evettt
ay ne güldüm nesquikcimmm masum masum menü yazmissin 10000 inci sayfada canimmm
arastirdikca okudukca neyin dogru neyin yanlis oldugunu anliyorsun zaten canimm
hosgeldin canimm
evet gidecek isallah yaza citir olcez
gecen hafta artidaydin canim bu hafta seni artida görmek istemiyorum
sagol canim kim vurdu mete mi vurdu yoksa kimin vurdugunu göstermedilermi
canim benim oglan da tüpbebek ile oldu isallah allah hayirlisiyla sana yar ve yardimci olsun canim
sagol canim
süt iyi fikir aksamlari canim ben birazda tarcin serpistiriyorum cok da hos oluyor
Çok kaçırdığın zaman akşam k-fleks veya çorba+salata+yoğurt ye bence.
Bide yorum yapmadan menülerini paylaşırsan sevinirim böyle saçından çekemiyorum.:
ohh süpermiişşşş.Günaydın hatunlar ben geldim.
Dün akşamki menüm iptal oldu
Eve gittim yemek hazırlıyorum o ara eşim aradı.
Fıstığım dışarıda lapa lapa kar yağıyor hazırlan gel kapının önüne geliyorum diye.(Evle işi arası 10 dakka)
Peki dedim giydim montu.Zaten dışarı çıkmaya can atıyorum.Sonra kociş elimden tuttu.
Bu ayki primin şerefine dedi dışarda yiyelim yemek dedi.
Kebapçıya gittik.Ama ben çeyrek kebap yedim.Birkaç ısırık anca aldım yavaş yavaş yiyorum.
Eşim kendininkini bitirdi,bende benimkini kocişime verdim afiyetle midesine indirdi.
Yarım bardak kola içtim,kociş onunda devamıı getirdi.Sonra yürüyüş yaptık.
Eve giderken markete uğradı eşim baktım çikolata reyonunda dedim ne yapıyorsun hayatım.
Çikolata alıyorum diyorDedim bırak onları hayatım yasak çikolata eve abur cubur almak yok.
O zaman şundan alayım diyor başka çikolatayı gösteriyor,yok dedim alma,ve almadık.
İşde böyle kızlar.Eşim yine beni sabote etti
Birde bisikletim geldi ama ben evde olmadığım için eşimin kuzenine bırakmışlar.
Aradı haber verdi saolsun hava şartlarından dolayı evimize alamadık henüz.
Şimdi acele edip alsak eşimin kuzenine ayıp olurdu güvenmiyormuşuz gibi.
O nedenle hafta sonuna kaldı gibi.
cumaya 1 kala.gr bıle vermemısımdır bugun 2.gunum neyse önümüzdekı maçlara bakıcaz artıkkızlar merhaba ... nasılsınız? ben iyiyim cumartesi günüm var tarif aramakla meşgulüm geçmişe bidalmaya çalışcam ama dün öğlen sonradan beri girmedim çıkabilirmiyim bilmem
cumaya 1 kala varmı umutlar? ben 63ü görmüştüm ama yarından umutlu değilim regl hali benide vurur sanırım tartılmadım ama artı çıkma ihtimalim fazla , sabit kalmaya razıyım
aa süperrr.sizin böyle kılo verdıgınızı okudukca iştahım kabarıyo gaza gelıyorum.inş vercem bende inşşşşşDün 6 gündür aynı kiloda sabitlendim diye yakınmıştım bugün sabah 70,3 ü gördüğümde çok mutlu oldum. tam 2 hafta oldu 74 den 70,3 e düştüm böyle giderse mayısa 38 beden olacağım. Çok mutluyum.:))
süperrsin alkışlıyorummmmmbaşlığı görünce bir selam vereyim dedim kızlar:)) ben 74 kilodan 66 kiloya düştüm... ocak 15 te başladım şubat 15 te 8 kilocuk gitmiştişimdii sabitledim martın 6 sında falan yine başlıycam vermeye hedefim 60 şimdilik ... kolaylıklar
aynen diyorum 65 olsam filinta olcam.3 senedır 72 den asagı gıdemedım.çogunluk 75 ve üstüBu sabah sağlıklı beslenecektim, karar vermiştim, ama annem ekmek balığı yappmış...Hem ekmek, hem kızartma yani ve ben 5 dilm yedim...Çüüşş kızım yeter kalk bişiler yap dedim ve buraya üye oldum , herşeyin çook iyi gideceğinden eminim..Boyum.170 üstten kilo alıyorum , bacak ve kalçalarda problem yok, eskiden 57 lik halimde bile yürüyüş + plates yapardım, yine yapacağım..Çünkü yanlız olmadığımı biliyorum, su da içmeye çalışacağım bol bol...Yaza kadar en azından 65 i fln görsem varyaaaaa uuuuuuuuuuu benden mutlusu olmazayrıca erkek arkadaşımın bana şişko demesinden bıktım, başta rahatsız etmiyordu ama kilo almaya başlayınca iyice o da rahatsız ediyor...göstercem ben ona şişkoyu
vuuuu baya hızlımışsınızİnşallah yine aynen böyle devam ederiz şekerim.Herşey bizim elimizde.Sizin ilişkinizde uzun bizim herşey çok hızlı gelişti.
11 mart 2010'da ilk baş başa görüşmemizi yaptık kocişimle(Çok ısrar etti illede çay içelim diye)
12 mart 2010'da sevgiliydik (Herşey ani gelişti hiç aklımda yoktu,aklında yoktu,cazibeme dayanamadı)
31 mart 2010'da evlenme teklifi etti (Şaka gibiydi ama evet dedim ve ogün birbirimize söz verdik)
12 aralık 2010'da sözlendik (Aileler şok geçirdi resmen)
19 mart 2011'de nişanlandık
12 kasım 2011'de evlendik.
12 mart 2012'de evliliğimizin 4. ayını dolduracağız,birlikteliğimizinde 2. yılını
eee hayırlısı herseyın.benımde cok var tanıdıgım anı bı kararla 1 yıl ıcınde tanısıp evlenen ve 6 7 sene bırlıktelık ğüzerıne evlenen ve bı yılı bıle dolduramadan ayrılan.kısmet bu işlerKısmet ve kadere inanıyorum ben böyle konularda ya.
Bana yazmamışın ama içlendim bende yazıcam
Bende 2006dan beri tanıyorum sevdiceğimi 2008den beri sevgiliyiz.
2 yılı süründürmekle geçti. Yıl 2012 6 yıl geçmiş yani ama hala evliliğe hemen evet der misin dersen bi düşünürüm.
Bünyeden bünyeye değişiyor bence bide ablam hep der ki o evlilik anı bi garip şimdi sorsan hatırlamıyorum o dönem bişeyler oluyor hızla ilerliyor durum ama sen sanki olayın içinde ama kendine seyirci kalıyorsun.
Seninde uzun ilişkin varmış. Uzun ilişkilerde gene kişiden kişiye değişir tabi de bazen bazı heyecanlar yitiyor bazende herşey daha da oturaklı oluyor ne biliyim karşındaki kişiden emin oluyorsun.
Benim tanıdıklarımdan hemen evlenenler de var 9 yıl sevgili olup ayrılanlarda.
Bu arada sen kaç yaşındaydın canım?
Topiğe çıtırlar geliyor hep.
huuuu siz hepten hızlı.yıldırım aşkısen ona ani mı dıyorsun canım bıde benımkıne bak ıstersen
8 mart 2007 nette tanısma
23 nısan 2007 ılk yüzyüze görüşme
07/07/07 nişan
19/09/2007 resmi nikah
09/12/2007 düğün
nasıl amaa
teşekkürler canım
allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah..
bana deselerdi ki 21_22 yaşında evlenceksin hadi ordan derdim
ki ben nişanlandığımda 20 yaşında bile değildim
okulum vardı vs.. ama bu işlerde hiç belli olmuyor işte
bi anda oluyor herşeyy.. ve allaha şükürler olsun çok mutluyum hayatımda verdiğim en iyi karar..
allahım kimseyi verdiği karardan pişman etmesin..
sizin hikayenizi de okudum:)
allah mutlu etsin canım
hahaha aynen.ne buyuk konustum evlenmemler daha neler neler.21 imde evlendım