sen hangi ülkedeydin canım almanya mı nasıl oaralar güzel mi ah ah ben hiç yurtdışına çıkmadım çok merak ediyorum diğer ülkeleri
dur kız yeme 3 cüyüüüüüüü 2 tane yemişin zati onu bana yolla
ne oldu canım:26:
ama ben oynamak istiiiiiiim:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
allahımyaa benim eşimde eskiden annesi arardı alo oğlum napıyon derdi iyiyiz derdi eşim ee tuğba napıyo ver bakam derdi hemen ya sanki çok tınlıyolarya beni
görümcekten inciler canım..
konuşmak istemedim eşim de verdi tlfnu zorla
ona da sinir oldummmmm
aha seni dileğe söyleceeeeemmbugün tek cozutan ben degilim yani :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:aman neyse dilek yok oyna bacim bosver :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
bak ben sana anlatamda gülek. ben ilk evliyken hergün aradı benim kaynana akşam ne yiyonuz diye sorardı mesela. bende saf saf sölerdim. sonra eşimide arıyo onada soruyo. ben yanındayım ama farkında değil. diyo ki eşime ne yediniz dün. oda diyorki köfte yedik anne. "aaa benşm getirdiğim köftemi " diyo. eşimde diyoki yok anne 1 aydır durur mu o. yeni yaptı karapisi. kaynana gene sori ev yapımı mı hazır mı? ben ozamanlar çok bozuludrum bunlara şimdik ise çok gülüyom yaa.
he biz yemek yapamiz sen 1 ay önce getirdin köfteyi ısıtıpp ısıtıp yiyoz:)))ki getirdi köfteyi yiyemedik çok tuzluydu pisilere verdiydin ay birde onu duysa kesin karalar bağlardı
Evet canim Almanyadayim.Güzelmi bilmiyorum ama temiz ve düzenli canim
Türkiyemm baskaama malesef benim cennet memleketimin hic kiymetini bilmiyo halkimiz heryerde cöpler trafik düzensiz insanlar saygisiz.....
aha seni dileğe söyleceeeeemmama yinede çoşcam anam çoşcaaam :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
ee yani gülmecende ne etcen valla hasta ederler yoksa bunlar insanı en iyisi takmamak yeni yeni anlıyorum ama gerçekten takmayıncada hayat çok matrak geliyoya valla hadi ellerr:81::81::118::118::119:
ay günün birinde oralara gelirsem beni misafir edersin artıkbenim de orada akrabalar var. çok merak ediyorum oraları. gezmiyon mu heç kız güzel mi bilmim demişin. ya evet bizim ülke doğaya hayvana karşı çok saygısız.
ay unuttum gel pisim gel ne demek
sen hangi ülkedeydin canım almanya mı nasıl oaralar güzel mi ah ah ben hiç yurtdışına çıkmadım çok merak ediyorum diğer ülkeleri
tamam canımBakalım yarın yazarım verirse
tabiki olabilirsin hoşgeldin aramızamerhaba bayanlar.Burayı gökte ararken yerde buldum ve çokkkk sevindim.merak ettiğim bir kaç şey var?öncelikle kendimden bahsedeyim biraz ben yaklaşık 6 yıldır 60-63 kilo aralığında olan bir insandım bu kış ne olduysa 73 kiloya çıktım ve bundanda çok rahatsızım.kısa bir dönem kortizon kullandım oda etken tabiki.aynı zamanda hiçbir kıyafetimede sığamıyor gibiyim.şimdi merak ettiğim grubunuza bende dahil olabilir miyim?lütfen tek başıma üstesinden gelemeyeceğim galiba.benide grubunuza dahil edermisiniz?
bunu duymam iyi oldu umudumu kaybetmek üzereyim çünkü kalan kiloları 3 ayda verebilecekmiyim merak ediyorumaz zaz gitsin ama gitsin..
arzuda demiş zaten ben gr gr verdim kiloları..
öyle kilolar gitmedi yani...
o hırs bitek bende yok sanırım :26:evet biraz hırs yaptım galibaama sizinle tanışmasam bu kadar azimli olamazdım onu biliyorum kesin şimdiye bırakmış çikolarla yeniden kanka olmuştum bile
samimiyet ne durumda görümceyle ayıp etmişte, benimde var 1 tane ama allahtan uzakta senede 1-2 kere ancak konuşuruz bayramda seyranda odaaman hiç iyi olmadı ki zaten aramız
sınava çalışıomusun falan dedi..
ben de motivasyonum düşük bu aralar bakalım napcam dedim
tembellik yapıosun yap bakalım nereye kadar diyorrr
sanki onun sayesinde idame ettriyorum ben hayatımı
sanki onun parasını yiyiorum.
eşim var anam var babam var ona ne benim sınavımdan yaaa..
bi de habire maddiyattan dert yanıyor önceden kocası işsizdi
dert yanardı şimdi kadrolu devlette işe girdi
hala dert yanıyor eşime hey allahım yaaa
bak ben sana anlatamda gülek. ben ilk evliyken hergün aradı benim kaynana akşam ne yiyonuz diye sorardı mesela. bende saf saf sölerdim. sonra eşimide arıyo onada soruyo. ben yanındayım ama farkında değil. diyo ki eşime ne yediniz dün. oda diyorki köfte yedik anne. "aaa benşm getirdiğim köftemi " diyo. eşimde diyoki yok anne 1 aydır durur mu o. yeni yaptı karapisi. kaynana gene sori ev yapımı mı hazır mı? ben ozamanlar çok bozuludrum bunlara şimdik ise çok gülüyom yaa.
he biz yemek yapamiz sen 1 ay önce getirdin köfteyi ısıtıpp ısıtıp yiyoz:)))ki getirdi köfteyi yiyemedik çok tuzluydu pisilere verdiydin ay birde onu duysa kesin karalar bağlardı
ben doğumdan önce fazla kilo alınca doktor '' normalde günde yarım saat yürü derim ama sen 1 saat sabah, 1 saat akşam yürüyeceksin'' deyince koşa koşa koşu bandı aldık 10 gün öncesine kadar nadiren kullanıyordum eşim ses sistemi falan ayarlamıştı sıkılmayalım diye ama yinede zaman geçmiyor üzerine 10 gündürde düzenli kullanıyorum nete giriyorum aynı zamanda biraz daha iyi geçiyor vakit ama yinede sık sık saate bakıyorum yarım saat zor geçiyor kullanabileceğine inanıyorsan al derim çünkü dışarda aynı tempoyla yürüyüp ter atmak zor güzel terletiyor ama çok yer kaplıyor bende satmayı düşünüyorum ama önce zayıflayayım ayrıca üzerinde bornoz kurutmakta iyi oluyorya kizlar bisey sorucam kosu bandi almayi düsünüyorum ne dersiniz?
Önceden bisiklet vardi kullanmadim totomu aciyotu oturdugum yeribende kullanmiyorum diye verdim birinine
hani bu sey varya kücük ay neydi onun adi ya :44:stepper mi ne ondan vardi yapmadim onuda verdim simdi diyomki
kosu bandi alsammi alamasammi ya alirda onuda kullanmazsam :26:
of kararsiz kaldim :44:
benim kayınvalidemde oğluya 5 dk konuşmadan mine kızım napiyor sesi çıkmıyor der beni ister hemen teli uzatır eşimde sinir olurum bendeallahımyaa benim eşimde eskiden annesi arardı alo oğlum napıyon derdi iyiyiz derdi eşim ee tuğba napıyo ver bakam derdi hemen ya sanki çok tınlıyolarya benineyse hemen eşim seni istiyolar al diye teli elime sıkıştırırdı knuş konuş diye,sinir ola ola güzel güzel konuşurdum hadi annesiyle sorunum yok ama illaki 2dk konuşmadan babana veriyom telefonu diyip pederle knuşmak zorunda kalıyodum 1 saat okadar çok çenesi varki inanamazsın ve dayanamazsın heleki bide alıngan tavırlı biriki allah muhafaza kurtuldum şimdi neyse allahım o adamı bidaha göstermesin bana ne diyim..nefret ediyorum ondan sende takma uzakmış allahtan ya yakın olupta hergün yüzyüze konuşmak zorunda kalsaydınız nolcaktıı
benim kayınvalidemde oğluya 5 dk konuşmadan mine kızım napiyor sesi çıkmıyor der beni ister hemen teli uzatır eşimde sinir olurum bendeherseferinde konuşmak zorundayım sanki, allahtan eşimde annesiyle haftada 1 konuşur ben gibi günde 2-3 kere konuşsa neyapardım
Herkese iyi gecelerr nasılsınız kızlarr??
buqünde kaçamak yaptım
ama bu kaçamak beni yıldırmadı.. annemlerdeydim akşam eve qelince 20 dk tempolu yürüyüşümü yaptım
şimdide yeşil çayımı içicem
inşallah yarın artıları qörmem
65.8 dim bu sabah ve bir daha 66 rakamını qörmek istemiyoruuuuummmmmmmmmmm
Herkese iyi gecelerr nasılsınız kızlarr??
buqünde kaçamak yaptım
ama bu kaçamak beni yıldırmadı.. annemlerdeydim akşam eve qelince 20 dk tempolu yürüyüşümü yaptım
aman dikkat et canim kaplarini kilitle arabanin inme öyle biseyde olursa ya Allaha emanet olbende şimdi küstüm yazacaktım almıyon beni diyepuuuuuuuuf ben yavaş yavaş hazırlanam kızlar benimkini almaya gidecem. gece gece erzurum yollarında kurp kapmasa bari beniiiiiii
karar verdim canim almicam yapmam bende herhalde :26:
tamam canım
tabiki olabilirsin hoşgeldin aramıza
bunu duymam iyi oldu umudumu kaybetmek üzereyim çünkü kalan kiloları 3 ayda verebilecekmiyim merak ediyorum
o hırs bitek bende yok sanırım :26:
samimiyet ne durumda görümceyle ayıp etmişte, benimde var 1 tane ama allahtan uzakta senede 1-2 kere ancak konuşuruz bayramda seyranda oda
ben doğumdan önce fazla kilo alınca doktor '' normalde günde yarım saat yürü derim ama sen 1 saat sabah, 1 saat akşam yürüyeceksin'' deyince koşa koşa koşu bandı aldık 10 gün öncesine kadar nadiren kullanıyordum eşim ses sistemi falan ayarlamıştı sıkılmayalım diye ama yinede zaman geçmiyor üzerine 10 gündürde düzenli kullanıyorum nete giriyorum aynı zamanda biraz daha iyi geçiyor vakit ama yinede sık sık saate bakıyorum yarım saat zor geçiyor kullanabileceğine inanıyorsan al derim çünkü dışarda aynı tempoyla yürüyüp ter atmak zor güzel terletiyor ama çok yer kaplıyor bende satmayı düşünüyorum ama önce zayıflayayım ayrıca üzerinde bornoz kurutmakta iyi oluyor
benim kayınvalidemde oğluya 5 dk konuşmadan mine kızım napiyor sesi çıkmıyor der beni ister hemen teli uzatır eşimde sinir olurum bendeherseferinde konuşmak zorundayım sanki, allahtan eşimde annesiyle haftada 1 konuşur ben gibi günde 2-3 kere konuşsa neyapardım
Herkese iyi gecelerr nasılsınız kızlarr??yok canim almicamgaliba güvenmyiorum kendime yapmam :26:
buqünde kaçamak yaptım
ayy kız allah korusun ağzından yel alsınbende şimdi küstüm yazacaktım almıyon beni diyepuuuuuuuuf ben yavaş yavaş hazırlanam kızlar benimkini almaya gidecem. gece gece erzurum yollarında kurp kapmasa bari beniiiiiii
hep aynılar desene,,ama cidden çok seyrek konuşurdu dediğin gibi haftada 1 belki
ama yılbaşındaki büyük kavgamız sonucu artık o adamla ne tek kelime konuştum nede yüzünü gördüm,ama eşimi bilemem konuşursa konuşsun karışcak değilim,,annesiyle sorunum yok okadar oyüzden geçen hafta aramıştı oğlunu baya konuştular sonra bana verdi konuştum ,yazık olur şimdi konuşmazsam şeker ve tansiyon hastası kadın zaten hep kocası yüzünden çıkan kavgalar yüzünden çok hastanelik oldu,bidaha üzmek istemiyorum onuu,ama o adam o kadının başındayken daha çoook hasta olur o kadın oof neyse içim şiştii
beyazda hande yenerin şarkısını türk sanat müziği tarzında söylediler valla daha güzel oldu
heya valla hadisenin aşk kaç beden giyer şarkısınıda söyledilerdi aynı tarz daha güzel olmuştuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?