ortim süper gidiyorsun. ben dün akşam yine cozuttum. 1 tabak pilav yedim (terayağlı-etsulu), beyaz ekmek ve zeytin yedim..Bide küçük çubuk çikolata (54 kaloriymiş). Benim ceketin benden uzaklaştığını hissediyorum.. Perşembe geçen sene hamiş olduğumdan tuıtamadığım oruç borçlarıma başlıyacağım. Hafta içi tutup hafta sonu bırakırım. Ama bu arada tekrar kilo almaktan korkuyorum. Umarım almam. Oruçun rejimi varmı ki acep.
oh ne guzel masallah bende cok severım ıspanagı ama gercekten ugrastırıyor yaaayy kızlar bugün yemeğim varda yarın ne yapsam yesem diye kara kara düşünüyordum kayınvalidem aradı ıspanak yapmış işyerine bırakacaklar ay çok mutlu oldum
ben ıspanağı seviyorum ama çok uğraştırdığı çin yapmış düşünceli kayınvalidem benm
canım gunler uzadı baya keske kısayken tutsaydın ben oyle yapmıstım ıyı oldu dıyet deıl ama oruc tutarken de cok agır ıftarlardan kacınmak lazım o zaman kılo veremesende almazsın ben ramazanda kılo vermıstım 64 ü görmüştüm ama gerı aldımortim süper gidiyorsun. ben dün akşam yine cozuttum. 1 tabak pilav yedim (terayağlı-etsulu), beyaz ekmek ve zeytin yedim..Bide küçük çubuk çikolata (54 kaloriymiş). Benim ceketin benden uzaklaştığını hissediyorum.. Perşembe geçen sene hamiş olduğumdan tuıtamadığım oruç borçlarıma başlıyacağım. Hafta içi tutup hafta sonu bırakırım. Ama bu arada tekrar kilo almaktan korkuyorum. Umarım almam. Oruçun rejimi varmı ki acep.
Bacım sen yalnış yere geldin sanırsam.Ney kıymalı-patatesli börekler mi? Patattes kızartması mı? abovvv onlar bizim rüyalarımız..
kızlar aranıza katılmak ıstıyorum hemen benı kucaklarmısınız kılom 85 :26: nerden baslamam gerekıo neler yapmam gerekıo topığınızde cok yabancıyım:44:
bacım sen yalnış yere geldin sanırsam.Ney kıymalı-patatesli börekler mi? Patattes kızartması mı? Abovvv onlar bizim rüyalarımız..
buarada bugun yedıklkerımı yazayım kalkıyım
sabah 9 ;
bı tane kıymalı gül böreği bi tane pogaca(dün misafirim ordan kalma,bugunden ıtıbaren aazalacak söz :)) 2 kk peynır 1kk kaşar 4-5 zeytın,biraz tereyag.
ara 12 ;
küçük dilim mozaik pasta
daha ögle yemegı yemedım ama dıyette olanların iştahını açtıgım kesın... cunku sabah uyadıgımda dıyet fıkrı yoktu. neyse uygun bı dıyet lıstesı bulayımda hemen baslayayım.öğlen pırasa ve yogurt yiyim barı
ayyy regl oldum yaaa, ama yinede 63ü görmem güzel
bugün çektim bakin bakem nerem fazla
Eki Görüntüle 356325 Eki Görüntüle 356326
sağol canım çok da pahalı değilmiş normal bir fiyat :)
dünkü menümü yazayım kızlar.
sabah: 1,5 dilim tam tahıllı ekmek, 1 kk peynir, 1 domates, 1 biber
ara 1 bardak süt
öğle 1 kase yoğurt, 3 dilim ekmek(benim diet listemde ekmek çok biraz kızlar ondan böle rahat yiyom), 4 dilim salam la sandviç
ara yine süüüüüüüüüüt
akşam bir tabak brokoli çorbası ile bir dilim ekmek , yoğurt ve de kociş sucuk yiyodu dayanamadım bir dilim yürüttüm ama 1/4 ünü pisim yedi 3/4 sucuk dilimi
ara: 1,5 portakal
bugün
sabah süt ve nefsit ile 1 kase cornflakes
ara yoğurt
öğle 4 dilim ekmek arasına 4 hindi salam acıkta light labne
ara 1 elma
akşam brokoli çor,bam yanına et kavuracam acık yağsız ama:)
akşam karnıbaharım var yarın için onu pişirecem nugget ta aldım yarın daha iyi olur
ayy kızlar bugün yemeğim varda yarın ne yapsam yesem diye kara kara düşünüyordum kayınvalidem aradı ıspanak yapmış işyerine bırakacaklar ay çok mutlu oldum
ben ıspanağı seviyorum ama çok uğraştırdığı çin yapmış düşünceli kayınvalidem benm
kızlar aranıza katılmak ıstıyorum hemen benı kucaklarmısınız kılom 85 :26: nerden baslamam gerekıo neler yapmam gerekıo topığınızde cok yabancıyım:44:
hoşgldin canm topikçe sağlıklı beslenmeye çalışıyruz.kızlar aranıza katılmak ıstıyorum hemen benı kucaklarmısınız kılom 85 :26: nerden baslamam gerekıo neler yapmam gerekıo topığınızde cok yabancıyım:44:
evet allah razı olsun düşüncelidr ben yoğurt almıyorum yoğurdumu ev yapımı olara kv yapıyor yemek yapar getirir misafirliğe gelecekse böreklerini yapar getirrr annem gibi yani..Vayy düşünceliii kayınvalide
evet allah razı olsun düşüncelidr ben yoğurt almıyorum yoğurdumu ev yapımı olara kv yapıyor yemek yapar getirir misafirliğe gelecekse böreklerini yapar getirrr annem gibi yani..
arcak canm sennkide anlayışlıymış ne güzel... bizim damak tatlarımız uyuıyor seviyorum yemeklerini
aminn canm inş sennbde böle olurAllah bana da öyle bi kayınvalide nasip etsinn o vakit.
Amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Benim çevrede gördüklerim hep cadaloz da
07.45: 2 kuru kayısı, 2 dilim tb ekmeği, 1 kk peynir, domates,salatalık,yeşilbiber
09.30: az şekerli türk kahvesi
11.00:yarım muz(yerli)
13.00:1 tabak mantar yemeği,3 kaşık yoğurt ,salata 1 tb ekmeği
15.00:1 küçük elma
17.00:1 portakal
19.00:1 tabak kabak yemeği, 3 kaşık yoğurt, salata
21.00:1 bardak süt
07.45: 2 kuru kayısı, 2 dilim tb ekmeği, 1 kk peynir, domates,salatalık,yeşilbiber
09.30: az şekerli türk kahvesi
11.00:yarım muz(yerli)
13.00:1 tabak mantar yemeği,3 kaşık yoğurt ,salata 1 tb ekmeği
15.00:1 küçük elma
17.00:1 portakal
19.00:1 tabak kabak yemeği, 3 kaşık yoğurt, salata
21.00:1 bardak süt
sımdı portakalımı yedm ama cnm hc yeslcay ıstemedı ıcmedım bnde
aminn canm inş sennbde böle olur
aslında çokta iyi kv delerde varda bakma insanlar hep kötüleri anlatıyor..
Süper
Ya orası da öyle bazıları oglunu kıskanıyo bide o tarafı var ama.
Selam kizlar.....bugünkü menum
Sabah 1 kase nesfit
Ara yeşil çay büyük kupa
Öğlen sebze çorbası hazır olandan 1. Dilim kepek ekmegi ve salata yoğurt
Ara 1 portakal 1 kivi 1 avuç leblebi
Aksam bilmiyorum henüz
2l su inşallah...
Bugün keyfim yok hiç kar yağıyor sabah moralim bozulduheryer soğuk icim üşüdü açıkcası....
senin kayınvalideye hemen boncukayy kızlar bugün yemeğim varda yarın ne yapsam yesem diye kara kara düşünüyordum kayınvalidem aradı ıspanak yapmış işyerine bırakacaklar ay çok mutlu oldum
hoşgeldiiiiiiiiiiin kucakladık bilem sen yeterki kaçmakızlar aranıza katılmak ıstıyorum hemen benı kucaklarmısınız kılom 85 :26: nerden baslamam gerekıo neler yapmam gerekıo topığınızde cok yabancıyım:44:
Bugün herkesin zayıflayası var herhalde.
Topikten ziyaretçi eksik olmadı.
Suziiiiiiiiiiiiiiiiiii yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Liste altına adını yazar seni afişe ederim kilo veremezsen.
Kızlar,
Size iyi günler , bana günaydın
Sabah 10' da işten geldim eve, hiçbir şey yiyip içmeden yattım, az önce uyandım.
Gece çok yorulmuşum
4 badem, 1 fındık, birkaç tane beyaz leblebi attım ağzıma.
Babam elma ve kivi soymuş onları yiyorum şimdi.
Akşam 6 7 gibi deeee 6 köfte,1 dilim çavdar ekmeği, yoğurt, salata yiyeceğim.
Malum, gece vardiyası sonrası tek öğün
sizin sayenizde acaba yazarken çokmu yemişim dedimde alkış aldım oh içim rahatladı valla
öğleden sonra 2 ara yaptığım için akşam ekmek yemicem
tabi kıskannlarda var nasıl insanlar anlamıyorum.. allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın canm
Kizlar öğle yemeğim tamamen değişti sebze yemeği yedim havuc ve brokoliden azıcık yoğurtlar yedim....
Ara oğunda 1 tane portakal yedim pazarliksizzz
Aksama salataya gelicistiririmmm cok tokum inanın yer kalmadı......
Su 2 l bittirdim
Sporumuda yaptım 25 dk yürüdüm hızlı tempolu fazla yapamadım çünkü temizlikte yapmıştım cok yoruldum....şimdi duş aldım azıcık dinlenmem lazım kizlarrrr öptüm cok yazarım yine....
senin kayınvalideye hemen boncukbenimki ancak laf sokmayı biliyoooooo
hoşgeldiiiiiiiiiiin kucakladık bilem sen yeterki kaçma
gel vatandaş gel tehdit ve cebirle zayıflatılır geeeeeeel
bu hafta tartılmıyom dileeeeeeek çünkü çok şişim biliyom tartı çok diyecek tek umudum regl olmak belki cumaya atarım şişi göz kapaklarım bile tombişleşti ödemden yaaaa
hoşgldin canm topikçe sağlıklı beslenmeye çalışıyruz.
sabah
ara
öğlen
ara
akşam şeklinde beslniyoruz menüleri takip et anlarsın zaten burası çok motive edici
burda takılıp menülere dikkat edersen olur
cuma tartı günümüz
bide her gün menümüzü yazıyoruz
evet allah razı olsun düşüncelidr ben yoğurt almıyorum yoğurdumu ev yapımı olara kv yapıyor yemek yapar getirir misafirliğe gelecekse böreklerini yapar getirrr annem gibi yani..
arcak canm sennkide anlayışlıymış ne güzel... bizim damak tatlarımız uyuıyor seviyorum yemeklerini
tamam canım sımdı ya ben bugunden baslıcam sabaha daha bı dırenclıyım kızlar ben bu cuma tartılmıyım o zaman pekı bu kılo cetvelınız var onu nasıl yapıyorum sevgılı hemcınslerım acık bu cahıl arkadasınıza yardımcı olun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?