dur kız yeme 3 cüyüüüüüüü 2 tane yemişin zati onu bana yollaağzım yarıldı gülmekten
:118::118::118::118::118:ahanda geldiiim hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hatta 2kase pudingimide hüplettim az önceee,,3.üde yolda mideme inmek çin sabırsızlanıyooo hobaaaaaaaaaa :622:
ne oldu canım:26:offf canım çok sıkkın
insanlar telefondan bile sorun çıkarıyor yaa
bi rahat bıraksalar artıkkkkk
ama ben oynamak istiiiiiiimya ben düsündüm tasindimda aslinda insan geriye degil hep önüne bakmali gerci ben göbekden önümü göremiyom ama :26:neyse evet nerde kalmistik haa önümüze bakmaliyiz o yüzden amaaan bosverdim gecmisimi geldiiimmmmm
ay bi pisiyle neskivik vardi kizlar gelmiss ee ne duruyoz haydin halayaaaa
anneler lütfen cocuklarini pistten alabilirleri
ne oldu canım:26:
ne oldu canim :26:offf canım çok sıkkın
insanlar telefondan bile sorun çıkarıyor yaa
bi rahat bıraksalar artıkkkkk
dur kız yeme 3 cüyüüüüüüü 2 tane yemişin zati onu bana yolla
ne oldu canım:26:
ama ben oynamak istiiiiiiim:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
ağzım yarıldı gülmekten
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:ahanda geldiiim hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hatta 2kase pudingimide hüplettim az önceee,,3.üde yolda mideme inmek çin sabırsızlanıyooo hobaaaaaaaaaa
görümcekten inciler canım..
konuşmak istemedim eşim de verdi tlfnu zorla
ona da sinir oldummmmm
blacke de yazdım canım..ne oldu canim :26:
blacke de yazdım canım..
görümcek konuşuyo yine patavazsız patavazsız
ayy iyi ki uzağım da arada bir telden canımı sıkıyor
yakın olksak ne olurdu bilmem
aman canım boşver benim eşimde yapar sinir olurum kaynanama veriri tel belki konuşmak istemiyorum boşveeeeer canını sıkçanda ne olacak anlamazlar kine. bende görümce yok ama fena olduklarını duymuğtum ne dedi ise takma takıpta o insana değer verip üzüldüğüne değmez canım
görümcekten inciler canım..
konuşmak istemedim eşim de verdi tlfnu zorla
ona da sinir oldummmmm
ne oldu canim :26:
pisiim acik su göbeeeni cekermisin benimkine yer kalmii :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
ay ne dedi ise boşver kızçem lüzumsuz insan dolu ortalık. ne dedi de sıktı canını dökül bakiiim acık çekişireli iyi gelirblacke de yazdım canım..
görümcek konuşuyo yine patavazsız patavazsız
ayy iyi ki uzağım da arada bir telden canımı sıkıyor
yakın olksak ne olurdu bilmem
aman canım boşver benim eşimde yapar sinir olurum kaynanama veriri tel belki konuşmak istemiyorum boşveeeeer canını sıkçanda ne olacak anlamazlar kine. bende görümce yok ama fena olduklarını duymuğtum ne dedi ise takma takıpta o insana değer verip üzüldüğüne değmez canım
ay ne dedi ise boşver kızçem lüzumsuz insan dolu ortalık. ne dedi de sıktı canını dökül bakiiim acık çekişireli iyi gelir
haklısın canım
kim oluyorlar da kendilerinde bizim hayatımız hakkında konuşma hakkını görüyorlar anlamış değilim..
bukadar önemsemsinler kendilerini yaaa
aman hiç iyi olmadı ki zaten aramız
sınava çalışıomusun falan dedi..
ben de motivasyonum düşük bu aralar bakalım napcam dedim
tembellik yapıosun yap bakalım nereye kadar diyorrr
sanki onun sayesinde idame ettriyorum ben hayatımı
sanki onun parasını yiyiorum.
eşim var anam var babam var ona ne benim sınavımdan yaaa..
bi de habire maddiyattan dert yanıyor önceden kocası işsizdi
dert yanardı şimdi kadrolu devlette işe girdi
hala dert yanıyor eşime hey allahım yaaa
bak ben sana anlatamda gülek. ben ilk evliyken hergün aradı benim kaynana akşam ne yiyonuz diye sorardı mesela. bende saf saf sölerdim. sonra eşimide arıyo onada soruyo. ben yanındayım ama farkında değil. diyo ki eşime ne yediniz dün. oda diyorki köfte yedik anne. "aaa benşm getirdiğim köftemi " diyo. eşimde diyoki yok anne 1 aydır durur mu o. yeni yaptı karapisi. kaynana gene sori ev yapımı mı hazır mı? ben ozamanlar çok bozuludrum bunlara şimdik ise çok gülüyom yaa.
he biz yemek yapamiz sen 1 ay önce getirdin köfteyi ısıtıpp ısıtıp yiyoz:)))ki getirdi köfteyi yiyemedik çok tuzluydu pisilere verdiydin ay birde onu duysa kesin karalar bağlardı
60:
ya takmamak lazım işte ben de pek takmam aslında da
hassas konuya parmak bastı görümcek
yani onu hiç ilgilendirmeyen bi konu..
ay devamlı sızlnan insanları hiç sevmem ya. ona ne imiş senin sınavkine. ya maksat laf olsun boşver. o birşey demek için konuşmuş belki seni gaza getireceğini falan düşünüyor ne bilem. aman mesafeyi koru samimi olma derim. hele kimse hakkında birşey sakın söleme yanında aman. pişirir önüne sunar sonra. iyiniyetli düşün boşvar sadece patavatsız işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?