Görüşürüzz ziyaretçi suzi
Kısmet diyorum valla gelse de 2 yılı geçer bişeylerin olması için.
Böylesi güzel herkes kendi evinde.
Beni korkutan sadece ev.
Komik olacak biraz ama yemek, ütü, temizlik bunlar korkutuyor bi tek beni.
Hem çalışıp hem hepsini yetiştirenlere şok oluyorum.
yetişmiyo zaten canım yetişmediği yerde birinden feragat ediyom ben:) mesela her akşam yemek yapmam. temizliğide cumartesi toptan yaparım hafta içi wc lavabo falan fırçalarım bir kere. misafir falan gelecek olursa hızlısından bir süpürge birde parfüm sık eve tamam. benim koca dağınık biri olduğundan onun arkasın toplamaya ancak yetişiyorum zaten :)sabah ben 45 dk önce kalkıyorum bir yandan hazırlanıp bir taraftan mutfak falan toplarım salonda bardak tabak çiko kabukları ne ararsan:) birde akşam yatmadan topladığım halde salonu o yatana kadar bir daha dağıtır:) akşam eve girer girmz ilk işim mutfaktaki çöpü falan topla at salonda kalanları temizle. ay banyoyu bilem dağatır traş olur her sabah. bıçak bir yerde köpük bir yerde tarak biryerde. evleninde görün diyom bende :)))
siz böle tarih yazınca duygularım depreşti bir mesaj atam kocama dedim. sapıklık yaptım. sevgilüm akşam kocam işe gidecek evde yok. eve gel falan yazdım cevap: tamam akşama yemekteyiz 5 gibi alırım . ay acık romantik ol yaaaaaaa bak aldatıyom seni senle ayak uydur bari demi) odun ah ah nekoşmuştu peşimden şimdik sıradan koca oldu :)
buraya takıl ve iradeli ol cnm kesin verirsin burası çokmotive ediciYa ben onunla ilk tanıştığımda 57 kiloydum, tartıştığımızda şakasına o bana şiko diyordu ben ona çirkin diyordum .... O hala yakışıklı ama ben zayıf değilim işin şekli değişti...Ama benim yüzümden yani herşeyi düzeltmem lazım... :26:
Kızlar tekrar hoşbulduk...Cuma günleri tartılıyormuşuz bu arada sadece öyle mi
tünaydınnn... Naber kızlar...
Bişey farkettim ortim annesi hamarat olanlar sürekli rejimle boğuşuyorlar. Benim annem yemek yapmaya üşenirdi. Ve tavuğu çok sevdiğinden hep tavuk yapardı. Yanına pilav ve babamda özel ekmekleri sevdiğinden (lavaş,çiçek,pide vs) bizim evde iyi ekmek tavuk ve pilav yenirdi. hamurişi nerdeyse 3-5 ayda bir yapılırdı. Dolayısıyla bende kardeşlerimde az göbekli ama orta kilolu kaldık hep. Şimdi farkettim ki annesi börek, çörek tatlı yapanlar hep uğraşıyor kiloylan. Benim bir arakadaşımın anneside öyle evine gideriz kuş sütü eksik olur bir tek ama o arkadaşda abiside sürekli kilo problemi yaşadılar. Yani bilmiyorum güzel yemekler yemek mi iyi, kilo sorunu yaşamamak mı? Tabii ki güzel yemek dermişim..
Akşam saat gece 23:30 da bir bardak tarçınlı süt içtim ve yattım. Bakalım oruç henüz hiç zorlamadı beni. Böyle devam edebilirsem sahura kalkmıyacağım. Ama kilo alacağımdan korkuyorum.
içinizde en yavaşı benim. Ben eşimi tanıdığımda 1999 yılıydı. 1 ay kadar çıktık sonra bıraktım onu. (çünkü benim ilk çıktığımdı o, onun ise hayatında kaç kişi vardı bilmem çok ilgisizdi bide.) Neyse biz 2009 yılında evlendik. O bu zaman aralığında hep peşimden koştuu bense ona bir daha hiç güvenemedim. Her karşılaştığımızda evlenme teklif ederdi bense hep sana güvenmiyorum hayır derdim. Bir ara babası rahatsızdı ölüm döşeyindeyken evlen oğlum mürüvetini göreyim demiş. Oda bana geldi ben yine hayır dedim. Gitmiş köyünden birini almış evlenmiş sırf babası istiyor diye. Tabii baba vefat etmiş, bunun da 1 çocuğu olmuş. 1 sene de ayrılmışlar kaynanam sayesinde. Hiç haberim olmamıştı bunlarda sadece nişanlandığını duymuştum. Yani bu geçen 10 sene de 3-4 defa ancak görmüşümdür onu. Bu olaylardan sonra tekrar karşıma çıktı ama perişan haldeydi. Bitmiş tükenmiş. Onu o halde görünce dayanamadım çünkü onu ben hep sevdim sadece güvenememiştim. Kısmet tabii. Şimcik 2,5 yıllık evliyiz.
pisiiim nasil oldun :26:geldimi geldimi
geldi geldiiiii
ağrı kesicimi içtim sonunda ama ağrıyo karnım ama mutluyam oldum ya. neyse ben kaçtım kızlar çalışam bugün öğle arası 1 sf yazabildim ödev ya ay ne sıkıcı bu ödev. iş yeride yoğun. mazeret izni alam ben en iyisi 2-3 gün
yetişmiyo zaten canım yetişmediği yerde birinden feragat ediyom ben:) mesela her akşam yemek yapmam. temizliğide cumartesi toptan yaparım hafta içi wc lavabo falan fırçalarım bir kere. misafir falan gelecek olursa hızlısından bir süpürge birde parfüm sık eve tamam. benim koca dağınık biri olduğundan onun arkasın toplamaya ancak yetişiyorum zaten :)sabah ben 45 dk önce kalkıyorum bir yandan hazırlanıp bir taraftan mutfak falan toplarım salonda bardak tabak çiko kabukları ne ararsan:) birde akşam yatmadan topladığım halde salonu o yatana kadar bir daha dağıtır:) akşam eve girer girmz ilk işim mutfaktaki çöpü falan topla at salonda kalanları temizle. ay banyoyu bilem dağatır traş olur her sabah. bıçak bir yerde köpük bir yerde tarak biryerde. evleninde görün diyom bende :)))
siz böle tarih yazınca duygularım depreşti bir mesaj atam kocama dedim. sapıklık yaptım. sevgilüm akşam kocam işe gidecek evde yok. eve gel falan yazdım cevap: tamam akşama yemekteyiz 5 gibi alırım . ay acık romantik ol yaaaaaaa bak aldatıyom seni senle ayak uydur bari demi) odun ah ah nekoşmuştu peşimden şimdik sıradan koca oldu :)
Ben geldim hanımlar.
Blackat soğan suyunu kullanmışsın sanırım nasıl kullandın?
yok canım şikayet etmıyorum ya :) sağolsun varolsun gecen gebelıgımde 2 ay hıcc mutfaga gırememıstım hep kendısı
yapmsıtı sağolsun iş güç şaapmaz az tembeldir ama diyince yapar
gece uyurken arkamdan sarılıp elini karnıma koyuyo ya o bile büyük mutluluk benim için :)
Allah ım herkesin evine huzuur mutluluk versin amiinn :)
afiyet olsun canım
ay benmkide diyor senn hamileliğin çekilmez diye beni biliyor ya
canım sabahları aç karnına içiyorsun. akşamdan kaynatıp soğutup. ama kesinlikle içmeyin derim. o an anlamasanda mahvediyor mideyi. sonrada acısı çıkıyor. çok hassas hale geliyor mide. şu sirkeli suyu deneyin o bile soğandan daha anlayışlı:) çok kötü kokuyo soğan. ben kaçtım görüşürüz kızlaaaaar
kızlar benim dersim var şimdi çıkmam lazım akşama anca görüşürüz Allaha emanet olun
bu arada öğle yemeğimi yemeyi unuttumbi ara yerim artık
bencede o işlerden kork
bekarlığın o yanı çok güzel oh eve gidiyon yemek hazır
şimdi eşim her ne kadar yardımcı olsada yoruluyorum
ben de bunalrı düşünüyorum ama sonra herkes iyi kötü hallediyo bunları ben nie yapamiyim ki diyorum bi de aşırı endişelerin varsa kendi evinde pratik yapabilirsin
nasıl olcak dersen aile evini sanki kendine aitmiş gibi önemsemeye çalış ilgilen yani yemeğiymiş ütüsüymüş vs. hem kendini denemiş olursun hem tecrübe etmiş olursun bu arada annenin de yüzünü güldürmüş olursun
selam kısçeler naberler
akşam nasıl kaptım 10000
hava çok soğuk sabah bi baktım pencişten kar yağmış doldurmuş
bu sene ne soğuk oldu yavvv
heralde yazında kavuracak bizi:44:
ben bu hafta kilo veremedimmmmm:2::2::2::2:
gene aynı kilodayım sabah tartıldım
olsun napalım şükür diyelim
okadar cıs yersem öyle olur:26:
herkescikleri öpüyoruummmmm
inşallah yarın tartıda bütün kısçeler zayıflar
Ya ben onunla ilk tanıştığımda 57 kiloydum, tartıştığımızda şakasına o bana şiko diyordu ben ona çirkin diyordum .... O hala yakışıklı ama ben zayıf değilim işin şekli değişti...Ama benim yüzümden yani herşeyi düzeltmem lazım... :26:
Kızlar tekrar hoşbulduk...Cuma günleri tartılıyormuşuz bu arada sadece öyle mi
s.a
nöörüyonuz bakem
tünaydınnn... Naber kızlar...
Bişey farkettim ortim annesi hamarat olanlar sürekli rejimle boğuşuyorlar. Benim annem yemek yapmaya üşenirdi. Ve tavuğu çok sevdiğinden hep tavuk yapardı. Yanına pilav ve babamda özel ekmekleri sevdiğinden (lavaş,çiçek,pide vs) bizim evde iyi ekmek tavuk ve pilav yenirdi. hamurişi nerdeyse 3-5 ayda bir yapılırdı. Dolayısıyla bende kardeşlerimde az göbekli ama orta kilolu kaldık hep. Şimdi farkettim ki annesi börek, çörek tatlı yapanlar hep uğraşıyor kiloylan. Benim bir arakadaşımın anneside öyle evine gideriz kuş sütü eksik olur bir tek ama o arkadaşda abiside sürekli kilo problemi yaşadılar. Yani bilmiyorum güzel yemekler yemek mi iyi, kilo sorunu yaşamamak mı? Tabii ki güzel yemek dermişim..
içinizde en yavaşı benim. Ben eşimi tanıdığımda 1999 yılıydı. 1 ay kadar çıktık sonra bıraktım onu. (çünkü benim ilk çıktığımdı o, onun ise hayatında kaç kişi vardı bilmem çok ilgisizdi bide.) Neyse biz 2009 yılında evlendik. O bu zaman aralığında hep peşimden koştuu bense ona bir daha hiç güvenemedim. Her karşılaştığımızda evlenme teklif ederdi bense hep sana güvenmiyorum hayır derdim. Bir ara babası rahatsızdı ölüm döşeyindeyken evlen oğlum mürüvetini göreyim demiş. Oda bana geldi ben yine hayır dedim. Gitmiş köyünden birini almış evlenmiş sırf babası istiyor diye. Tabii baba vefat etmiş, bunun da 1 çocuğu olmuş. 1 sene de ayrılmışlar kaynanam sayesinde. Hiç haberim olmamıştı bunlarda sadece nişanlandığını duymuştum. Yani bu geçen 10 sene de 3-4 defa ancak görmüşümdür onu. Bu olaylardan sonra tekrar karşıma çıktı ama perişan haldeydi. Bitmiş tükenmiş. Onu o halde görünce dayanamadım çünkü onu ben hep sevdim sadece güvenememiştim. Kısmet tabii. Şimcik 2,5 yıllık evliyiz.
Sabah
2 dl çavdar ekmeği üzerine peynir ve reçel
2 3 zeytin
şekersiz çay
öğlen
1kase ezogelin çorba
3 köfte
1 yk pilav
salata
ayran
Bende menümü paylaşayım.
Sabah 09:30 10:00
Bir kepek ekmeğine sandviç
Malzemeleri;
Salatalık,
Zeytin,
Kıvırcık,roka,maydanoz
Bir kahve
Ara yok
11:30 Form kayısılı
13:00 13:30
Bir adet kadınbudu köfte
Bir porsiyon sebze sore (Havuç,brokoli,kabak,gibi sebzeler vardı)
Şu ana kadar 1,5 Litre Su
buraya takıl ve iradeli ol cnm kesin verirsin burası çokmotive edici
benm annede orta hamaratlıkta ama bizim mutfak adana mutfağı işte yağlı salçalı içli köfteli adana kebaplı bi mutfak öyle olunca kglarda geliyor
allah kabul etsin ortim
senn hikayen çok farklıymış kader kısmet işte dedim resmen yıllar önce çıktığı ilk erkekle 10 yıl sonra evlen
nişaanlandığında duymansa daha şok edici olmuş hakketten
allah mutlu etsin canm senn konunuda okudum inş ilerdede ayrı bi eve çıkar daha huzurlu olursun
allah yuvanızı onlardan korusun
hep mutu olursunuz inşallah ortim
buseli senin hikayen gerçekden çok farklıymış şimdi okudum.
Allahım mutluluğunuzu daim etsin inşallah.Allahım utandırmasın.
Amin canım benim maşallah.
Bizim evde belli kurallarımız var.
Yatağa asla küs girmeyiz mesela,sonra ayrı asla uyumayız.
İlla yapışık ikiz gibi uyuruz
Ben ilk zamanlar uyuyamıyordum sonra alıştım.
Sonra birimiz yemek hazırlarken diğeri sofrayı kurar.
Sonra birlikde toplarız.Eşim hep şey der bende sana yardım edeyim ki bize daha çok zaman kalsın.
Bütün ev işlerinde,yemekde bana yardım eder.Bazen benim yolum uzun olduğu için ben otururum eşim yapar.
Ben nazlanırım.Hani ben çok şekerim ya çok tatlıyım sen beni çok seviyorsun ya bir tanecik hatununum ya kahveleri sen yapar mısın kociş derim
Ben bazen erken uyumak isterim eşim oturmak ister.Ben uyuyim diyince şimdi ben seni 1 saatcikmi görmüş olucam oturalım ama dayanamazsan birlikde uyuyalım der.
Yatağa geçincede muzurluk yapar.Fıstığım,hayatım,bebeğim uyumuş mu?uyumak mı istiyormuş.Kocasıda fıstığını çok severmiş.
Fıstığımın burnu çok güzelmiş.Sonrada bana masal anlatır birlikde uyuruz :)
İşde sana bir benzer yön daha :)
Kocişim ben önce seni büyüteyim diyor haklı
ve aleyküme selam
a.s kendi selamimi kendim alayim bari...
Yardımcı olmayacagını peşin peşin söylüyor bide valla.
Uno denge ekmeğinin sandvici var öneririm
Form çayı veya bitki çayları ara yerine geçmezz.
Güzelmiş geri kalanı.
Senin işyerinde mi ne çizelge yapılan sayfa açılmıyordu sanki.
Bilgilerini verirsen ben yapayım sana.
Boy:
Başlangıç kilo:
Şu anki kilo:
hedef kilo:
bilgilerini verirsen ben yapayım sana.
Boy:
Başlangıç kilo:
şu anki kilo:
Hedef kilo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?