- 4 Mayıs 2011
- 4.485
- 4.972
- 373
evet canım maalesef oturmalar ..Tebrik ederim
Ev oturmaları seni bu hale getiriyor.
Haftaya dikkat edersen hemen gider zaten biliyorsun.
ama ben 15 gündür oturma haricindede dikkat etmedim..
bugünden itibren ibret-i alem olsun diye kaçamaklarımı menümü paylaşcam..
inşallah canım..süperr ve 1 ayda nsıl verdin
haftaya toparlasın canm benm
pisiciğim sözümü tutamadım ve bu hafta 6 yı gördüm biliyorum 3 mart dedik ama ben aceleci davrandım galiba
gözünaydın 6 yı görmüşsün ..
Allah banada 5 i nasipetsin.. aminnn..
az zaz gitsin ama gitsin..günaydın kızlar nasılsınız? genelde herkes artıda sanırım çok sevindim sizin adınıza böylece motivasyon artıyor gittikçe, ben kaplumbağa hızında ilerlemeye devam ediyorum 64ten kurtulamadım haftaya kaldı umutlar, bir yandanda ilerlediğime seviniyorum istikrarlıyım yinede2 ayda 6 kilo bile veremedim bravo bana, kendimi
başlangıç : 70,2
geçen hafta 64,8
bu hafta 64,4
giden 400 gr
toplamda giden 5,8
hedef 58
arzuda demiş zaten ben gr gr verdim kiloları..
öyle kilolar gitmedi yani...
Allah kolaylık versin canım..sagol cnmmmmm
sagol cnmm ins yeniden 65 i gorurum
gecen sene bu vakitler 65 le geziyordum nisanda hamileyim haberini aldim ve kilolarda tabiki gelmeye basladi temmuz 7 itibariyle bebegimi kaybettim ve ilac tedavisi stres falan derken esim beyin kanamasi gecirdi ayni anda evi tasidim derken iki tarafli kist cikti onunla ugrasiyorum simdi ve kilolarla eteklere giremez oldum bu beni sinir etmeye yetti trde degilimki gideyim yeni ciciler alayim yurt disindayim o nedenle zayiflamanin en guzel karar oldugunu dusundum
imthan dünyası..
evet canım eksik bitmiyo..benım kardesım de oyleydı ılkokulda baya kıloluydu ve 7 aylık dogmus ölecek gözüyl ebakmıslar ama ıste ergenlıkte bı boy attı kılolar görünmedi simdi en uzunumuz o
süpersin canımkeske bende yapabılsem uyabıslem boyle bı menuye
bana az gelıyo yedıkelrın canım ama doyuyosan sorun yok
benım oglanda cok harektlı hele hergun ıse gelıp gdıerken arabadakı maceralarımızı anlatsam artık bıde one gecıyor bugun babasıyla balon oynuyoduay guldugume bakmayın kızlar aslıdna cok tehlıeklı bısey ama oturmuyor koltugunda napcam bılmıyom bıde ben arakdayım düşünün arada alıyorum unutturup am ahalımzı bırı kameraya cekse kesın tvde haberlere cıakrız anne babanın sorumsuzlugu dıye:18: oglum kadar hareketlı olsam kesın kılo dıye bsıey kalmazdı
tebrıklernası basardın canım sanırım baslangıc kılon fazla oldugu ıcın boyel fazla gıtmıs
bende de var o sıskınlık dılekcım ve asırı yeme ıstegı yorgunluk :26:
üzülme canım ben daha fenayım korkudan tartılamdım bıle aldım basımı gdııyom nolcak halım bılmıyom:18:
tebrıkelr cnaım oncelıkle senın azmın sayesınde
gene mı markete gıtcen eksık bıtmıyo dımıhelekı mısafır olunca normal ama bence ac gıtmeseydın gözün döner sonra daha cok yersın kahvaltıda
korkunun ecele faydası yok canım bı yerden basla bence
bende dıyordum bu kedı hıc kacamak yapmıyo ne guzel dıye ama ıcım rahatladı bende yedım haftasonu bıpaket hatta dunde yedım paket bıtmeıd ama az kaldı
eşim il dışında..
zaten k. kartı bende olduğu için eksik bişeyler çıkıyor işte..
dikkat et canım sende ..
ben 2 hf dır bıraktım aldım gördüğün gibi..
arada olur canım..moral bozmak yok....meraktan çatladım tartıldım hiç kilo verememişim.geçen hafta 1 buçuk kilo verdiğim diyetimle bu hafta 100 gr bile veremedim.çok moralim bozuldu.sporda yapıyorum.neden böle oldu acaba yaaaaaaa......
tebrikler 5 i görmüşsün....nasilsiniz kizlar kilo bildirimim
baslangic 70.2
gecen hafta 60.2
bu hafta 59.9
giden 300gr
toplamda giden 10.300gr
hedef 55
kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler haftaya verirler insaallaah
beni hep atıyi....ilk defa sistem atmış beni çok şaşırdım toplu alıntı yapmaya çalışıyorum işaret yok noliiii didim yaaaa
evet işte işin kötü tarafı o biz yetiştiriyoruz elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz ama cam fanusta tutamayızki dışarı çıkacaklar okullar toplum çok korkutucu, rabbim korusun dediğin gibi iyilerle karşılaştırsın
başta daha iyiydi ama şimdi gram gram gidiyor hem kilom çok fazla değil hemde hamilelik kilolarını verdiğim için yerleşmiş kilolar ondanda kaynaklı sanırım
hadi bakalım hayırlısı..Güneş açtı.
Keyfim yerine geldi. Yarın da ekstra birşey çıkmazsa iş olmıycak.
Diyetisyen var orası ayrı tabi.
Ben sizin dr benim saçımdan sürer artık.
Ay açık açık konuşcam 2 ayda 6-7 kilo verdirsin.
Sonra da kilo korumaya geçicem. Kendimi hazır hissettiğimde de yeniden başlayıp 57i görmeye çalışırım.
Bu kez kilo vermenin peşini bırakmaya niyetim yok.
En son lise 1 de falan herhalde 67nin altını görmüşümdür.
Doktor şok liste falan verirse paylaşırım burda da kilo vermesi duranlarda dener.
Yaza çıtır olacaz inşaallah kızlar.
sağolun kızlar başka cıs yok haftaya 69 istiyoooooom. akşama brokolim var ay onasıl yenecek bilen varmı ? ben haşlayıp limonlayıp salata gibi yerim yemeğin yanında ama ana yemek olarak heç yememiştim:)
ya haftanın son günü ya canım hiç çalışmak istemi vakitde geçmiiii. son 1saat 20 dk....
ben haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt döküyorum..
üzerine k.bibr pul biber nane biraz yağ
ımmmmmmmm pek seviyim..