evet anlatta dinleyelim pisim
tşk ederim
yanına bol salata yap canım allah kabul etsin sen oruçsun hiç saçını çekermiyim
saol ortim sen bi tanesin...nasıl sevindim anlatamam ama yarın ki tartı bana bunu gayet net anlatıcaktır eminim...
hoşgeldın aramıza bende yenıyım.de zayıflama ılacımı kullanacaksın? bence yanlıs bır kararuzunnn araştırmalarım sonucu tengda-b kapsül ve lifi bugün elime ulaştı. yarın inş bende başlıorum.acill kilo vermem lazım.5 senelik çıkma döneminden soora evlendiğim eşim iice sitemlere girdi.5 aylık evliyim ve çok hırs yaptım :) bende gün gün sizleri takip etmek ve paylaşımlarda bulunmak istiyorum.benide aranıza kabul ederseniz çokkk mutlu olurummmm
Sabah sabah köfte iyiymiş.
Biraz garipsesem de güzel.
:
A.s. ballıgaymağımmmm yanagından makas alınası hatun.
teşekkürler canım
allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah..
bana deselerdi ki 21_22 yaşında evlenceksin hadi ordan derdim
ki ben nişanlandığımda 20 yaşında bile değildim
okulum vardı vs.. ama bu işlerde hiç belli olmuyor işte
bi anda oluyor herşeyy.. ve allaha şükürler olsun çok mutluyum hayatımda verdiğim en iyi karar..
allahım kimseyi verdiği karardan pişman etmesin..
sizin hikayenizi de okudum:)
allah mutlu etsin canım
canim kesinlikle katiliyorum sanaaynen öyle canım bu işlerde nasip ve kısmete çok inanırım..
büyük konuşmamak lazım oyüzden çünkü ben hep büyük konuştum
yok şu yaşıma kadar evlenmem yok şu meslekten evlenmem diye
döndüm dolaştım hepsini yaptım ama
ay kocanin dedigine güldüm canim ya:2:selam kızlar inanki 3.günüm bugün ve hala çok hastayım,dün ölüyorum sandım karın ağrımdan,2saat sürdü bişeyler uyguladık geçti,ama halsizlik kırıklık hepsi devam ediyo,şimdi çocukları uyuttum bi girip yazayım dedim çok üzgünüm,ama gerçekten çok hastayım,,,en önemli şey sağlıkmış şimdi daha iyi anlıyorum herşey boş geliyo,,oyüzden herşeye ara verdim iştah falanda kalmadı zorla yiyebiliyorum ama bukadar hastalığıma rağmen hersabah tartıya çıkıyorum eşimde bana nerdeyse ölüceksin hala tartı peşindesin diyip duruyo:26: haklı ama,nnapiyim dayanamıyorum
bugün dr'a gidip ilaçlarımı aldım inşallah tekrar sağlığıma kavuşurum görüşmek üzere kızlar kendinize aman ha dikkat edin
iyi akşamlar kısceler
yarın hepiciniz bol eksi görün inşallah
hoşçakalınn
Kızlar ya bernardonun takımlarından kullanan var mı?
Çeyiz araştırmasına girdim o kadar evlilik konuuşunca
slm kızlar
menümü yazayımm
sabah:
2 gün kurusu
1 bardak yeşil çay
1 dilim t.b ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
2 zeytin
1 çatal reçel
bir bardak şekersiz çay
ara:
1 tane kivi
öğle:
1 kase çorba
1 dilim t.b ekmeği
araa:
2 incir
akşam:
5 kaşık karnabahar yemeği
3 kaşık yoğurt
2 lt su
1 bardak form çay içerim....
Amin canım benim maşallah.
Bizim evde belli kurallarımız var.
Yatağa asla küs girmeyiz mesela,sonra ayrı asla uyumayız.
İlla yapışık ikiz gibi uyuruz
Ben ilk zamanlar uyuyamıyordum sonra alıştım.
Sonra birimiz yemek hazırlarken diğeri sofrayı kurar.
Sonra birlikde toplarız.Eşim hep şey der bende sana yardım edeyim ki bize daha çok zaman kalsın.
Bütün ev işlerinde,yemekde bana yardım eder.Bazen benim yolum uzun olduğu için ben otururum eşim yapar.
Ben nazlanırım.Hani ben çok şekerim ya çok tatlıyım sen beni çok seviyorsun ya bir tanecik hatununum ya kahveleri sen yapar mısın kociş derim
Ben bazen erken uyumak isterim eşim oturmak ister.Ben uyuyim diyince şimdi ben seni 1 saatcikmi görmüş olucam oturalım ama dayanamazsan birlikde uyuyalım der.
Yatağa geçincede muzurluk yapar.Fıstığım,hayatım,bebeğim uyumuş mu?uyumak mı istiyormuş.Kocasıda fıstığını çok severmiş.
Fıstığımın burnu çok güzelmiş.Sonrada bana masal anlatır birlikde uyuruz :)
İşde sana bir benzer yön daha :)
Kocişim ben önce seni büyüteyim diyor haklı
ooo sen benden de betermişinBi h.sonum var valla en son ne zaman ev süpürdüm hatırlamıyorum bile.
Allah mutlu mesut etsin canım yaaherkes evlilik tanışma hikayesini anlatmışş
ben de anlatcammmmm
20 ağustos 2008:konuşmaya başladık
11 aralık 2008:nişan
23 şubat 2009: resmi nikah
1 ağustos 2010:düğün
nikahla düğün arasından baya bi uzun süre varmış yahu
nikahı tayin durumları nedeniyle yapmıştık..yani nişanlı gibi devam ettik yine
sonra okulumun bitmesini bekledik haziran 2010da mezun oldum ağustos 2010da da evlendik
şöyle de bi durum var ben eşimi hep biliyordum
komşumuz olurdu kendisi
ama aramızda 7 yaş var bizim
ben liseye giderken o üniversitedeydi haliyle
yazları falan gelirdi görürdüm hep
bir de o yaşlarda kendinden büyüklere ilgi daha fazla olur tabi:86:
ama o benden bihaberdi büyük ihtimal napsın üniversite okuyan geçn
liseli kızı
ama istikrarlıymışım ki bişekilde bişeyler oldu sonradan. ben üniversiteye başladığımda yani
2007 senesinde o da benim farkıma varmış
ee büyümüş serpişlmişimyani
ama bana açılması 1 seneyi buldu tabi
:2:selam kızlar inanki 3.günüm bugün ve hala çok hastayım,dün ölüyorum sandım karın ağrımdan,2saat sürdü bişeyler uyguladık geçti,ama halsizlik kırıklık hepsi devam ediyo,şimdi çocukları uyuttum bi girip yazayım dedim çok üzgünüm,ama gerçekten çok hastayım,,,en önemli şey sağlıkmış şimdi daha iyi anlıyorum herşey boş geliyo,,oyüzden herşeye ara verdim iştah falanda kalmadı zorla yiyebiliyorum ama bukadar hastalığıma rağmen hersabah tartıya çıkıyorum eşimde bana nerdeyse ölüceksin hala tartı peşindesin diyip duruyo:26: haklı ama,nnapiyim dayanamıyorum
bugün dr'a gidip ilaçlarımı aldım inşallah tekrar sağlığıma kavuşurum görüşmek üzere kızlar kendinize aman ha dikkat edin
kızlarr yaaa hepiniz eşlerinizle tanışmalarınızdan bahsetmişsiniz.konuya biraz geç kalmışım ama ben de yazmak istedimm
görücü usulü oldu bizim evliliğimiz ilk annesigil gelip beğendiler uzakta oldugu için ilk
8 mart 2009 nette gördük birbirmizi
17 mart 2009 ilk yüzyüze görüşmemiz
20 mart 2009 nişan
26 eylül 2009 düğün
ben dersaneye giderken 18 yaşında nişanlandım
eşimle aramızda 9 yaş var başlaarda yaş konusunda tereddüt ettim ama çok şükür sorun yaşamadım.
şimdi 7 aylık bir kızımız var elhamdülillah çok iyi anlaşıyoruz.
benim de hayatımda verdiğim en iyi karar.
evli olanların allah arasını bozmasın bi yastıkta kocayalım inşallah
evli olmayanlarıda allah iyilerle karşılaştırsın deger kıymet bilenlerle olmayı nasip etsin inşallah.....
bu hafta da artıda olaym p.tesiden sonra bana ne derseniz deyin olmaz mı:26::26:
gecen hafta artidaydin canim bu hafta seni artida görmek istemiyorum
[/B]
çok pis görümce olurumGörümce değilmisin söyle bi tane daha örsün
Ne fenayım ya
Kuzeyyy Güneyyyyy
21 :)) bi de 19 var sanırım en gençler biz oluyorz..herkese günaydın kıslar
bugün gene okuldayımm
iki gündür doğru düzgün giremedim ödevler başladı onlarla boğuşuyorum bi de bu dönem fazladan ders aldım aklımca okulu bu şekilde önceden bitirmiş olcam da be kızım önce bi kendine sor sende o dersleri kaldıracak kapasite var mı die ama nese işi işten geçti
bu arada hamileleri de kutluyoru yanlış hatırlamıyosam arzu ablayla ayşe ablaydı.allah analı babalı büyütsün hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin darısı bebiş isteyenlerin başına. nese ben bi geçmişe dalim hepsini okuyamicam ama okuduğum kadarıynan artıkın ben uçtummm
kızlar bu arada be 20 yaşındayım merak ettim acaba burda benim yaşıtım var mı :44: sadece meraktan tabii yanlış anlaşılma olmasın
bu hafta da artıda olaym p.tesiden sonra bana ne derseniz deyin olmaz mı:26::26:
çok pis görümce olurum
yok ya abimi pek paylaşamasam da yine de kötü davranamıyorum gelinciğe.. atkıyı da beceremedim aynı modeli ben de başka bi model yapıyorum
21 :)) bi de 19 var sanırım en gençler biz oluyorz..
çelik'in bir parçası aklıma geldi komşu kızı diye sanırım hatırlayamadımherkes evlilik tanışma hikayesini anlatmışş
ben de anlatcammmmm
20 ağustos 2008:konuşmaya başladık
11 aralık 2008:nişan
23 şubat 2009: resmi nikah
1 ağustos 2010:düğün
nikahla düğün arasından baya bi uzun süre varmış yahu
nikahı tayin durumları nedeniyle yapmıştık..yani nişanlı gibi devam ettik yine
sonra okulumun bitmesini bekledik haziran 2010da mezun oldum ağustos 2010da da evlendik
şöyle de bi durum var ben eşimi hep biliyordum
komşumuz olurdu kendisi
ama aramızda 7 yaş var bizim
ben liseye giderken o üniversitedeydi haliyle
yazları falan gelirdi görürdüm hep
bir de o yaşlarda kendinden büyüklere ilgi daha fazla olur tabi:86:
ama o benden bihaberdi büyük ihtimal napsın üniversite okuyan geçn
liseli kızı
ama istikrarlıymışım ki bişekilde bişeyler oldu sonradan. ben üniversiteye başladığımda yani
2007 senesinde o da benim farkıma varmış
ee büyümüş serpişlmişimyani
ama bana açılması 1 seneyi buldu tabi
geçmiş olsun tubacım:2:selam kızlar inanki 3.günüm bugün ve hala çok hastayım,dün ölüyorum sandım karın ağrımdan,2saat sürdü bişeyler uyguladık geçti,ama halsizlik kırıklık hepsi devam ediyo,şimdi çocukları uyuttum bi girip yazayım dedim çok üzgünüm,ama gerçekten çok hastayım,,,en önemli şey sağlıkmış şimdi daha iyi anlıyorum herşey boş geliyo,,oyüzden herşeye ara verdim iştah falanda kalmadı zorla yiyebiliyorum ama bukadar hastalığıma rağmen hersabah tartıya çıkıyorum eşimde bana nerdeyse ölüceksin hala tartı peşindesin diyip duruyo:26: haklı ama,nnapiyim dayanamıyorum
yoksa yoksaaaaa evlilik teklifi mi geldi yada geliyor yada nişan hıhhhhhKızlar ya bernardonun takımlarından kullanan var mı?
Çeyiz araştırmasına girdim o kadar evlilik konuuşunca
galiba öyleyizonlardan öğrencemiz çook şey var ilk olarak erkekler nasıl yönetilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?