70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

su gittiğine anıyorum canım çünkü bu kiloma o diyetlerlede düştüğümde şuan üstümde olan pantolon olmuyordu.. demekki giden suymuş..bende diyorum uzak durun diye ama yaşamadan anlamıyor kimse bende anlamamıştım zamnında
ben aç kaldım kimse kalmasın istiyorum

saolun kızlar:)))

Ya normalde ben nesiri aksam arasında yiyordum ama degisiklik olsun dedim klasik kahvaltıdan sıkıldım bütünlük böyle olsun dedim....aram cok saa leblebiyi çıkartayım aradan portakal ve kivi yerim....olmazmı?

Ya normalde ben nesiri aksam arasında yiyordum ama degisiklik olsun dedim klasik kahvaltıdan sıkıldım bütünlük böyle olsun dedim....aram cok saa leblebiyi çıkartayım aradan portakal ve kivi yerim....olmazmı?

Benimle pazarlık yapma bursalı
1 portakal veya 1 kivi veya leblebi
Ay güldüm nedense hoşuma gitti yanlış anlama sakın.

ay çok sevindim arzucum..
ne güzel ağbiyle beraber büyütürsün ..
rabbim sağlıcakla kucağınıa almayı nasipetsin..

bursadamıydın canım sen..
benimde ailemin bi kısmı bursada...
burdada müthiş rüzgar var..
balkondaki eşyalar dans ediyor..

kızlar günaydınnnnnnnnnnnn bu gün test yaptım veeeeeeee

HAMİLEYİMMMM

çok şükür sonunda olduu darısı isteyen herkesin başına

şu bebekler nasıl tatlı şeyler okur okumaz yüzümüzde güller açtırıyor:) canım tebrik ederim çok güzel bir haber.. inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin bu sefer. Rabbim bebeğini sağ sağlim kucağına almaı nasip etsin inşallah..

ay maaşallah maaşallah topikcek çoğalıyoruz :)) hayırlı olsun

Hayırlı olsun kizlar Allah saglikla kucağınıza almayı nasib eder inşallah.....bendede 2 tane oğlan var kaza bela olmadıgı sürece düşünmüyorum:))) Allah olmayanlara versin Rabbim.......
saolasın canım amın allah bagıslasın yavrularını
yok canım kendı adıma bırakmayı düşünmüyorum asıl sız benı bırakmayın
saka bı yana cıdden daha dıkkat etmem lazım bende bel fıtıgı var ogluma hamılelıgımın son zamnalrı topallayarak gecmıstı bel fıtıgı o zaman cıktı yük binince sımdı kendıme yenı hedef koydum en fazla 80 le bıtırmelıyım

saolasın canım ıns oyle olur sen tecrubelısın korkuyorum ben zor olacak dıye cok mu z or oluyo benım 6 aylık yegenım var sık görüşmediğimiz hald egecen hafat kucagıma laıdm oglumda geldı tepeme cıktı kıskanıyo yanı kucuk olmasına ragmen

Allah kolaylık verir canım sıkma canını..
benim kızım kardeşi doğduğunda 18 aylıktı..
hiç kıskanmayan bana düşkün olmayan bi çocuktu ama kardeş doğunca herşey huyu değişti..
ozman onla çok ilgilendim kardeşinin bakımına yardım ettirdim..15 -20 günde düzeldi.
daha sonrada hiçbi zaman sen büyüksün şöyle yapman lazım gibi bi ifade kullanmadım..
çevremde bişey olduğunda kızıma sen ablasın elindekini ver vs. diyorlardı ama ben onada izin vermedim..
o da benim küçük meleğimdi..
ilgi daha çok istiyorlar kardeşleri olunca yani.
3 numara zaten aralarında epey var hepside seviyor çok şükür..

dedıgın gıbı canım ben de bu sekılde davranmak ıstıyorum ınsallah oglumda ben gıb ıcok hassas dıkkat etmelıyım hemen abı modunda hıssetemsın kendını daha 2.5 yasında olacak oda su an konusmuyor bıle kıyamam ben ona ıns sorunsuz hallederım o donemı:18:

ayy cok gecms olsn hap felan alsn fayda eder mı acaba:26::26:
alamıyom canım alırsam regl başlamıyo ve sıkıntı devam edişyo ne yazık ki
kızlar günaydınnnnnnnnnnnn bu gün test yaptım veeeeeeee

HAMİLEYİMMMM

çok şükür sonunda olduu darısı isteyen herkesin başına
çok sevindim canım. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. artık dikkat et kendine yediklerine hareketlerine aman doktoruda ihmal etme.
çok sevindim ya ne güzel. artık 9 ay sonra bebek resimleri bekliyoz :)

2 yılfelan korundular hap kullanmıstı gelınımz suan tedawı goruyo cocuk olmasıu ıcın dktrlar problm yok dıolr nedn olmuo blmıorz sanırım nasp degl henuz
canım benim arkadaşım 5 yıl hap kullandı bıraktığı ay da hamile kaldı. hap o kadar etkili değil nasip işi biraz da :)
bende hap kullanmayı düşünüyorum
ben kullanıyodum ama 3 aydır içmiyorum. hap kilo vermeyi yavaşlatıyo canım. aldırması hikaye yemene dikkat edersen almıyrsun ama vermeyi zorlaştırıyo. ay birde aslında çok faydalı hap. kullanırken cildin falan düzgün oluyo adet ağrılarını kesiyo falan. ben 3 aydrı kullanmıyom ve o korkunç ağrılı adetler geri döndü. daha olmadan 2 gün sancı çekiyorum ya. suratımın her yeri sivilce falan ((
siyah topukluuuuuuuuu süsü olmasın ama elbiseyi kapatır.

ay kızlar ne güzel hamile haberleri falan . ben hala aynıyım ağrı ile cebelleşiyom. olamadım ya. bir nokta kırmızı görsem hapı içecem ama içemiyomda başlamayınca. bizim kurumda doktor yok ne yazık ki. sağlık ocağıda uzak gidip rapor alsam bakalım dayanacağız öğle arası acık masaya kafamı koyayım gelirim yine

saol canım ıns o gunlerı de görürüz bende oglumdan once hap kullanıyodum bırakınca oldu hemen cok sukur herkesın bunyesıne gore de degısır tabı

çok sıkıldım çıkayım da biraz alışveriş yapayım babamın kartını kapmışken
tabii baba parası yemek kolay oluyor

çok sıkıldım çıkayım da biraz alışveriş yapayım babamın kartını kapmışken
tabii baba parası yemek kolay oluyor

Aman kendin kazanınca da kolay harcıyorsun canım ya.
Ailenle olduğun sürece hiç bi sıkıntı yok.:13:
Ben çalışmıyoken ablamlar alırdı bana şimdi kendim her gördüğümü alıyorum.
Ay sonu tutuşuyo paçalar tabi ki.
Evlenene kadar rahatız bence.

Hadi bakalım akşama görüşürüz artık.

cnm hangi ilacı kullandın?P

ben de pek değişeceğimi sanmıyorum da işte hep öyle diyorlar ya:)) evlendikten sonra da aynı devam edebilirim manitam evi geçindirir neyse ben kaçaarr akşama görüşürük inşallah

Hazır ballı kaymakta burdayken dün ki menümü yazayım.
07:50
1 Fincan Türk Kahvesi
09:00
Uno denge ekmeğiyle yapılmış sandvic ( içinde 1 çeri domates, tel peyniri, 3 ufak salam, maydanoz ),
5i 1 yerde çay
11:30
1 kuru incir
12:30
Tonlu Salata,
Ayran
16:00
3 hurma,
5 i 1 yerde
18:00
2 tane limonlu etiform
19:00
Yarım kepçe sebze çorbası,
2 yk yoğurt,
Salata,
2 yk tavuklu bezelye,
5 küp şeker büyüklüğünde helva
20:30
Yarım milföy,
1 ufak dilim kek,
3 yk patates salatası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…