70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar arkadaşlar ben bu hafta kilo veremeyenlerdenim
ama almamışımda aslında 100 gr almışım ama onu pek sayasım yok
vermiş olsaydım sayardım kesin ama dimi kaydirigubbakcemile3
neyse bu hafta çok hastaydım zaten sadece ilaç alabilmek için yedim desem yeridir
fakat hareketsizlikten galiba yerimde saymışım
Ben pek paylaşımda bulunamıyorum ama yaklaşık 2 aydır bu topiği takip
ediyorum çok alıştım sizlere ayrı ayrı hepinizi tanıyor gibiyim
çok tatlısınız gerçekten yazdıklarınızı okumak bile beni çok mutlu ediyo
ayrıca her hafta listede olmaktanda hoşlanıyorum yemek yeme isteğimi
durduramayacağım zaman hemen açıp kızlar neler yazmışlar diye bakıyorum
böylece frenlemiş oluyorum kendimi görüşmek üzere kızlar iyi geceler hepinize
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum alkisalkisalkis:hooray:

kızlar selem bugünde rejimim süper gidiyo
öğlen tavuklu sandoviç kepek emmekli akşam ekmeksiz tavuk salata
ayran ama daha sonra eşime de cacık yapmıştım ondanda yarım kaseden fazlaydı canım onuda yedim
ama bugün beyaz var oyüzden geç yatacağım herhel sadece nescafe içerim hepinizi öpüyom iyi akşamlar

ıŞTE BU HAFTAKı LıSTEMıZ BıR HATAM VARSA AFFOLA....

ELCıNCAKAR.......77.8.....75.3...2.5KıLO:hooray:
AYPARCAMM...........72.3....70.3.....2KıLO:hooray:
MEHTAPıNO.....75.9......73.9.....2KıLO:hooray:
KıRAZ_Z..........78....76...2KıLO:hooray:
SEDAOZER..........70...68.5.....1.5KıLO
MAGRENTA.........68.5....67....1.5KıLO
MıNNA9595..........71....69.5...1.5KıLO
BABYFACE84....75....73.7......1.3KıLO
CARPEDıEM.......69.1........68.....1.1KıLO
ZAMBAK3........76....75...1KıLO
FAIRYWINGS.......77....76....1KıLO
BURSEFA..........75.....74....1KıLO
ANANAS............72.5...71.6....900GR.
NNURAYY.........67.7...66.300.....700GR.
EFSANUR........68.2...67.6....600GR.
KIYMET_AY.....79.....78.5....500GR.
LATTE...............71.2...70.7....500GR.
ARSIZGÖNLÜM......71.5...71.2.....300GR
LOXANDRA.........73.9...73.8....100GR.

KıLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRıK EDıYORUM...

AYNI KıLODA KALAN ARKADAŞLAR:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

YOKRUMUZFALAN....67.5...67.5
MELANKOLı699.......71....71
TOMBıKOS.......74.5...74.5
WHITEHALL.......71.8...71.8
ALMIRA.............69.3....69.3
BURGEM..........69.2........69.2

KıLO ALAN ARKADAŞLARIMIZklava:klava:klava:

MERYEMTAZE......76.9...77.7....800GR.
TSAMBıKOS........71....71.5....500GR

KıLO BıLDıRıMıNDE BULUNMAYAN ARKADAŞLAR:uhm::uhm::uhm:
MıSSZORRO.........71.5
GÖZYAŞI............72.5
FATMA26............75.5
ZEYNP..............73
GÜLEYSA...........67.5
AZRAMM...........69.5
ARZUK.........69.4
SÜRMELı.....70.1
FATMATUGRA........78
YARıSCı...........78
GÜLLESU.........70.7
AYAYNıLAY......73
ZıRAAT............71.5
LıMONLU KEK........74.1
FATMAHATıCE.......66
SEV_CANN.........79

ARAMIZA YENı KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDıNıZa.s.a.s.a.s.a.s.
KIYMET_AY
HULYAB
NAF
MCEYCEY
GÜLCEPEMBE
ERENBEBEK
KALO
RENNıEM

EGER EKSıK BıRŞEY KALDIYSA LÜTFEN BıLGıLENDıRıN KIZLAR YENı BAŞLAYAN HAFTAMIZ HAYIRLI OLSUN...

vaaaaooouv kızlar süpersiniz bu hafta çok güzel kilolar verilmiş .kıskandım sizi vallaaa.ama dedim ya regl dönemime denk gelmişti geçen hafta benim.bakalım bu önümüzdeki hafta bende sizin gibi çok kilo vericekmiyim.özellikle listedeki ilk 7 süpeer.haftaya görüşürüz bakalım hırslandım şimdi yupppiiiiihihoyyyt

kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
sedaozercim yarin sabah tartilip bildirecegim.. hiç umudum yok ama sanirim ayni kilodayim..

yapıyorum ama tam ortaya yapıştıramıyoum birde yazdığım her mesajda çıkmıyorkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Canim yukardan Kullanici Paneline daha sonr Profilini düzenleye gir.. Kilo-dogum çizelgesi olan bos yere yapistir linki..

kızlar bugün cok kötü bısey yaptım kılo veremedım dıye mısafırlıkteydım öglen soslu hındı pılav bol salata yrdım aksamda baska bıyere davetlıydım ordada börek pogaca bıraz makarna bıraz patates salatası azıcıkta pızza yedım ardından cerez sonrada dondurmalı tatlı yedım olmuyo zaten olmuyo haftalardır dıkkat edıyorum bı gram bıle düsemedım hep aynıyım herkes zayıflıyo ben o gergın göbekle yarın dügüne gıtcem allahtan korse toparlıyo sanırım ben yapamıcam olmuyo yarın ben hıc gıremem canlar pazar görüsürüz bır ıkı hafta daha deneyecem baktım olmadı benden pessss canlar olmuyo kendımden nefret edıyorum:çok üzgünüm::a015:

bu arada bursefam esımle olan güzel dıleklerım ıcın sana candan tesekkür ederım sız gercek dostlarsınız
ayparcam 1008 1009 1100 okumadın sanırım daha haberın yokmu yoksa gecmısı ıyı ıncele sen kızınla arkadaslarının yanına gezmeye gıttıgınde kulagını cokcınlattım

gunaydın kızlar.kiraz,whitehall,ayparcam,bursefa cok tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın.ama hala haber yok esımden,vıyanada calısıyor,ordakı ıs arkadaslarını da aradım ,bılen yok,bir rivayete gore almanyaya gıtmıs gezmeye,bu kadar sorumsuz bır ınsan ıste,1 gun once tlf da konustuk hıcbırsey soylemedı bana.dogru duzgun uyuyamadım defalarca kalktım bu gece,sevıl gıbı bende bosanma planları yapmaya basladım valla,sonumuz nolur bılmıyorum,tek uzuldugum 9 aylık oglum,off kafam cok karısık,neyse okuyanların basını agrıtmayım:çok üzgünüm:

bu kadar karamsarlıktan sonra ıyı bır haber de vereyım,dune gore 700 gr az gosterıyor tartı,dunde baygı yedım halbukı oglen profıterol bıle yedım hatta,aksam yıne gecıstırdım belkı ondan belki de cektıgım sıkıntıdan gıtmıs kılolar.bugun benı mutlu eden teksey bu:sm_confused:

sımdı lısteye baktım ne kadar cok kılo vermısız bu hafta,cok hosuma gıttı,bırde dıkkatımı ceken grubun nerdeyse yarısı 60lı kılolara gecmıs bıle.aynen boyle devam kızlar,harikasınıza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…