70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hmmm biraz önce bende yedim:3 köfte,2 kaşık salata,2 kaşık patates püre, okadar ...akşama ne yiyecem hiç fikrim yok,sanırım ızgara tavuklu salata yaparım kendime :CüvCüv:

babyface zambak ayparcam kıraz faıry wıngs elcıncakar ananas mehtapıno bursefa ve kılo veren bütün arkadaslar tebrıkler alın benden sıze kocamaaaaaaana.s.

teşekkür ederim tatlım sen vermedinmi bu hafta? neyse deyip geçme canım sana bi tavsiye hep moda dergilerine bakın o güzel elbiseleri ve süper fizikleri görünce heveslenirsin .ben öyle yapıyorum.kaydirigubbakcemile3 zayıfladığımda etrafımdaki alkışları duyar gibi oluyoruuum.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım bu tatlılıkla kesin duyarsın alkışlarıalkisalkisalkis

canım geçmiş olsun,:1hug::1hug:bende seni merak ediyodum açıkcası,dikkat et kendine tatlım

gecmıs olsun canımcım hayırdır

sağolun kızlar,maalesef 2 gündür aşırı baş dönmem var,ya hipoglisemi yada trioid den ,ialçalarımmı yetersiz kalıyor ne ( yarın doktora gideceğim tekrar.

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum,süpersiniz kızlar.Vermeyenlerde üzülmesin ,bazen metabolizmamız inat edebiliyor,savaşmaya devam ,herkese iyi hftasonları diliyorum

off kızlar acayip icim sıkılıyor bugun yaa.gece kotu kötu rüyalar,kabuslar gordum,az once de acayıp bır sıkıntı bastı,eşimin 2 tlf nuna da ulasamıyorum.ıns. kötü birsey yoktur:çok üzgünüm:

kızlar ben spora kaçıyorum...biz yarın da çalışıcaz,iyi hafta sonları dilerim:)

canım içini ferah tut ya,rüyalarında hayır olur inşallah,dua oku bence rahatlatlarsın
umarım yoktur bişey,sen rahat ol tatlım

evet nihayet gelebildim
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim darısı benimde basıma
akşam yola cıkıyorum ağvaya gidicem haftasonu olamicam aranızda artık beni özlersiniz
dönüşümde çektiğim fotoları eklerim artık
boğazımada sahip çıkarım işallah
bu arada latte geçmiş olsun canım

Selamlar herkese..
Bende zayıflama maratonundayım.. Doğum kılolarımı vermeye calısıyorum...
Yalnız burası zayıflama takımlarından farklı degıl m ı sadece paylasım ıcerık lı ?
Doğru yerdemıyım yanıı..
kaydirigubbakcemile3

Kızlar selam.Umarım liste yayınlanmadan yetişebilmişimdir.Bu hafta nihayet 68 kiloya düştüm.Yani 1.1 kilo verdim geçen haftadan bu yana.Toplamda 7.1 etti 2 ayda yarıladık sayılır,hadi hayırlısı.
Bu arada zayıflayan arkadaşlarımı tebrik ediyorum,diğerleri de bozmayın moralleri ben 3 haftadır duraklamadaydım nihayet bu hafta tekrar düşüşe geçtim.Hepinizi öpüyorum

Ben cok kötü bisey yaptimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Annemlerdeydim dayanamadim cerez yedim hemde patliyana kadar ardindan gittim mutfaga dpnden kalan mantiyi buldum ondanda yedim bi tabak sonra meyve yedim ama patliycam cok sistim..
Simdide aglamak istiyorum neden ben böyle bisey yaptim ya

Bursefam sagol kupa icin bitanem senide tebrik ediyorum bak kilo vermissin süpersin canim benim:teytey:a.s.:hooray: benim birincim sensin öptümmmm

Bende dolaplari döktüm iyi terledim simdi devam ediyom gelcem birazdan
[/QUOTE]

çookkk teşekkür ederim canım... bende çok sevindim... 2 haftadır yerimde sayıyordum... bundan sonra inşallah hep böyle olur... :1hug::1hug::1hug:

babyface zambak ayparcam kıraz faıry wıngs elcıncakar ananas mehtapıno bursefa ve kılo veren bütün arkadaslar tebrıkler alın benden sıze kocamaaaaaaana.s.

teşekkürler canım.. sende tartıya bakma bend 2 hafta verememiştimn ama gözle örülür fark oluyor... haftaya inşallah tartıdada görürsün farkı... eşinlede olan sorunlar yerini güzel muhabbete bırakmış... Allah muhabbetinizi arttırsın canım.. çokk sevindim senin adına..alkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.a.s. mutfağı zevkle toplarsın artık... :1hug::1hug:

geçmiş olsun ccanım.. bendede br ara vardı sonunda kaznıslık çıktı... inşallah önmli birşey yoktur... a.s.:1hug::1hug::1hug:

rüyayı görmekte değil yormakta derler canım.. hayrolsun de içini ferah tut... eşinden haber almışsındır belki ama ben şimdi gördüm yazmadan geçmek istemedim... :teselli::teselli::teselli:

Bursefam sagol kupa icin bitanem senide tebrik ediyorum bak kilo vermissin süpersin canim benim benim birincim sensin öptümmmm

Bende dolaplari döktüm iyi terledim simdi devam ediyom gelcem birazdan

çok teşekkür ederim canım sağoll....
bu kadar üzülme canım yediklerinde mantı dışında kötü bir şey yok.. rejimdde olanların fındık, fıstık yediklerinde yağlı oldukları yağ yakımını kolaylaştırdığını okumuştum... meyva zaten birşey yapmaz... sen yakmışsındır bugün hepsini... üzülme o kadar... :teselli::teselli::1hug:a.s.a.s.a.s.

kızlar oku oku yaz yaz anca bittii... gözümden kaçan mesajlar olduysa kusura bakmayın... kilo veren arkadaşları teebrik ediyorum...alkisalkisalkis:hooray::hooray::hooray:

yerinde sayallarıda alkışlıyrum... bence çok önmeli..alkisalkisalkisalkisalkisalkis

klo alan arkadaşlarada ümitlerini kayetmeden devam diyorum.. :teselli::teselli::1hug:

Midem bulaniyorrrrr
mide bulantisindan ölen olmamistir dimi
Bilirmisiiniz bayramda kapi kapi dolastiktan sonra bi mide agrisi olur aynen o sekil oldum suan

akşam yemeginde bende etli nohut (3küçük parça etvardı)ve pilav yedimm
diyete başladıgımdan beri ilk pilavımdıı birazcık ölçüyü kaçırdımm
amapişman degilimm

AyParCaMM kendini suçlu ve kötü hissedip moralini bozma.Sen azimle o kadar kilo vermişsin zaten.Bu da senin ödülün olsun ve de afiyet olsun:icecream:

2 aylık bebişim var.. ve beraber 79 olduk benden ayrılınca ben 75 oldum şimdi ise uykusuzluktan 73 kiloya kadar geldim.

63 ile hamile kalmıştım eski kiloma dönmek istiyorum.. aa ben öğle sıkı bir dyet yapamam max ayda 1-2 kilo bilemedin 3 verilebilir diyorlar ama emzirdikten sonra deli gibi aç oluyorum kendimi mutfağa zor atıyorum ki sabahım 3ünde de bu böyle imdi karar verdim kendimi dizginliycem.... desteğe ihtiyacım var birlikten kuvet doğar bende varrim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…