70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım şikayet etmıyorum ya :) sağolsun varolsun gecen gebelıgımde 2 ay hıcc mutfaga gırememıstım hep kendısı

yapmsıtı sağolsun iş güç şaapmaz az tembeldir ama diyince yapar

gece uyurken arkamdan sarılıp elini karnıma koyuyo ya o bile büyük mutluluk benim için :)

Allah ım herkesin evine huzuur mutluluk versin amiinn :)

afiyet olsun canım

Görüşürüzz ziyaretçi suzi

Kısmet diyorum valla gelse de 2 yılı geçer bişeylerin olması için.
Böylesi güzel herkes kendi evinde.
Beni korkutan sadece ev.
Komik olacak biraz ama yemek, ütü, temizlik bunlar korkutuyor bi tek beni.
Hem çalışıp hem hepsini yetiştirenlere şok oluyorum.

kızlar benim dersim var şimdi çıkmam lazım akşama anca görüşürüz Allaha emanet olun
bu arada öğle yemeğimi yemeyi unuttum bi ara yerim artık

nesquik canim ya 1aydan buyana hizla vermissin ay utandim 7inci ayda 1 senem doluyor :96:
heeeee çok masum demiiiii suzicimm
menüm 10.000 olmuş masumum da masumummadurumm gibi oldu

cıkkkkkk gidermi heçççççç

ayyy sen mi benmi şekerim
akşam blackle balgaymakkkkk yarış yapıyolarmış kapmak için
haberimde yok haaa kısçelerr çabalarken okadar benim menü yapışıvermiş

malesef canım eski görüntümüz olmaz ama en azından sağlıklı beslenerek eski kilomuza inmeye çalışalım

Selam kizlar...ben cok hastayım cok fena grip olmuşum....
Kafamı kaldırcakk halim yok su an yataktan yazıyor zaten......bişey yersem yazarım
Kg bildirimimide Yarin Yaparım......
geçmiş olsu kısçe ıhlamur iççççç

sen ona ani mı dıyorsun canım bıde benımkıne bak ıstersen

8 mart 2007 nette tanısma
23 nısan 2007 ılk yüzyüze görüşme
07/07/07 nişan
19/09/2007 resmi nikah
09/12/2007 düğün
nasıl amaa
anammmmmnettenmi buldun gıııııııııııı ne cesaret
maşallah vallaaa

doğru diyosun iyi gözlemci olmak lazım ama bişi diyim mi ben bu gidişle evde kalcam galiba çünkü ben öle kolay kolay beğenmem
bende pk beğenmeyenlerdendim kısmet işte
26 yaşımda evlendim o zamna kadar çok kişiyle tanıştırıldım
ama hepsiyle ilk göüşmede notunu verdim
kimisine bende önde yürüyor dedim kimisine boyumuz aynı ömür boyu babetmi giycem dedim
herkes dedi büyük konuşuyorsun kesin snele aynı boyda biriyle evlenirsin
ama öyle olmadı allahtan uzun benden bayağı
boy takıntım vardı yani
aynilin dediği gibi his yani doğru kişi olduğunu hissettim ben
umarım sende ilerde hissedersin
bencede o işlerden kork
bekarlığın o yanı çok güzel oh eve gidiyon yemek hazır
şimdi eşim her ne kadar yardımcı olsada yoruluyorum

ben de bunalrı düşünüyorum ama sonra herkes iyi kötü hallediyo bunları ben nie yapamiyim ki diyorum bi de aşırı endişelerin varsa kendi evinde pratik yapabilirsin
nasıl olcak dersen aile evini sanki kendine aitmiş gibi önemsemeye çalış ilgilen yani yemeğiymiş ütüsüymüş vs. hem kendini denemiş olursun hem tecrübe etmiş olursun bu arada annenin de yüzünü güldürmüş olursun

selam kısçeler naberler
akşam nasıl kaptım 10000
hava çok soğuk sabah bi baktım pencişten kar yağmış doldurmuş
bu sene ne soğuk oldu yavvv
heralde yazında kavuracak bizi:44:
ben bu hafta kilo veremedimmmmm:2::2::2::2:
gene aynı kilodayım sabah tartıldım
olsun napalım şükür diyelim
okadar cıs yersem öyle olur:26:
herkescikleri öpüyoruummmmm
inşallah yarın tartıda bütün kısçeler zayıflar

sağol canım umarım ben de yanlış karar vermem hayırlısıyla bi yuva kurarım ama şimdi çook erken daha okulum masterım falan var vs

ben hala derim eşime nasıl evlendim filan diye o da seni kandırdım der
ben evlendiysem herkes evlenri diye erkeklere düşmandım bi dönem neden bilmiyom

sızınkı tam nette tanısma olmus ve ılk adımda sneden gelmıs vayy

kaptın valla hala gülüyorum
hava buz buz adana bile soğuk bırrrrr
bizde seni öpüyoruz
haftaya verrsin cnm

sağol canım umarım ben de yanlış karar vermem hayırlısıyla bi yuva kurarım ama şimdi çook erken daha okulum masterım falan var vs
amin cnm
inş doğru zamnda ve doğru kişiyle olur

Ya ben onunla ilk tanıştığımda 57 kiloydum, tartıştığımızda şakasına o bana şiko diyordu ben ona çirkin diyordum .... O hala yakışıklı ama ben zayıf değilim işin şekli değişti ...Ama benim yüzümden yani herşeyi düzeltmem lazım... :26:

Kızlar tekrar hoşbulduk...Cuma günleri tartılıyormuşuz bu arada sadece öyle mi

tünaydınnn... Naber kızlar...

bende de öyle oluyor dilek hanım çok agresif oluyorum müşteriyi dövmeyim diye eve gidip yatıyorum o tarz durumlarda
topikçe olsanızda sizde raatleyın bizde demi ama

Bişey farkettim ortim annesi hamarat olanlar sürekli rejimle boğuşuyorlar. Benim annem yemek yapmaya üşenirdi. Ve tavuğu çok sevdiğinden hep tavuk yapardı. Yanına pilav ve babamda özel ekmekleri sevdiğinden (lavaş,çiçek,pide vs) bizim evde iyi ekmek tavuk ve pilav yenirdi. hamurişi nerdeyse 3-5 ayda bir yapılırdı. Dolayısıyla bende kardeşlerimde az göbekli ama orta kilolu kaldık hep. Şimdi farkettim ki annesi börek, çörek tatlı yapanlar hep uğraşıyor kiloylan. Benim bir arakadaşımın anneside öyle evine gideriz kuş sütü eksik olur bir tek ama o arkadaşda abiside sürekli kilo problemi yaşadılar. Yani bilmiyorum güzel yemekler yemek mi iyi, kilo sorunu yaşamamak mı? Tabii ki güzel yemek dermişim..

Akşam saat gece 23:30 da bir bardak tarçınlı süt içtim ve yattım. Bakalım oruç henüz hiç zorlamadı beni. Böyle devam edebilirsem sahura kalkmıyacağım. Ama kilo alacağımdan korkuyorum.

ben senden hızlıymışım
sen tanıştıktan 9 ay sonra evlenmişsin
ben 7 ay sonra
vet kızlar yokmu arttıran

içinizde en yavaşı benim. Ben eşimi tanıdığımda 1999 yılıydı. 1 ay kadar çıktık sonra bıraktım onu. (çünkü benim ilk çıktığımdı o, onun ise hayatında kaç kişi vardı bilmem çok ilgisizdi bide.) Neyse biz 2009 yılında evlendik. O bu zaman aralığında hep peşimden koştuu bense ona bir daha hiç güvenemedim. Her karşılaştığımızda evlenme teklif ederdi bense hep sana güvenmiyorum hayır derdim. Bir ara babası rahatsızdı ölüm döşeyindeyken evlen oğlum mürüvetini göreyim demiş. Oda bana geldi ben yine hayır dedim. Gitmiş köyünden birini almış evlenmiş sırf babası istiyor diye. Tabii baba vefat etmiş, bunun da 1 çocuğu olmuş. 1 sene de ayrılmışlar kaynanam sayesinde. Hiç haberim olmamıştı bunlarda sadece nişanlandığını duymuştum. Yani bu geçen 10 sene de 3-4 defa ancak görmüşümdür onu. Bu olaylardan sonra tekrar karşıma çıktı ama perişan haldeydi. Bitmiş tükenmiş. Onu o halde görünce dayanamadım çünkü onu ben hep sevdim sadece güvenememiştim. Kısmet tabii. Şimcik 2,5 yıllık evliyiz.

benımkıde yapıyo onu onceden de yapardı ama ben boyle rahat yatmaya alsımısım daralıyom nedense alısamadım o da bozuluyo bazen

yok canım tam oyle deıl enıstemın ortaokuladn arkadası ama baska sehırde oldugu ıcın net vasıtasıyla görüşmek zorund akaldık
ama ay_she cesaretli hem de ılk adımı o atmıs kısmet ıste bu ısler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…