ben hala derim eşime nasıl evlendim filan diye o da seni kandırdım der
ben evlendiysem herkes evlenri diye erkeklere düşmandım bi dönem neden bilmiyom
sızınkı tam nette tanısma olmus ve ılk adımda sneden gelmıs vayy
Amin canım benim maşallah.
Bizim evde belli kurallarımız var.
Yatağa asla küs girmeyiz mesela,sonra ayrı asla uyumayız.
İlla yapışık ikiz gibi uyuruz
Ben ilk zamanlar uyuyamıyordum sonra alıştım.
Sonra birimiz yemek hazırlarken diğeri sofrayı kurar.
Sonra birlikde toplarız.Eşim hep şey der bende sana yardım edeyim ki bize daha çok zaman kalsın.
Bütün ev işlerinde,yemekde bana yardım eder.Bazen benim yolum uzun olduğu için ben otururum eşim yapar.
Ben nazlanırım.Hani ben çok şekerim ya çok tatlıyım sen beni çok seviyorsun ya bir tanecik hatununum ya kahveleri sen yapar mısın kociş derim
Ben bazen erken uyumak isterim eşim oturmak ister.Ben uyuyim diyince şimdi ben seni 1 saatcikmi görmüş olucam oturalım ama dayanamazsan birlikde uyuyalım der.
Yatağa geçincede muzurluk yapar.Fıstığım,hayatım,bebeğim uyumuş mu?uyumak mı istiyormuş.Kocasıda fıstığını çok severmiş.
Fıstığımın burnu çok güzelmiş.Sonrada bana masal anlatır birlikde uyuruz :)
İşde sana bir benzer yön daha :)
Kocişim ben önce seni büyüteyim diyor haklı
amin cnm benim....Allah razı olsun, cümlemizin yuvasını korusun.
:26::26::26::26: ya bunlar filmlerde olmuyor muydu.gerçek hayatta da varmı böyleleri..
ehehe evet öle oldu
maşallah canım Allah nazarlardan saklasınnn :)
sağol cnımmm..kalitelimidir bilmedim güzel görünüyorlar
tühh kaçtı bensiz girdiniz 10000 e
ay neskuikim burda koptum gülmekten
10000 ci sayfaya bilmedn güzel menünü yapıştırmışsın
cnm senin metobolizman yaşından dolayı bizden daha hızlıdır dikkat edersen bizdn çabuk verirsin
günaydın canm geçmiş olsun
hayırlı olsun cnm..bol kalori yakmalar..Günaydın hatunlar ben geldim.
Dün akşamki menüm iptal oldu
Eve gittim yemek hazırlıyorum o ara eşim aradı.
Fıstığım dışarıda lapa lapa kar yağıyor hazırlan gel kapının önüne geliyorum diye.(Evle işi arası 10 dakka)
Peki dedim giydim montu.Zaten dışarı çıkmaya can atıyorum.Sonra kociş elimden tuttu.
Bu ayki primin şerefine dedi dışarda yiyelim yemek dedi.
Kebapçıya gittik.Ama ben çeyrek kebap yedim.Birkaç ısırık anca aldım yavaş yavaş yiyorum.
Eşim kendininkini bitirdi,bende benimkini kocişime verdim afiyetle midesine indirdi.
Yarım bardak kola içtim,kociş onunda devamıı getirdi.Sonra yürüyüş yaptık.
Eve giderken markete uğradı eşim baktım çikolata reyonunda dedim ne yapıyorsun hayatım.
Çikolata alıyorum diyorDedim bırak onları hayatım yasak çikolata eve abur cubur almak yok.
O zaman şundan alayım diyor başka çikolatayı gösteriyor,yok dedim alma,ve almadık.
İşde böyle kızlar.Eşim yine beni sabote etti
Birde bisikletim geldi ama ben evde olmadığım için eşimin kuzenine bırakmışlar.
Aradı haber verdi saolsun hava şartlarından dolayı evimize alamadık henüz.
Şimdi acele edip alsak eşimin kuzenine ayıp olurdu güvenmiyormuşuz gibi.
O nedenle hafta sonuna kaldı gibi.
ne çok çeşit öyle...
evet doktor listesiyse faydası olur bence
diyet topiği paylaşmam yanlış olur belki ama istersen özelden gönderebilirim
3 renkli tatlı, unlu çıtır börek,havuçlu kabak tarator, muz pudingli kek, marmelatlı kurabiye, peynirli tart ve turşulu yoğurtlu patates salatası yapmayı planlıyorum 2 çeşitte gelen misafirlerden gelecek bizim günde ev sahibi sadece bulgur işi yapsın dendi kısır gibi ama ben misafir varken uğraşmak istemediğim için menü çıkardım umarım beğenilir 9 çeşit oluyor yeter sanırım
evet allah büyük işimiz allaha kalmış
geçmiş olsun canım..bol sıvı tüketmeye çalış..Selam kizlar...ben cok hastayım cok fena grip olmuşum....
Kafamı kaldırcakk halim yok su an yataktan yazıyor zaten......bişey yersem yazarım
Kg bildirimimide Yarin Yaparım......
banada gönferirmisin canım..
Gönderdim canım ben çok seviyorum pasta börek yapmayı ama kızım olunca zor oluyor birde kilo problemi var işte bakalım cumartesiye yapacam umarım yetişir yazdıkların dışındada tarif gönderdim hiçbirini denemedim sadece unlu çıtır böreği arkadaşım yapmış güzel dedi onun yerinede buzluk böreği (patatesli rulo börek) yapabilirim 1 gece önceden yapılıp buzlukta bekletiliyor o güne bişey kalmasın diye, istersen onuda gönderirim
tv fkiler olayı abartıyor boş ver sen..zayıf olcez diye aç geiyorlar..Bende dün dizilere bakıyordum anam millet zapzayıf bide tv şişko gösteriyo derler.
Otururken bile göbeği çıkmıyo milletin.
Ben çok sıkıldım dobiçlikten o yzden 2 ay daha dayan diyorum kendime.
Sende hedef koy zaten burda hem makara yapıyorsun hem diyet gidiyor bi şekilde.
nice yıllara...İnşallah yine aynen böyle devam ederiz şekerim.Herşey bizim elimizde.Sizin ilişkinizde uzun bizim herşey çok hızlı gelişti.
11 mart 2010'da ilk baş başa görüşmemizi yaptık kocişimle(Çok ısrar etti illede çay içelim diye)
12 mart 2010'da sevgiliydik (Herşey ani gelişti hiç aklımda yoktu,aklında yoktu,cazibeme dayanamadı)
31 mart 2010'da evlenme teklifi etti (Şaka gibiydi ama evet dedim ve ogün birbirimize söz verdik)
12 aralık 2010'da sözlendik (Aileler şok geçirdi resmen)
19 mart 2011'de nişanlandık
12 kasım 2011'de evlendik.
12 mart 2012'de evliliğimizin 4. ayını dolduracağız,birlikteliğimizinde 2. yılını
netten mi nası dicektim..tam olarak net sayılmazmış..mutlunice yıllara arzucum..sen ona ani mı dıyorsun canım bıde benımkıne bak ıstersen
8 mart 2007 nette tanısma
23 nısan 2007 ılk yüzyüze görüşme
07/07/07 nişan
19/09/2007 resmi nikah
09/12/2007 düğün
nasıl amaa
allah mutluluğunuzu daim etsin canım en hızlınız benm herhalde
2009 aralıkta tanıştım
2010 şubatta nişalandım(2.5 ay sonra)
2010 temmuzdada evlendim (yani tanıştıktan 7 ay sonra evliydim hahaha)
çok şükür evlenelide 1.5 yılı geçti aa değişti dediğim hiçbi özelliği olmadı
zaten ben hep bu şekilde olsun istemiştim uzun süreli ilişkiye tahmülüm yoktu benm
hep böyle güzel gider inş
zor iş canm ama zaten bana çok şükür sorunlu pek gelmiyor arada çıkıyor napalım idare ediyoruz onuda..
canm ben daha ani evlendim
bana kumar gibi gelmiyor eğer ciddi bi gözlemciysen insann kendini kısa süredede olsa belli ettiğine inanıyorum bi insan sürekli rol yapamaz
mesela bi insan cimriyse bunu nişanlıykende pekala belli eder veya kıskançsa
sorun bazı kişiler bunu kör olup göremiyor...
tabi istisnalarda olabilir kendini belli etmeyenler
benm düşüncem böyle
canım diyetisyene git bence daha iyi olur diye düşünüyorum..merhaba kzıalr napiosnzz :)
ayy dün hastaydım gelemedım ıse :) 39 a kdr fln cıktı atesım yanıyodumm bugunde iş güç ancaaakk :)
diyete geri döndüm malum doktor hanımlar naap et kılo alma diyetısyene mı gidion napiosn gebelık ıcın rısklı didi
diyete döndüm bende :) 4-5 aylık olana kadar 5 kg versem ve alamsam veri bitiful olacak bakalım
siz napiosnz :)
abbovv kız sende mi nette tansıtın
kısmet olunca kriter falan kalmıyor canım...doğru diyosun iyi gözlemci olmak lazım ama bişi diyim mi ben bu gidişle evde kalcam galiba çünkü ben öle kolay kolay beğenmem
bence sen kafanda hazırlamışsın kendini evlenmeye de biraz endişe var onun da olması zaten normal hakkımızda hayırlısı
allah mutluluğunuzu daim etsin canım
doğru diyosunuz bu işler kader kısmet işi biraz da.
olacağı varsa isterse 1 ay içinde isterse 10 içinde oluyo bu durumları da gördüm. Allahtan hayırlısını isteme kalıyo bize
yetiştiği kdr yetişiyor canım..herşey dört dörtlük olmuyor..Görüşürüzz ziyaretçi suzi
Kısmet diyorum valla gelse de 2 yılı geçer bişeylerin olması için.
Böylesi güzel herkes kendi evinde.
Beni korkutan sadece ev.
Komik olacak biraz ama yemek, ütü, temizlik bunlar korkutuyor bi tek beni.
Hem çalışıp hem hepsini yetiştirenlere şok oluyorum.
Allah nasip edince ne kdr hayır desende oluyor..mutluluğunuz daim olsun canım..tünaydınnn... Naber kızlar...
Bişey farkettim ortim annesi hamarat olanlar sürekli rejimle boğuşuyorlar. Benim annem yemek yapmaya üşenirdi. Ve tavuğu çok sevdiğinden hep tavuk yapardı. Yanına pilav ve babamda özel ekmekleri sevdiğinden (lavaş,çiçek,pide vs) bizim evde iyi ekmek tavuk ve pilav yenirdi. hamurişi nerdeyse 3-5 ayda bir yapılırdı. Dolayısıyla bende kardeşlerimde az göbekli ama orta kilolu kaldık hep. Şimdi farkettim ki annesi börek, çörek tatlı yapanlar hep uğraşıyor kiloylan. Benim bir arakadaşımın anneside öyle evine gideriz kuş sütü eksik olur bir tek ama o arkadaşda abiside sürekli kilo problemi yaşadılar. Yani bilmiyorum güzel yemekler yemek mi iyi, kilo sorunu yaşamamak mı? Tabii ki güzel yemek dermişim..
Akşam saat gece 23:30 da bir bardak tarçınlı süt içtim ve yattım. Bakalım oruç henüz hiç zorlamadı beni. Böyle devam edebilirsem sahura kalkmıyacağım. Ama kilo alacağımdan korkuyorum.
içinizde en yavaşı benim. Ben eşimi tanıdığımda 1999 yılıydı. 1 ay kadar çıktık sonra bıraktım onu. (çünkü benim ilk çıktığımdı o, onun ise hayatında kaç kişi vardı bilmem çok ilgisizdi bide.) Neyse biz 2009 yılında evlendik. O bu zaman aralığında hep peşimden koştuu bense ona bir daha hiç güvenemedim. Her karşılaştığımızda evlenme teklif ederdi bense hep sana güvenmiyorum hayır derdim. Bir ara babası rahatsızdı ölüm döşeyindeyken evlen oğlum mürüvetini göreyim demiş. Oda bana geldi ben yine hayır dedim. Gitmiş köyünden birini almış evlenmiş sırf babası istiyor diye. Tabii baba vefat etmiş, bunun da 1 çocuğu olmuş. 1 sene de ayrılmışlar kaynanam sayesinde. Hiç haberim olmamıştı bunlarda sadece nişanlandığını duymuştum. Yani bu geçen 10 sene de 3-4 defa ancak görmüşümdür onu. Bu olaylardan sonra tekrar karşıma çıktı ama perişan haldeydi. Bitmiş tükenmiş. Onu o halde görünce dayanamadım çünkü onu ben hep sevdim sadece güvenememiştim. Kısmet tabii. Şimcik 2,5 yıllık evliyiz.
arada sapıklık yapsak mı ne...yetişmiyo zaten canım yetişmediği yerde birinden feragat ediyom ben:) mesela her akşam yemek yapmam. temizliğide cumartesi toptan yaparım hafta içi wc lavabo falan fırçalarım bir kere. misafir falan gelecek olursa hızlısından bir süpürge birde parfüm sık eve tamam. benim koca dağınık biri olduğundan onun arkasın toplamaya ancak yetişiyorum zaten :)sabah ben 45 dk önce kalkıyorum bir yandan hazırlanıp bir taraftan mutfak falan toplarım salonda bardak tabak çiko kabukları ne ararsan:) birde akşam yatmadan topladığım halde salonu o yatana kadar bir daha dağıtır:) akşam eve girer girmz ilk işim mutfaktaki çöpü falan topla at salonda kalanları temizle. ay banyoyu bilem dağatır traş olur her sabah. bıçak bir yerde köpük bir yerde tarak biryerde. evleninde görün diyom bende :)))
siz böle tarih yazınca duygularım depreşti bir mesaj atam kocama dedim. sapıklık yaptım. sevgilüm akşam kocam işe gidecek evde yok. eve gel falan yazdım cevap: tamam akşama yemekteyiz 5 gibi alırım . ay acık romantik ol yaaaaaaa bak aldatıyom seni senle ayak uydur bari demi) odun ah ah nekoşmuştu peşimden şimdik sıradan koca oldu :)
peynir reçel miktarlarını yazsan daha iyi olur canım..afiyet olsun..Sabah
2 dl çavdar ekmeği üzerine peynir ve reçel
2 3 zeytin
şekersiz çay
öğlen
1kase ezogelin çorba
3 köfte
1 yk pilav
salata
ayran
Amin canım benim maşallah.
Bizim evde belli kurallarımız var.
Yatağa asla küs girmeyiz mesela,sonra ayrı asla uyumayız.
İlla yapışık ikiz gibi uyuruz
Ben ilk zamanlar uyuyamıyordum sonra alıştım.
Sonra birimiz yemek hazırlarken diğeri sofrayı kurar.
Sonra birlikde toplarız.Eşim hep şey der bende sana yardım edeyim ki bize daha çok zaman kalsın.
Bütün ev işlerinde,yemekde bana yardım eder.Bazen benim yolum uzun olduğu için ben otururum eşim yapar.
Ben nazlanırım.Hani ben çok şekerim ya çok tatlıyım sen beni çok seviyorsun ya bir tanecik hatununum ya kahveleri sen yapar mısın kociş derim
Ben bazen erken uyumak isterim eşim oturmak ister.Ben uyuyim diyince şimdi ben seni 1 saatcikmi görmüş olucam oturalım ama dayanamazsan birlikde uyuyalım der.
Yatağa geçincede muzurluk yapar.Fıstığım,hayatım,bebeğim uyumuş mu?uyumak mı istiyormuş.Kocasıda fıstığını çok severmiş.
Fıstığımın burnu çok güzelmiş.Sonrada bana masal anlatır birlikde uyuruz :)
İşde sana bir benzer yön daha :)
Kocişim ben önce seni büyüteyim diyor haklı
hayırlı olsun cnm..bol kalori yakmalar..
nice yıllara...
Allah muhabbetinizi artırsın canım..
benim eşimde ev işlerind eilk yıllar çok yardımcı olurdu..
ama şimdi eline h,ç bişi ye sürmüyor..
seninki inşallah bozulmaz..
evlilik kronolojisini yazan kızşeler baktım sonu gelmicek alıntılamayı bıraktım..
rabbim herkesin yuvasına huzur sağlık versin....
kocişlernizle hep ilk günkü gibi olun..
aminnnnnnn...
sağol cnımmm..
hayırlı olsun cnm..bol kalori yakmalar..
ne çok çeşit öyle...
geçmiş olsun canım..bol sıvı tüketmeye çalış..
banada gönferirmisin canım..
bende değişik denenmiş güzel tarifler istiyorum.....
tv fkiler olayı abartıyor boş ver sen..zayıf olcez diye aç geiyorlar..
güzellik illa 0 bedenlemi oluyor..
nice yıllara...
netten mi nası dicektim..tam olarak net sayılmazmış..mutlunice yıllara arzucum..
canım diyetisyene git bence daha iyi olur diye düşünüyorum..
kısmet olunca kriter falan kalmıyor canım...
yetiştiği kdr yetişiyor canım..herşey dört dörtlük olmuyor..
en azından bende öyle daha prtaik şeyler düşünüyorsun..şimdi de eve alıştım.anca yetişiyor..
çalışmaya başlayınca nolcak bilmiyorum..
Allah nasip edince ne kdr hayır desende oluyor..mutluluğunuz daim olsun canım..
arada sapıklık yapsak mı ne...
peynir reçel miktarlarını yazsan daha iyi olur canım..afiyet olsun..
Allah muhabbetinizi artırsın canım..
benim eşimde ev işlerind eilk yıllar çok yardımcı olurdu..
ama şimdi eline h,ç bişi ye sürmüyor..
seninki inşallah bozulmaz..
evlilik kronolojisini yazan kızşeler baktım sonu gelmicek alıntılamayı bıraktım..
rabbim herkesin yuvasına huzur sağlık versin....
kocişlernizle hep ilk günkü gibi olun..
aminnnnnnn...
Canım ben iş yerindeki imkanları değerlendiriyor yemek konusundada.
Bu hafta izinli olunca kahvaltılık almadım iş yerine.
Simit,poğça yağlı geldi en hafifi buydu.
Ara yapayımda acıkmıyorum gerçekden,ama yapmaya çalışayım.
Formuda ara diye içmedim,zaten zor içiyorum alışmaya çalışıyorum.
Boy:1.62
Başlangıç kilo:74
Şu anki kilo:72,200
hedef kilo:57
Çok teşekkürler canım evet malesef ben yapamıyorum çizelge.
alışıksa yapar canım..benimki anasının dizinin dibinden ayrılamamış..Teşekküler şekerim.Bisiklet eve gelsinde bol bol kalori yakacağım inşallah.
Aminn umarım eşim değişmez.Yanlız yaşadığı için okul yıllarında,sonra askerlik vs annesiyle kalırkende kendi yapıyordu bana özel değil bence:)
Böyle olmasıda çok hoş oluyor tabi.Erkek kardeşimde yapar kız arkadaşı için mesela ama zora gelemez.Neden annem hep arkasındadır aynı şekilde bende.
Eşime otur hayatım ben yaparım diyorum ama yinede yardım ediyor:) Tabi her erkek gibi keyfinede düşkün :)
saol canım amın herkesın yuvasına huzur mutluluk vesın rabbım
sana da cok gecmıs olsun canım
bende dısımden rahatsızım haftaya gıdıcem ıns hamıleyken nasıl olcak bılmıyom once gıdecektım olmadı:26:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wAwYc4x/weight.png bunu Kadınlar kulubunde Profilim/çizelge alanına yapıştır.
ön görülen formatta değilmiş cnm.
Bendede hep bu uyarıyı vermişdi
dün hem sizi okudum hem not aldimisarkadasi ne yaziyon yine dedi beni kendi halime birakin özelim yokmu istedigimi yazarim dedim
yazip cikayim psykologa gitcem
balikaymak gecmis olsun dileklerin icin sagol tatlim
karakedim bende regl olmadim alarm verdi heran gelebilirim diye
arti cikarsam regl olamadigim icin duyrulur dilekcimmmm
hasrettt canim gündüz fazla birsey canim istemiyor ama aksam acikdim ac ac yatmisdim
rezzan784gecmis olsun canimcimiyilesince toparlarsin yeme düzenini canim
dileksenin msjlardan birinde her besinden yemeliyiz yaziyordun o yüzden yedim sütlaci
eksiklik hissetmesin vucudum diye
zerram sagol bitanemgectik 9999 sayfayi zerram
arzucum tesekkür ederim tatlimnezaman gidiyorsun doktora arzum :26:
pcmatik canim niye bozuyorsun ki morelinni bi hafta gitmez haftaya fazlasiyla gider vucut belki ödem tutuyordur
gurbetgüzeli en iyisini yapmissin 5 günlük diyeti birakmakla canim
dilekkkcumaya su toplarsa vucutuma 1-2 kilo fark eder belki manseretttimmm varrr
umay0110bugünde isal offcanim cok sagol
chosen1234tebrikler canim 1.4
dilekcimmben hep yaninizdayim fistik ama yazamiyorum yoksa takipcinizim girdigim ortaya cikarda onu bahane ederler diye korkuyorum girmeye
sende nafa bizden slm söyle mart sonunu bekliyorumplanimi degistirdim naf geldiginde benim cizelge 69 da olacak isallah
bursa86hadi gözün aydin regl olan grupa girdin bende olacak ve olmayanlar grupundayim
monacimmküstüm sananiye oyun bozarlik yapiyon tatlim bekleseydin ya bizim regllerimizi
ocean85gecmis olsun canimtuzlu veya eksi birseymi yedin acaba:26:
yusufffff kim kizlar
nesquikcanim ya 1aydan buyana hizla vermissin ay utandim 7inci ayda 1 senem doluyor :96:
gerdüsozaman biran önce regl olunda bende olayimkolay gelsin canim
urkecanim ya donuyorsun yazcam diye
zeynepberat gelmiyo merak ettim :26:
aynilesinin gözünü korkutmussun cizelgen niye yok canim senin :26:
bursa86 gecmis olsun canim
balikaymaksevindim güle güle kulan canim cekedini
heyvah gec kaldim kactim menümü isyerinden firar yapip yazarim
he küçücükkk.Küçücük hee
Akşam hafif atlamışsın ne güzel.
Güzelmiş kokoş mona yorum yapmış zaten.
:
eve dişçiye gittim geldim..
diş etlerim hasta..ağzımda şimdi bisürü dikiş var..
ama yemek yememe engl olamadılar..
bugünkü menüm
sabah tost(yarım y.biber,1 çeri doamates,.5 kk kdr beyaz peynir,2 dilim sucukla)
1 tk incir reçeli
1 tvada çok az yağla yumurta
1 tane salatalık,1 yaprak marul
ara yok dişe gidicem diye dişi fırçalayınca bişey yemek istemedim..
öğlen 200 gr kdr tavuk ciğer yağsız
3 yk bulgur pilavı
büyük bi bar ayran
yedim.
arada 1 tane kivi
akşam
1 tabak ıspanak
1 su bardağı yoğurt
1 kepçe domates çorbası olcak..
dün akşam biraz fazla kaçırmıştım..
tas kebabı bulgur pilavı kaşarlı domates çorbası
sabah tartıda hemen +500 olarak döndü..
bu akşam sebze var sadece.yarın artı çıkmak istemiyorum..
ay cnm ya banada yaparmısın
boy:1,65
başlangıç:72
şuanki:72
hedef kilo:60
kızlar nasılsınız
menum
sabah 1 dılım cawdar ekmegı ck ınce 1dılm kasar az beyaz peynır yarım cay kasıgı recel 4 sıyah 1 yesıl zeytın bıber domates cay
ara 4 tane form bskuvı yesıl cay
oglen 4 5 kasık karnbahar yemegı yogurt 1 dılım cawdr ekmegı
ara mandalına yesl cay
aksam corba salata yogrt az karnbahar
ara form cay
2 2 buck lıtre su
ve aleyküme selam
olur olur hayat müşterek sende çalışırsan yardımcı olur
benmkide evlenmeden önce espirisine seni boşamı alıyorum derdi ama yapıyor yapmazsa zaten işlerde yetişmiyor
banane valla yardımcı olmazsa kirli kıyafet giyer
alıştırmamak lazım dur hayatım sen otur ben yaparım diye
bayanlar öyle yapıyorlar sonrada adam iş yapmıyor diyorlar
beyi onlar alıştırıyorlar rahatlığa
Çok güldüm
Azimle yemişsin tebrik ediyorum geçmiş ve afiyet olsun.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wAwYc4x/weight.png al şekerim
Profilim / çizelgeee alanına yapıstırıvercen
4 bisküvi fazla sanırsam 2 tane kafi.
Güzel aradan form çayı olmaz.
Evet alıstırmak önemli olan inşaallah bende bu konuda başarılı olabilirim.
alışıksa yapar canım..benimki anasının dizinin dibinden ayrılamamış..
birazda benimde suçum var tabi..bi iş yapardı ben beğenmez peşinden tekrar yapardım..o da haklı tabi elini eteğini çekti..
Ön görülen formatta değilmiş cnm.
Bendede hep bu uyarıyı vermişdi
Evet o en büyük hata.Bir kere bende astığı çamaşırları tekrar asmıştım.
Beğenmiyorsan yapmıyayım dedi.Tabi ben hemen bir buse aldım olur mu öyle şey kocişim beğendim ama yer açıyorum dedim gülümsedi hemen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?