ayyy regl oldum yaaa, ama yinede 63ü görmem güzel
bugün çektim bakin bakem nerem fazla
Eki Görüntüle 356325 Eki Görüntüle 356326
yok canıııım benden sana izin beni istediğin kadarGece vardiyası zormuş ya.
Amin canımmm amiiiiiiiinnnnnnnn..
Görüşürzzz
Cumaya tartıl canım bende diyet yapıyorum ama heryerim şiş fazla bile çıksam regldendir dicem yapcak bişi yok ki.
Regl bitince fazlasıyla gidecek inş.
Valla bu aralar fazla mı sert davranıyorum size.:44:
İTİNA İLE ŞİŞMANLATILIR
az kaldı sonra uğraşmıycam inşallah
regl krizi tuttu zaten hatırlatma
haberleri izlemek yada okumak yetiyor hiç güzel bişey olmuyorki memlekette
inşallah canım ama göbek gitmiyor yaaa
toto accık küçüldü ama var hala, göbek aynı duruyor küçülmeyede niyeti yok
ORTİİİİİİİ nerelerdesin kız sen yoktun kaç gündür cıs yedin mi cıııııııısselam pambug şekerler nasılsınız bakem
geçmişe şöle bi göz attımda ne çok birikmiş öle..
öncelikle hamiş olanlar için Allah tamamına sağlıkla erdirsin diyem
orticim inş regli olursun biran evvelde kurtulursun o durumdan.ben oldum bile..
dişarısı çok soğuk kar var ve yağmaya devam ediii..
kızlar ılgaz dağına gittik dün..orda kayak yapmaya çalıştım.düşmekten bi hal oldum..bugünde
eşek tepmiş gibi herbi yanım ağriiii...offf offff...
umaycım fotolarında normal gözüküyosun..biraz daha incelirsen harika olur..
bide o nakil olan hastayı sabah dinledimde bende çok üzüldüm.yaw...Allah rahmet etsin..
canım benim diet listemin değişim tablosunda var mısır. yağsız patlamış bir su bardağı mısır 1 dilim ekmekle değiştirile biliyor. bunu düşünerek yiyebilirsinayyy patlamış mısır demeyin yaaa çok severim ve feciii canım istediiiiii
nolcak şimdi
güzel canım. sanılsın ya hiç görüşemiyooooz bende regl olacam. topikte regl rüzgarları esiiiiii ama hala olamadım.Selam canlar!
Günlük menümü veriyorum hemen.
Sabah:
1 kaşık tahin-1 kaşık pekmez karışımı
1 kuru incir
Canım birşey yemek istemedi sadece reglim var diye şeker krizine girdim.
Ara:
2 adet eti form bisküvi
Öğle:
1 kase nesfit
Ara:
yarım domates, yarım salatalık
Akşam:
Fırında yağsız kıymalı karnıbahar (buğulama) (tavsiye ederim çok güzel ve hafif oldu!)
3-4 kaşık sarımsaklı yoğurt
2 litre su-3 bardak bitki çayı
Bugünlük de böyle oldu, inşallah fena değildir.:18:
ben öğrenciyken baba parası yemeye çekinirdim idare ederdim..köyde yaşıyorlar zor kazanıyorlardı..çok sıkıldımçıkayım da biraz alışveriş yapayım babamın kartını kapmışken
tabii baba parası yemek kolay oluyor
eee kilo alınca noldu derler verince sen ima etmezsen bişey diyesileri gelmez...Misafirliğe gitmiştik valla onlarla kurtulduğuma sevindim.
Yengem sağolsun yemedin bişey diyip durdu.
Geçen anlatmıştım en son beni geçen nisan ayında falan görmüşlerdi sanırım.
Görür görmez bi selamdan önce ne olmuşsun böyle demişlerdi.
Sonra koca bulamıycan, çok kötü görünüyorsun vs vs sayıp dökmüşlerdi..
Dün hiçbişi diyemediler.
2 saat sonra bardakları toplayacagım sırada yengem zayıflamışsın güzel olmuşsun farkettim falan dedi.
Bende bunu söylemeni bekliyordum falan dedim.
hoş geldin canım verirsin daha öncede vermişsin zaten..herkeze merhaba...
aranıza katılmaya geldım 79 kıloyla( şöyle yakın geçmısle kendımden azıcık bahsedıyım... 58 kıloydum evledıgımde, yıl 2006! evlendıkten sonra hıc tartılma ıhtıyacı duymadan 5-6 ay gectı ve tartıldıgımda 8 kılo aldıgımı görünce şoka gırdım.nasıl olduysa cabuk alıstım 66 kılo olmaya.derrrken bı 4 kılo daha alarak 1.5 yıl ıcınde 70 oldum!!! bı kac zayıflama çabası, eve kosu bandı vs alsamda hıc bı ıse yaramadı 2-3 kılo verıp 5 kıo gerı aldım zaman ıcınde.... bebek ıstedıgımızde 74 kılo olmustum. hamıle kaldım, düşük yaptım ve 1 aylık psıkolojı bozukluguyla kendımı yemege verdım 4 kılo daha aldım!! tekrar hamıle kaldıgımda 79 kıloydum!!! 93le doguma girdım. cabuk toparladım neysekı, kızım 6 aylık olduğunda 82 ye ınmıstım.kızım 1 yasına girdiginde artık 76 ydım.2 yasına girdi yazın hala 76ydım.ama yazın guzel zayıflamıstım denız, yürüyüş ve ardından ramazan... 71 oldum ama karakıs geldı eve tıkıldık.günler, oturmalar,arkadaslarla kahvaltılarrr derken 8 kılo aldım hala ınanamıyorum kendıme!!! insan 6 ay gıbı bı süre zarfında 8 kılo alırmı-nın en acık örneğiyim sanırım
biraz uzun oldu ama kendımi ne hale getirğimi gözüme sokmak istedim aslında!!!
çevredeklerin ne dediğini duymamaya çalış..hosgeldın dah aonce verdıgıne gore yıne verırsın kıs ayları kılo almaya cok musaıt yanı 6 ayda deıl 2 ayda da alınır bencevermesı ıste o kadar kolay olmuyo
aynen canım her konuda oyle aslında ben sımdı hamıleyım ya mesela ıs yerınde kımler ne dıycek dıye stres yapıyom:18:herkesın her konuda fıkrı var masallah ama bı derdın sıkıntın olsun dedıgın gıbı hıs seslerı cıkmaz ınsanlar cok bencıllestı malesef
1 hurmada 15 kalori var ortalama .3 hurma ara öğün için ideal..
hayırlı olsun seninde, bugün ne güzel haberler geliyor öyle
merak ediyordum menüme ne diyeceksin diye, süpermiş yazısını görünce ağzım kulaklarım vardı birdenhurma bende alayım bağırsaklarıda çalıştırıyormuş ama fazla yememek lazım sanırım şeker oranı fazlaymış
canım sende görürsün 70leri bile hayal edemiyordum demiştin şimdi 6lardasın yakın zamanda sende görürsün ben bak 6 kilo verdim ama 2 ayda burdaki kısçelere göre kaplumbağa hızında ilerliyorum
eşim askerdeyken bizde çok zorlanmıştık kıbrıstaydı bide ayda 500-600 tel faturası ödüyorduk çok zordu anlıyorum seni
bence gümüş rengi güzel gider kollarındaki figürle uyar
senin öğlen yediğini görünce ben bugün fazla yemişim dedim doydunmu sen salatayla akşamda bebek görmeye gitmiştin galiba afiyet olsun canım kaçamaklarda olacak arada
kilo aldığın içinmi çok kötü görünüyorsun dedi??? ilginç kırılırmı diye düşünmedimi acaba:44::44::44:
hoşgeldin aramıza
tşk..önemli bilgiler..1. sigara içmeyin
Uzmanlar tarafından yapılan araştırmalara göre, yemeğin hemen ardından yakılan tek bir sigara, 10 sigara içmeye eşdeğer sayılıyor.
2. Meyve yemeyin
Yemeğin hemen üstüne yenilen meyve, midenizin hava ile dolmasına sebep oluyor.Meyveyi yemekten 1 saat önce veya yemekten 1-2 saat sonra yemeniz sağlığınız açısından daha faydalı olacaktır
3. Çay içmeyin
Türk kültürünün en önemli alışkanlıklarından biri olan yemek üstüne çay içmek de sağlık açısından faydalı görülmüyor. Çay, tükettiğimiz gıdalardan aldığımız proteinleri geç sindirmemize ve alınan vitaminlerden tam fayda sağlanılmamasına sebep oluyor. Çay için en doğru zamanlama, yemekten en az bir saat sonra...
4. Sakın kemerinizi gevşetmeyin. Yemekten sonra kemer gevşetmek, bağırsak düğümlenmesine sebep olabiliyor.
5. Yürüyüş yapmayın
Yemeğin hemen ardından yapılan yürüyüş, tükettiğimiz gıdalardaki besin öğelerinin sindirilememesine, yani yediğimiz yemeğin fayda bakımından hiçbir anlamı kalmamasına sebep oluyor.Yürüyüşü 1 saat sonra ertelemeniz her yönden daha faydalı olacaktır.
6. Banyo yapmayın/Duş almayın
Yemekten hemen sonra alınan duş, kan akışını el ve ayaklara doğru çoğaltırken, mide etrafında kan akışını azaltır.
7. Hemen uyumayın
Yemeğin hemen ardından uyumak da sindirim sisteminin yeterince çalışamamasına ve bağırsak iltihaplanmalarına ve mide rahatsızlıklarına sebep olur. Ayrıca yemeğin ardından hemen uyumak kilo almanıza sebep olur.
eline sağlık kv nın..ayy kızlar bugün yemeğim varda yarın ne yapsam yesem diye kara kara düşünüyordum kayınvalidem aradı ıspanak yapmış işyerine bırakacaklar ay çok mutlu oldum
ben ıspanağı seviyorum ama çok uğraştırdığı çin yapmış düşünceli kayınvalidem benm
hoş geldinnnnn...kızlar aranıza katılmak ıstıyorum hemen benı kucaklarmısınız kılom 85 :26: nerden baslamam gerekıo neler yapmam gerekıo topığınızde cok yabancıyım:44:
hepsi öyle değil canım sen duanı eksik etme..Allah bana da öyle bi kayınvalide nasip etsinn o vakit.
Amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Benim çevrede gördüklerim hep cadaloz da
bana da yetr artık 3 çocuk annesisin diyorlar..
evet canım canlı görenlerde 5 kilo daha verirsen iyi olur diyorlar bu hızla kaç ayda veririm artık
Selam canlar!
Günlük menümü veriyorum hemen.
Sabah:
1 kaşık tahin-1 kaşık pekmez karışımı
1 kuru incir
Canım birşey yemek istemedi sadece reglim var diye şeker krizine girdim.
Ara:
2 adet eti form bisküvi
Öğle:
1 kase nesfit
Ara:
yarım domates, yarım salatalık
Akşam:
Fırında yağsız kıymalı karnıbahar (buğulama) (tavsiye ederim çok güzel ve hafif oldu!)
3-4 kaşık sarımsaklı yoğurt
2 litre su-3 bardak bitki çayı
Bugünlük de böyle oldu, inşallah fena değildir.:18:
bana hiç sorma arkadaşlarda bilir kaplumbağa hızıyla veriyorum ben 21 aralıkta başlamıştım 2 ayı geçti ancak gitti 6 kilosüpersin canım ya,6 kılo verdın galıba ticker öle sölüyonekadar zamanda verdın? valla pek bı fazlalık kalmamıs.
İTİNA İLE ŞİŞMANLATILIR
canım benim diet listemin değişim tablosunda var mısır. yağsız patlamış bir su bardağı mısır 1 dilim ekmekle değiştirile biliyor. bunu düşünerek yiyebilirsinyani ekmeği kısıp ye çok canın çektiyse
1 hurmada 15 kalori var ortalama .3 hurma ara öğün için ideal..
lif oranı yüksek ve kan şekerini düzenliyor..
hatta bi ara sabah aç karna yenirse kilo verdirdiğini okumuştum..
resimlerde iyi görünüyorsun canım...
bana da yetr artık 3 çocuk annesisin diyorlar..
3 çocuk annesi olunca biraz toplu mu olmak gerekiyorki...
hoş geldin canım verirsin daha öncede vermişsin zaten...
bana hiç sorma arkadaşlarda bilir kaplumbağa hızıyla veriyorum ben 21 aralıkta başlamıştım 2 ayı geçti ancak gitti 6 kilohep ekside oldum yada korudum ama artıda olmadım istikrarlı ama az az veriyorum 5-6 kilo daha vermem lazım
yok canım almayayım ben
mısırda iyiymiş ama bugün milföy falan yedim yememem lazım bide 1 bardak dişimin kovuğuna yetmez canım istedi ama evdede yok zaten eşime aldırmamak için zor tutuyorum kendimi
saol canım inşallah. sende cok ıyı kılo vermıssın,18 kıloyu nekadar zamanda verdın.acayıp heycanlşandım bukadar kıloo vermıs bırını görünceenaz vermem gereken kılo 15!!!
gözünüz aydın canım..inşallah sağlıcakla kavuşursunuz bebişinize..kıslaaaarrrr iii akşamlarrrr nabersiniizzzzzz
ayy ben çok iyiyim teyse oluyorum inş...
arcakkk sanada hayırlı uğurlu olsun inş. sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin rabbimm
kıyma çiğmi yoksa önceden soteledin mi canım..Blackcim iyiyim canım benim seni sormalı valla sporumu bırakmamaya çalışıyorum, pucca'nın listesini deniyorum artık bence işe yarayacak.
Reglim bitsin gelecek hafta falan tartılmayı düşünüyorum, araya biraz zaman girsin diye.
Sende ne var ne yok canım?
Zerra'cım karnıbaharları önce hafif haşladım sonra kıyma ile karıştırdım biraz fesleğen, kekik, karabiber, kırmızıbiber ve çok az da süt koydum fırına verdim çook güzel oldu.
selam hatun kişilerrrr
menüm
sabah
1 yumurta 1 kırmızı biber ve bir domatesle yapılmış menemen
2 parça peynir
3 yeşil zeytin
2 çeri domates
1 yeşil biber
2 dilim çavdar ekmeği
ara
yok
öğlen
1 tabak tavuklu mantar sote
yarım kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
ara
2 kuru kayısı
1 kupa yeşil çay
akşam
1 kase nesfit
2.5 lt su....
menü çok güzel arada olsaimiş süper olurmuş canım (sanki ben ara da yedimselam hatun kişilerrrr
menüm
sabah
1 yumurta 1 kırmızı biber ve bir domatesle yapılmış menemen
2 parça peynir
3 yeşil zeytin
2 çeri domates
1 yeşil biber
2 dilim çavdar ekmeği
ara
yok
öğlen
1 tabak tavuklu mantar sote
yarım kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
ara
2 kuru kayısı
1 kupa yeşil çay
akşam
1 kase nesfit
2.5 lt su....
gözünüz aydın canım..inşallah sağlıcakla kavuşursunuz bebişinize..
toplamda 8 ay gibi bi zamanda..
ama ben kendimi çok kasmadım..sevdiğim şeyleri yedim ..
fakat hafta içi dikkat etmeye çalıştım..
herkesin kenddini iyi hissettiği bi tarzı oluyor işte..
ama burada olmak çok motive ediyor..
burda olmasam çevredekilere kulak verir artık kilo vermeye çalışmazdım..
şu an olduğum kilo 11.5 sene öncesinin kilosu..
79 kilolardayken heralde 46 beden giyordum ..
heralde diyorum kendimi kötü hissettiğim için ve kilo vereceğime inandığım için yeni etek almamıştım..
42 beden eteklerin fermuarını tamamen açarak giyordum bazılarıda hiç olmuyodu..
yine yeni kıyafet almıyorum istediğimkiloya inip vücuduma kilo oturunca alcam inşallah..
kıyafetlerim hep 42 beden ama artık üzerimde emanet gibi duruyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?