkinliği ben bugün akşama kadar dayanayım bitki çarlarına en iyisi :) ama pes etmedim haftaya cuma istiyom 69 uuuuuuuuuuuuu

umayım valla bende anlamadım neye böyle oldu. adaçayı form ve yeşil çay içecem bugün bol bol belki atarım akşama kadar şişi
ay kızlar aylardır kilo verecem diye. o diet bu diet dolaş. çaylar iç sirkeli sular bir spor yap bir kes valla vücutta denge bırakmadım. oda haklı bıktı benden ne etsin:)
hepimizde var sabırsızlık ama mecbur bekleyeceğiz. gitmiyo hemen bu kilolar. kolay geli zor gidi.
ağzımın tadını o kadar bozmuşumki akşam ne yaptım anlatayımda gülün. akşam nefsitle süt içecektim. koydum tabağa sütü kokladım kokusunda birşey yok döktüm üstüne bir kaşık yedim sanki hafifi acılık var herhalde nefsit bozuldu diyom. sütü bardağa döktüm kıvamıda iyi. sonra bir yudum aldım aman allahım acımış süt. garip bir tat olmuş . acaba diyom omu dokundu zehirlendim mi ki ? çokta yemedim ama azıcık süt girdi yine mideye ? ay bu kilo verme yollarında nedir bu ddüştüğüm halllerrr

Sakıncası yok şekerim.
Burdaki çoğu kısçenin diyetle ilgili geçmişi var.
Teorikte bilen ama uygulamada sınıfta kalan kişileriz.
Kendini belli ediyor zaten cısslar.

Günaydın şeker.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…