70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün akşam çaya gittik biarkadaşımıza, kurabiye, meyve çerez yedim ama azzzz :26: :26: yemesemde ayıp olurdu yaniiii, neyse yarın herşey sil baştan devam iyi geceler canlar ben yatıyorum rüyanızda çıtır hallerinizi görün

bence yarın tartılma hemen kiloya dönüşmez zaten, boşuna canın sıkılır motivasyonun düşer

bence yarın tartılma haftaya kadr sık dişini cuma tartıl moralin bozulmaz böylece üzülmeee,ama cidden moralin bozulcanı bile bile tartılmakta mantıksız yanii değmez

ama tartılmazsam duramam dayanamam kii tartı yatağımın dibinde duruyo
her sabah üstüne çıkmam lazım

aman dikkat et canim kaplarini kilitle arabanin inme öyle biseyde olursa ya Allaha emanet ol
karar verdim canim almicam yapmam bende herhalde :26:

sen hergün tartiliyomusun :26:

evet

hoşgeldiiiin, geçmişe giden zor döner zatiii
hoşbulduk..

iyi geceler..keşke rüyamızda çıtır halimizi görsek iyiyce gaza geliriz bari..

hoş bulduk...

ama tartılmazsam duramam dayanamam kii tartı yatağımın dibinde duruyo
her sabah üstüne çıkmam lazım

evet

manyaaaaakkk deliii valla bende dayanamam diyodum geçen cumaya kadar ama geçen cumadan buyana hiç bigün bile tartılmadımvede baktımki okadar kaçamklarla dolu geçirmeme rağmen kilo almamış olmanın keyfini yaşadım bugün süpriiiiz oldu tabiidahada vermişimdir diye düşünmenin salaklığıda pahabiçilemez heraldee

ulaşırsın canım ne kalmış şurada
insaallah canim
gelmedi daha canım bekliyom 12 den sonra inecek uçağı
yok kız ben korkmuyorum ama sıkıldım yalnız ya. arada kavga etmek içinde olsa birileri gerek dimi
ben tek evde korkarim ya hic kalamamm
tesekkurler canim faydali paylasim olmus
ben sinir olurdum ya ona neymis gelip elleriylede besleseymis oglunu iyi dayanmissin
hep aynilar ya benimkiler pek karismaz ama ablaminkileri biliyorum ve sinir oluyorum ve diyorum versene sunlarin cevabini hala cekiyo
al canım benim vardı çok güzel çamaşır askılığı oluyo

cok guldum ya

ne cok konusmussunuz ya oku oku bitmedi

bende dayanayim diyorum yok olmuyo bikac gun dayaniyorum sonra duramayip tartiliyorum ama bende karar verdim tartilmak yok cumaya kadar bakalim gitcekmi

kıss sana yeter o kadar sen yeterince verdin
artık biz verelim 60 da kalmıssın yaa ben varya 59u qörmek için
bütün qün ölüm orucu tutardım
kendime çok acımasız davranıyorum diyette ama evden çıkmamam qerek...
biyere qidince diyete elveda diyorum
hemen kim diyetteymiş, hani, nerede?
moduna qiriyorum

ben çıkıyorum kızlar kocisim uyuya kaldı boynu tutulcak qaribimin uyandırim da yatalm artık
yarın artılarımla beraber qelirik artık
qörüşürzzzz

kızlarya bişey sorcam pek kimse yok ama neyse yarın gene sorarımya şimdi bende iki canavar varyaa evde hanii ,,ben artık onlarla baş edemiyorum, evdeki bütün oyuncaklardan çok çabuk sıkılıyolar, beni paylaşamıyolar, yetti artık diye bağırıyorum bazen, ama oğlan neysede küçük kız hiç anlamıyo, dahada bas bas ağlıyo, susmuyoda ilgilenmeden, neyse ne zamandır düşündüğüm bi ürün vardı ,kaydırak alsak eve acaba nasıl olur ikiside sırayla kayarlar, bende biraz kendi kendime zaman geçiririm, bişeyler yaparım dedim,, sıkılırlarmı bilmiyorum ama çok ihtiyacım var onları oyalıycak bişeye ,,aklıma yattı gibi ama 2tane buldum aynı yerde aralarında 150tl fark var karar veremedim hangisi daha iyi olur bi yardım akıl verseniz:26:
şimdiden ilgiliniz alakanız için sağolun allah razı olsun kafayı yemek üzereyim çünkü

bu 354lira
salıncaksız olanda 206lira baya fark var arada ama ne bileyim napsam

daha eşime demedim gelince anlatcam bakalım o ne diycek bukadar sıkışık bi zamanda,ama taksit imkanı veriyolarya ona güvendim ne biliyim işte inşallah kabul eder...

Son düzenleme:

iyi dusunmussun canim biraz rahatlarsin bence salincakli olani al biri kayarken digeri sallana bilir hem sanki daha kullanisliymis gibi gozukuyo

iyi dusunmussun canim biraz rahatlarsin bence salincakli olani al biri kayarken digeri sallana bilir hem sanki daha kullanisliymis gibi gozukuyo

çok sağol canımya valla doğru karar verdiğimi düşünmeniz bile benim iin motiveeşimin gelmesine 5dk kaldı çok heycanlıyım inşallah kabul ederde:26:
evet benimde gözüm onda kaldı aynısını düşündüm oğlan sığarmı bilmem ama tam kıza göre,,evde var salıncak ama kocaman diye ikidebir eve getiremiyorum çocuk odasında katlı duruyo,arada binmeye giriyolar ama açık tutamıyorum çok yer kaplıyo ,,kaydırakta napcam bilmemeh onu sonra düşüneyim

iyi geceler kizlar ben spor yapip kizi uyutup uyuycam tugba hala devam ediyorum 15 dakika suruyo ama sanki ise yariycakmis gibi gozukuyo tesekkurler

trendy canim bak sana bir tavsiye

cocuklarin oyuncaklarini mesela 4 e böl bir bölümü kalsin digerlerini kaldir sakla ama onlar uyurken felan

2 hafta kadar sonra digerlerinden cikar odalarindakini kaldir yani böyle sürekli degistiriceksin

mesela büyük torbalara koyup 1 2 3 4 diye numaralayip döne döne cikarirsin her hafta bir torba

aradan zaman gecince unutuyolar ve yeni gibi oynuyorlar

hemde fazla oyuncak olmayinca ortalikda toplamakda kolay

kızlar en son ben yazayım bari menümü ancak fırsat bulabildim

sabah

1 domates
kk kadar beyaz peynir
4 zeytin
1 kupa bardak çay
ara

10 15 kuru üzüm

öğle

yok

ara

2 tane siyah erik

akşam

küçük bir ekmek parçası ile 3 4 tane sucuk

ara

1 bardak çay
1 muz
4 parça ananas(küçük küp şeklinde)

herkese günaydınlarrr,
Nasılsınız arkadaşlar?
Antalya dan güneşli ve rüzgarlı bir günden merhaba hepinize. Ben salı günü ameliyat olacağım kızlar, dualarınızı bekliyorm. Cumaya gelemeyebilirim, hayırlısı olsun. Rabbim hasta olan kullarına şifalar, dertlilere dermanlar versin inşallah.
Güzel ve az kaçamaklı hafta sonları diliyorum hepinize
Geçmişe dalmaya çalışacağım biraz Çıkması da zor ama neyseeee.

Günaydın kızlar,
Biliyorsunuz geçen hafta 71.6 iken bir anda hop diye gece vardiyası sonrası 73 lere çıktım.
Nedenini sorgulayıp durmuştum, moralim bozulmuştu.
Sonra düşündüm, gece vardiyasında 2 kase nesfit yemiştim ve Zero içmiştim.
Bunlardan olduğunu düşündüm veeee dün gece vardiyasında burdaki arkadaşlarımın önerisini dikkate alıp beyaz leblebi götürdüm yanıma.
Bir de galeta yedim.
Eve gelince de kahvaltı yapıp uyudum, akşam 18:00 ' de ton balıklı salatamı yedim.
20:30' da meyvemi yedim.
Veeee geçen gün 72.4 ikennnn bu sabah 71.8 çıktım.
Bundan sonra nesfit mesfitttt yokkk, Zero yokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…