70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Daha varmış canım ne geriliyorsun hemen.
Hayırlısı olsun ayrıca
H.sonu olursun bence stres yapma stres yapınca bayağı uzuyor süreç.

günaydiiiiiiiinnnn

güzel birgün olsun insallaahh

dün yediklerimide yazayim :126:

kahve

sabah

2dilim ekmek,5 yesil zeytin,peynir,domates,ayran

ara

activia meyveli

öglen

1tabak corba,1 bardak light kefir

ara

4 tane mavi yesil bisküvi,kahve

ara

yogurt

aksam

misir,light peynir ve 1/2 kasik zeytin yagli salata ,2 dilim kuru ekmek ( 1dl.27 kal.) ,ayran

ara
2 fincan papatya ve rezeneli cay,2 hurma ,3 bitterli pirinc patlagi

kızlar ben bu makyaj fırça setini çok beğendim nasıl sizce.24 TL alsam mı ki?
kalitelimidir bilmedim güzel görünüyorlar

hadi yazın bişiler 10 000 kutlaması yapcaz daha :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::111::111::111::111::111::111::111:
tühh kaçtı bensiz girdiniz 10000 e
Huh huuuuuuuuuu
Havai fisekler patlasinnnnnn
Haydi lililililililili yaaaaaaar, haydi lilililililiiii yaaaaaaar :118::118::118:
Haydi elleri gorelim kizlaaaaaaaaar
:118::118::118::118:

ay neskuikim burda koptum gülmekten
10000 ci sayfaya bilmedn güzel menünü yapıştırmışsın

biz burda o kadar tepindik oynadık ama 100 000 inci mesajı bir menüye kaptırdık

cnm senin metobolizman yaşından dolayı bizden daha hızlıdır dikkat edersen bizdn çabuk verirsin

günaydın canm geçmiş olsun

günaydın kızlarr
bugün çok dikkat edin yarın cuma cısslara dokunmayın
hava burda güneşli ama soğuk ama olsun güneşli güne uyanmak süperr

pisim hamişmiyim diye kafaya takarsanda adet gecikiyor tecrübeyle sabittir
benm her ay düzenlidir bi keresinde kafaya acaba dedim taktım test bile yaptım 1 hafta gecikti
normalde bu yaşıma kadar hiç gecikmemişti
bende aynı senn gibi stres oldum bu kiloyla 100 ü geçerim dedim

Merhaba kızlaaar! Beni de aranıza alır mısınız 79.5 kilo oldum tam sınırdayım, çok mutsuzuum :18:
Adım buse, 22 yaşındayım...Neler yapmam gerekiyor acabaa , o kadar bunalımdayım ki evden çıkmıyorum zaten pantolonlarımın hiçbiri olmuyor

Günaydın hatunlar ben geldim.

Dün akşamki menüm iptal oldu
Eve gittim yemek hazırlıyorum o ara eşim aradı.
Fıstığım dışarıda lapa lapa kar yağıyor hazırlan gel kapının önüne geliyorum diye.(Evle işi arası 10 dakka)
Peki dedim giydim montu.Zaten dışarı çıkmaya can atıyorum.Sonra kociş elimden tuttu.
Bu ayki primin şerefine dedi dışarda yiyelim yemek dedi.
Kebapçıya gittik.Ama ben çeyrek kebap yedim.Birkaç ısırık anca aldım yavaş yavaş yiyorum.
Eşim kendininkini bitirdi,bende benimkini kocişime verdim afiyetle midesine indirdi.
Yarım bardak kola içtim,kociş onunda devamıı getirdi.Sonra yürüyüş yaptık.
Eve giderken markete uğradı eşim baktım çikolata reyonunda dedim ne yapıyorsun hayatım.
Çikolata alıyorum diyor Dedim bırak onları hayatım yasak çikolata eve abur cubur almak yok.
O zaman şundan alayım diyor başka çikolatayı gösteriyor,yok dedim alma,ve almadık.
İşde böyle kızlar.Eşim yine beni sabote etti

Birde bisikletim geldi ama ben evde olmadığım için eşimin kuzenine bırakmışlar.
Aradı haber verdi saolsun hava şartlarından dolayı evimize alamadık henüz.
Şimdi acele edip alsak eşimin kuzenine ayıp olurdu güvenmiyormuşuz gibi.
O nedenle hafta sonuna kaldı gibi.

Son düzenleme:

Hoş geldin aramıza cnm.Yaşlarımız aynı.
Burdan ayrılmaman kilo vermen için bence kesinlikle yeterli en azından bende öyle oldu.
Menülerimizi paylaşıyoruz,yorumlar alıyoruz,yanlışlarımızı görüyoruz.
Burda öğrendiğim en önemli kural asla ama asla kaçamak yaptım diye diyeti bırakma yok say ve aynen devam et
Bol su iç,bitki çayları tüket.3 ana 3 ara öğün kuralını uygulamaya çalış.İki dilimden fazla ekmek tüketmemeye çalış.
Yoğurt,salata,sebze tüketmeye çalış.Kesinlikle vereceksin

Ben burayı üye olmadan yaklaşık 1-2 hafta kadar takip ettim.. Bayanlar çok güzel kilolar vermişler..Yaz geliyor ve benim de hedefime ulaşmam lazım..Önerilerin için çok sağol, su ile aram hiç iyi değil ama deneyeceğim

kızlar merhaba ... nasılsınız? ben iyiyim cumartesi günüm var tarif aramakla meşgulüm geçmişe bidalmaya çalışcam ama dün öğlen sonradan beri girmedim çıkabilirmiyim bilmem

cumaya 1 kala varmı umutlar? ben 63ü görmüştüm ama yarından umutlu değilim regl hali benide vurur sanırım tartılmadım ama artı çıkma ihtimalim fazla , sabit kalmaya razıyım

hoşgeldin aramıza. sayfayı düzenli takip et yediklerini yaz. birde cumadan cumaya tartılıp kilonu yaz bu kadar canım

Benimde iyi değildi canım ama bir kere başladıkdan sonra devamı geliyor inan bana.
Olmadı yemeklerden sonra 2!er bardak içerek başla.
3 ana 3 ara yapsan 6 bardak içmiş olursun zaten.
Bak çizelgeni bile yapmışsın.Ay bir benim çizelgem yok yahu:S

Dün 6 gündür aynı kiloda sabitlendim diye yakınmıştım bugün sabah 70,3 ü gördüğümde çok mutlu oldum. tam 2 hafta oldu 74 den 70,3 e düştüm böyle giderse mayısa 38 beden olacağım. Çok mutluyum.:))

merhaba. bu hfta için bende umutsuzum. eğer artı olursam elimde diyet listelerim var. 5 yıl önceki. ilk çocuk 2 yaşındayken dr a gitmiştim. onları yapıcam.

Hoşgeldin canım.Sen tarifleri toparla bizlede paylaş
Gerçi yiyemedikden sonra pek yapma taraftarı değilim.Ama benimde günüm olacak daha çok var gerçi.
Farklı bir şeyler yapmak istiyorum.Tatlı olarak sana afyon lokumunu öneririm bilir misin bilmem ama hafif sütlü bir tatlı bence.
Birde Truffle var tatlı olarak yine yeni favorilerim.Yapmıyalı baya oldu ama genelde anneme gidince kardeşim için yaparım:)

Valla ben regl olmadım ama olmam lazım.Test yaptım sitrese girip hamişde değilim.
Bakalım sabırla bekliyorum.Soğan suyuna başlıcam olmadı.Son regl den sonra kum döktüm çünkü idrar yollarımı üşüttüm onun etkisi olabilir gecikmede.
Şiş olarak dolaşıyorum.

günaydınnnn kızlar

tekrar 10000 ıncı sayfamızı kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim ne güzel kutlama yapmışsınz maşallah bayıldım
şöyle düşündüm de ben buraya girdiğimde sayfalar 3000 lerdeydi baya eskimişim yaşım ortay açıktı dermişim

ıns yarın hepınız tartıda guzel rakamlar görürsünüz ben önceden de dıyet yapmıyodum yıne aynı dıkkat etme modunda ılerlıycem cunku bende fıtık var ve fazla kılo almamam lazım yanı tartılmaya devam

anaam bend eduymustum boyle bıseyler gercektende dogumadn oncekı ben ve sonrakı olmak uzere ıkı ayrı kısı gıbıyız kalca deıl ama bel cok kalınlastı kemıklerım genısledı sankı ben sımdı 3 yıl olmadan hamıle kaldım yıne o zaman nerdeyse bı 5 yıl eskı görüntüme kavusmama:18:
zaten dogumdan sonra 60 a cekcem hedefımı ve 60 olup o sekılde yasamak ıstıyorum ınsallah yapabılırım

Tebrikler topikdaşım darısı bizim başımıza inşallah.

Günaydın şeker Allah büyüktür diyorum ben yarın için

Günaydın şeker
Gene de başarılı bi akşam geçirmişsin bence.

Hoşgeldin canım bende 22 yaşındayım.
Seni çoook iyi anlıyorumm.
Sağlıklı beslen bizle beraber gidiyor kilolar.

günaydın kızlarr
bugün çok dikkat edin yarın cuma cısslara dokunmayın
hava burda güneşli ama soğuk ama olsun güneşli güne uyanmak süperr

İç organlarımmm bileee üşüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Adanaya gelicem bendeeee

Karışık olmuş biraz sanki ama hafif atlatmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…