kızlar bugün cok kötü bısey yaptım kılo veremedım dıye mısafırlıkteydım öglen soslu hındı pılav bol salata yrdım aksamda baska bıyere davetlıydım ordada börek pogaca bıraz makarna bıraz patates salatası azıcıkta pızza yedım ardından cerez sonrada dondurmalı tatlı yedım olmuyo zaten olmuyo haftalardır dıkkat edıyorum bı gram bıle düsemedım hep aynıyım herkes zayıflıyo ben o gergın göbekle yarın dügüne gıtcem allahtan korse toparlıyo sanırım ben yapamıcam olmuyo yarın ben hıc gıremem canlar pazar görüsürüz bır ıkı hafta daha deneyecem baktım olmadı benden pessss canlar olmuyo kendımden nefret edıyorum:çok üzgünüm::a015:
facebookta beni eklemek isteyen olursa şule öz yazın çıkar burdaki profil resmimin aynısı var tanıyabilirsiniz site çökmüş iyice bişey yapamıyorum
almiracım resimlerine baktım canım,yorumda yaptım ama yarım saattir gönderemedi bende sinir oldum kapattım
çok tatlısın canım,önceki profil resminle arasında bayağı fark var,yüzün küçülmüş sanki daha bi fıstık olmuşsun
canım benım kırazcım cok saol umarım öledır aksam boydan resımlerımı ekleyecem bıde ona bakın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?