70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

demekki o 3 günde yürüseydin dahada çok vericektin,ama yinede süpersin,havalarda güzelleşecek inş oooooo o zaman kimse tutamaz bizi dimiii:dance::dance::dance:

evet canım.. bundan sonra daha güzel olacak... hava sıcak olunca dahaçok terleniyor.. daha rahat veririz canım.. ben kaçtım...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

kirazzcııımm canımm çoook tebrikklerr azminn zaferii iştee budurrr
:hooray::hooray::hooray:
ayparcamm buda sanaaa:hooray::hooray:
mehtapcımmmbuda seniinn içinnn:hooray::hooray:

ooo ne kadar cok kupa alan var bu hafta,ne güzel.ben o mutlulugu hıs tadamasam da cevremdekiler ne kadar cok zayıfladıgımı soyleyıp duruyor,bu da benı bayagı motıve edıyor.daha da cok verıcem dıyorumhihoyyyt
dıyecegım o kı az kılo verenler de uzulmesın,uzun bır yol var onumuzde,saglam adımlarla gıtmek de guzel.
(zügürt tesellısı mı oldu yoksa:roflol:)

kirazz canım benim çok tşk:) sayende gülümsedim bugun

canım benim,sen hep gül,çünkü sana yakışıyor,bende bugün gülücükler saçıyorum etrafımasositosositosositosositosositososito

kirazzcııımm canımm çoook tebrikklerr azminn zaferii iştee budurrr
:hooray::hooray::hooray:
ayparcamm buda sanaaa:hooray::hooray:
mehtapcımmmbuda seniinn içinnn:hooray::hooray:

zambakçım saol bitanem ya,sizlerin sayesinde tatlım
bunlarda sanaa.s.a.s.:hooray::hooray::hooray:

Aneyyyy almiram bidenem gelmisssss canimcim hosgeldin fistikezmemmm ösledim ben seni :1hug:

günaydın canımcım heycanla yazılarınızı okuyorum bu saaate kadar uyudum sanmayın ben spor yapanlardanım esımle sabah 9*30dan tam 11 e kadar bısıklet bındık sonrada kahvaltı sımdı onu namaza gönderdım anca gırdım senı cok cok tebrık ederım canım fazlasıyla hakettın yaaa ben yıne cakıldım 69.3 anlamıyorum ama kızlar ayıptır sölemesı kabızlık var olmuyo bı türlü siskinligim gecmıyo onun dısında ınanın baldırlarım popom cok ınceldı ben farketmezmıyım ama tartı bana nıye böle yapıyosenağlama ama dahada hırslandım herkes vermıs yaWWW kırazım sanada tebrıkler ve dıger arkadaslar

almiram canım,üzülme sonuçta kilo almamışsın,hem bak kendin söylüyosun sıkılaşma var diye ne güzel
inşallah haftaya tartıdada eksilme göreceksin tatlım yeterki azmini kaybetme

avatarlara yükle olur canım sen sadece profıle yüklemıssındır

Canim inan cok sevindim, arkadasin nasil mutludur simdi evlat ya hicbirseye benzetilmez...Insallah tez zamanda hastahanedende cikar canim, rabbim bunca duayi geri cevirmez a.s

Canim en iyisini yapiyorsun, sen ne bakiyon tartiya sen fark ettiysen incelmeyi sorun bitmistir ama azmi elinden birakma sakin bitanem, kabizligi bende cekiyordum yasasin kaysi cok rahatim simdi

Bursefam sagol kupa icin bitanem senide tebrik ediyorum bak kilo vermissin süpersin canim benim:teytey:a.s.:hooray: benim birincim sensin öptümmmm

Bende dolaplari döktüm iyi terledim simdi devam ediyom gelcem birazdan

öğle yemeğimide yedim kızlar

menüde pilav,sulu köfte,çorba ve kadayıf var,hepsini yedimmmmmmmm

şaka tabikide sadece çorba içtim,gözüm diğerlerini görmedi bile

bılıyosun yarın dügünn üzüntüden elbısemı gıydım ınanılmaz fark var,ya verdım ben bılmezmıyım bende temızlık yapacam bıde tuvalete gıdecem sık sık belkı fark eder azmın sonu selametkaydirigubbakcemile3

kızlar hepinize tünaydın.. bende kilo bildirimimi yapayım geçen hafta 75'tim bu hafta 73.7 olmuşum.. yani 1.3 kilo gitmiş çok mutluyum... şu 6'lı rakamları bir görsem 3 yıldır göremedim hamilelikti bebekti derken istediğim kiloya bir inemedim ama 92'lerden buraya inmekte bi başarıdır dimi kızlarr...:))

babyface zambak ayparcam kıraz faıry wıngs elcıncakar ananas mehtapıno bursefa ve kılo veren bütün arkadaslar tebrıkler alın benden sıze kocamaaaaaaana.s.

günaydın herkese hayırlı cumalar
ya ne çok kaynatmışınız oku oku bitiremedim yarıda kestim çalışanlara alah kolaylık versin tatil olanlar iyi dinlesnsin :))))
ben bugün tatilim yarında kafa tatili verdim kendime biraz dinleneyim sonra çooookk işim var her cmrt çalışcam yine of offfff ((((
neyse ben kilomu hatırlatayım dedim 67ye düştüm çok mutluyummmmm inşallah her hafta birazcıkda olsa bveririm sıkıldım yaaaww minnayıda hatırlatayım dedim bizide ekleyinnnn :))) görüşürüüz herkese iyi ghafta sonları:sm_cool:

kirazcım cok tebrık edıyorum azmın zaferi budur işte

bu arad benim kilo bildirimim 500 gram almısım galıba adet sısıkınlıgı dıye kendımı tesellı edıyoeum 71.50

kupa alanlara tebrikler diliyorum arkadaşlar ben bu hafta aynıyım ( ama dua ediyorumki almadım çünkü evime gitmiştim bu hafta ve acayip yedim evde aldım diye çok korktum ama Allah tan buçuğuna kadar aynıyım :)) haftaya kupa alıcam amaaa!!! savulunnn!!!

kızlar devam edın bana baya bı ıs görünüyo benım koca ben bugün duştayken süprız yapmıs kahvaltı hazırlamıs eee mutfagın halı malum neyse canım temızleecez artıkın hazırlasında aman aman ayparcam kuru kayısıyı suya fan ıslıyonmu dırek öle yıyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…