70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar buraya fotograf aktarmasna ugrastım ama olmadı su url nedır bı türlü kavramıs dıılım cep telefonlarından yüklenen fotolarında urlsı oluyomu yardımcı olursanız sevınırım

kızlar buraya fotograf aktarmasna ugrastım ama olmadı su url nedır bı türlü kavramıs dıılım cep telefonlarından yüklenen fotolarında urlsı oluyomu yardımcı olursanız sevınırım

günayyydıınn kızlarr
nasılsınızzz
bende kk ya girimeyenlerdenimm çookk üzüldümm hepten gitti kk
nerede buluşucaz artık dedimki bugünn girebildim en sonunda
ama yinede çokk agır ilerliyorr
inşallahh bidaha sorun olmazz
hafta sonu kaçamak yapmadımm denilebilir
kahvaltımı yaptım 1haşlanmış yumurta ve beyaz peynirle
evişlerimide yapıyım yürüyüşş yapıcammm bantta

GÜNAYDIN KIZLAR.... GÜNAYDIN ÇITIRLAR... GÜNAYDIN!!!!!!!!!!! hihoyyythihoyyythihoyyyt
3 GÜNÜN ACISINI ÇIKARAYIM.... HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM..... CUMARTESİDEN ÖĞLENDEN BERİ DELİ OLDUM... NERDEN BULUCAM ARKADAŞLARIMI BİR DAHA SİSTEM ÇÖKTÜ HEPSİ GİTTİ DEDİM... ÇOK ŞÜKÜR KAVUŞTURANA... EVDE RAHAT RAHAT GİRERİM BOL BOL YAZIŞIRIZ DERKEN KALDIM ÖYLE.. HAFTA SONUM KAÇAMAKSIZ GÜZEL GEÇTİ...

HEPİNİZE GÜZEL BİR HAFTA DİLİYORUM... ÇÇÇÇOOOOOKKKKKK ÖÖÖPPPPTTTÜÜÜMMMMM!!!
a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:

nihayet girebildim kk ya

cumartesi öğleden beri kaç kere denedim olmadı,umarım herkes iyidir,paylaşımda bulunamadım,sizlerden haber alamadım,çok üzüldüm,bağımlılık yaptı burası bende

bende haftasonunu kaçamaksız geçirdim,8 km yürüdüm,biraz bacaklarım ağrıyo ama onlarda alışacak

sabah kahvaltımıda müsli ile yaptım,yeşil çayımı içtim,şimdi sıcak su içiyorum

günaydın kızlar iyi haftalar sabahtan beri isyan ettim siteye orla girdim geçmişi okudum sanırım sitede sorun var halen çözemediler 3 günlük tatilden sonra yoğun bir hafta beni bekliyor herkeze kolay gelsin

anca girebildim ve hiçbişey yapamıyorum kıslar en kısa sürede sorun çözülür işallah o zaman görüşürüz öptüm hepinizi

Sükür kavusturana...
Neydi öyle ya hic kavusamiycaz sandim, nasilda bagimlilik yapmis kizlar ne ediyordur onlarda ugrasiyorlarmi diye sorup durdum kendime...
Insallah tam düzelmistir..
Nasilsiniz kizlar hersey yolundami???

bu ne ya,ne kadar zor siteye girmek,umarım sorun çözülür
öğlen yediklerimi yazayım hemen
4 - 5 kaşık çorba
2 kaşık susuz kuru fasulye

yeşil çay yapıyorum onu içicem

Son düzenleme:
ayparcam hemende kactın foto yorumlarını okuyodum kıssssssssssslaaaaaaaaaaarrrrrrr duyduk duymadın demeyın ayparcam sabah kacamak yapmıs vee kocammmmmmnaaaa bal yemısssss

kızlar benım gıbı facebooka üye olan varmı bırbırımızı daha yakından tanımaya nedersınız bence cok güzel olur

günaydın herkese bi girip geçmşi okuyayım dedim şu saat oldu zorla bitirdim offffffffffff içim sıkıldı :)))) iyi haftalar herkese tatil dönüşü işler birikti kaçamaksız bir hafta olur umarım bn perşembeden beri yiyorum verdiğim kiloyu geri almam umarım :)) sabah kahvaltılarını özlemişim deli gibi yedim valla :) düğünler vardı bol bol pasta yedim bugünde öğle yemeğinde kızartma vardı birde o0nu yedin allah sonumu hayretsin bakalım :)))

alimiracım senin durumunda benim gibi sakın pes etme bende çok zor kilo veriyorum az yediğim halde normalde tabi :))) veremiyorum bol hareket yap yediklerini azalt ve sabret zamanla vericeksin pes etmek yok ben uzun süredir 68-69 arası gidip geliyordum sonunda 67ye indim sakın pes etme :)))

herkese kolay gelsin sonra görüşüürz site beni sinir etti şimdilik çıkıyorum:a015:

facebookta beni eklemek isteyen olursa şule öz yazın çıkar burdaki profil resmimin aynısı var tanıyabilirsiniz site çökmüş iyice bişey yapamıyorum

facebookta beni eklemek isteyen olursa şule öz yazın çıkar burdaki profil resmimin aynısı var tanıyabilirsiniz site çökmüş iyice bişey yapamıyorum

ekledım canım hade kızlar daha fazla arkadaslık hade bu arada bende suna tuncer erbekin
resmım aynı

almiracım resimlerine baktım canım,yorumda yaptım ama yarım saattir gönderemedi bende sinir oldum kapattım

çok tatlısın canım,önceki profil resminle arasında bayağı fark var,yüzün küçülmüş sanki daha bi fıstık olmuşsun

canım benım kırazcım cok saol umarım öledır aksam boydan resımlerımı ekleyecem bıde ona bakın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…