70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın canım ben emın deıldım son zamanlarda olsa mı fılan dıyordum esım cok ıstıyordu da olunca ne bıleyım bırden kabullenemedım doktorada gıtmeden aymıycam sanırımcalısırken zor bı de dedıgım gıbı ınsanların tepkısı ben ıse basladıgımda hamıleydım sımdı 2 yıl oldu gene hamıleyım baya bı laf dönecek arkamdan ondan stres yapıyom :18:

biliyodum biliyoduuuum sende bana karsi bos degilmissin

amiin canim insallahh

işte çok küçükmüşüm kandırmışlar beni

hayırlı olsun seninde, bugün ne güzel haberler geliyor öyle
Süpermiş.
Dr vermişti hurmaayı bana tatlı isteğimi kessin diye.:
Süpermişş keşke bende görebilsem 63ü.
B ide veremiyorum diye üzülüyosun he
merak ediyordum menüme ne diyeceksin diye, süpermiş yazısını görünce ağzım kulaklarım vardı birden hurma bende alayım bağırsaklarıda çalıştırıyormuş ama fazla yememek lazım sanırım şeker oranı fazlaymış
canım sende görürsün 70leri bile hayal edemiyordum demiştin şimdi 6lardasın yakın zamanda sende görürsün ben bak 6 kilo verdim ama 2 ayda burdaki kısçelere göre kaplumbağa hızında ilerliyorum
eşim askerdeyken bizde çok zorlanmıştık kıbrıstaydı bide ayda 500-600 tel faturası ödüyorduk çok zordu anlıyorum seni
bence gümüş rengi güzel gider kollarındaki figürle uyar
senin öğlen yediğini görünce ben bugün fazla yemişim dedim doydunmu sen salatayla akşamda bebek görmeye gitmiştin galiba afiyet olsun canım kaçamaklarda olacak arada
kilo aldığın içinmi çok kötü görünüyorsun dedi??? ilginç kırılırmı diye düşünmedimi acaba:44::44::44:

bu arada avatarin cok tatli yani onu söyle mangalda düsünüyorum da

hoşgeldin aramıza

Son düzenleme:

oh ne guzel rahatlatıosun canım allah razı olsun dedıgın gıbı ınsanları memnun edemezsın ne kadar takmayım desende etkılenıyosun

benım bı arkadasım bebısı 6 aylıkken hamıle kaldı düşün iş yerinde adamın tekı ısteyerek mı yanlıslıkla mı oldu dıye sormus yuh dedım

burda da bı avukat hamıleydı sımdı dogurdu da ılk soyledıgınde bıkac kısı gene mı demıs cocuguda 3 yasını gecmıstı halbukı sankı kendılerı besleyıp büyütcekler

limonlu soda ıcsem kotu mu olur:26::26::26::26:

Yoo soda da su gibi şeker.

Aynen öyle valla bende çekinirim kilo almış birine öyle bakmaya veya bişeyler sormaya.
Bide niye aldın bu kadar ne derdin var diyorlar ya.
İyicene sinir oluyorum.
1-2 dk kilo muhabbetini yaptı sonra gıkı çıkmadı.
Bu sefer de aşk yaptırmıştır damat nerden dedi.
İlla bi yerden dokundurcaklar işte

cnm ameliyatim cok basarili gecdi cokda memnunum yaptirmak isteyen herkeze tavsiye ederim büyük gögüs insani dahada kilolu gösteriyor

saol mınecım amın

siz nekadarlık evlisiniz monacım? insanlar hep konuşuyorlar doğru söylüyorsun birincisi oluncada kimisi hani kardeş diyor kimiside küçük bu daha sakın diyor sanki benim hayatımı onlar yaşıyor

hos geldiiin minik ama bizim gibi sisman kelebek
canim takil buraya verirsin insallah
ahahaaa aynen
hoşbulbum inşallah ardıgımı bulcam
inşş canım veririmmm.hep öyle zaten alması cocuk oyuncagı ,vermesi savaş kazanmak sankiiii

Benimle pazarlık yapma bursalı
1 portakal veya 1 kivi veya leblebi
Ay güldüm nedense hoşuma gitti yanlış anlama sakın.

Ni demek estagfurullah pazarlık yapmammmm
Tamam 1 tane portakal yerim hihihihiiii bide nesfitimi aksama alırım artık:))) ya bu ara kizlar 2 adet ceviz yedim annem almış kaynanam yani cok tazeydi:) ben temizlik yapcam malum cocuklardan ev cok dagliyo kirleniyor sonrada spor yapcam....aksama yazarım yine öptüm hepinizi B'ye B'ye

Aramıza hosgeldin hayatimmmmm inşallah istediğin kg ya ulaşırsın bizimle

Hurma zaten 3 tanesi kesiyor insanı bide bol bol susatıyor beni.
Güzel oluyor valla.

Gene hasta grip olmuş bu sefer doğru düzgün yemek yoktur orda sıcak zaten değildir.
Hep aklımda dikkat et diyorum ama kime yani.

Öğlen salata bayagı doyurmuştu beni yanında ayranla tabi.
Bide yemeklerden önce 2 büyük bardakla su içiyorum.

Kilo aldığım için öyle demişlerdi.
Gözlerini yaparak.
Dikkat et sen genç kızsın vs vs vs.
Dünde gördüler bişey diyemediler.
Ben kendimi her ne kadar dobiç görsemde dışardn normal görünüyorum sanırım.

Kiloluysan etraf senin ne düşündüğünü ne hissettiğini önemsemeden çatır çatır yorum yapma hakkını kendinde buluyor.

Nerelerdesin şekerim sen?

Canım geziyorum bu ara bol bol başka birşey yaptığım yok, senin methodu da elimden geldiğince uygulamaya çalışıyorum.
Ay geçen gün ilk kez kendimi tebrik ettim, bir çiğköfte partisine katılmıştık yalnızca minicik 1 tane yedim ayran ve salata ile akşam yemeği niyetine ki normalde ben 1 tabak rahat yerdim dayanamaz ama direndim, kaçamaklardan kaçınmaya çalışıyorum elimden geldiğince, gelsin artık 6lar lütfen çok istiyorummm!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…