- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
Kızlara aynen katılıyorum...bende Bu diyetlerin cogunu denedim ve sonuc hüsran herşeyi anlamadan bı anda 2 misli geri aldım....en cok elma diyetinde kg vermiştim onuda uyguladım sonra ger aldım hepsini...en dogrusu hafif yemek spor la dengelemek ve verdigin kg yü kalıcı tutmak....zannedersem enim o hızla verdigimde şuydu çünkü 2 hafta gibi kısa zamanda o kadar kg verilmedi....benden size tavsiye sok diyetlerden uzak durun vücudunuza zarar.....
Evet platform düz deseniz ciceksiz boceksiz topuklu onu burnu kapalı ayakkabı....elbisende sırt dekoltesi ve kollarında detaylar varmış boyuda mini olduğu icin ayakkabiyla geri de sür derim düz siyah sade olmasına dikkat et bence:))
Sabah nesfit yerine klasik kahvaltı yapsana mideni daha çok çalıştırır.
Akşamları nesfit yemk ideal bence.
Bide araların çok.
Afiyet olsun canım güzelmiş.
6 yk tavuklu bezelye yemeği,
Salata.
Yoğurdu unutmuşum ya.
sennde güzelmiş kıscemAfiyet olsun canım güzelmiş.
6 yk tavuklu bezelye yemeği,
Salata.
Yoğurdu unutmuşum ya.
Ya normalde ben nesiri aksam arasında yiyordum ama degisiklik olsun dedim klasik kahvaltıdan sıkıldım bütünlük böyle olsun dedim....aram cok saa leblebiyi çıkartayım aradan portakal ve kivi yerim....olmazmı?
ay çok sevindim arzucum..canım memnun kaldın mı amelıyattan bende ılerde olmayı düşünüyorum da:26:
dun aksam haberde duydum adanada aynı aıelden 5 kısı öldü dıye ama sonra eşim cevrıdı kanalı buyuk ıhtımal onlardır allah rahmeteylesın dedıgın gıbı dk mızın garantısı yok
gecen de bı polıs sehıt olmustu bende ona cok üzüldüm bı polıs esı olarak Rabbım polisleri de askerlerımzı de korusun hainlerden
gecmıs olsun canım
bosver suzım takma agız olan konusuyor ıste özledım senı
gecmıs olsun canım kurum doktorundan ızın alamaz mısın gıtsen eve:26:
canım cok sevındım cok ıstıyordun oncekı durumundanda haberım var ıns saglıcakla bebegıne kavusursun hayırlı ugurlu olsun
günaydın kızlar bişey diyeyim mi sabah sabah size ikinci süpriz haber olsun
bende cts test yaptım ve hamileyim son zamnlardakı durumum bundan kaynaklıymıs kılo veremıyorudm hatta almıstım ve uyku yorgunluk hali vardı dün yazmadım cunku hala kabullenemedım bı garıbım esım cok ıstıyordu ama calısma fılan yapmıyoduk ozellıkle hayırlısı tabı ama ayseden güç aldım ve bende söyleyeyim dedim belkı bıraz rahatlarım
Selam kizlar.....bugünkü menum
Sabah 1 kase nesfit
Ara yeşil çay büyük kupa
Öğlen sebze çorbası hazır olandan 1. Dilim kepek ekmegi ve salata yoğurt
Ara 1 portakal 1 kivi 1 avuç leblebi
Aksam bilmiyorum henüz
2l su inşallah...
Bugün keyfim yok hiç kar yağıyor sabah moralim bozulduheryer soğuk icim üşüdü açıkcası....
kızlar günaydınnnnnnnnnnnn bu gün test yaptım veeeeeeee
HAMİLEYİMMMM
çok şükür sonunda olduu darısı isteyen herkesin başına
bende cts test yaptım ve hamileyim son zamnlardakı durumum bundan kaynaklıymıs kılo veremıyorudm hatta almıstım ve uyku yorgunluk hali vardı dün yazmadım cunku hala kabullenemedım bı garıbım esım cok ıstıyordu ama calısma fılan yapmıyoduk ozellıkle hayırlısı tabı ama ayseden güç aldım ve bende söyleyeyim dedim belkı bıraz rahatlarım
saolasın canım amın allah bagıslasın yavrularınıHayırlı olsun kizlar Allah saglikla kucağınıza almayı nasib eder inşallah.....bendede 2 tane oğlan var kaza bela olmadıgı sürece düşünmüyorum:))) Allah olmayanlara versin Rabbim.......
yok canım kendı adıma bırakmayı düşünmüyorum asıl sız benı bırakmayınYa canım regl dönemimde oluyor böyle maaaleseff
Valla hee ama bizi bırakmayınnn.
Amin canımm aminnn..
O diyet sıkıcı çok ya normal yesene şeker eziyet yapıyon kendine.
Valla heee
Oyyy öğlen oldu ne yicenn sen?
ay çok sevindim arzucum..
ne güzel ağbiyle beraber büyütürsün ..
rabbim sağlıcakla kucağınıa almayı nasipetsin..
bursadamıydın canım sen..
benimde ailemin bi kısmı bursada...
burdada müthiş rüzgar var..
balkondaki eşyalar dans ediyor..
ay maaşallah maaşallah topikcek çoğalıyoruz :)) hayırlı olsun
saolasın canım amın allah bagıslasın yavrularını
yok canım kendı adıma bırakmayı düşünmüyorum asıl sız benı bırakmayın
saka bı yana cıdden daha dıkkat etmem lazım bende bel fıtıgı var ogluma hamılelıgımın son zamnalrı topallayarak gecmıstı bel fıtıgı o zaman cıktı yük binince sımdı kendıme yenı hedef koydum en fazla 80 le bıtırmelıyım
saolasın canım ıns oyle olur sen tecrubelısın korkuyorum ben zor olacak dıye cok mu z or oluyo benım 6 aylık yegenım var sık görüşmediğimiz hald egecen hafat kucagıma laıdm oglumda geldı tepeme cıktı kıskanıyo yanı kucuk olmasına ragmen
Allah kolaylık verir canım sıkma canını..
benim kızım kardeşi doğduğunda 18 aylıktı..
hiç kıskanmayan bana düşkün olmayan bi çocuktu ama kardeş doğunca herşey huyu değişti..
ozman onla çok ilgilendim kardeşinin bakımına yardım ettirdim..15 -20 günde düzeldi.
daha sonrada hiçbi zaman sen büyüksün şöyle yapman lazım gibi bi ifade kullanmadım..
çevremde bişey olduğunda kızıma sen ablasın elindekini ver vs. diyorlardı ama ben onada izin vermedim..
o da benim küçük meleğimdi..
ilgi daha çok istiyorlar kardeşleri olunca yani.
3 numara zaten aralarında epey var hepside seviyor çok şükür..
alamıyom canım alırsam regl başlamıyo ve sıkıntı devam edişyo ne yazık kiayy cok gecms olsn hap felan alsn fayda eder mı acaba:26::26:
çok sevindim canım. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. artık dikkat et kendine yediklerine hareketlerine aman doktoruda ihmal etme.kızlar günaydınnnnnnnnnnnn bu gün test yaptım veeeeeeee
HAMİLEYİMMMM
çok şükür sonunda olduu darısı isteyen herkesin başına
çok sevindim ya ne güzel. artık 9 ay sonra bebek resimleri bekliyoz :)canım memnun kaldın mı amelıyattan bende ılerde olmayı düşünüyorum da:26:
dun aksam haberde duydum adanada aynı aıelden 5 kısı öldü dıye ama sonra eşim cevrıdı kanalı buyuk ıhtımal onlardır allah rahmeteylesın dedıgın gıbı dk mızın garantısı yok
gecen de bı polıs sehıt olmustu bende ona cok üzüldüm bı polıs esı olarak Rabbım polisleri de askerlerımzı de korusun hainlerden
gecmıs olsun canım
bosver suzım takma agız olan konusuyor ıste özledım senı
gecmıs olsun canım kurum doktorundan ızın alamaz mısın gıtsen eve:26:
canım cok sevındım cok ıstıyordun oncekı durumundanda haberım var ıns saglıcakla bebegıne kavusursun hayırlı ugurlu olsun
canım benim arkadaşım 5 yıl hap kullandı bıraktığı ay da hamile kaldı. hap o kadar etkili değil nasip işi biraz da :)2 yılfelan korundular hap kullanmıstı gelınımz suan tedawı goruyo cocuk olmasıu ıcın dktrlar problm yok dıolr nedn olmuo blmıorz sanırım nasp degl henuz
ben kullanıyodum ama 3 aydır içmiyorum. hap kilo vermeyi yavaşlatıyo canım. aldırması hikaye yemene dikkat edersen almıyrsun ama vermeyi zorlaştırıyo. ay birde aslında çok faydalı hap. kullanırken cildin falan düzgün oluyo adet ağrılarını kesiyo falan. ben 3 aydrı kullanmıyom ve o korkunç ağrılı adetler geri döndü. daha olmadan 2 gün sancı çekiyorum ya. suratımın her yeri sivilce falanbende hap kullanmayı düşünüyorum
siyah topukluuuuuuuuu süsü olmasın ama elbiseyi kapatır.kızlar bısı danıscm sıze arkadsmn dugunune elbse aldm kadıfe mını sırt dekltelı kollarında sarkık gumus fıgurlerı war sıyah
sızce bunun altına hang renk ayakkabı alablırım we modelı nasıl olmalı
alamıyom canım alırsam regl başlamıyo ve sıkıntı devam edişyo ne yazık ki
çok sevindim canım. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. artık dikkat et kendine yediklerine hareketlerine aman doktoruda ihmal etme.
çok sevindim ya ne güzel. artık 9 ay sonra bebek resimleri bekliyoz :)
canım benim arkadaşım 5 yıl hap kullandı bıraktığı ay da hamile kaldı. hap o kadar etkili değil nasip işi biraz da :)
ben kullanıyodum ama 3 aydır içmiyorum. hap kilo vermeyi yavaşlatıyo canım. aldırması hikaye yemene dikkat edersen almıyrsun ama vermeyi zorlaştırıyo. ay birde aslında çok faydalı hap. kullanırken cildin falan düzgün oluyo adet ağrılarını kesiyo falan. ben 3 aydrı kullanmıyom ve o korkunç ağrılı adetler geri döndü. daha olmadan 2 gün sancı çekiyorum ya. suratımın her yeri sivilce falan((
siyah topukluuuuuuuuu süsü olmasın ama elbiseyi kapatır.
ay kızlar ne güzel hamile haberleri falan . ben hala aynıyım ağrı ile cebelleşiyom. olamadım ya. bir nokta kırmızı görsem hapı içecem ama içemiyomda başlamayınca. bizim kurumda doktor yok ne yazık ki. sağlık ocağıda uzak gidip rapor alsambakalım dayanacağız öğle arası acık masaya kafamı koyayım gelirim yine
çok sıkıldımçıkayım da biraz alışveriş yapayım babamın kartını kapmışken
tabii baba parası yemek kolay oluyor
Canım benim arkadaşım 5 yıl hap kullandı bıraktığı ay da hamile kaldı. hap o kadar etkili değil nasip işi biraz da :)
ben kullanıyodum ama 3 aydır içmiyorum. hap kilo vermeyi yavaşlatıyo canım. aldırması hikaye yemene dikkat edersen almıyrsun ama vermeyi zorlaştırıyo. ay birde aslında çok faydalı hap. kullanırken cildin falan düzgün oluyo adet ağrılarını kesiyo falan. ben 3 aydrı kullanmıyom ve o korkunç ağrılı adetler geri döndü. daha olmadan 2 gün sancı çekiyorum ya. suratımın her yeri sivilce falan((
Aman kendin kazanınca da kolay harcıyorsun canım ya.
Ailenle olduğun sürece hiç bi sıkıntı yok.:13:
Ben çalışmıyoken ablamlar alırdı bana şimdi kendim her gördüğümü alıyorum.
Ay sonu tutuşuyo paçalar tabi ki.
Evlenene kadar rahatız bence.
Hadi bakalım akşama görüşürüz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?