pfffabimin manitası abime atkı örmüş.. modelini pek bi beğendim de çıkaramadım bi türlü onun yaptığı gibi olmuyor en iyisi eğitim öğretim böyle işler bana göre değil
sabah yazıyorum
2 lokma çavdar ekmeği yiyip yattım çok uykusuzum diye kahvaltı yapamadım
ara
2 kara erik
1 küçük elma
öğle
yarım simit
ara
2 tane form çikolatalı bisküvi)
aslında canım çok çiğ köfte istemişti kalmamış aldığım yerde((
1 tatlı kaşığı supangle
1 tane çilek reçeli
akşam
1 kase yoğurt
4 tane tavuk incik
son olarakta
4 bardak çay içtim
geleceğin görümcesi olarak bi tanede kendine yaptıryapı versin gelin hanım
evet ya çok yememişsin ama işte tatlılar yerine daha düzgün bir şeyler yemen ii olurdu:26: ben diyetle ilgilenmiyorum şimdilik de nacizane fikrim diyelim.. yani de canını sıkma genelde moral bozulunca daha çok yemek istiyor ya insan:18: yani bende öyle oluyor..
aslında çok açım:26::26::26: tatlı eşim aldı kendi için ben yemem dedim onada git gizli ye dedim gitti açtı off ya çok canım istedi 1 lokmacık aaldım çilek reçelinide 2 gündür rüyamda görüyordumiçimde kalmasın diye 1 tane yedim malesef moralim bozulunca yemekten çok kendimi yiyorum bende
ay bende yeni diziyi izledim yarida kaldi cocugu uyuturkenucurum un detailarini bilen kizlar yazin kizkardesi kurtulamadi herhalde
birde canim kim vurdu adami metemi vurduay ne cok merakliyim
niyeki canim :26: kötü birsey yoktur isallah :26: gecmisi hizli gectim kacirtim sanirsam :44:
[sıze=2]ya var ya çok acınacak haldeyiz yaa
[sıze=3]düşünmeden istediğimiz her şeyi yemek istiyoruuuzzzz[/sıze][/sıze]
........[/QUOTE .!.:acınacak haldeyiz derken umarım yanlış anlaşılmamışımdır:26: yani genel olarak istediklerimizi yiyemiyoruz diye dedim inşallah kırmamışımdır sizi:26:
malesef şişko olunca öle oluyorKışın diyet yapmaktan bıktım ya yazın ordan burda et çıkınca uyus oluyorum O yüzden kışın doğru dürüst birşey yiyemiyorum
HOŞGELDİN TATLIM ARAMIZA BENDE YENİ SAYILIRIM ALIŞIRSIN TOPİĞİMİZ HEM EĞLENCELİ HEMDE ÇOK MOTİVE EDİCİgunaydın sekerlerr aranıza dun katıldım.dun aksam ne yedıgımı yazıyorum bır kase yogurt ve ıspanak bır tabak.gayet rahat yattım.sabah poğacalar da kaldı gözüm kendımı zor tuttumıkı dılım kepek ekmegı ve beyaz peynır.şimdi işyerınde öğle yemegınde ne var ona gore yazıcam sızlere ve bu cuma gunu tartılcam aksamada tavuk ızgara salata
BİZİM BURAYADA İLK DEFA KAR YAĞDI NE KA MUTLU OLDUMGünaydın çıtırlar
İstanbul'da hava gene buz gibi.:106:
Yerlerde buz tutmuş zaten sabah serviste dolana dolana geldik.:106:
Sabah sabah isyan etcektim de sonra vazgeçtim. Kendi kendime hayatı zehir etmeye gerek yok.
Şartları değiştiremiyorsam şartlara takılmadan, kendimi mutsuz etmeden yaşamam gerekiyor.
Ben mutluysam etrafımdakileri mutlu edebiliyorum çünkü.
Ben mutsuzsam etrafımdakileri mutsuz ediyor, negatif enerjimi yayıyorum.
Sizler içinde aynı şey geçerli.
Bugün kendimizi mutlu edelim. Allah'a şükür en basiti sağlığımız yerinde.
Sevdiklerimizle beraberiz.
Ihmm diyete gelince dün akşam eve gidince tartıldım 67.1 çıktım.
Sabah tartıldım 66.9 çıktım.
Pazar 66.3 çıkmıştım.
Şişkinlik + wc sorununa veriyorum bu olayı.
Umarım Cuma sabaha kadar 65i ucundan görebilirim.
Hepimize güzel bir gün olsun.:82:
ay napım yaa ama arkadasım sureklı bana sen ne olmussun boyle sana ne olmus kızım azcık kılo ver daha da alısın gorsunler benı6 ay sonra
AMİN CANIM BU AY İNŞALLAH HAMİLE KALIRIM ALLAH RAZI OLSUN TATLIM YA OLURSAM BURAYA KOCAMAN BENDE HAMİLEYİM YAZACAĞIM İNŞALLAHcanım ıns tez zamnda sneın dehayırlı haberlerını alırız Rabbım kucagını bos bırakmasın
O ZAMAN HOŞGELDİN İREMCİMbende zayıflamak istiyorum artıkkkkkkkkcok mutsuzum
AY YOK CANIM BENİM YANLIŞ ANLAMADIM YANLIŞ YAZDIĞIM BİRŞEYİ DÜZELTMEK İSTEDİM SEN YANLIŞ ANLADIN BİTANEM K.BAKMA BENM ALINGAN HUYUM YOK ZATİ GÜLER GEÇERİMacınacak haldeyiz derken umarım yanlış anlaşılmamışımdır:26: yani genel olarak istediklerimizi yiyemiyoruz diye dedim inşallah kırmamışımdır sizi:26:SIKMA CANINI
BENDE GEÇEN YIL İLK DEFA ALDIM DİKKATE VERDİM KİLO BEN ZAYIFLAMAYI BIRAKTIM ODA BENİ BIRAKTIay öyle noktalar görünce alındınız sandım endişe ettim.. kırmaktan hoşlanmam da..
ben ilk defa böyle ciddiye aldım bu zayıflama işini.. gerçi şu anda evde olduğum için uygulamıyorum da okula gidince devam edicem inşallah haftaya zayıflama çalışmalarına devam.. yaza kadar hepimiz bi çıtır olaydık iyiydi
GÜN BOYU BAŞKA BİRŞEY YEMEMİŞLERMİ ACABA?az önce bi araştırma okudum ne kadar doğru bilemem ama eğer doğruysa çok çekici bi araştırma olmuş bizim için
Kahvaltıda pastayla 20 kilo zayıfladı
Sabahları kahvaltıda bir dilim pasta yemenin zayıflamaya yardımcı olduğu iddia edildi.
Söz konusu iddianın sahibi olan İsrailli bilim insanları, 90 kilo ağırlığında olan bir kişinin bu yöntemi uygulayarak 8 ay sonunda 20 kilo verdiğini açıkladı.
İsrail'de Hebrew Üniversitesi ve Ariel Üniversitesi'nin aşırı kilolu 193 denek üzerinde yaptıkları araştırmada çarpıcı bir sonuç çıktı. Sabahları kahvaltıda bir dilim pasta yiyen denekler, denekler kilo vermeye başladı.
İsrailli bilim insanları, metobolizmanın sabahları hızlı çalıştığına dikkat çekerek, kahvaltıda yenilen tatlının gün içinde kek veya pasta türü yiyeceklere olan eğilimi azaltığını savundu.
Araştırmada aşırı kilolu 193 denek iki gruba ayrıldı. İlk grupta olanlara sabah kahvaltıda 600 kalori değerinde kek, pasta, çikolata gibi tatlılar yedirildi. İkinci grupta olanlar ise 300 kalori değerinde karbonhidrat ağırlıklı olarak beslendi.
Araştırmanın ilk dört ayında iki gruptaki deneklerin aynı oranda kilo verdikleri görüldü. İkinci dört aylık süreçte ise sabahları kahvaltıda tatlı yiyen grupta bulunanların ortalama 20 kilogram verdikleri görüldü. diet yapan ikinci gruptakiler ise yeniden kilo almaya başladı.
[sıze=2]ben de manitama yapam diye özendim deee... O yüzden benim yapmam lazım:) başka bi model çıkardım netten onu da annem beğenmedi.. Yarın bi komşuya göstercez artık bakalım o anlarmış :)[/sıze]
GÜN BOYU BAŞKA BİRŞEY YEMEMİŞLERMİ ACABA?
[sıze=2]yok benim anladığım düzenli yiyorlarmı ama sabah tatlı yiyenlerin gün içinde tatlı yeme istekleri azaldığı için onlar kilo veriyorlarmış..
Neskuik var burda o sabahları bir çay kaşığı nutella yer acaba gün içinde canı tatlı istiyo mu bi sormak lazım:26:[/sıze]
hımm evet ozamn senin yapman makbül internetten bulduğun modelimi yoksa gelinin yaptığı modelimi göstereceniz.
nutellaayyyyyy açım ya bişeler atıştırsam olmaz mı
yapta buraya resmini yükle bakalım nasıl olacak bende merak ettim bu arada evlimisin nişanlımı?[sıze=2]gelinin yaptığını sorcaz inş. Annem internetten bulduğum modeli pek bi aşağıladı ondan çocuk çeketi olurmuş anca[/sıze]
[sıze=3]puccanın sabah okuyunca seni ne kadar azarlayacağını düşün ve durdur kendini
Bi bitki çayı filan iç istersen.. Ya da sadece su.. [/sıze]
yapta buraya resmini yükle bakalım nasıl olacak bende merak ettim bu arada evlimisin nişanlımı?
kız midem kazındı su içmeye korkuyorumKusarım diye süt içeyim en iyisi pucca benim menümü görse ne dicek asıl onddan korkuyorum:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?