- 7 Aralık 2011
- 11.175
- 7.229
- 448
Çok şişman bir adam, çok şöhretli bir doktora gidiyor, konu zayıflama. Doktor, bir hafta kullanmak üzere, isimsiz bir hap veriyor kendisine.
İlk kullandığı gece, uyur uyumaz rüya görmeye başlıyor adam. Bir saray içinde, etrafında onlarca cariye, sabaha kadar bir onla, bir bunla. Sabah uyandığında, kan ter içinde. Her gece aynı şey. Bir haftanın sonunda bütün fazla kilolar atılmış durumda.
Günler sonra yolda şişman bir arkadaşına rastlıyor ve tabii nasıl kilo verdiği soruluyor. Arkadaşına anlatıyor.
Arkadaşı da doğru doktorun yanına tabi. Aynı tedavi. İlk gece, adam rüyasında bir sarayda. Etrafında onlarca adam. Bir o yatırıyor adamı, bir bu.
Hele en son gelen bir zenci var ki, adamı mahvediyor. Üçüncü gün sonunda adam dayanamıyor ve telefon ediyor doktora. Neden arkadaşı ile kendi rüyalarının farklı olduğunu öğrenmek istiyor.
Doktor biraz düşündükten sonra soruyor:
- Siz hastaneye mi gelmiştiniz, muayenehaneye mi?
Başlangıç kilom:75
Geçen hafta: 72
Bu hafta: 71.7
Giden: 300 gram
Toplam giden: 3.3kg
Hedef: 65
Regl döneminde olduğumdan halime çok şükür diyorum...Kilo veren kısçeleri tebrik ediyorum
ağzım yarıldı gülmekten
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:ahanda geldiiim hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hatta 2kase pudingimide hüplettim az önceee,,3.üde yolda mideme inmek çin sabırsızlanıyooo hobaaaaaaaaaa
Takma kafaya, boşverrr, aşağıda okudum da.offf canım çok sıkkın
insanlar telefondan bile sorun çıkarıyor yaa
bi rahat bıraksalar artıkkkkk
Bence de az olsun, öz olsun.Evet ortim verelim de 300-500 olsun naapalım almaktan iyidir
Ara öğün önerileri
• 3 kuru kayısı, 2 parça ceviz
• Yarım paket diyet bisküvi, 1 bardak süt ile kahve
• 1 kutu yoğurt, 10 -15 adet yaban mersini
• 1 kutu az yağlı süt, 1 adet taze meyve
• 2 adet grisini, 1 bardak ayran
• Yarım paket diyet çubuk kraker, ayran
• ½ simit, peynir
• 1-2 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir
• Light kaşarlı kepekli tost, söğüş sebze
• 1 kutu meyveli yoğurt, 10 fındık
• Yarım paket mısır pirinç çıtırı ve az yağlı kaşar (fırınlanabilir)
• 1 su bardağı yağsız patlamış mısır, 1 avuç kuru üzüm
• Çiğ sebzelerden oluşan salata tabağı, 1 dilim peynir, diyet kraker
• 1 avuç beyaz leblebi, 1 bardak kefir
• 5 adet kuru erik, 10 badem
• Yarım yufkadan sebzeli yağsız gözleme, 1 bardak light ayran[/COLOR][/B][/QUOTE]
Teşekkürler.
bak ben sana anlatamda gülek. ben ilk evliyken hergün aradı benim kaynana akşam ne yiyonuz diye sorardı mesela. bende saf saf sölerdim. sonra eşimide arıyo onada soruyo. ben yanındayım ama farkında değil. diyo ki eşime ne yediniz dün. oda diyorki köfte yedik anne. "aaa benşm getirdiğim köftemi " diyo. eşimde diyoki yok anne 1 aydır durur mu o. yeni yaptı karapisi. kaynana gene sori ev yapımı mı hazır mı? ben ozamanlar çok bozuludrum bunlara şimdik ise çok gülüyom yaa.
he biz yemek yapamiz sen 1 ay önce getirdin köfteyi ısıtıpp ısıtıp yiyoz:)))ki getirdi köfteyi yiyemedik çok tuzluydu pisilere verdiydin ay birde onu duysa kesin karalar bağlardı
Aynı bende de var, sanki mecburuz konuşmaya. Ben hiç ona demem annemi ara konuş diye
tamam canım
tabiki olabilirsin hoşgeldin aramıza
bunu duymam iyi oldu umudumu kaybetmek üzereyim çünkü kalan kiloları 3 ayda verebilecekmiyim merak ediyorum
o hırs bitek bende yok sanırım :26:
samimiyet ne durumda görümceyle ayıp etmişte, benimde var 1 tane ama allahtan uzakta senede 1-2 kere ancak konuşuruz bayramda seyranda oda
ben doğumdan önce fazla kilo alınca doktor '' normalde günde yarım saat yürü derim ama sen 1 saat sabah, 1 saat akşam yürüyeceksin'' deyince koşa koşa koşu bandı aldık 10 gün öncesine kadar nadiren kullanıyordum eşim ses sistemi falan ayarlamıştı sıkılmayalım diye ama yinede zaman geçmiyor üzerine 10 gündürde düzenli kullanıyorum nete giriyorum aynı zamanda biraz daha iyi geçiyor vakit ama yinede sık sık saate bakıyorum yarım saat zor geçiyor kullanabileceğine inanıyorsan al derim çünkü dışarda aynı tempoyla yürüyüp ter atmak zor güzel terletiyor ama çok yer kaplıyor bende satmayı düşünüyorum ama önce zayıflayayım ayrıca üzerinde bornoz kurutmakta iyi oluyor
benim kayınvalidemde oğluya 5 dk konuşmadan mine kızım napiyor sesi çıkmıyor der beni ister hemen teli uzatır eşimde sinir olurum bendeherseferinde konuşmak zorundayım sanki, allahtan eşimde annesiyle haftada 1 konuşur ben gibi günde 2-3 kere konuşsa neyapardım