70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldın aramıza bende yenıyım.de zayıflama ılacımı kullanacaksın? bence yanlıs bır karar
Sabah sabah köfte iyiymiş.
Biraz garipsesem de güzel.
:

bıraz garıbım galıba.uydurcam size ayak uydurcam dün bir bugun 2 acıyın bana.okadar cok sey kestımkı gunluk yedıklerımden bunlar bile bana zor gelıyıo,alışmaya calısıyorum

A.s. ballıgaymağımmmm yanagından makas alınası hatun.

:78: :78:

canim kesinlikle katiliyorum sana bende aaaa dedigim herseyi yapmis bulunuyoruumm

ay kocanin dedigine güldüm canim ya cook gecmis olsun canim

Kızlar ya bernardonun takımlarından kullanan var mı?
Çeyiz araştırmasına girdim o kadar evlilik konuuşunca

ayy bir Bernardo hastasıyım ben!
Bi Eyfel kuleli günlük yemek takımı var en yakın zamanda edinmeyi planladığım, tavsiye ederim.
Hele bir de kare ve altın yaldızlı yemek takımı var ay o da çok güzel ve bir de krem rengi üstüne kocaman gül desenli çay takımı var!
ayy ayy ayy!

slm kızlar
menümü yazayımm
sabah:
2 gün kurusu
1 bardak yeşil çay
1 dilim t.b ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
2 zeytin
1 çatal reçel
bir bardak şekersiz çay

ara:
1 tane kivi

öğle:
1 kase çorba
1 dilim t.b ekmeği

araa:
2 incir

akşam:
5 kaşık karnabahar yemeği
3 kaşık yoğurt

2 lt su
1 bardak form çay içerim....

eveeeet aradıgımı buldum galıba sabahları doktorum programına cıkan Dr.Ayça Kaya nın verdıgı dıyet listesi..... kılosu normalın cok üstünde olanlarda, yanı yag oranı yuksek olanlarda haftada 2, ayda 8 kılo vermeye yaran dıyet lısetesı birebir uygulayamasamda elimin altında olması ıyı olcak.enazından 2 hafta denemeyı düünüyorum hemen kopy yapıyorum.

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 kaşık müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

bilmiyorum ama lıste cok ıyı geldı bana.dönüşümlü olarak uygulanacak.gayet doyurucu gözüküyor.yannız ben süt içemiyorum onun yerıne yogurt koyarım artık

Son düzenleme:

etkisini görüyorum zayıflıyorum iğrenç ama olsun

kızlarr yaaa hepiniz eşlerinizle tanışmalarınızdan bahsetmişsiniz.konuya biraz geç kalmışım ama ben de yazmak istedimm
görücü usulü oldu bizim evliliğimiz ilk annesigil gelip beğendiler uzakta oldugu için ilk
8 mart 2009 nette gördük birbirmizi
17 mart 2009 ilk yüzyüze görüşmemiz
20 mart 2009 nişan
26 eylül 2009 düğün

ben dersaneye giderken 18 yaşında nişanlandım
eşimle aramızda 9 yaş var başlaarda yaş konusunda tereddüt ettim ama çok şükür sorun yaşamadım.
şimdi 7 aylık bir kızımız var elhamdülillah çok iyi anlaşıyoruz.
benim de hayatımda verdiğim en iyi karar.

evli olanların allah arasını bozmasın bi yastıkta kocayalım inşallah
evli olmayanlarıda allah iyilerle karşılaştırsın deger kıymet bilenlerle olmayı nasip etsin inşallah.....

Allah bozmasın canım inşaallah bi ömür boyu sürer bu huzurunuz, mutluluğunuz tabii bizim gibi bekarlara da nasib eder inşaallah dua et bize de hemi:26:
Bi h.sonum var valla en son ne zaman ev süpürdüm hatırlamıyorum bile.
ooo sen benden de betermişin valla benhafta içi evde pek olmadıım için hafta sonu evi dip köşe temizlerim bi de dağ gibi ütülerimiz olur onları yaparım yoksa anneeemmm anladınız siz onu
şaka bi yana anneme kıyamıyorum zaten hafta içi bi işe yaramıyom bari hafta sonu yapim diyom

Allah mutlu mesut etsin canım yaa bozulmasın mutluluğunuz da huzurunuz da inşaallah darısı benim gibi bekarların başına

çook geçmiş olsun canım şimdilik boşver sen kiloyu falan sağlığınla ilgilen ye iç dinlen keyfine bak

amin canım allah mutluluğunuzu daim etsin ben bi bekar ve evlilikten korkan biri olarak sizin gibi mutlu evlilikler yapmış olanlardan dua istiyorum
çünkü bu işler nasip kısmet işi ne olacağı belli olmuyo yani

gecen hafta artidaydin canim bu hafta seni artida görmek istemiyorum

[/B]
bu hafta da artıda olaym p.tesiden sonra bana ne derseniz deyin olmaz mı:26::26:

Görümce değilmisin söyle bi tane daha örsün
Ne fenayım ya

Kuzeyyy Güneyyyyy
çok pis görümce olurum
yok ya abimi pek paylaşamasam da yine de kötü davranamıyorum gelinciğe.. atkıyı da beceremedim aynı modeli ben de başka bi model yapıyorum

21 :)) bi de 19 var sanırım en gençler biz oluyorz..

galiba öyleyiz onlardan öğrencemiz çook şey var ilk olarak erkekler nasıl yönetilir

çelik'in bir parçası aklıma geldi komşu kızı diye sanırım hatırlayamadım
Allah her daim mutlu mesut sağlıcaklı evliliğinizi sürdürmeyi nasip etsin canım

geçmiş olsun tubacım

Kızlar ya bernardonun takımlarından kullanan var mı?
Çeyiz araştırmasına girdim o kadar evlilik konuuşunca
yoksa yoksaaaaa evlilik teklifi mi geldi yada geliyor yada nişan hıhhhhh
canımcım bernardoyu kullanmadım ama karacanın yemek takımını, çatal bıçak zımbırtı takımını, tencere tak almıştım
lakin tencereleri dandik çıktı kulpları yanıyor sinir oldum
1 sene daha kullanıcam atacam onları okadar para saydım
bide adı var karacaymış
insanları kandırıyorlar

İyi akşamlar kızlar. Bugünkü menüm:

01.03.2012
06:50 de uyandım. 1 bardak ılık su ve 2 kuru kayısı
07:15 kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeği, 5 zeytin, domates salatalık, yeşil çay, 1 kk peynir
Ofiste çok yoğundum ara öğünü kaçırdım
13:00 öğle yemeği: 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim çavdar ekmeği, salata
15:30 ara öğün: 1 avuç kadar beyaz leblebi
18:00/18:30 gibi bir ara öğün daha yaptım mide boş kalmasın diye, 1 kepekli galeta veee 3-5 fındık
İşten anca gelebildiğim için 20:50 akşam yemeği: yağsız tavada kızartılmış 6 minik köfte, salata, 3 yemek kaşığı yoğurt

Fark ettim ki bugün hiç meyve yememişim, saat 11 gibi 1 kivi yiyebilirim belki, sonra da 1-2 kaşık yoğurt.
Geç yatayım bari bugün, geç saatlere denk geldi yemek

fatmagülün suçu ne bize neler yaptı
yine sessiz sakin bi forum:120::120::120::120::120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…