ben bibakayım duruyorsa atarım sana
olmaz bende dilekden aldim ona sormam lazim puccaa ya verebilirmiyim diye
basim agriyo olmaz mona
bende istiyorum listeni :)
mrb, gögüs amelıyatı oldunuz galıba.bende ıstıyorum, cevremde yaptıran kımse yok cekınıyorum acıkcası.bırde kısmetse ıkıncı cocuktan sonra belkı.cok buyuk göğüslerım ve beni en cok kılolu gösterende bu.alt beden 42-44,üst 44-46
yanlız değilsin dıosun :) geleneksel cumayıda sevdim.... tamam heergun yedıklerımı yazzayım yazayımda okadar cok yıyorum kı sızın yedıklerını gördüm kendimden utandımneyse bıyerden baslamam lazımdı bugun burdan baslıyorum inş.
ssaol canım inşallah hep beraber ulaşırız
bende istiyorum o dıyet lıstesındenen cok bana lazımmmm galiba.bi yiyorumkı,sizin yedııklerınıxı görünce utandım ayolllll neyse nasılsa hergun yazıcakmısız yedıklerımızı ıtıklersiziniz benı azıcık iteklenmeden gidemiyorum
ay canım merak ettim kaç beden küçülttün. yani ne kadar küçültebiliyorlar. benim de bir arkadaşım var zayıf ama çok büyük göğüsleri 105 falan dar geliyo sütyende ve incecik beli var kızın çok şikayetçi durumundan. oda istiyor ama para denkleştiremedi.cnm ameliyatim cok basarili gecdi cokda memnunum yaptirmak isteyen herkeze tavsiye ederim büyük gögüs insani dahada kilolu gösteriyor
ayyy regl oldum yaaa, ama yinede 63ü görmem güzel
bugün çektim bakin bakem nerem fazla
Eki Görüntüle 356325 Eki Görüntüle 356326
sağol canım az daha iyiyimpisiiiiimm nasil oldun caniimm
ooo fazla kalmamış sende yaaaaaaa kıskandım şimdi. sen get acık çiko falan yaayyy regl oldum yaaa, ama yinede 63ü görmem güzel
kız mıne bugun hep kötü haberler verdın yaakol ve bacak nakli yapılan adam ölmüş yaaa çok üzüldüm, kolu bacağı yoktu ama hayattaydı yakınları ne kadar çok üzülmüştür
gecmıs olsun canım neyınız var astım fılan mı :26:kizlar ben ise kaciyorum ordan dr.a allarji ignesi vurulucam :18::18: daha dogrusu kocisle vurulcazz ay ne uyumlu ciftiz allerjilerimiz bilem ayni yahuuu
1. sigara içmeyin
Uzmanlar tarafından yapılan araştırmalara göre, yemeğin hemen ardından yakılan tek bir sigara, 10 sigara içmeye eşdeğer sayılıyor.
2. Meyve yemeyin
Yemeğin hemen üstüne yenilen meyve, midenizin hava ile dolmasına sebep oluyor.Meyveyi yemekten 1 saat önce veya yemekten 1-2 saat sonra yemeniz sağlığınız açısından daha faydalı olacaktır
3. Çay içmeyin
Türk kültürünün en önemli alışkanlıklarından biri olan yemek üstüne çay içmek de sağlık açısından faydalı görülmüyor. Çay, tükettiğimiz gıdalardan aldığımız proteinleri geç sindirmemize ve alınan vitaminlerden tam fayda sağlanılmamasına sebep oluyor. Çay için en doğru zamanlama, yemekten en az bir saat sonra...
4. Sakın kemerinizi gevşetmeyin. Yemekten sonra kemer gevşetmek, bağırsak düğümlenmesine sebep olabiliyor.
5. Yürüyüş yapmayın
Yemeğin hemen ardından yapılan yürüyüş, tükettiğimiz gıdalardaki besin öğelerinin sindirilememesine, yani yediğimiz yemeğin fayda bakımından hiçbir anlamı kalmamasına sebep oluyor.
6. Banyo yapmayın/Duş almayın
Yemekten hemen sonra alınan duş, kan akışını el ve ayaklara doğru çoğaltırken, mide etrafında kan akışını azaltır.
7. Hemen uyumayın
Yemeğin hemen ardından uyumak da sindirim sisteminin yeterince çalışamamasına ve bağırsak iltihaplanmalarına ve mide rahatsızlıklarına sebep olur. Ayrıca yemeğin ardından hemen uyumak kilo almanıza sebep olur.
Yürüyüşü 1 saat sonra ertelemeniz her yönden daha faydalı olacaktır.
ay canım merak ettim kaç beden küçülttün. yani ne kadar küçültebiliyorlar. benim de bir arkadaşım var zayıf ama çok büyük göğüsleri 105 falan dar geliyo sütyende ve incecik beli var kızın çok şikayetçi durumundan. oda istiyor ama para denkleştiremedi.
hehe acaba benim totoyuda 1-2 numara küçültürler mi
biri doğum kontrol hapımın adını sormuştu. myrolo tam yazılışını hatırlamıyorum eflatun kutusu var.
acık uyudum koltukta resmen ya ama kendime geldim hala sızlıyo karnım ama kırmızı nokta yok çatlayacam beklemekten :84::84::84:
benim gögüsler 110kullaniyordum.kom markada 85DD kullanmaya baslamisdim.ücreti fazla degil.ben yazin 2.500 yaptirdim.bana uygun geldi bu fiyat.yurt disinda yasadigim icin burasi cok pahali ama türkiyede fiyatlar uygun.ayrica türkiyede sigortalarda yapiyormus cok cazip bir fiyata
benim gögüsler 110kullaniyordum.kom markada 85DD kullanmaya baslamisdim.ücreti fazla degil.ben yazin 2.500 yaptirdim.bana uygun geldi bu fiyat.yurt disinda yasadigim icin burasi cok pahali ama türkiyede fiyatlar uygun.ayrica türkiyede sigortalarda yapiyormus cok cazip bir fiyata
2500 ıyıymıs ben 5000 cıvarı dıye bılıyodum nerde yaptırdın canım ozelden yazar mısın bbana hangı hastane doktor ben ank dayım
özelden yazamiyorum cnm.kayseride oldum acibadem hastanesinde
akşamdan sonra misafirlikte olduğun için olmamışHazır ballı kaymakta burdayken dün ki menümü yazayım.
07:50
1 Fincan Türk Kahvesi
09:00
Uno denge ekmeğiyle yapılmış sandvic ( içinde 1 çeri domates, tel peyniri, 3 ufak salam, maydanoz ),
5i 1 yerde çay
11:30
1 kuru incir
12:30
Tonlu Salata,
Ayran
16:00
3 hurma,
5 i 1 yerde
18:00
2 tane limonlu etiform
19:00
Yarım kepçe sebze çorbası,
2 yk yoğurt,
Salata,
2 yk tavuklu bezelye,
5 küp şeker büyüklüğünde helva
20:30
Yarım milföy,
1 ufak dilim kek,
3 yk patates salatası.
hoşgeldinherkeze merhaba...
aranıza katılmaya geldım 79 kıloyla( şöyle yakın geçmısle kendımden azıcık bahsedıyım... 58 kıloydum evledıgımde, yıl 2006! evlendıkten sonra hıc tartılma ıhtıyacı duymadan 5-6 ay gectı ve tartıldıgımda 8 kılo aldıgımı görünce şoka gırdım.nasıl olduysa cabuk alıstım 66 kılo olmaya.derrrken bı 4 kılo daha alarak 1.5 yıl ıcınde 70 oldum!!! bı kac zayıflama çabası, eve kosu bandı vs alsamda hıc bı ıse yaramadı 2-3 kılo verıp 5 kıo gerı aldım zaman ıcınde.... bebek ıstedıgımızde 74 kılo olmustum. hamıle kaldım, düşük yaptım ve 1 aylık psıkolojı bozukluguyla kendımı yemege verdım 4 kılo daha aldım!! tekrar hamıle kaldıgımda 79 kıloydum!!! 93le doguma girdım. cabuk toparladım neysekı, kızım 6 aylık olduğunda 82 ye ınmıstım.kızım 1 yasına girdiginde artık 76 ydım.2 yasına girdi yazın hala 76ydım.ama yazın guzel zayıflamıstım denız, yürüyüş ve ardından ramazan... 71 oldum ama karakıs geldı eve tıkıldık.günler, oturmalar,arkadaslarla kahvaltılarrr derken 8 kılo aldım hala ınanamıyorum kendıme!!! insan 6 ay gıbı bı süre zarfında 8 kılo alırmı-nın en acık örneğiyim sanırım
biraz uzun oldu ama kendımi ne hale getirğimi gözüme sokmak istedim aslında!!!
attım cnmKızlar benim diyet listesini mesaj attıgım kısçelerden biri duruyorsa bana mesaj atabilir mi ben silmişimde
Chukuletaya atıcaktım unutmadan atayım.
bende sabah duydum çok üzüldümkol ve bacak nakli yapılan adam ölmüş yaaa çok üzüldüm, kolu bacağı yoktu ama hayattaydı yakınları ne kadar çok üzülmüştür
malesef sigra içiyorum yapmamam gerekiyor ama yapıyorum işte1. sigara içmeyin
Uzmanlar tarafından yapılan araştırmalara göre, yemeğin hemen ardından yakılan tek bir sigara, 10 sigara içmeye eşdeğer sayılıyor.
2. Meyve yemeyin
Yemeğin hemen üstüne yenilen meyve, midenizin hava ile dolmasına sebep oluyor.Meyveyi yemekten 1 saat önce veya yemekten 1-2 saat sonra yemeniz sağlığınız açısından daha faydalı olacaktır
3. Çay içmeyin
Türk kültürünün en önemli alışkanlıklarından biri olan yemek üstüne çay içmek de sağlık açısından faydalı görülmüyor. Çay, tükettiğimiz gıdalardan aldığımız proteinleri geç sindirmemize ve alınan vitaminlerden tam fayda sağlanılmamasına sebep oluyor. Çay için en doğru zamanlama, yemekten en az bir saat sonra...
4. Sakın kemerinizi gevşetmeyin. Yemekten sonra kemer gevşetmek, bağırsak düğümlenmesine sebep olabiliyor.
5. Yürüyüş yapmayın
Yemeğin hemen ardından yapılan yürüyüş, tükettiğimiz gıdalardaki besin öğelerinin sindirilememesine, yani yediğimiz yemeğin fayda bakımından hiçbir anlamı kalmamasına sebep oluyor.Yürüyüşü 1 saat sonra ertelemeniz her yönden daha faydalı olacaktır.
6. Banyo yapmayın/Duş almayın
Yemekten hemen sonra alınan duş, kan akışını el ve ayaklara doğru çoğaltırken, mide etrafında kan akışını azaltır.
7. Hemen uyumayın
Yemeğin hemen ardından uyumak da sindirim sisteminin yeterince çalışamamasına ve bağırsak iltihaplanmalarına ve mide rahatsızlıklarına sebep olur. Ayrıca yemeğin ardından hemen uyumak kilo almanıza sebep olur.
az bi toto az bi göbek amma azcık çok değiller..ayyy regl oldum yaaa, ama yinede 63ü görmem güzel
sağol canım çok da pahalı değilmiş normal bir fiyat :)
dünkü menümü yazayım kızlar.
sabah: 1,5 dilim tam tahıllı ekmek, 1 kk peynir, 1 domates, 1 biber
ara 1 bardak süt
öğle 1 kase yoğurt, 3 dilim ekmek(benim diet listemde ekmek çok biraz kızlar ondan böle rahat yiyom), 4 dilim salam la sandviç
ara yine süüüüüüüüüüt
akşam bir tabak brokoli çorbası ile bir dilim ekmek , yoğurt ve de kociş sucuk yiyodu dayanamadım bir dilim yürüttüm ama 1/4 ünü pisim yedi 3/4 sucuk dilimi
ara: 1,5 portakal
bugün
sabah süt ve nefsit ile 1 kase cornflakes
ara yoğurt
öğle 4 dilim ekmek arasına 4 hindi salam acıkta light labne
ara 1 elma
akşam brokoli çor,bam yanına et kavuracam acık yağsız ama:)
akşam karnıbaharım var yarın için onu pişirecem nugget ta aldım yarın daha iyi olur
09.00: 2 dilim uno tm tahıllı ekmek arsı 2 dilim kaşar domates
11.00: 1 tane küçük muz (yerli)
13.30: 1 tabak bezlye yemeği, 3 kaşık yoğurt, salata 1 dilim buğday ekmeği
15.30: az şekerli türk kahvesi
17.00: 5 tane siyah kuru üzüm
19.00: 1 tabak kabak yemeği,3 kaşık yoğurt,salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
21.00: 1 bardak süt
slm kızlar, ben geldim. kilo veremiyorum diye ayrılmıştım aranızdan bir süreliğine ,geri döndüm. dayanamadım. bu aralar dizlerimin ağrısıyla uğraşıyorum,doktor doktor geziyorum. büyük ihtimalle fazla kilolarıma dayanamadı vücudum. kemiklerim çok incedir de,taşıyamadılar sanırım bunca yükü. zayıflamam şart oldu böyle olunca. 3 gündür dikkat ediyorum öğün atlamamaya,çok fazla da kısıtlamıyorum kendimi. bir defter tutuyorum. gün gün neler yediğimi yazıyorum oraya, verdiğim kiloya göre her hafta yediklerimde değişiklik yapıcam, veremediysem azaltıcam. spora başladım,yürüyüş yapıyorum . azar azar da platese başlarım. malum kış ayları,hava her zaman elverişli olmuyor yürüyüşe. benim tek problemim düzenli beslenememek ,sporu ve öğünlerimi düzene sokabilirsem vereceğime inanıyorum.
3 günlük menümü paylaşayım sizlerle.
1. gün
1. öğün/08:30 -200 ml ayran ,1/2 poğaça
2.öğün/10:30 -100 ml süt
3. öğün/12:30- 4yk kıymalı yumurta,1 dlm peynir,1/2 simit,5 zeytin
4. öğün/15:30- 100 ml süt,1 küçük anamur muzu
5. öğün/18:30- biraz patates kızartması( actifry da yaptım,yani yağsız), bol salata,tavuklu dürüm
6. öğün/21:30- 1 avuç antep fıstığı,badem
2. gün
1. öğün/ 10:00- 100 ml süt
45 dakika yürüyüş ve 15 dk plates
2. öğün/13:00- 200 ml ayran ,kıymalı börek( ne kadar yedim bilmiyorum, hava çok güzeldi yaptım böreği ,çıktık sahile doyana kadar yedim)
3. öğün/16:00- 1 avuç antep fıstığı
4. öğün/18:00- 10 tane badem
5. öğün/21:00- 1 dlm patatesli börek,2 yk kıymalı mantarlı yumurta,1 dlm peynir, 5 zeytin
bugün( 3. gün)
1. öğün/09:00 -100 ml süt,3 badem
45 dakika yürüyüş
2. öğün/10:15- 1 kase zeytinyağlı kırmızı lahana salatası,5 zeytin,1 tk labne peynir,1 dlm börek,100 ml süt
3. öğün/12:15- 4yk nohut,2 yk bulgur pilavı,2 yk yoğurt,bol marul salatası
4. öğün/15:00-10 badem
5. öğün/17:30- bol marul salatası,2 yk yoğurt,2 yk nohut yemeği,2 yk bulgur pilavı,3 yk kıymalı karnabahar yemeği
akşam yemeğini erken yemek iyi geldi bana ,daha acıkmadım,yatmadan 1 çb çubuk tarçınlı süt içerim belki,bir de 15 dk filan plates yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?