70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar aranıza katılmak ıstıyorum hemen benı kucaklarmısınız kılom 85 :26: nerden baslamam gerekıo neler yapmam gerekıo topığınızde cok yabancıyım:44:

ne pialv beyaz ekmek vee çiko mu yedin ha gel buraya sen hiç burdan uzaklaşmaya gelmiyorsun
kız bunları yemene rağmen yine eksi çıkarsan cuma günü seni vallahi..
orucunda rejimi varda ben bilmiyorum:18:

oh ne guzel masallah bende cok severım ıspanagı ama gercekten ugrastırıyor yaa
benım kayınvaldemde düşüncelidir yapar ama ben onun yemeklerını yanı hepsını yıyemıyorum damak tadıma uymuyor genede allah razı olsun yerı gelıyo annemden cok düşünüyo beni
canım gunler uzadı baya keske kısayken tutsaydın ben oyle yapmıstım ıyı oldu dıyet deıl ama oruc tutarken de cok agır ıftarlardan kacınmak lazım o zaman kılo veremesende almazsın ben ramazanda kılo vermıstım 64 ü görmüştüm ama gerı aldım
kızlar aranıza katılmak ıstıyorum hemen benı kucaklarmısınız kılom 85 :26: nerden baslamam gerekıo neler yapmam gerekıo topığınızde cok yabancıyım:44:

gel kucaklayım canım hosgeldın

Yarından itibaren düzelicek bunlar dimi.

ayyy regl oldum yaaa, ama yinede 63ü görmem güzel

bugün çektim bakin bakem nerem fazla

Eki Görüntüle 356325 Eki Görüntüle 356326

Toto normal bence göbek kalmış sanki.

Güzelmiş Pembe baluk.

Vayy düşünceliii kayınvalide

Hoşgeldinn

hoşgldin canm topikçe sağlıklı beslenmeye çalışıyruz.
sabah
ara
öğlen
ara
akşam şeklinde beslniyoruz menüleri takip et anlarsın zaten burası çok motive edici
burda takılıp menülere dikkat edersen olur
cuma tartı günümüz
bide her gün menümüzü yazıyoruz
Vayy düşünceliii kayınvalide
evet allah razı olsun düşüncelidr ben yoğurt almıyorum yoğurdumu ev yapımı olara kv yapıyor yemek yapar getirir misafirliğe gelecekse böreklerini yapar getirrr annem gibi yani..
arcak canm sennkide anlayışlıymış ne güzel... bizim damak tatlarımız uyuıyor seviyorum yemeklerini

Allah bana da öyle bi kayınvalide nasip etsinn o vakit.
Amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

Benim çevrede gördüklerim hep cadaloz da

07.45: 2 kuru kayısı, 2 dilim tb ekmeği, 1 kk peynir, domates,salatalık,yeşilbiber

09.30: az şekerli türk kahvesi

11.00:yarım muz(yerli)

13.00:1 tabak mantar yemeği,3 kaşık yoğurt ,salata 1 tb ekmeği

15.00:1 küçük elma

17.00:1 portakal

19.00:1 tabak kabak yemeği, 3 kaşık yoğurt, salata

21.00:1 bardak süt

Süper

sımdı portakalımı yedm ama cnm hc yeslcay ıstemedı ıcmedım bnde

Afiyet olsun.

aminn canm inş sennbde böle olur
aslında çokta iyi kv delerde varda bakma insanlar hep kötüleri anlatıyor..

Ya orası da öyle bazıları oglunu kıskanıyo bide o tarafı var ama.

Kızlar,
Size iyi günler , bana günaydın
Sabah 10' da işten geldim eve, hiçbir şey yiyip içmeden yattım, az önce uyandım.
Gece çok yorulmuşum
4 badem, 1 fındık, birkaç tane beyaz leblebi attım ağzıma.
Babam elma ve kivi soymuş onları yiyorum şimdi.
Akşam 6 7 gibi deeee 6 köfte,1 dilim çavdar ekmeği, yoğurt, salata yiyeceğim.
Malum, gece vardiyası sonrası tek öğün

Süper

Ya orası da öyle bazıları oglunu kıskanıyo bide o tarafı var ama.

sizin sayenizde acaba yazarken çokmu yemişim dedimde alkış aldım oh içim rahatladı valla
öğleden sonra 2 ara yaptığım için akşam ekmek yemicem

tabi kıskannlarda var nasıl insanlar anlamıyorum.. allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın canm

Kizlar öğle yemeğim tamamen değişti sebze yemeği yedim havuc ve brokoliden azıcık yoğurtlar yedim....
Ara oğunda 1 tane portakal yedim pazarliksizzz
Aksama salataya gelicistiririmmm cok tokum inanın yer kalmadı......
Su 2 l bittirdim
Sporumuda yaptım 25 dk yürüdüm hızlı tempolu fazla yapamadım çünkü temizlikte yapmıştım cok yoruldum....şimdi duş aldım azıcık dinlenmem lazım kizlarrrr öptüm cok yazarım yine....

senin kayınvalideye hemen boncuk benimki ancak laf sokmayı biliyoooooo
hoşgeldiiiiiiiiiiin kucakladık bilem sen yeterki kaçma
Bugün herkesin zayıflayası var herhalde.
Topikten ziyaretçi eksik olmadı.

Suziiiiiiiiiiiiiiiiiii yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Liste altına adını yazar seni afişe ederim kilo veremezsen.

gel vatandaş gel tehdit ve cebirle zayıflatılır geeeeeeel
bu hafta tartılmıyom dileeeeeeek çünkü çok şişim biliyom tartı çok diyecek tek umudum regl olmak belki cumaya atarım şişi göz kapaklarım bile tombişleşti ödemden yaaaa

Gece vardiyası zormuş ya.

Amin canımmm amiiiiiiiinnnnnnnn..

Görüşürzzz

Cumaya tartıl canım bende diyet yapıyorum ama heryerim şiş fazla bile çıksam regldendir dicem yapcak bişi yok ki.
Regl bitince fazlasıyla gidecek inş.

Valla bu aralar fazla mı sert davranıyorum size.:44:

tamam canım sımdı ya ben bugunden baslıcam sabaha daha bı dırenclıyım kızlar ben bu cuma tartılmıyım o zaman pekı bu kılo cetvelınız var onu nasıl yapıyorum sevgılı hemcınslerım acık bu cahıl arkadasınıza yardımcı olun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…