demekki o 3 günde yürüseydin dahada çok vericektin,ama yinede süpersin,havalarda güzelleşecek inş oooooo o zaman kimse tutamaz bizi dimiii:dance::dance::dance:
kirazz canım benim çok tşk:) sayende gülümsedim bugun
kirazzcııımm canımm çoook tebrikklerr azminn zaferii iştee budurrr
:hooray::hooray::hooray:
ayparcamm buda sanaaa:hooray::hooray:
mehtapcımmmbuda seniinn içinnn:hooray::hooray:
kirazzcııımm canımm çoook tebrikklerr azminn zaferii iştee budurrr
:hooray::hooray::hooray:
ayparcamm buda sanaaa:hooray::hooray:
mehtapcımmmbuda seniinn içinnn:hooray::hooray:
Aneyyyy almiram bidenem gelmisssss canimcim hosgeldin fistikezmemmm ösledim ben seni :1hug:
kIZLAR BU ARADA RESMİMİ DÜN KOYMAYA ÇALIŞTIK AMA OLMAMIŞ SADECE PROFİLDE VAR TIKLAYINCA SİZLER GÖREBİLİYOMUSUNUZ BİLMİYOM YAZIŞTIKCA NASIL BİRİYLE KONUŞUYOSUNUZ DİYE KOYDUM AY ÇOK ACIKTIM KALKAMIYOM BAŞINDA BİLGİSAYAR SEVMEYEN BEN KALKAMIYOM
günaydın kızlar,
biraz rahatsızım,geçmişide okuyamadım.
kilom 70.7
Canim inan cok sevindim, arkadasin nasil mutludur simdi evlat ya hicbirseye benzetilmez...Insallah tez zamanda hastahanedende cikar canim, rabbim bunca duayi geri cevirmez a.sselam kizlar size arkadasimin oglundan soz etmistim domus gribi teshisiyle hastaneye yatirildi diye cocuk iyiymis zaten baslnagic asamasiymis atesini dusurmusler ama yinede mushade altinda tutucaklarmis bir sure daha hastanede kalicak annesi babasi adina cok sevindim kac gundur cok uzgundum ............................................................................ve artik yeni karar aldim kesinlikle artik diyeti SIKIlastiriyorum cunku hava iyice isindi tisortlerden yaglar bingil bingil portlemesin igggggg saolemesi bile kotu yani bu aradan 67 kilodan 66.300 olaraktan 700gr cermisim ama bu hafta asiri tatli yedim gorseniz nutella kavanozu bitirdim gerci onun disinda sadece salata ile beslendim 700gr iyidir hic yoktan
Canim en iyisini yapiyorsun, sen ne bakiyon tartiya sen fark ettiysen incelmeyi sorun bitmistir ama azmi elinden birakma sakin bitanem, kabizligi bende cekiyordum yasasin kaysi cok rahatim simdigünaydın canımcım heycanla yazılarınızı okuyorum bu saaate kadar uyudum sanmayın ben spor yapanlardanım esımle sabah 9*30dan tam 11 e kadar bısıklet bındık sonrada kahvaltı sımdı onu namaza gönderdım anca gırdım senı cok cok tebrık ederım canım fazlasıyla hakettın yaaa ben yıne cakıldım 69.3 anlamıyorum ama kızlar ayıptır sölemesı kabızlık var olmuyo bı türlü siskinligim gecmıyo onun dısında ınanın baldırlarım popom cok ınceldı ben farketmezmıyım ama tartı bana nıye böle yapıyosenağlama ama dahada hırslandım herkes vermıs yaWWW kırazım sanada tebrıkler ve dıger arkadaslar
Kızlar 5 i bir arada nasıl yapılıyo söleyinde yapak benim yaptığım gibimi
merak ediyom hiç görmüyosunuz da
beni
bılıyosun yarın dügünn üzüntüden elbısemı gıydım ınanılmaz fark var,ya verdım ben bılmezmıyım bende temızlık yapacam bıde tuvalete gıdecem sık sık belkı fark eder azmın sonu selametkaydirigubbakcemile3Canim inan cok sevindim, arkadasin nasil mutludur simdi evlat ya hicbirseye benzetilmez...Insallah tez zamanda hastahanedende cikar canim, rabbim bunca duayi geri cevirmez a.s
Canim en iyisini yapiyorsun, sen ne bakiyon tartiya sen fark ettiysen incelmeyi sorun bitmistir ama azmi elinden birakma sakin bitanem, kabizligi bende cekiyordum yasasin kaysi cok rahatim simdi
Bursefam sagol kupa icin bitanem senide tebrik ediyorum bak kilo vermissin süpersin canim benim:teytey:a.s.:hooray: benim birincim sensin öptümmmm
Bende dolaplari döktüm iyi terledim simdi devam ediyom gelcem birazdan
elif bizleri ihmal etme lütfen arasıra uğra özlüyoruz seni,kızlar ben kapatıyorum kalan işlerimi toparlamam lazım kendinize iyi bakın pazartesi görüşürüz herkeze iyi tatiller şimdiden, magrenta canım listeye beni unutturmayın bu hafta 1,5 kg vermişken kaydirigubbakcemile5
günaydın fıstıklar,bende çok çok mutlu olanlardanım........zambakçım hemen merakını gidereyim
eveeeet söylüyorum tammmmmm 2 (ikiiiiiii) kilo gitmiş 76 oldum nihayet
üstelik sabahları işe beraber gittiğim kuzenimle bir haftadır görüşemiyoruz,ben biraz daha yürüyüm diye erken çıkıyodum,bu sabah geç geldim ve oda sen bir haftada incelmişsin ne yaptın böyle deyince uçtum tabi havalarasositosositosositosositosositososito
gerçektende azmedince oluyomuş,hepinize çok ama çok teşekkürler kızlar,iyiki varsınız,şimdi dahada bi hırslandım,haftaya da 2 olmasada 1 kilo kesin veririm inş
bursefam,zambakçım hadi bakalım kupalarımı hazırlayınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?