70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı olsun güle güle giy canım çekirdek yenebiliyormu?(( hoş ben ağzımı vursam geri çekemem ki yememem daha iyi heralde))

kızlar merhaba, nolur bana yardım edin.aslında diyet soruları bölümüne derdimi yazdım ama 2 üye dışında (sağolsunlar) , kimse cevap yazmadı.
Olay kısaca şu, 2 haftadır diyet yaparken 75 kg olan ben, o kadar dikkat etmeme rağmen hormon testlerimde birşey çıkmamasına rağmen 2 kg daha aldım,kendimi çok kötü hissediyorum,birşey söyler misiniz normal mi bu sizce? açtığım konu burada ; http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-soru-cevap/507482-kafayi-yemek-uzereyim.html#post23346971

Lütfen yardım şimdiden teşekkrüler

Afiyet olsun ben normalde biber yemem melemende güzel oluyor.

ah o toto yok mu o toto
yeleği giymedim hiç 10 kilo ekliyo valla
ben de aldım kotu beklemedeyim
dar oluyo bollaşsın öle giycem

Evet bol durunca çok hoş oluyor kaç beden aldın?

sabah sen sıkı ye ozamn baksana iştahın gün boyu kapanıyor ozamn iştahsızlık hep hoşuna gider

benim kocamda tatlı jesti yaptı heheh yemediim ama dondurma getirse dayanamam

1 topla sınırlı kalırsan güzel ama.

selam canımm
aynı ben gibisin ben de hep küçük gelen şeyleri alıp alıp
atıyorum dolaba bakalım ne olcak
menün de güzel afiyet olsun

canım kesin birşeyleri yanlış yaptın . hiç kaçamak varmı cola içtin mi mesela neler yedin spor yaptın mı

Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza .74 kiloyum 3 haftada 3 kilo verdim bundan sonra ki hedefim 65... Vericem inşallah.ama nasılll:44::44::44::44::44:

dilekkk
bahsettiğim bol kot vardı ya
bide son aldığım şeyleri ekledim pembe dolaba
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vitrin-uyelerinden-secmeler/119545-pembe-dolap-1028.html
süpermiş canım güle güle giyyyy
şortuna bayıldım
şort azıcık kalçalı bayanlarda çok güzel duruyor

dondurmasız çıkmam abi
afiyet olsun kısçemm güzel menünn

kızlar sizlerle yeni öğrendiğim bi bilgiyi paylaşmak istiyorum diyetle alakalı değil ama
sağlığımızla alakalı..
sigaranın raf ömrünü uzatmak korumak için radyum adlı madde kullanılıyormuş..bu da radyasyon yayan =kanser yapan bi madde
ve sigara içen kişi sigar içtiği andan itibaren 24 saat etrafına bu maddeden yayıyormuş..
ne kdr kötü bişey insanlar hiç farketmeden başkalarının sağlığıyla oynuyorlar..
inşallah sigaara içen herkes bu mereti bırakır hem kendi hem başkalarının sağlığına kastedmez..

kesin bişeyleri yanlış yapıyorsundur.
senin normal olarak düşündüğün şey diyete aykırı bişey olabilir
öle anlar oluyorki bi küçük çikolata yersen bile sakıncalı olabiliyor...
nasıl besleniosun peki?

konunu okudum. 1 hiç su içmemişsin
2 yediklerin çok az bu diet değil açlık resmen
3 vücudun savunmaya geçmiş.
canım burayı ve menüleri takip et. daha protein ağırlıklı ye. meyve yi günde 2-3 tane ile snırlı tut meyve düşündüğümüzden daha kalorili. bol su iç. ve mutlaka bitki çayı tüket. bende yeşil çay sevmiyırum ama hergün ıhlamur adaçayı kayısılı form gibi çaylardan en az 2 tane içiyorum. buradaki listelere bak. ara yap mesela oda çok önemli. bol yoğurt tüket çok işe yarıyo. birde wc sorunun varsa oda etkili biraz neler yaptığını yazarsan fikir veririz sana da:)

canım kesin birşeyleri yanlış yaptın . hiç kaçamak varmı cola içtin mi mesela neler yedin spor yaptın mı

1 kez bile kaçamak yapmadım,hatta canım bile istemedi,o kadar şartlandırdım kendimi...ekmeği şekeri,unu,tuzu,aburcubur kola herşeyi kestim herşeyi.
sadece spor yapmadım.son 4 gündür falan 2 lt su içiyorum. ((((((((

bu söze bir cigara yakam
yav şaka yaptım dur kızma
Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza .74 kiloyum 3 haftada 3 kilo verdim bundan sonra ki hedefim 65... Vericem inşallah.ama nasılll:44::44::44::44::44:
hoşgeldiiin
canım bir günlük menünü yaz ne yedin mesela .

süpermiş canım güle güle giyyyy
şortuna bayıldım
şort azıcık kalçalı bayanlarda çok güzel duruyor

[
teşekkürler canım
kalça konusunda sorun yok fazla fazla var
dediğin gibi azcık kalçalı olmak gerkiyor ama

ne kadar kötü yaaaa...
eşim de kullanıyor bıraktıramadım gitti
okudum şimdi bu yazını hiç oralı bile olmadı

aburcubur tamamen kestim hiç yemiyorum,en ufak bir kaçamak yok, ama kesin yanlış birşeyler yapıyorum :S

bu söze bir cigara yakam
yav şaka yaptım dur kızma

hoşgeldiiin

canım bir günlük menünü yaz ne yedin mesela .

1 günüm; sabah birkaç maviyeşil yulaflı bisküvi şekersiz çay, öğlen çorba salata ve 1 tabak diyet sebze yemeği.birkaç saat sonra 1 meyve,yine birkaç saat sonra birkaç bisküvi yine ve şekersiz çay.tabi gün içinde birkaç bardak yeşil çay.suya başlayalı 4 gün oldu 2 lt.akşam da sadece meyve

arkadaslar genelde türk kahvesi iciyorsunuz türk kahvesinin zayiflamada etkisimi var sevdiginiz icinmi iciyorsunuz

ben şekersiz olmak kaydıyla içiyorum sık sık türk kahvesi
0 kalori.. ayrıca benim bağırsaklarımı çok çalıştırıyor test ettim onayladım

hayırlı olsun güle güle giy canım çekirdek yenebiliyormu?(( hoş ben ağzımı vursam geri çekemem ki yememem daha iyi heralde))
saol canımvalla evde olunca elim gidiyo işte kociş çok seviyo o yerken refleks biri beni oraya çekiyor

mutlaka gözden kaçırdığın birşeyler vardır
doğru ve sağlıklı beslenememişsindir
burdaki menüleri takip edersen
doğru yapmadığın yanlışlarını mutlaka bulursun
sana önereceğim doğru beslenmek, bol su 2-2.5 lt, bitki çayları özellile yeşil çay, 7 otlu çay olabilir
birde dediğim gibi menüleri takip edersen kimler nasıl besleniyor nasıl kilo veriyor 1 haftada çözersin
kolay gelsin kısçe eminim hepsi gidecek üzülme

selam canımm
aynı ben gibisin ben de hep küçük gelen şeyleri alıp alıp
atıyorum dolaba bakalım ne olcak
menün de güzel afiyet olsun
evet canım ya büyük almak istemiyorum
sonra zayıflayınca giyemicez inşallahda tekrardan almayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…