70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen hangi ülkedeydin canım almanya mı nasıl oaralar güzel mi ah ah ben hiç yurtdışına çıkmadım çok merak ediyorum diğer ülkeleri

Evet canim Almanyadayim.Güzelmi bilmiyorum ama temiz ve düzenli canim

Türkiyemm baska ama malesef benim cennet memleketimin hic kiymetini bilmiyo halkimiz heryerde cöpler trafik düzensiz insanlar saygisiz.....

dur kız yeme 3 cüyüüüüüüü 2 tane yemişin zati onu bana yolla

ne oldu canım:26:

ama ben oynamak istiiiiiiim :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
ay yaa yedikten sonra gördüm yazını valla kusura bakma artık şansına küs ay yaşasın kötülük

görümcekten inciler canım..
konuşmak istemedim eşim de verdi tlfnu zorla
ona da sinir oldummmmm
allahımyaa benim eşimde eskiden annesi arardı alo oğlum napıyon derdi iyiyiz derdi eşim ee tuğba napıyo ver bakam derdi hemen ya sanki çok tınlıyolarya benineyse hemen eşim seni istiyolar al diye teli elime sıkıştırırdı knuş konuş diye,sinir ola ola güzel güzel konuşurdum hadi annesiyle sorunum yok ama illaki 2dk konuşmadan babana veriyom telefonu diyip pederle knuşmak zorunda kalıyodum 1 saat okadar çok çenesi varki inanamazsın ve dayanamazsın heleki bide alıngan tavırlı biriki allah muhafaza kurtuldum şimdi neyse allahım o adamı bidaha göstermesin bana ne diyim..nefret ediyorum ondansende takma uzakmış allahtan ya yakın olupta hergün yüzyüze konuşmak zorunda kalsaydınız nolcaktıı

aha seni dileğe söyleceeeeemmama yinede çoşcam anam çoşcaaam:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

ee yani gülmecende ne etcen valla hasta ederler yoksa bunlar insanı en iyisi takmamak yeni yeni anlıyorum ama gerçekten takmayıncada hayat çok matrak geliyoya valla hadi ellerr:81::81::118::118::119:

Son düzenleme:
Evet canim Almanyadayim.Güzelmi bilmiyorum ama temiz ve düzenli canim

Türkiyemm baska ama malesef benim cennet memleketimin hic kiymetini bilmiyo halkimiz heryerde cöpler trafik düzensiz insanlar saygisiz.....

ay günün birinde oralara gelirsem beni misafir edersin artık benim de orada akrabalar var. çok merak ediyorum oraları. gezmiyon mu heç kız güzel mi bilmim demişin. ya evet bizim ülke doğaya hayvana karşı çok saygısız.

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122::122::122::122::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

sen hangi ülkedeydin canım almanya mı nasıl oaralar güzel mi ah ah ben hiç yurtdışına çıkmadım çok merak ediyorum diğer ülkeleri

benimde b. ablam almanya münihte yaşıyo 9-10 yıldır hemde aaah ah hasretlik çok zor,,neyse bende 16 yaşındayken gitmiştim yanına 3aylık turist olarak hemde tek başımaaçok heycanlı bişeydi yaaa,hiç bilmediğim bi yer burda uçağa kadar babamla gittim türklerde var sorun yoktuda ordan babamdan ayrıldım ve artık tek başınaydım e bide 16 yaşında tabi:26:nasıl becerdim hayret ediyorum :44:heleki münihte indiğimde uçaktan herkez almanca konuşuyo ee ben napem en ufak bi dilim yok,ama helal olsun hallettim işaret diliylen
ay anılarım depreşti özledim yaa ordaki yaşadığım 3 ayı şuan gel dese 1dk düşünmem giderim eşim falanda umrumda değil ama çocuklarımsız aslaaa

Bakalım yarın yazarım verirse
tamam canım
tabiki olabilirsin hoşgeldin aramıza
az zaz gitsin ama gitsin..
arzuda demiş zaten ben gr gr verdim kiloları..
öyle kilolar gitmedi yani...
bunu duymam iyi oldu umudumu kaybetmek üzereyim çünkü kalan kiloları 3 ayda verebilecekmiyim merak ediyorum
evet biraz hırs yaptım galiba ama sizinle tanışmasam bu kadar azimli olamazdım onu biliyorum kesin şimdiye bırakmış çikolarla yeniden kanka olmuştum bile
o hırs bitek bende yok sanırım :26:
samimiyet ne durumda görümceyle ayıp etmişte, benimde var 1 tane ama allahtan uzakta senede 1-2 kere ancak konuşuruz bayramda seyranda oda

ben doğumdan önce fazla kilo alınca doktor '' normalde günde yarım saat yürü derim ama sen 1 saat sabah, 1 saat akşam yürüyeceksin'' deyince koşa koşa koşu bandı aldık 10 gün öncesine kadar nadiren kullanıyordum eşim ses sistemi falan ayarlamıştı sıkılmayalım diye ama yinede zaman geçmiyor üzerine 10 gündürde düzenli kullanıyorum nete giriyorum aynı zamanda biraz daha iyi geçiyor vakit ama yinede sık sık saate bakıyorum yarım saat zor geçiyor kullanabileceğine inanıyorsan al derim çünkü dışarda aynı tempoyla yürüyüp ter atmak zor güzel terletiyor ama çok yer kaplıyor bende satmayı düşünüyorum ama önce zayıflayayım ayrıca üzerinde bornoz kurutmakta iyi oluyor
benim kayınvalidemde oğluya 5 dk konuşmadan mine kızım napiyor sesi çıkmıyor der beni ister hemen teli uzatır eşimde sinir olurum bende herseferinde konuşmak zorundayım sanki, allahtan eşimde annesiyle haftada 1 konuşur ben gibi günde 2-3 kere konuşsa neyapardım

Herkese iyi gecelerr nasılsınız kızlarr??
buqünde kaçamak yaptım
ama bu kaçamak beni yıldırmadı.. annemlerdeydim akşam eve qelince 20 dk tempolu yürüyüşümü yaptım
şimdide yeşil çayımı içicem
inşallah yarın artıları qörmem
65.8 dim bu sabah ve bir daha 66 rakamını qörmek istemiyoruuuuummmmmmmmmmm

hep aynılar desene,,ama cidden çok seyrek konuşurdu dediğin gibi haftada 1 belki
ama yılbaşındaki büyük kavgamız sonucu artık o adamla ne tek kelime konuştum nede yüzünü gördüm,ama eşimi bilemem konuşursa konuşsun karışcak değilim,,annesiyle sorunum yok okadar oyüzden geçen hafta aramıştı oğlunu baya konuştular sonra bana verdi konuştum ,yazık olur şimdi konuşmazsam şeker ve tansiyon hastası kadın zaten hep kocası yüzünden çıkan kavgalar yüzünden çok hastanelik oldu,bidaha üzmek istemiyorum onuu,ama o adam o kadının başındayken daha çoook hasta olur o kadın oof neyse içim şiştii

bence yarın tartılma hemen kiloya dönüşmez zaten, boşuna canın sıkılır motivasyonun düşer

bence yarın tartılma haftaya kadr sık dişini cuma tartıl moralin bozulmaz böylece üzülmeee,ama cidden moralin bozulcanı bile bile tartılmakta mantıksız yanii değmez

bende şimdi küstüm yazacaktım almıyon beni diye puuuuuuuuf ben yavaş yavaş hazırlanam kızlar benimkini almaya gidecem. gece gece erzurum yollarında kurp kapmasa bari beniiiiiii
aman dikkat et canim kaplarini kilitle arabanin inme öyle biseyde olursa ya Allaha emanet ol
karar verdim canim almicam yapmam bende herhalde :26:

sen hergün tartiliyomusun :26:

Son düzenleme:
bende şimdi küstüm yazacaktım almıyon beni diye puuuuuuuuf ben yavaş yavaş hazırlanam kızlar benimkini almaya gidecem. gece gece erzurum yollarında kurp kapmasa bari beniiiiiii
ayy kız allah korusun ağzından yel alsın

neyse düşünme canım böyle şeyler düşündükçe insanı eskilere götürür boşu boşuna canını sıkma şincik

beyazda hande yenerin şarkısını türk sanat müziği tarzında söylediler valla daha güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…