70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlarrr
menümm
sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
4 yeşil zeytin
kibrit kutusundan küçük helva
1 domates
2.5 dilim çavdar ekmeği
ara
2 ceviz
öğlen
1 tabak 80 gr ton balıklı kepekli makarna
ara
1 galeta
1 fincan şekersiz sütlü türk kahvesi
2 kare bitter çiko
akşam
1 kase yarım yağlı sütle nesfit

2.5 litre su, 2 kupa yeşil çay,1 kupa karışık form çayı

Son düzenleme:
kizlar yine hedefimi degistirdim turkiyeye gelene kadar eski hedefe ulasmaya calisicam hedef artik tekrar 58 bakalim ulasabilcekmiyim

Afiyet olsun canımmm
hem cuma hem regl olcak okadar

saol canım
çok güzel canım akşamda dengelemişsin zaten
bende akşam nesfit yiyecektim
am öğlene kuru fasulyem yetişmedi çok özlemiştim
akşam yedim ohhhhh missssss

blackımmmmmmmmmm kociş geldimi kocişşşş
ne güzel özgür özgür duruyordun
kızçe ya içimdende diyomki nasıl evde tek duruyo
ben çok ödleğim sabaha kadar içimden bişiler geçer
bugün gelcekti heralde kocişin canım

gelmedi daha canım bekliyom 12 den sonra inecek uçağı
yok kız ben korkmuyorum ama sıkıldım yalnız ya. arada kavga etmek içinde olsa birileri gerek dimi

Çok şişman bir adam, çok şöhretli bir doktora gidiyor, konu zayıflama. Doktor, bir hafta kullanmak üzere, isimsiz bir hap veriyor kendisine.
İlk kullandığı gece, uyur uyumaz rüya görmeye başlıyor adam. Bir saray içinde, etrafında onlarca cariye, sabaha kadar bir onla, bir bunla. Sabah uyandığında, kan ter içinde. Her gece aynı şey. Bir haftanın sonunda bütün fazla kilolar atılmış durumda.
Günler sonra yolda şişman bir arkadaşına rastlıyor ve tabii nasıl kilo verdiği soruluyor. Arkadaşına anlatıyor.
Arkadaşı da doğru doktorun yanına tabi. Aynı tedavi. İlk gece, adam rüyasında bir sarayda. Etrafında onlarca adam. Bir o yatırıyor adamı, bir bu.
Hele en son gelen bir zenci var ki, adamı mahvediyor. Üçüncü gün sonunda adam dayanamıyor ve telefon ediyor doktora. Neden arkadaşı ile kendi rüyalarının farklı olduğunu öğrenmek istiyor.
Doktor biraz düşündükten sonra soruyor:
- Siz hastaneye mi gelmiştiniz, muayenehaneye mi?

ay o haptan bende istiiiiiim
heheheheh ring hazırmı boks eldivenlerini de giy canım

hazır hazır acaba havaalanına almaya gitmesem mi diyom ama taksiye atlar gelir bu saferde bir sürü para gider boşuna. kızdığıma bakma canım ya kıyamıyom yine de eşeğim eşşek. akşam ekmek aldım ona meyve salatalık falan sevdiği şeylerden yemek yptım yemez ama yine de düşünüyom işte. şuan adana ankara arasında uçaktan inmedi arayacak bekliyom merak ediyom. daha ankaradan da erzurum uçağına binecek. endişeliyim hava soğuk ya uçak inemezse falan. ya biz kadınlar neye böleyiz ki

Başlangıç kilom:75
Geçen hafta: 72
Bu hafta: 71.7
Giden: 300 gram
Toplam giden: 3.3kg
Hedef: 65

Regl döneminde olduğumdan halime çok şükür diyorum...Kilo veren kısçeleri tebrik ediyorum

ağzım yarıldı gülmekten
nerde bu kızlar ya akşamları boşladı herkes buraları birileri gelse de oynasak

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:ahanda geldiiim hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hatta 2kase pudingimide hüplettim az önceee,,3.üde yolda mideme inmek çin sabırsızlanıyooo hobaaaaaaaaaa

offf canım çok sıkkın
insanlar telefondan bile sorun çıkarıyor yaa
bi rahat bıraksalar artıkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…