70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evettt arastırıyorum ve dıyet denen şeyin ne kadar zor oldugunu ögrneıyorum her satırda :18:

Çok kaçırdığın zaman akşam k-fleks veya çorba+salata+yoğurt ye bence.
Bide yorum yapmadan menülerini paylaşırsan sevinirim böyle saçından çekemiyorum.:
demammm efenimmmm ben bilemedim
ohh süpermiişşşş.
cumaya 1 kala.gr bıle vermemısımdır bugun 2.gunum neyse önümüzdekı maçlara bakıcaz artık
aa süperrr.sizin böyle kılo verdıgınızı okudukca iştahım kabarıyo gaza gelıyorum.inş vercem bende inşşşşş
süperrsin alkışlıyorummmmm
aynen diyorum 65 olsam filinta olcam.3 senedır 72 den asagı gıdemedım.çogunluk 75 ve üstü
vuuuu baya hızlımışsınız maşallha Allah devamını getırsın agız tadıyla.bu işler nasip işi nasippp
eee hayırlısı herseyın.benımde cok var tanıdıgım anı bı kararla 1 yıl ıcınde tanısıp evlenen ve 6 7 sene bırlıktelık ğüzerıne evlenen ve bı yılı bıle dolduramadan ayrılan.kısmet bu işler

huuuu siz hepten hızlı.yıldırım aşkı maşallah Allah daha cook uzun yıllar nasip etsın

hahaha aynen.ne buyuk konustum evlenmemler daha neler neler.21 imde evlendım

geçmiş olsun canm insanın en önemli şeyi sağlığı dikkat et

çok kızdım bi yandanda tartıyla ne işin var bide hastasın hani kaldırmıştın haftada bir tartılacaktın
ah bi bilsem :26:ya artık öyle bi düzensizki içtiğim su bile çok az haliyle hala veremediğim son kilolarımda aklım,kilo almakta istemiyorum merakta bakıyorum kızma bana ama yaa,zaten eşimden fırça yiyorum hepneyse canım ben az daha geçmişe bakıp kaçıyım çocuklar uyurken bende uzanayım azcık
Cok gecmis olsun arkadsimmmm inşallah hep beraber kurtuluruz su gripten bende hastayım Halim yok.......
Tüm hasta olanlara acil şifalar diliyorummmmmmm.....

allah razı olsun canım,,sende öncelikle hoşgeldin yeni görüyorum seni,,sonrada sanada geçmiş olsun inş.kurtuluruz hastalıklardan hepimize acil şifalar ne diyim

bende yazayım kısacık

2003 hazıran tesadüfen tanışma
2003 agustos birliktelik başlangıcı
2005 aralık nişan
2006 temmuz evlılık
2009 agustos aşkımızın meyvesı kızımız

şöyle geriye dönüp baktıgımda 8.5 yıl bırlıktelık ,5.5 yıl evlılık...
vee hersey dün gibi.hem hep varmıs gıbı hem zaman bukadar cabuk nasıl gecmıs gibi....
Allah herkezın gönlüne göre versin,bir ömür bı yastıkta kocamayı nasip etsın hepimize inşallah.....

Geçmiş oolsun canım dikkate t kendine
en önemli şey sağlık kiloyu da takma şimdi sen iyileşmene bak..
hahaha aynen.ne buyuk konustum evlenmemler daha neler neler.21 imde evlendım

cok gecmıs olsun

allah mutluluğunuzu daim etsin canım
süperrrrr

Geçmiş oolsun canım dikkate t kendine
en önemli şey sağlık kiloyu da takma şimdi sen iyileşmene bak..

sağol canım benim
yok yok takmıyorum zaten gün gün hastalık eritiyo beni ne hikmetse artık:95::120:,,, neyse yarın bildirimde görüşmek üzere esen kalın ben kaçtım:79::79:

gelelımm bugünki menüye;

sabah 10.00;
3 köfte(ızgara tavasında yağsız)
2kk peynır
3-5 zeytin
1 dilim ekmek
şekersiz bı fıncan çay

ara;
yok(kahvaltım geçe kaldı birazcık)

öğle 13.00;
ıspanak yogurt bı dılım ekmek

ara;
portakal

akşam 19.00
salata yogurt ve kucuk bı ekmek yemeği düşünüyorum

arz ederim

takma kafanı bak hastasın bencede hazır çocukların uyuyorken fırsat bu fırsat dinlen tatlım
20 kg vermiş hatunsun sen

amin canm sizinde mutluluğunuz daim olsun..
ne tuhaf değilmi sanki hep varlarmış gibi
insan eski düzenini unutuyor yani ben öyleyim dahha 2 yıl bile olmadı evleneli
ondan öncesi yok gibi..
insanoğlu değişik düzenede çabuk alışıyor
allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin

ne güzel hikayelerinizi anlatmışınız duygusallaştım ya. bende akşam uzunca anlatayım bizimkide ilginç. çöpçatanlık yolu ile oldu yarı görücü usulü diyebiliriz.
öptüm hepinizi

süpersin ortim benim yerimede sen kilo verirsin artık.. Çünkü az önce uzun uğraşlarla azcık 1,5 tabaklık bir tavamda hamsi pilav yaptım ve 1 tavada hamsi tavaladım. İftara ne kadarını yerim bilmem ama benden başka yiyecek olmadığından epey yeme ihtimalim var... Sen şimdiden saçımı çek...

evet aynen.o duyguyu birlikteliğimiz basladıktan 3-5 ay sonra,yani tanıdıktan sonra yasadım.sankı hep vardı,hep bırlıkteydık gibiydı.ve hala hem ınanamıyorum kossskoca 8.5 yıl nasıl gecmıs bıde bazen dıyorum zaten hep varmıs gibi.tuhaf duygular velhasıl amin Rabbım başımızdan eksık etmesın.o benı tamamlayan sol yanım...

uzunnn araştırmalarım sonucu tengda-b kapsül ve lifi bugün elime ulaştı. yarın inş bende başlıorum.acill kilo vermem lazım.5 senelik çıkma döneminden soora evlendiğim eşim iice sitemlere girdi.5 aylık evliyim ve çok hırs yaptım :) bende gün gün sizleri takip etmek ve paylaşımlarda bulunmak istiyorum.benide aranıza kabul ederseniz çokkk mutlu olurummmm

ne güzel hikayelerinizi anlatmışınız duygusallaştım ya. bende akşam uzunca anlatayım bizimkide ilginç. çöpçatanlık yolu ile oldu yarı görücü usulü diyebiliriz.
öptüm hepinizi
evet anlatta dinleyelim pisim

tşk ederim
yanına bol salata yap canım allah kabul etsin sen oruçsun hiç saçını çekermiyim

İlaç kullanma canım boş yere kendine zarar verirsin.

öptüm hepinizi

Merakla bekliyorum.

Sabah sabah köfte iyiymiş.
Biraz garipsesem de güzel.

tşk ederim
umarım puccada bayılır saçımı çekmez

Gel gel gel güzelim acımıycakkkk

Geçmiş olsun şekerim
Boşver diyeti iyileşmeye bak 2 tane bıdıgın var senin.

Kizlar Yarin 12 ye kadar kgq bildirimi ve ac karnına çıplak tartıliyoruz demi????

Sabah aç karnına tartıl canım. Ve evet cıbıl

Süper

Kızlar ya bernardonun takımlarından kullanan var mı?
Çeyiz araştırmasına girdim o kadar evlilik konuuşunca

canım kullanmıyorum bernardo...
karacanın yemek takımı var bende
geçenlerde çatal kaşık bıçak takımı araştırırken uğramıştım
bernardoya gayet güzel şeyler vardı..
bence güzel yani

Son düzenleme:
Kızlar ya bernardonun takımlarından kullanan var mı?
Çeyiz araştırmasına girdim o kadar evlilik konuuşunca

sende evlilk moduna girmişsin biz adamın aklına böyle sokarız evlenmeyi
herkes okadar güzel şeyler yazdıki bekar olsam benmde evlenesim gelirdi
bernardo kullanmıyorum canm fikrim yok
ayrıca acıtmadığın beni sevgiğin için tşkler heheehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…