babyface zambak ayparcam kıraz faıry wıngs elcıncakar ananas mehtapıno bursefa ve kılo veren bütün arkadaslar tebrıkler alın benden sıze kocamaaaaaaana.s.
teşekkür ederim tatlım sen vermedinmi bu hafta? neyse deyip geçme canım sana bi tavsiye hep moda dergilerine bakın o güzel elbiseleri ve süper fizikleri görünce heveslenirsin .ben öyle yapıyorum.kaydirigubbakcemile3 zayıfladığımda etrafımdaki alkışları duyar gibi oluyoruuum.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
babyface zambak ayparcam kıraz faıry wıngs elcıncakar ananas mehtapıno bursefa ve kılo veren bütün arkadaslar tebrıkler alın benden sıze kocamaaaaaaana.s.
canım geçmiş olsun,:1hug::1hug:bende seni merak ediyodum açıkcası,dikkat et kendine tatlım
gecmıs olsun canımcım hayırdır
off kızlar acayip icim sıkılıyor bugun yaa.gece kotu kötu rüyalar,kabuslar gordum,az once de acayıp bır sıkıntı bastı,eşimin 2 tlf nuna da ulasamıyorum.ıns. kötü birsey yoktur:çok üzgünüm:
off kızlar acayip icim sıkılıyor bugun yaa.gece kotu kötu rüyalar,kabuslar gordum,az once de acayıp bır sıkıntı bastı,eşimin 2 tlf nuna da ulasamıyorum.ıns. Kötü birsey yoktur:çok üzgünüm:
Selamlar herkese..
Bende zayıflama maratonundayım.. Doğum kılolarımı vermeye calısıyorum...
Yalnız burası zayıflama takımlarından farklı degıl m ı sadece paylasım ıcerık lı ?
Doğru yerdemıyım yanıı.. kaydirigubbakcemile3
kızlar devam edın bana baya bı ıs görünüyo benım koca ben bugün duştayken süprız yapmıs kahvaltı hazırlamıs eee mutfagın halı malum neyse canım temızleecez artıkın hazırlasında aman amanayparcam kuru kayısıyı suya fan ıslıyonmu dırek öle yıyomusun
sağolun kızlar,maalesef 2 gündür aşırı baş dönmem var,ya hipoglisemi yada trioid den ,ialçalarımmı yetersiz kalıyor ne( yarın doktora gideceğim tekrar.
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum,süpersiniz kızlar.Vermeyenlerde üzülmesin ,bazen metabolizmamız inat edebiliyor,savaşmaya devam ,herkese iyi hftasonları diliyorum
off kızlar acayip icim sıkılıyor bugun yaa.gece kotu kötu rüyalar,kabuslar gordum,az once de acayıp bır sıkıntı bastı,eşimin 2 tlf nuna da ulasamıyorum.ıns. kötü birsey yoktur:çok üzgünüm:
Bursefam sagol kupa icin bitanem senide tebrik ediyorum bak kilo vermissin süpersin canim benim benim birincim sensin öptümmmm
Bende dolaplari döktüm iyi terledim simdi devam ediyom gelcem birazdan
Ben cok kötü bisey yaptimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Annemlerdeydim dayanamadim cerez yedim hemde patliyana kadar ardindan gittim mutfaga dpnden kalan mantiyi buldum ondanda yedim bi tabak sonra meyve yedim ama patliycam cok sistim..
Simdide aglamak istiyorum neden ben böyle bisey yaptim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?