dilek akşam pikoyu yemedim zaten süt içtim :)
hım bu regl işi iyice gerdi beni az kaldı hamileliğimi ilan etcem bu gidişle. takvimime baktım geçen ay ayın 31 olmuşum. hımm daha 28 günlük süreç dolmamış aslında cumartesiye kadar vaktim var. ama ben yinede gerildim. :18::18:kızlar dua edin olum yaaa bu kilo ile bebiş 100 le falan doğum demek .ay her ay aynı gerginlik bir keresinde test bilem yapmıştım korkudan :18::18:
kalitelimidir bilmedim güzel görünüyorlarkızlar ben bu makyaj fırça setini çok beğendim nasıl sizce.24 TL alsam mı ki?
tühh kaçtı bensiz girdiniz 10000 ehadi yazın bişiler 10 000 kutlaması yapcaz daha :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::111::111::111::111::111::111::111:
Huh huuuuuuuuuu
Havai fisekler patlasinnnnnn
Haydi lililililililili yaaaaaaar, haydi lilililililiiii yaaaaaaar :118::118::118:
Haydi elleri gorelim kizlaaaaaaaaar
:118::118::118::118:
ay neskuikim burda koptum gülmektenselam kızlar menüm;
sabah 8.30 bir bardak ballı limonlu ılık su
9.30 kahvaltı
2 dilim ç.ekmeği
1tk reçel
1tk pekmez
3-4 parça peynir
2-3 parça k.peynir
1 yum haşlama
12.00 2 kuru incir
14.00
yarım çorba
yarım sebze
3 kş yoğurt
salata
1 dilim ç.ekmeği
16.00 1 kare çiko
17.30 sütlü kahve, 6 adet badem
19.30 akşam
5-6 kş sebze
3 kş yoğurt
2 lt su, 2 ıhlamur
biz burda o kadar tepindik oynadık ama 100 000 inci mesajı bir menüye kaptırdık
cnm senin metobolizman yaşından dolayı bizden daha hızlıdır dikkat edersen bizdn çabuk verirsinmaşallah yahu valla ağzım açık kaldı, çoook tebrik ediyorumm.
Ben çok yavaş verdiğim için hızlı verenlere çok özeniyorum.
Ama ben 13-14 yaşımdan beri kiloluydum, şu an 19um yani 5 6 yıllık kilolar, sanırım ki yerleştikleri için zor gidiyolar.
Neyse gitsinler de gerisi önemli değil
günaydın canm geçmiş olsungünaydın kızlar ..
10000. sy mız hyırlı olsun..
ben kaçırdım dün dişçideydim.
diş çekimi yaptırdım..
bugünde diş eti tedavisine başlıcaz ama çok kar yağdı..
randevumu ertleyebilirim..
hpinize güzel bi gün diliyorum..
bildirim öncesi son 1 gün artık cıss yokkkk...
1 paket değil 1 tane etiform.
Merhaba kızlaaar! Beni de aranıza alır mısınız 79.5 kilo oldum tam sınırdayım, çok mutsuzuum :18:
Adım buse, 22 yaşındayım...Neler yapmam gerekiyor acabaa , o kadar bunalımdayım ki evden çıkmıyorum zaten pantolonlarımın hiçbiri olmuyor
Hoş geldin aramıza cnm.Yaşlarımız aynı.
Burdan ayrılmaman kilo vermen için bence kesinlikle yeterli en azından bende öyle oldu.
Menülerimizi paylaşıyoruz,yorumlar alıyoruz,yanlışlarımızı görüyoruz.
Burda öğrendiğim en önemli kural asla ama asla kaçamak yaptım diye diyeti bırakma yok say ve aynen devam et
Bol su iç,bitki çayları tüket.3 ana 3 ara öğün kuralını uygulamaya çalış.İki dilimden fazla ekmek tüketmemeye çalış.
Yoğurt,salata,sebze tüketmeye çalış.Kesinlikle vereceksin
Merhaba kızlaaar! Beni de aranıza alır mısınız 79.5 kilo oldum tam sınırdayım, çok mutsuzuum :18:
Adım buse, 22 yaşındayım...Neler yapmam gerekiyor acabaa , o kadar bunalımdayım ki evden çıkmıyorum zaten pantolonlarımın hiçbiri olmuyor
Ben burayı üye olmadan yaklaşık 1-2 hafta kadar takip ettim.. Bayanlar çok güzel kilolar vermişler..Yaz geliyor ve benim de hedefime ulaşmam lazım..Önerilerin için çok sağol, su ile aram hiç iyi değil ama deneyeceğim
kızlar merhaba ... nasılsınız? ben iyiyim cumartesi günüm var tarif aramakla meşgulüm geçmişe bidalmaya çalışcam ama dün öğlen sonradan beri girmedim çıkabilirmiyim bilmem
cumaya 1 kala varmı umutlar? ben 63ü görmüştüm ama yarından umutlu değilim regl hali benide vurur sanırım tartılmadım ama artı çıkma ihtimalim fazla , sabit kalmaya razıyım
kızlar merhaba ... nasılsınız? ben iyiyim cumartesi günüm var tarif aramakla meşgulüm geçmişe bidalmaya çalışcam ama dün öğlen sonradan beri girmedim çıkabilirmiyim bilmem
cumaya 1 kala varmı umutlar? ben 63ü görmüştüm ama yarından umutlu değilim regl hali benide vurur sanırım tartılmadım ama artı çıkma ihtimalim fazla , sabit kalmaya razıyım
valla canım ilk geldiğimde bu topiğe senin desteğin ve monanın nafın blackın suzinin sizler etki ettiniz
menülerinizi takip ettim dikkat ettim gitti
allah hepinizden razı olsun çok iyi destek ve motive ediyorsunuz gelin öpicemmm sizi umahhhhh
malesef canım hemilelikten sonra kalça ve bel bölgesi çatıları genişlediği için zaman alıyormuş tekrar eski haline dönmen
en az bir 3 yıl diyorlar yani
canım bildiğim kadarıyla bayanlarda boyunun 10kg altına olması ideal kilosu oluyor
Dün 6 gündür aynı kiloda sabitlendim diye yakınmıştım bugün sabah 70,3 ü gördüğümde çok mutlu oldum. tam 2 hafta oldu 74 den 70,3 e düştüm böyle giderse mayısa 38 beden olacağım. Çok mutluyum.:))
Dün 6 gündür aynı kiloda sabitlendim diye yakınmıştım bugün sabah 70,3 ü gördüğümde çok mutlu oldum. tam 2 hafta oldu 74 den 70,3 e düştüm böyle giderse mayısa 38 beden olacağım. Çok mutluyum.:))
Günaydın hatunlar ben geldim.
Dün akşamki menüm iptal oldu
Eve gittim yemek hazırlıyorum o ara eşim aradı.
Fıstığım dışarıda lapa lapa kar yağıyor hazırlan gel kapının önüne geliyorum diye.(Evle işi arası 10 dakka)
Peki dedim giydim montu.Zaten dışarı çıkmaya can atıyorum.Sonra kociş elimden tuttu.
Bu ayki primin şerefine dedi dışarda yiyelim yemek dedi.
Kebapçıya gittik.Ama ben çeyrek kebap yedim.Birkaç ısırık anca aldım yavaş yavaş yiyorum.
Eşim kendininkini bitirdi,bende benimkini kocişime verdim afiyetle midesine indirdi.
Yarım bardak kola içtim,kociş onunda devamıı getirdi.Sonra yürüyüş yaptık.
Eve giderken markete uğradı eşim baktım çikolata reyonunda dedim ne yapıyorsun hayatım.
Çikolata alıyorum diyorDedim bırak onları hayatım yasak çikolata eve abur cubur almak yok.
O zaman şundan alayım diyor başka çikolatayı gösteriyor,yok dedim alma,ve almadık.
İşde böyle kızlar.Eşim yine beni sabote etti
Birde bisikletim geldi ama ben evde olmadığım için eşimin kuzenine bırakmışlar.
Aradı haber verdi saolsun hava şartlarından dolayı evimize alamadık henüz.
Şimdi acele edip alsak eşimin kuzenine ayıp olurdu güvenmiyormuşuz gibi.
O nedenle hafta sonuna kaldı gibi.
günaydın kızlarr
bugün çok dikkat edin yarın cuma cısslara dokunmayın
hava burda güneşli ama soğuk ama olsun güneşli güne uyanmak süperr
günaydiiiiiiiinnnn
güzel birgün olsun insallaahh
dün yediklerimide yazayim :126:
kahve
sabah
2dilim ekmek,5 yesil zeytin,peynir,domates,ayran
ara
activia meyveli
öglen
1tabak corba,1 bardak light kefir
ara
4 tane mavi yesil bisküvi,kahve
ara
yogurt
aksam
misir,light peynir ve 1/2 kasik zeytin yagli salata ,2 dilim kuru ekmek ( 1dl.27 kal.) ,ayran
ara
2 fincan papatya ve rezeneli cay,2 hurma ,3 bitterli pirinc patlagi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?