paylaşmak gibisi var mı canım.. rahatla tabi zaten istiyordun eşin de istiyordu
ee oğluşun da büyüdü artık güzel bir zamanlama oldu bence
amin canım inşallah
hoşgeldinn
hepimizin hikayeleri benzer aslında
kiloları alırken farketmiyoruz
sonra bi tartılalım diyoruz ve yüzümüz aynen böyleoluyorrrr
seviyorum seni ballıgaymakkk:111:
biliyodum biliyoduuuumpaylaşmak gibisi var mı canım.. rahatla tabi zaten istiyordun eşin de istiyordu
amin canım inşallah
hoşgeldinn
hosgeldın dah aonce verdıgıne gore yıne verırsın kıs ayları kılo almaya cok musaıt yanı 6 ayda deıl 2 ayda da alınır bencevermesı ıste o kadar kolay olmuyo
aynen canım her konuda oyle aslında ben sımdı hamıleyım ya mesela ıs yerınde kımler ne dıycek dıye stres yapıyom:18:herkesın her konuda fıkrı var masallah ama bı derdın sıkıntın olsun dedıgın gıbı hıs seslerı cıkmaz ınsanlar cok bencıllestı malesef
Harika
limonlu soda ıcsem kotu mu olur:26::26::26::26:
işte çok küçükmüşüm kandırmışlar beni
hayırlı olsun seninde, bugün ne güzel haberler geliyor öylebende cts test yaptım ve hamileyim son zamnlardakı durumum bundan kaynaklıymıs kılo veremıyorudm hatta almıstım ve uyku yorgunluk hali vardı dün yazmadım cunku hala kabullenemedım bı garıbım esım cok ıstıyordu ama calısma fılan yapmıyoduk ozellıkle hayırlısı tabı ama ayseden güç aldım ve bende söyleyeyim dedim belkı bıraz rahatlarım
merak ediyordum menüme ne diyeceksin diye, süpermiş yazısını görünce ağzım kulaklarım vardı birdenSüpermiş.
Dr vermişti hurmaayı bana tatlı isteğimi kessin diye.:
Süpermişş keşke bende görebilsem 63ü.
B ide veremiyorum diye üzülüyosun he
eşim askerdeyken bizde çok zorlanmıştık kıbrıstaydı bide ayda 500-600 tel faturası ödüyorduk çok zordu anlıyorum seniAy iki dakka melankolik takılayım dedim.
Şok haberlerle şaşırdım valla
Tekrar yazayım alıntıladım gerçi ama.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kısçeler.
Çok sevindim...
Benim durumum da kar + soğuk + para + sevdicekle konuşamamak + müdür + iş böylee gidiyo.
Umarım düzelicek ama.
bence gümüş rengi güzel gider kollarındaki figürle uyarkızlar bısı danıscm sıze arkadsmn dugunune elbse aldm kadıfe mını sırt dekltelı kollarında sarkık gumus fıgurlerı war sıyah
sızce bunun altına hang renk ayakkabı alablırım we modelı nasıl olmalı
senin öğlen yediğini görünce ben bugün fazla yemişim dedim doydunmu sen salatayla akşamda bebek görmeye gitmiştin galiba afiyet olsun canım kaçamaklarda olacak aradaHazır ballı kaymakta burdayken dün ki menümü yazayım.
07:50
1 Fincan Türk Kahvesi
09:00
Uno denge ekmeğiyle yapılmış sandvic ( içinde 1 çeri domates, tel peyniri, 3 ufak salam, maydanoz ),
5i 1 yerde çay
11:30
1 kuru incir
12:30
Tonlu Salata,
Ayran
16:00
3 hurma,
5 i 1 yerde
18:00
2 tane limonlu etiform
19:00
Yarım kepçe sebze çorbası,
2 yk yoğurt,
Salata,
2 yk tavuklu bezelye,
5 küp şeker büyüklüğünde helva
20:30
Yarım milföy,
1 ufak dilim kek,
3 yk patates salatası.
kilo aldığın içinmi çok kötü görünüyorsun dedi??? ilginç kırılırmı diye düşünmedimi acaba:44::44::44:Misafirliğe gitmiştik valla onlarla kurtulduğuma sevindim.
Yengem sağolsun yemedin bişey diyip durdu.
Geçen anlatmıştım en son beni geçen nisan ayında falan görmüşlerdi sanırım.
Görür görmez bi selamdan önce ne olmuşsun böyle demişlerdi.
Sonra koca bulamıycan, çok kötü görünüyorsun vs vs sayıp dökmüşlerdi..
Dün hiçbişi diyemediler.
2 saat sonra bardakları toplayacagım sırada yengem zayıflamışsın güzel olmuşsun farkettim falan dedi.
Bende bunu söylemeni bekliyordum falan dedim.
bu arada avatarin cok tatli yani onu söyle mangalda düsünüyorum da
hoşgeldin aramızaherkeze merhaba...
aranıza katılmaya geldım 79 kıloyla( şöyle yakın geçmısle kendımden azıcık bahsedıyım... 58 kıloydum evledıgımde, yıl 2006! evlendıkten sonra hıc tartılma ıhtıyacı duymadan 5-6 ay gectı ve tartıldıgımda 8 kılo aldıgımı görünce şoka gırdım.nasıl olduysa cabuk alıstım 66 kılo olmaya.derrrken bı 4 kılo daha alarak 1.5 yıl ıcınde 70 oldum!!! bı kac zayıflama çabası, eve kosu bandı vs alsamda hıc bı ıse yaramadı 2-3 kılo verıp 5 kıo gerı aldım zaman ıcınde.... bebek ıstedıgımızde 74 kılo olmustum. hamıle kaldım, düşük yaptım ve 1 aylık psıkolojı bozukluguyla kendımı yemege verdım 4 kılo daha aldım!! tekrar hamıle kaldıgımda 79 kıloydum!!! 93le doguma girdım. cabuk toparladım neysekı, kızım 6 aylık olduğunda 82 ye ınmıstım.kızım 1 yasına girdiginde artık 76 ydım.2 yasına girdi yazın hala 76ydım.ama yazın guzel zayıflamıstım denız, yürüyüş ve ardından ramazan... 71 oldum ama karakıs geldı eve tıkıldık.günler, oturmalar,arkadaslarla kahvaltılarrr derken 8 kılo aldım hala ınanamıyorum kendıme!!! insan 6 ay gıbı bı süre zarfında 8 kılo alırmı-nın en acık örneğiyim sanırım
biraz uzun oldu ama kendımi ne hale getirğimi gözüme sokmak istedim aslında!!!
malesef öyle canım..
çevreyi takmayalım bağımsız yaşayalım diyoruz
o da olmuyor biyere kadar yani..
millet haddine olmayan her konuda yorum yapmaya bayılıyor
bana da neden çocuk yapmıyosun diyorlar.. eminim yapsam da yaşın küçüktü bekleysedin diyecekler.
hiç takma bu hamilelik konusunda bence her kafadan bi ses çıkacaktır
konuşsunlar kendi çaplarındaohh sen de çatır çatı doğurrr
limonlu soda ıcsem kotu mu olur:26::26::26::26:
yeter ki olumsuz bi durum olsun selama ne hacet sayıp dökerler
ama iyi güzel bişey olsun hiçbişey demezler işte..
insanlar neden böyle ki
ben kilo almış brini görsem çekinirim bişey diyememem
ama bizim çevrede görür görmez selamdan önce bi şaşkınlık ifadesi, şok olmuş ablak bi yüz
ulan bi selam ver dimi:86:
zayıflarsın fıstık olursun bu seferde gıkları çıkmaz:111:
hayırlı olsun seninde, bugün ne güzel haberler geliyor öyle
merak ediyordum menüme ne diyeceksin diye, süpermiş yazısını görünce ağzım kulaklarım vardı birdenhurma bende alayım bağırsaklarıda çalıştırıyormuş ama fazla yememek lazım sanırım şeker oranı fazlaymış
canım sende görürsün 70leri bile hayal edemiyordum demiştin şimdi 6lardasın yakın zamanda sende görürsün ben bak 6 kilo verdim ama 2 ayda burdaki kısçelere göre kaplumbağa hızında ilerliyorum
eşim askerdeyken bizde çok zorlanmıştık kıbrıstaydı bide ayda 500-600 tel faturası ödüyorduk çok zordu anlıyorum seni
bence gümüş rengi güzel gider kollarındaki figürle uyar
senin öğlen yediğini görünce ben bugün fazla yemişim dedim doydunmu sen salatayla akşamda bebek görmeye gitmiştin galiba afiyet olsun canım kaçamaklarda olacak arada
kilo aldığın içinmi çok kötü görünüyorsun dedi??? ilginç kırılırmı diye düşünmedimi acaba:44::44::44:
malesef öyle canım..
çevreyi takmayalım bağımsız yaşayalım diyoruz
o da olmuyor biyere kadar yani..
millet haddine olmayan her konuda yorum yapmaya bayılıyor
bana da neden çocuk yapmıyosun diyorlar.. eminim yapsam da yaşın küçüktü bekleysedin diyecekler.
hiç takma bu hamilelik konusunda bence her kafadan bi ses çıkacaktır
konuşsunlar kendi çaplarındaohh sen de çatır çatı doğurrr
Yoo soda da su gibi şeker.
sımdı soda da seker mı war demk ıstedn bna mı seker demk ıstedın anlamadım ben
iyiyim ben de bebeim..Biz iyiyiz seni sormalı kuzum.
biliyodum biliyoduuuumsende bana karsi bos degilmissin
İnekimde uzak dur ballı gaymak
ahahaaa aynenhos geldiiinminik ama bizim gibi sisman kelebek
canim takil buraya verirsin insallah
hoşbulbum inşallah ardıgımı bulcampaylaşmak gibisi var mı canım.. rahatla tabi zaten istiyordun eşin de istiyordu
amin canım inşallah
hoşgeldinn
inşş canım veririmmm.hep öyle zaten alması cocuk oyuncagı ,vermesi savaş kazanmak sankiiiihosgeldın dah aonce verdıgıne gore yıne verırsın kıs ayları kılo almaya cok musaıt yanı 6 ayda deıl 2 ayda da alınır bencevermesı ıste o kadar kolay olmuyo
aynen canım her konuda oyle aslında ben sımdı hamıleyım ya mesela ıs yerınde kımler ne dıycek dıye stres yapıyom:18:herkesın her konuda fıkrı var masallah ama bı derdın sıkıntın olsun dedıgın gıbı hıs seslerı cıkmaz ınsanlar cok bencıllestı malesef
Benimle pazarlık yapma bursalı
1 portakal veya 1 kivi veya leblebi
Ay güldüm nedense hoşuma gitti yanlış anlama sakın.
herkeze merhaba...
aranıza katılmaya geldım 79 kıloyla( şöyle yakın geçmısle kendımden azıcık bahsedıyım... 58 kıloydum evledıgımde, yıl 2006! evlendıkten sonra hıc tartılma ıhtıyacı duymadan 5-6 ay gectı ve tartıldıgımda 8 kılo aldıgımı görünce şoka gırdım.nasıl olduysa cabuk alıstım 66 kılo olmaya.derrrken bı 4 kılo daha alarak 1.5 yıl ıcınde 70 oldum!!! bı kac zayıflama çabası, eve kosu bandı vs alsamda hıc bı ıse yaramadı 2-3 kılo verıp 5 kıo gerı aldım zaman ıcınde.... bebek ıstedıgımızde 74 kılo olmustum. hamıle kaldım, düşük yaptım ve 1 aylık psıkolojı bozukluguyla kendımı yemege verdım 4 kılo daha aldım!! tekrar hamıle kaldıgımda 79 kıloydum!!! 93le doguma girdım. cabuk toparladım neysekı, kızım 6 aylık olduğunda 82 ye ınmıstım.kızım 1 yasına girdiginde artık 76 ydım.2 yasına girdi yazın hala 76ydım.ama yazın guzel zayıflamıstım denız, yürüyüş ve ardından ramazan... 71 oldum ama karakıs geldı eve tıkıldık.günler, oturmalar,arkadaslarla kahvaltılarrr derken 8 kılo aldım hala ınanamıyorum kendıme!!! insan 6 ay gıbı bı süre zarfında 8 kılo alırmı-nın en acık örneğiyim sanırım
biraz uzun oldu ama kendımi ne hale getirğimi gözüme sokmak istedim aslında!!!
hayırlı olsun seninde, bugün ne güzel haberler geliyor öyle
merak ediyordum menüme ne diyeceksin diye, süpermiş yazısını görünce ağzım kulaklarım vardı birdenhurma bende alayım bağırsaklarıda çalıştırıyormuş ama fazla yememek lazım sanırım şeker oranı fazlaymış
canım sende görürsün 70leri bile hayal edemiyordum demiştin şimdi 6lardasın yakın zamanda sende görürsün ben bak 6 kilo verdim ama 2 ayda burdaki kısçelere göre kaplumbağa hızında ilerliyorum
eşim askerdeyken bizde çok zorlanmıştık kıbrıstaydı bide ayda 500-600 tel faturası ödüyorduk çok zordu anlıyorum seni
bence gümüş rengi güzel gider kollarındaki figürle uyar
senin öğlen yediğini görünce ben bugün fazla yemişim dedim doydunmu sen salatayla akşamda bebek görmeye gitmiştin galiba afiyet olsun canım kaçamaklarda olacak arada
kilo aldığın içinmi çok kötü görünüyorsun dedi??? ilginç kırılırmı diye düşünmedimi acaba:44::44::44:
selammm kızlarrr
nasılsınız bakalımmm??
arcak81 ve ay_she ne güzel haberler verdiniz siz öyle,
umarım sorunsuz bir hamilelik geçirir, sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza
iyiyim ben de bebeim..
dayıngiller susmuş pusmuş akşam
auran çok yüsekkk
Nerelerdesin şekerim sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?